IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• @ пичове, неска слиипи джо излиза и казва за пореден път, най-малко трети в последните осем месеца, подкрепата е пълна и безусловна
    всичко останало са алабалистики

да, знам че слипиито ви мяза на дементен старец, ама зад него е всемогъщия зелен гущер

да знам , че повечето тука под зелен гущер ви представят пачки зелени гущери…, нооо кинтите са много повече

не це 300 , ако ще це 600 да кичат по московските панелки, все тая..,
    мача е свирен

личното ми мнение е , че до 6-8 месеца ще има разрешение на проблема съветско-уграинска война, със знак пълен краш за братушките

което пък от друга страна , с оглед наща скромна колибка , ама хич не е зле

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

Абсолютното ти незнание, на елементарни военни терминии понятия.
      Запази ис лъжите, за пред някой друг. Лека.
      И как фо разбра? Пак те питам на боб ли гледаш?

Коментар

Матеев, всеки има право на мнение. Аз уважам, когато пишеш нещо смислено. Но открити, пропагадни безСмислици и безмислици, мразя. Още от времето на комунизма. Тъпизмите, не са за мен.
        Е, мразиш ама, само тва изричаш. За 3 дена, Киев...Берлин ит н, абсолютни глупости и смехории.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Кой ти каза, че не съм служил? На боб ако гледаш, не познаваш.
          Абсолютното ти незнание, на елементарни военни терминии понятия.
          Запази ис лъжите, за пред някой друг. Лека.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Да не би да те е ухапала мухата це-це?

Не мога да повярвам, че едно време те мислех за интелигентен и дори те считах за приятел. Сега осъзнавам, че си паднал по-ниско дори и от горнооряховския.
            Матеев, всеки има право на мнение. Аз уважам, когато пишеш нещо смислено. Но открити, пропагадни безСмислици и безмислици, мразя. Още от времето на комунизма. Тъпизмите, не са за мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Само дето Пулев се би с Франк Мир в нов стил,наречен "триада".Общо взето правилата бяха като в професионалния бокс, само дето ръкавиците бяха по-малки и ринга беше по-малък. Което на практика си е в полза на боксьора.А и нека не забравяме, че тогава Пулев се беше бил за световната титла ,а неговият опонент не е сред най-силните в ММА.А и отдавна не беше се бил.Ако срещу Пулев беше Нгану друга щеше да е ситуацията.
              А ако срещу Нгану е еквивалента му в бокса, Фюри .....пак ще е същото.

Коментар

Определено и двамцата, колкото и да лъжете, сте младежи неслужили в БА. Иначе щяхте, да знаете, какво е редовна армия.
                Пубери, в момвнта в Русия има наборна войска, от 1 млн. щика. Ако я вкарат и 2/3 в Украйна, за три дни са пред Берлин.
                Кой ти каза, че не съм служил? На боб ако гледаш, не познаваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

Поредният превземаш Берлин за три дни. Да сметнем 2/3 от милион. Това са 600-700 хиляди. Путлер нападна Украйна с 200-250 хиляди. Мобилизира още 350-400 хиляди. Това какво прави? Между 600 и 700 хиляди или въпросните 2/3. Къде е Путлер в момента? В Берлин? Тинче, там ли е? Ми, не. Как вървят нещата в Украйна? Превзета ли е? Ми, не. Упс, ма тя Украйна си върна 50% от превзетите територии. Не те знам какво си правил в БА наборнико, ама си си загубил времето там.
                  Ти кажи, срещу руцнаците колко войска има. Че и непекъснато се наемат, чужди войници.
                  Първоначално /преди мобилизацията/. съотношението ВСУ/ РФ, е 3:1. В полза на Украинците. Сега е, горе долу 1:1. Преди, да руснаце елимонират, огромно кколичество украинци, в Соледар. Поклон, за всички загинали. Независимо, от коя страна са.
                  П.П. Явно козяшките тролове, много ви деазни, чв сте абсолютни пубери, на тема война.

Коментар

Ми и аз чакам, вашето незнание да секне, но то е безкрайно, малдежо.
                    Да не би да те е ухапала мухата це-це?

Не мога да повярвам, че едно време те мислех за интелигентен и дори те считах за приятел. Сега осъзнавам, че си паднал по-ниско дори и от горнооряховския.

Коментар

• better, повечето от тези 200 хиляди ще възкръснат, просто успяват да избягат. Хората им казваха, че война между , украинци и руснаци е неприемлива, обаче в Киев на Банкова и в Кремъл в Москва са зле със слуха. Могат да тръгнат по Европа с тази железария, но едва ли. Има вероятност да се разнесе истината и правителства в Европа да почнат да падат по лош начин. В Киев и в Москва със сигурност ще се случи, но то е заразно много...

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Ц ц ц. Слабо!

Но хайде де, усещаме че преливате от знания. Споделете ги. Хем най-простия въпрос ви зададох.
                        може ли да кажете колко броя КШМ са нужни за резултата който е постигнат от нередовната армия. Въпросната техника виждам че за вас се доставя от хоремага.

Чакаме в захлас вишуту ви познание да залее Вселената.
                        Ми и аз чакам, вашето незнание да секне, но то е безкрайно, малдежо.

Коментар

Определено и двамцата, колкото и да лъжете, сте младежи неслужили в БА. Иначе щяхте, да знаете, какво е редовна армия.
                          Пубери, в момвнта в Русия има наборна войска, от 1 млн. щика. Ако я вкарат и 2/3 в Украйна, за три дни са пред Берлин.
                          Поредният превземаш Берлин за три дни. Да сметнем 2/3 от милион. Това са 600-700 хиляди. Путлер нападна Украйна с 200-250 хиляди. Мобилизира още 350-400 хиляди. Това какво прави? Между 600 и 700 хиляди или въпросните 2/3. Къде е Путлер в момента? В Берлин? Тинче, там ли е? Ми, не. Как вървят нещата в Украйна? Превзета ли е? Ми, не. Упс, ма тя Украйна си върна 50% от превзетите територии. Не те знам какво си правил в БА наборнико, ама си си загубил времето там.
                          Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

Моля разкажете, как се ползва от нередовни С300 и С400

Ще изпъкнете пред публиката със знания а тя подозирам ще се посмее
                            Е те не са нередовни, просто вместо да играят карти в някой пенсионерски клуб и за да не отидат по младите им колеги, те се замъкнаха на операция. И аз съм сигурен че това не е редовната им войска, на която всеки месец и върви безусловен явно доход за да носи военна служба.

Коментар

Подушваш, редови /наборен/ редник от БА. А аз подушвам, малко пубертетче, никога неслужило в армията.. Заработващо парите си, чрез козяшко тролене. Живещо , някъде в дълбоката провинция, на България. И изхожда се, по въпроси, от които нищо не разбира.
                              Ц ц ц. Слабо!

Но хайде де, усещаме че преливате от знания. Споделете ги. Хем най-простия въпрос ви зададох.
                              може ли да кажете колко броя КШМ са нужни за резултата който е постигнат от нередовната армия. Въпросната техника виждам че за вас се доставя от хоремага.

Чакаме в захлас вишуту ви познание да залее Вселената.

Коментар

Ама господин знаещ. Коленнопреклонно ви моля - споделете как точно рашибозук използва С300 и С400, как се е научил на шифрограмите, от къде взема координати. такива дреболии,
                                или нещо май не знаете елементарности за работата на такива неща? м? фатмаче ли подушвам? цял живот мечтало за майор?
                                Подушваш, редови /наборен/ редник от БА. А аз подушвам, малко пубертетче, никога неслужило в армията.. Заработващо парите си, чрез козяшко тролене. Живещо , някъде в дълбоката провинция, на България. И изхожда се, по въпроси, от които нищо не разбира.

Коментар

Working...
                                X