Първоначално изпратено от Кисимов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
Какво стана с 50000-те Пейтриъта, които уж унищожихте?
какво става с масивната самолетна атака, след като нали ги няма Пейтриътите
- 7 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Що за простотии. Стаия от март месец. Искаш да ме убедиш, че американския шистов газ е по-евтин от руския, по газопроводи? Или, че е по-евтино да плащам на офшорките на Кокорчо, с 30% по-скъп газ? Само и само, да сме политичиески правилни.,.
Съществуват хора, които считат, че фактите са убеждение,
затова и постигат ниски числа при IQ тестовете
- 7 Харесвания
Коментар
� -
Вчера-обичайни потери за Украйна, поредни осем склада с боеприпаси и 645 солдати.
https://newinform.com/24125419-sobit..._pomoschi_ssha
Коментар
� -
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеA be kakwo става на западното крайбрежие, войски, ПВО, май се подготвят за нашествие на извънземни https://warnews247.gr/kati-sovaro-sy...tiki-akti-vid/
та да казвате на американците и французите какво става при тях
- 7 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеA be kakwo става на западното крайбрежие, войски, ПВО, май се подготвят за нашествие на извънземни https://warnews247.gr/kati-sovaro-sy...tiki-akti-vid/
"Само луди хора, лишени от морал, могат да допуснат, че Русия има намерение да нападне Украйна...."
https://news.bg/int-politics/rusiya-...m-ukrayna.html
- 7 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Той не допуска друго мнение освен своето, ама бръмчи за "демокрацията".Идея си няма, как си противоречи.
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
Имат големи дългове, малко пукотевица и ще им се размине плащането им. Като ви казвам че Украйна ще бъде изоставена и забравена, не се постигат истинските цели. Ковида кьор фишек, войната в Украйна същата работа, сега минават към страх и стрес на място. Онези от Фед ако успеят да набият високи лихви, тези със заемите трябва да им харижат всичко което имат до нула. Тя тази е причината за всичко което става - дълговете. Големите им фирми имат много големи дългове. Само Света си мисли че Бил Гейтс има пари, но Бил не си мисли така и затова купува земя в държави по Света различни от Сащ и такива в които могат да му ги вземат банките.
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеъветници на Макрон пред "Блумбърг": Зеленски е свършен. Войната на практика приключи и Путин победи
Автор: Найл Фъргюсън, bloomberg.com
"Изпитах тези идеи в Париж по време на разговори, в които участваха и двама от съветниците на президента Еманюел Макрон. Ако предположим, че започне война между САЩ и Китай за Тайван, попитах аз, на кого може да разчита Вашингтон? „Япония, Великобритания, Австралия. Може би Канада. Това е“, беше един от отговорите.
Бях още по-изненадан от песимизма относно Украйна. „Ако Тръмп спечели през ноември следващата година“, предположих аз, „тогава Зеленски е свършен“. „Той е свършен каквото и да става“, отговори друг от събеседниците ми. „Украйна не може да си върне черноморското крайбрежие, което загуби“ – така наречения сухопътен мост към Крим. „Така че войната на практика свърши и Путин победи.“
Подобни разговори разкриват една Европа, разкъсвана между познатата сигурност на трансатлантическия алианс и икономическия личен интерес, който трудно се покрива с този на САЩ. И ако мислите, че Париж е колеблив, каня ви да посетите Берлин. Там бързо ще видите, че Германия – сега в рецесия и с крайнодясната „Алтернатива за Германия“, набрала рекордните 20% в последното проучване на YouGov – изпуска нервите си не само относно войната в Украйна, но и за преминаването към зелена енергия."
Орките постоянно отстъпват територия и са в глуха защита окопани като зайци в окопите се ослушват откъде ще ги газят Украинците.
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Той не допуска друго мнение освен своето, ама бръмчи за "демокрацията".Идея си няма, как си противоречи.
- 7 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Не. Обстрелвали са стената, дни наред. Ипридошлата вода я разрушава. В деня, на разрушението, не е имало активност, и от двете страни/
Досега само Зеленски доказа, че не му пука човешките жертви.
Така обстрелват и ЗАЕЦ. Без мисъл. Само ПиАр. Като кажат хохолите е вярно. Руснаците лъжат. Аксиома
Кражба'та да върви.
Интересно само защо в такъв случай украинците си прибират ранените, а руснаците - не, ама наистина вероятно е от грижа за живота - следващия живот, да дойде по-бързо
- 7 Харесвания
Коментар
� -
ъветници на Макрон пред "Блумбърг": Зеленски е свършен. Войната на практика приключи и Путин победи
Автор: Найл Фъргюсън, bloomberg.com
"Изпитах тези идеи в Париж по време на разговори, в които участваха и двама от съветниците на президента Еманюел Макрон. Ако предположим, че започне война между САЩ и Китай за Тайван, попитах аз, на кого може да разчита Вашингтон? „Япония, Великобритания, Австралия. Може би Канада. Това е“, беше един от отговорите.
Бях още по-изненадан от песимизма относно Украйна. „Ако Тръмп спечели през ноември следващата година“, предположих аз, „тогава Зеленски е свършен“. „Той е свършен каквото и да става“, отговори друг от събеседниците ми. „Украйна не може да си върне черноморското крайбрежие, което загуби“ – така наречения сухопътен мост към Крим. „Така че войната на практика свърши и Путин победи.“
Подобни разговори разкриват една Европа, разкъсвана между познатата сигурност на трансатлантическия алианс и икономическия личен интерес, който трудно се покрива с този на САЩ. И ако мислите, че Париж е колеблив, каня ви да посетите Берлин. Там бързо ще видите, че Германия – сега в рецесия и с крайнодясната „Алтернатива за Германия“, набрала рекордните 20% в последното проучване на YouGov – изпуска нервите си не само относно войната в Украйна, но и за преминаването към зелена енергия."
- 1 like
Коментар
�
Коментар