IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

    [ATTACH=CONFIG]n3986467[/ATTACH]
    ...и ТОВА, го публикува един провален трол. Ами "браво", какво пък.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
      Това е за темата Бисери и вицове 2
      Не е препоръка за каквото и да било.

      Коментар


      • Click image for larger version

Name:	photo_2022-11-06_20-41-20.jpg
Views:	1
Size:	54.5 КБ
ID:	3986490

        Коментар


        • Войната в Украйна слага край на перспективите на Русия като износител на оръжие, смятат анализатори

          Анализаторите отбелязват, че Русия просто не разполага с технологична база или средства, за да поддържа разработването на нови оръжия.

          След пълномащабното руско нахлуване в Украйна бившите клиенти се съмняват както в способността на Москва да произвежда модерни оръжия, така и в надеждността ѝ като доставчик.

          Експертите са единодушни, че е малко вероятно Русия отново да стане голям износител на оръжие. (https://bit.ly/3FLsMjx)

          Коментар


          • Мисля че всеки етнос трябва да се уважава и демонизирането на даден етнос е престъпление срещу всички етноси. Това с Русия няма да доведе до нищо добро.

            Коментар


            • Коментар


              • Tepix, нищо им няма на руснаците в Русия, дори са много добре, и при тях голям процент от населението живее в големи градове и стандарта им на живот е съвсем приличен. И там има много интелигентни хора, които се образоват, развиват уменията си, развиват се. Не знам защо се мъчите да ги изкарате това което не са и украинците с нищо не ги превъзхождат, въпреки че Украйна е страна която последните деситиления е получавала много от тях, разбира се под управлението на проруски украински политици..не се вижда там да са направили нищо повече, по скоро обратното - те са по зле и държавата им е затънала в дългове. Ако не тази война на тях нито една банка не им даваше никакви пари, те искаха от Русия едни дребни пари - 3 милиарда и тя им ги отказа. Украйна има нужда от управление на което инвеститори ще се доверят да си вложат там парите. Кога ще стане това в обозримо бъдеще, не се вижда. Също как ще спечелят от репарациите, които Русия ще им плати въобще не е ясно..ето запада им дава съвсем дребни пари. Казват че Запада им дава много оръжие, защото имал много..Къде е това оръжие ? Защо се налага въобще да занимават страна като нашата с искания за оръжие ? При положение че самите те казват че получават стари опасни и за този който ги използва боеприпаси. Защо ни замесват в тяхната етническа война ? Тази война е етническа. Етническите войни са против това хората от различни етноси да живеят заедно и в мир, те ерозират този начин на живот. Ако всички етноси се изолират и затворят, сред тях наистина ще има такива които демографски ще се увеличат в пъти и такива които ще изчезнат. Но няма да го има развитието при което всяко ново поколение е различно спрямо предходното в нивото на знанията които придобива и използва.

                Коментар


                • Peter Boyadjiev

                  "Като източноевропеец, не мога да оправдая, който и да е високопоставен политик в Свободнията свят, за това което днес е Русия. Тя не беше завладяна за една нощ от КГБ и ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ, което е едно и също. Този бодил е бил малък, после е растял, докатао в един момент си въобрази, че може да ни превземе. Високопоставените ни политици през тези 2-3 десетилетия са си затваряли очите и са живели сладкият сън на илюзиите. И то въпреки, че не са липсвали гласове, които са биели камбаната. На казаното от Урсула Фондерлайен, че съжалявала, че не са обръщали внимание на тези гласове от Полша, Балтийските страни и другаде, само ще кажа,
                  след дъжд качулка.
                  Вашата работа е, не да бягате след събитията а да вървите преди тях и да прдвиждате. Същото е и за нашият Президент Макрон, който съм подкрепял винаги. Неговата визия за отношенията между ЕС и Русия падна в канавката на 24 февруари тази година. Става дума за огромни стратегически грешки цената на която сега плащаме всички.Така, че и сега не казвайте на ПП да се прегърнат с Борисов, защото той според вас бил евроатлантик. Не казвайте и на Зеленски да бяга в Полша и да изостави народът си.

                  Думата на изтиочноевропейците ще тежи все повече, с времетео, при решаване на проблемите на Европа."

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                    https://glasove.com/ikonomika/cpedni...i-e-4-495-evro
                    Cpeдният дeпoзит нa физичecĸo лицe в pycĸи бaнĸи е 4 495 евро

                    Cpeдният дeпoзит нa физичecĸo лицe в pycĸи бaнĸи пpeз oĸтoмвpи 2022 г. възлизa нa 274 xил. pyбли (€4495.51), cъoбщи Aгeнциятa зa гapaнтиpaнe нa дeпoзититe. B cъщoтo вpeмe в 30-тe нaй-гoлeми (пo oбeм нa дeпoзититe) бaнĸи cpeдният дeпoзит нa физичecĸo лицe вapиpa oт 105 xиляди (€1722) дo 1 милиoн pyбли (€16 406).

                    Средния депозит е малко като заплатите на директора и чистачката, но все пак е показателен
                    Абсолютно показателен е специално за Русия - ако Фьодор има вила в студена, тъмна и фалираща Ница, а Алексей - хрушчовка в Челебинск, те двамата имат за двустаен в Прага.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                      https://www.facebook.com/10000988662...36867028125547

                      дали ще ви хареса филма???

                      Нашите пенсионери ще получават, а техните не, нашите деца ще ходят на ............................ а техните ще стоят............. и още във филма
                      Анета Радославова


                      27 февруари ·
                      „Не сме и помисляли, че Украйна ще разстрелва своите мирни граждани, ще ги унищожава и ще се отнася с тях като с терористи. Виждате, че е истинска информационна война...Ако ОССЕ изпълняваше своята роля както трябва, то Европа щеше да знае какво става тук.“
                      https://glasove.com/…/skritata-istina-za-donbas-koyato-ne…

                      Затова путин бииииииииииии и пак биииииииииии и пак биииииииии
                      Click image for larger version

Name:	FfRGG7NXwAA9y4l.jpg
Views:	1
Size:	63.7 КБ
ID:	3986467

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                        дали ще ви хареса филма???
                        Тинка, остави филма, прочети книгата ...

                        Не е препоръка за каквото и да било.

                        Коментар


                        • https://www.facebook.com/10000988662...36867028125547

                          дали ще ви хареса филма???

                          Нашите пенсионери ще получават, а техните не, нашите деца ще ходят на ............................ а техните ще стоят............. и още във филма
                          Анета Радославова


                          27 февруари ·
                          „Не сме и помисляли, че Украйна ще разстрелва своите мирни граждани, ще ги унищожава и ще се отнася с тях като с терористи. Виждате, че е истинска информационна война...Ако ОССЕ изпълняваше своята роля както трябва, то Европа щеше да знае какво става тук.“
                          https://glasove.com/…/skritata-istina-za-donbas-koyato-ne…

                          Затова путин бииииииииииии и пак биииииииииии и пак биииииииии
                          Last edited by v_tin; 06.11.2022, 19:04.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                            500 убитых зэков ЧВК Вагнера. Ходорковский благодарит Путина. Живой щит из мобилизованных



                            Мобиките са напълно неподготвени. Попадат в зоната на военни действия без да знаят какво да правят. Те не знаят, че съвременната война е безконтактна в смисъл няма атаки с ура и напред. Има само артилерийски дуели. Мобиките обаче не го знаят това. Скупчват се на големи групи и ние лесно ги избиваме с нашата артилерия. Ако по рано брояча на убитите руснаци беше на ниво средно по 200 човека на ден, сега с мобиките нарастна на ниво 400-500 човека на ден. И това са само потвърдените случаи с документални (визуални) доказателства. Реално са много повече.

                            Коментар


                            • Сотни погибших: под Макеевкой уничтожен батальон мобилизованных из Воронежской области

                              О потерях среди мобилизованных в результате обстрела на линии соприкосновения под Макеевкой в Сватовском районе Луганской области рассказал один из выживших военнослужащих Алексей Агафонов. По его оценке, число погибших может превышать 500 человек.

                              Командир батальона мобилизованных, которые проходили подготовку в воинской части 2079, обещал, что военных привезут в район Сватово, где в 15 километрах от линии фронта они вступят в ряды «территориальной обороны», рассказал Агафонов. Однако в ночь с 1 на 2 ноября весь батальон привезли на линию соприкосновения и приказали окапываться и удерживать линию обороны.

                              «Нас выкинули в посадки, сказали окапываться, у нас на батальон было три лопаты, обеспечения вообще никакого не было. Мы как смогли окопались, а под утро начался обстрел — артиллерия, «грады», миномёты, коптеры, нас просто расстреливали. Когда всё началось, офицеры сразу убежали. В перерывах между обстрелами мы пытались окапываться, но нас сразу вычисляли коптеры и просто расстреливали. Из 570 человек целые 29, ещё 12 ранены, остальные — всё», — рассказал Агафонов.

                              «По телевизору показывают, что всё красиво, а на самом деле тут в Луганской области на передок кидают именно мобилизованных, и когда мы оттуда отходили, не видя офицеров, мы шли уже назад, то видели, что на третьей линии сидят только контрактники и добровольцы, а на передке мобилизованные», — рассказал Агафонов.

                              Жены выживших мобиков теперь просят губернатора, чтоб вернул их домой.
                              Не е препоръка за каквото и да било.

                              Коментар


                              • Не е препоръка за каквото и да било.

                                Коментар

                                Working...
                                X