IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
    Аха, аха на езика ти е да кажеш, че няма война и всичко е измислица на тези, които не са на страната на Путлер
    Война има. Воюват с украински ръце. Планирано отдалече, подготвено, стратегически изпипано...Бият се украинците, воюват щати и ингилизо срещу Русия, къде е проблемът? Ами как къде, убиват украинците, доде в Краваристан и Poor Small Britain, основно, се греят на този огън.
    ...Е, в PSB не точно, поради що дойде зимата,ама айде сега, да не издребняваме, нале.

    Коментар


    • Байдън има едно интервю при Такер Карлсон, това е като го избират още за президент. Той казва - ще видите какво ще и направя на Русия ! Такер Карлсон го пита - Нали Китай е виновен за вируса, той го изпусна не се затвориха и изолираха навреме да не им спре бизнеса ? Тогава беше актуален вируса и кой го пусна да се разпространи, кой е виновен. Байдън казва - да Китай е виновен, но ще видите какво ще направя на Русия. Значи това с Украйна е отдалеч планирано, защо Байдън ще им се заканва и наистина се видя.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
        То това им е "алеята на героите" - във всяко руско гробище има такава,
        но там не могат да съберат всички "заслужили"
        https://t.me/zloyodessit/17454

        Надгробни коментарии:
        • Аллея дураков.
        • Вот дебилы
        • Очень похоже на центральную аллею на кладбище в Луганске, поэтому это не обочина, а самое козырное место на кладбище. В 2014 только начинали её "заселять"
        • Население и Народы , Нации это в Государствах. А в оркостане Популяция.
        • Вот так здохнуть без идеи на чужой земле могут только русские орки
        • Потерь нет!
        • Отрицательно родившиеся орки
        • Утилізація уйобіщ йде по плану

        Коментар


        • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
          Потерь нет! А на филмчето кво е, Питайте тинчето https://t.me/zloyodessit/17454
          То това им е "алеята на героите" - във всяко руско гробище има такава, но там не могат да съберат всички "заслужили"

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

            Че ти, с какво мислиш, ни облъчват тук фобските вОйни? Шашми и фейкове, от-и-до, ама поне мерак бол
            Аха, аха на езика ти е да кажеш, че няма война и всичко е измислица на тези, които не са на страната на Путлер

            Коментар


            • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

              Човек, не пиши глупости
              Значи, ако на мястото на приемащата страна, откриеш (от космоса или /и агентура на място) широко строителство на индустриални крайградски зони, значи, самата война, е планирана, подготвена и разпалена от тази страна. Защо? Ами за да дойдат по-бърже и да няма бавещи ги процедури. ТОВА, е разузнавателен признак, ДИРЕКТНО ТЕЖКО СВИДЕТЕЛСТВО (УЛИКА) ЗА НАМЕРЕНИЯ И ДЕЙСТВИЯ. Ако руското разузнаване е забелязало подобни движения, изобщо и на ум да не ти идва за "война на Путин." Войната е на този, който подготвя и планира не само за бойни действия, ами и отвъд тях.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                Че ти, с какво мислиш, ни облъчват тук фобските вОйни? Шашми и фейкове, от-и-до, ама поне мерак бол

                Коментар


                • Потерь нет! А на филмчето кво е, Питайте тинчето https://t.me/zloyodessit/17454

                  Коментар


                  • v_tin, като кажат че някоя компания голяма се е прехвърлила в САЩ, чукни в интернет и потърси тя има ли фабрики там, понякога им слагат снимките и са построени не сега, а отдавна. Също за Китай, БОШ например всичко правят там. Търсих бобина за стар модел кола, оригинала е бошовска, и намирам само китайска но абсолютно същата, правена в същите матрици чист оригинал и някаква нова китайска фирма ги прави като е купила матриците от металолома.

                    Коментар


                    • „Уолстрийт Джърнъл“: Войната в Украйна разкри гаснещата мощ на американското военно сдържане

                      "Инвазията на Русия в Украйна разкри гаснещата мощ на американското военно сдържане, факт, който твърде малко от нашите лидери изглежда желаят да признаят публично. Така че е окуражаващо да чуем висш флагман да признава опасността по начин, който се надяваме да е началото на кампания за обучение на американската общественост, пише в съботния си брой The Wall Street Journal в материал, представен без редакторска намеса.

                      "Тази украинска криза, в която се намираме в момента, това е само загрявката“, заяви тази седмица на конференция флотски адмирал Чарлз Ричард, командир на Стратегическото командване на САЩ. "Големият (удар) идва. И няма да мине много време, преди да бъдем тествани по начини, по които не сме били тествани от "отдавна“.



                      Колко лошо е положението. Е, адмиралът казва: "Според моята оценка за нивото ни на сдържане срещу Китай, корабът потъва бавно. Потъва бавно, но потъва, тъй като по същество те въвеждат способности на полето по-бързо от нас.“ Бавното потъване едва ли е утеха. Тъй като "тези криви продължават“, няма да има значение "колко добри са нашите командири или колко добри са машините ни – няма да имаме достатъчно от тях. И това е много краткосрочен проблем“.

                      Обърнете внимание на този модификатор "краткосрочен“. Това е по-неотложна уязвимост, отколкото повечето от политическата класа искат да признаят.

                      Адмирал Ричард отбелязва, че Америка запазва предимството си в подводниците – "може би единственото истинско асиметрично предимство, което все още имаме“ – но дори това може да ерозира, освен ако Америка не набере темпото, "като да коригираме проблемите си с поддръжката, да започнем ново строителство“. Изграждането на три бързо атакуващи подводници от клас Вирджиния годишно би било добро начало.



                      Новината от миналата година, че Китай е тествал хиперзвукова ракета, която е прелетяла около света и се е приземила у дома, трябваше да предизвика повече тревоги, отколкото имаше. Това означава, че Китай може да изложи на риск всеки град или съоръжение в САЩ и може би без да бъде открит. Фактът, че тестът изненада САЩ и че надмина хиперзвуковите способности на Америка, го прави още по-лош. Как загубихме хиперзвуковата надпревара с Китай и Русия заслужава изслушване в Конгреса.

                      "Ние знаехме как да се движим бързо и загубихме изкуството на това“, добави адмиралът. Военните говорят "за това как ще смекчим предполагаемия си евентуален неуспех“ да поставим нови балистични подводници, бомбардировачи или оръжия с голям обсег, вместо да обърнат въпроса, за да попитат: "Какво ще е необходимо? Пари ли? Хора ли? Имате ли нужда от авторитети?“ Ето "как стигнахме до Луната до 1969 г."

                      Обучението на обществеността относно слабостите на армията на САЩ крие риск от насърчаване на противниците да ги експлоатират. Но по-големият риск днес е да се прегърбвате напред в сляпо самодоволство, докато Китай не нахлуе в Тайван или предприеме някакво друго действие, което накърнява интересите или съюзниците на САЩ, защото Пекин смята, че САЩ не могат да направят нищо по въпроса.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                        Аз имам нужда от подсказка единствено за отрицателните победи...
                        Хем не искате помощ, хем нула написахте за каквото е показателно

                        Ето ви нещо по-показателно от каквото сте изпляскали без да разберете че сте изложили Русия

                        Сталинское качество!!! сега започваме да воюваме!!!
                        https://t.me/Pravda_Gerashchenko/50166

                        Рекламируем Д1 1944г.

                        Last edited by satz; 06.11.2022, 16:44.

                        Коментар


                        • v_tin, имаше такова изтегляне което не беше наредено, в коментари под клипове руски войници пишеха че са решили да живнат, дори видях един писал че в Киев е страхотно, по нашия край такива жени няма. Друг пък беше писал, да се записват наемници и после могат да си правят каквото иска, заплатата върви, сигурно има такива които се прибраха в къщи и жените им са им станали ятачки пък се водят на фронта. Наемната армия не е като хората, това е като да хванеш едни майстори да ти строят нещо и да им плащаш надници, лопатите ги ползват за подпирачки и движенията им стават едни бавни като на забавен кадър. С ВСУ войниците е същото. Тя войната да решат да я прекратят, не могат да си съберат личния състав, някои ще трябва да ходят да ги уволняват в Австралия.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                            Разкажете какво ви показва. Показателно ли е колкото: РФ не уничтожила ни одного HIMARS, - Пентагон ?

                            Да ви подскажа. От финансовата статия най-показателното е, че защитените влогове в Русия не достигат дори двойния брой на насерението им
                            Аз имам нужда от подсказка единствено за отрицателните цени, за отрицателните победи, за отрицателни лихви, може би за отрицателни постове. Не ми пука колко хаймарса е унищожила русия, нито колко са влоговете им. Колкото толкова, техни са

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
                              Всичко това е толкова вярно, колкото че индустриални клъстери от Европа се прехвърлят в САЩ. Няма такова нещо, те имат там фабрики отдавна европейците , бизнеса е глобален , поне този на големите компании. Имат фабрики и в Китай готови построени, работещи. Потреблението пада, имат излишни мощности, спират тези в Европа и оставят да работят тези които са в Китай главно защото там не плащат данъци големи и тези в САЩ където се чудят какви нови данъци да въведат.
                              Човек, не пиши глупости

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
                                Голям рев да продадем малко оръжие. Все едно не сме го правили досега. Само , че сега е за благородна кауза - да избавим украинците от орките. Министърът каза, че имаме излишък от боеприпаси и това ще даваме. А съвместимите с тях оръжията Украйна си ги взема от орките. В тоя ред на мисли, Запада може да намали даването на оръжия, за сметка донякъде и на нас. Което пък може да ни вкара в Шенген и Еврозоната с разни отстъпки. Одобрявам!
                                Само остава да има еврозона докато влезем в нея, нещо съм скептичен. Ако зависеше от мен да бяхме минали на долар, но е малко късно, поскъпна вече доста.

                                Коментар

                                Working...
                                X