IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
    https://dnes.dir.bg/svyat/ruska-dele...ya-na-pobedata

БРИКС значело Беларус, Русия, Иран, Куба, Северна Корея.
    Каквото и да значи, вкл.и изначалното то, изправя на нокти "колективния Запад" което, само по себе си, е достижение. Да, индусите ме напрягат но, нали и аз съм от Запада, ядва се.
    The Mumy is alive, do not care about it !!!

Коментар

• От Кремъл са им дали дума че им връщат областите в някакъв кратък срок макс. 5 години, ако направят Майдан и свалят Зеленски. Предлагат им и репарации - суровини на символични цени, Зе им качи цената на тока. Киев много скоро ще се вдигнат да няма изненадани.
      Last edited by supertrader; 25.07.2023, 14:35.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
        Ребятки, ребятки, много тор ще има за украинския чернозем ...

Ukraine will soon be the largest producer of weapons in Europe. Within the last month, production capacity has doubled. In a few months Rheinmetall and Bayraktar will open big production facilities in Ukraine. At the moment the main focus is on the production of rockets.
        Някакви се канят да правят нов Майдан в Киев, ще им се отрази добре. Може да са халтави украинците, ама чак толкова Зе да им обяснява че тези двете области им били като деца и не можело да ги дадат, сега са възмутени, ще то свалят с Майдан.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
          Щеше да е смешно, ако не беше трагично. Като няма факти се обръщате към личните обиди. Не мисля че такова поведение би трябвало да се толерира. Би трябвало модератора да си отрази по един банан
          Пристрасно ти е мнението, от вашата групичка предимно са обидите. Да не говорим, че ти си май единственият с един никнейм. Мен като ме избаняха, един месец не съм влизал във форума като пич......а не още на сутринта да изгрея с нов ник(примерно КурБан) и да почна да се вихря, като нЕкои правещи се на мъже, дет вЕрно си въобразяват, че са неоткриваеми.

Коментар

• Ребятки, ребятки, много тор ще има за украинския чернозем ...

Ukraine will soon be the largest producer of weapons in Europe. Within the last month, production capacity has doubled. In a few months Rheinmetall and Bayraktar will open big production facilities in Ukraine. At the moment the main focus is on the production of rockets.
            Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• В момента на Планета има територии поне 4 пъти колкото тези, които дори стават да се населят и не са населени. А Крим в близкото минало и той е бил такава, смятайте къде е България и къде той на другия бряг на морето, но е бил и български.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Mateev, то и ти едно време беше много нормален, но по тая украйна пощурехте..не знам какво толкова им харесвате. И казвате вземали им територии, те им ги дали всичките ей така и сега тези двете области и Крим са им голямата болка.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                  Tepix, а Русия в момента получава всички китайски стоки на половин цена, а някои дори на една трета от цената. Утре китайските фирми за соларни панели могат да решат да продават само на Русия и Запада ще трябва да си купува зелената енергия от Русия и познай как ще го дерат по две три кожи ще ни смъкват. Защото китаеца като изнася в Русия няма такси за износ, не плаща нищо, като изнася за западна тоалетна хартия слагат вече по две такси, не знам защо но имаха една такса 30 - 45 % и сега ги гледам сложили по още една. Може нарочно да го правят китайците, но понеже от Русия вземат суровини явно им е по изгодно. Последно рафинирани материали за електрониката въобще не искат да изнасят, може вместо да си държиш парите в банка и да пиеш една студена вода като ти кажат че не ти ги дават понеже са станали финансова инвестиция, да купиш такива материали и нито ядат, нито пият.
                  Мълчи, да не те чуе старшинката (ака the Mumy). Пет пъти обяснява, как орките спестявали и сега нищо не им трябвало.

Коментар

• Tepix, а Русия в момента получава всички китайски стоки на половин цена, а някои дори на една трета от цената. Утре китайските фирми за соларни панели могат да решат да продават само на Русия и Запада ще трябва да си купува зелената енергия от Русия и познай как ще го дерат по две три кожи ще ни смъкват. Защото китаеца като изнася в Русия няма такси за износ, не плаща нищо, като изнася за западна тоалетна хартия слагат вече по две такси, не знам защо но имаха една такса 30 - 45 % и сега ги гледам сложили по още една. Може нарочно да го правят китайците, но понеже от Русия вземат суровини явно им е по изгодно. Последно рафинирани материали за електрониката въобще не искат да изнасят, може вместо да си държиш парите в банка и да пиеш една студена вода като ти кажат че не ти ги дават понеже са станали финансова инвестиция, да купиш такива материали и нито ядат, нито пият.
                    D.Y.F-091066

Коментар

Щеше да е смешно, ако не беше трагично. Като няма факти се обръщате към личните обиди. Не мисля че такова поведение би трябвало да се толерира. Би трябвало модератора да си отрази по един банан
                      А та на старшинката 90 процента от коментарите са обиди,които не са предизвикани.
                      На зло куче, зъл прът.

Коментар

• Щеше да е смешно, ако не беше трагично. Като няма факти се обръщате към личните обиди. Не мисля че такова поведение би трябвало да се толерира. Би трябвало модератора да си отрази по един банан

Коментар

• Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение

О, старшинка, това някакво ново прераждане ли е? А и на всичкото отгоре си прописал на наглоскасконски (езика на наглите с каски) - "The Mumy is alive, do not care about it !!!"
                          ПП Това "Mumy", ти ли си?
                          Tова е готино. Толкова неграмотност кондензирана в едно изречение си е направо изобретение. Сигурно може и да се патентова, А дали е объркал правописа на мумия, или на майка си можем само да гадаем.

Коментар

• https://dnes.dir.bg/svyat/ruska-dele...ya-na-pobedata

БРИКС значело Беларус, Русия, Иран, Куба, Северна Корея.

Коментар

Ако терминалите са разрушени, откъде ще изнасят укропите
                              През Полша със зърновози, няма да е кой знае колко скъпо..по скъпо. Само има една подбробност - поляците са ги блокирали по безкомпромисно и от Русия, а уж са приятели големи. Украйна изнася зърно за държави които нямат пари да си го платят, плащат го други по програми за борба с глада и това зърно се изнася много евтино. Селскостопански износ е правила към Русия, който да е печеливш, но са решили да стават Антирусия и като Израел, изветряла работа.
                              Last edited by supertrader; 25.07.2023, 12:29.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Ако терминалите са разрушени, откъде ще изнасят укропите

Коментар

Working...
                                X