Москва изглежда доста добре в момента...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Знам, че не уважавате много цифри, статистики и доказателства, ма понеже аз пък - да, да се самозарадвам с последните данни за БВП на човек от населението.
Дотам докараха Русия Путин и компания.Ама всеки народ си заслужава управниците.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнениеПоздравления за победителите в Европейската олимпиада по математика за момичета: отборът на Китай и вторият отбор на САЩ
пп При ''американците '' ясно си личат и двете джендърчетата
Победителите за 2023 също са ясни.
)
За съжаление една от досегашните състезателки от Украйна е била убита на 21 години при руска атака.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Ти си просто един потребител - както всеки един от нас.
Ако се имаш за буржоа, си объркал и мястото, и ориентацията - на първо четене - геополитическата.
А че БВП, заплати, начин на живот и благосъстояние не ви вълнуват знам - важното е и другите да живеят зле
Иначе ако все пак ти е важно - Сърдечно благодаря, че ми отдели от времето си. Стопли ми сърцето през юли!
Буржоа не съм , но вярвай ми - повече съм от теб и тебеподобната соросоидна плява
Пак си объркал причините и следствията за опонентите си , но това е само заради капаците които си си заковал отстрани на очите
Доволен съм , че ми благодариш . Не иронизирай ''юли '' . До скоро беше 15 градуса !!
Коментар
-
Tepix, не се обиждай но май нищо не означават. Ние сме с много по ниски доходи от румънците, сега в момента точно как е нямам представа, но преди няколко години с мой близък коментирахме как е там и той ми говореше че 1000 лв заплата е невъзможна, то за да е такава трябвало да е дете да го лъжеш с 1000лв заплата, няма такова нещо - 3 000 - 4500. Това трябва да е реално и румънците доста са ни изпреварили по доходи ...големи пенсии там имат 3000 евро - 6000лв. В България не съм чувал за такова нещо.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
Първо , това няма нищо общо с предишните постове , които благоволих да разменя със соросоид .
Ако се имаш за буржоа, си объркал и мястото, и ориентацията - на първо четене - геополитическата.
А че БВП, заплати, начин на живот и благосъстояние не ви вълнуват знам - важното е и другите да живеят зле
Иначе ако все пак ти е важно - Сърдечно благодаря, че ми отдели от времето си. Стопли ми сърцето през юли!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Знам, че не уважавате много цифри, статистики и доказателства, ма понеже аз пък - да, да се самозарадвам с последните данни за БВП на човек от населението.
Второ , на кой му пука за тези данни ??? На теб ?
Ти си материалистче - соросоидче , което нееднократно е заявявало , че напуска България при ''някакъв проблем '' .
Е, Руснаците изобщо не ги интересува '' БВП НА ЧОВЕК ОТ НАСЕЛЕНИЕ '' !!!!
Но Русия ще я дадат на соросоидите само през труповете си
И без БВП !!!!
Поняль ??
Коментар
-
Я па ти ??!!
Че какво му се впечатлявате на едно братско сборичкване на територията украина ?? Само западните соросоиди му отдават значение и наливат масло в огъня , защото имат Огромна полза !!
Но нормалните и разумни хора , знаем как ще свърши и това във франция и това в украйна
- 4 Харесвания
Коментар
-
Понятието "Славяни", като племе НИКОГА не е съществувало !
Това е нарицателно на най-тъпите двукраки от които нищо свястно не е излизало освен тук-там по някой качествен гладиатор.
"Славе" или "слейвс" (роби) е прозвището най-тъпите двуногокопитни.
Оттук и наименованието "славяни", което е изстрел в десятката от гледна точка на мисловното състояние на същите.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеGerasim_Burgaski, в САЩ има много частни армии, списъка е много дълг само на официалните, а иначе много бизнесмени - олигарси и те си имат и включително и авиация която си е с бойни машини и пълни с оръжие. Само за знание ти го казвам, нета е пълен с информация кой каква армия си има там и кои са по добре въоръжени и с по големи военни способности от държавната.
От 1917 г. лъжата е издигната в ранг на официална информация в КОЧИНАТА-Русия.
Всички там лъжат от най-високите етажи на властта до последния алкохолик, лъжат от сутрин до вечер, лъжат в чужбина, лъжат и вътре в Русия.
Най-много им вярват ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ "СЪЮЗ НА КОМУНИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ" Политическа организация, с. Волуяк
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар