IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Волноваха: Нанесён удар из РСЗО HIMARS (ФОТО, ВИДЕО)

    05.03.2023 - 14:36

    Сегодня украинские боевики нанесли удар по Волновахе из РСЗО HIMARS.

    Удар пришёлся по месту проведения траурного митинга в годовщину гибели комбата «Спарты» Владимира Жоги. Напомним, соратник легендарного «Моторолы» погиб в Волновахе ровно год назад во время эвакуации мирных граждан.

    На этих кадрах бывший дом быта рядом с местом проведения митинга, все участники мероприятия были эвакуированы.

    Типично по говедарски- ше ударим я погребение, я сватба

    Коментар


    • Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
      13 жертви ,включително 8 мес. бебе след атаката на орките по жилищна сграда в Запорожие
      Чисти терористи !
      Защо не ги подпукат украинците и те,е това не мога да разбера



      Защото като работи ПВО- то така се получава, те може да са свалили ракета прицелена по военна техника и като я свалят тя вземе че се взриви в някой жилищен блок.
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Бъpзоходко Разгледай мнение
        Ами аз стратегия при Изюм нямам и не съм имал, но доколкото схващам стратегията на Суровикин, който пое нещата след пробива на Харковското направление, е да съкрати линията на фронта, да се откаже от завладяването на територии, изискващи значителни ресурси за контролиранто им, и да съсредоточи силите на наличния му контингент в унищожаване на живата сила и техниката на опонента.
        Тази имено задача решава в момента. Или както е стария казармен лаф - "Бой с шомпула по главата докато омекне".
        Понеже главата видимо не е омекнала ще гледаме още от същото и то доста дълго време.
        Първоначално изпратено от Бъpзоходко Разгледай мнение

        Мда това фалическо образование на картата колко дни ще оцелее без подръжка от въздуха и без превъзходство в тежката артилерия.
        На мен лично ми изглежда като курт(вълчи) капан. Но ще видим. Може пък да вземе да стане и някое чудо. Имам предвид на украинците да им цъфнат налъмите.
        Както е казал Айшето на Хасан в първата брачна нощ - Ха дано ама надали!
        Добре, не е стратегия, налъми било, опишете как върви цъфтежа?

        Коментар


        • 13 жертви ,включително 8 мес. бебе след атаката на орките по жилищна сграда в Запорожие
          Чисти терористи !
          Защо не ги подпукат украинците и те,е това не мога да разбера



          Last edited by petrg5s; 05.03.2023, 14:37.

          Коментар


          • Не знам но много са добре тези които лъжат, като кажеш истината и ставаш лош, то гледаш да им спасиш задника но всички предпочитат да си живеят в техния си свят.
            D.Y.F-091066

            Коментар


            • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              Mateev, виж ти дори нямаш достъп до вярна информация, а правиш генерални изводи, радиацията не само че е опасна но и така както си въобразяват че се разсейвала въобще няма нищо вярно в това. Гайгер- Мюлеровия брояч е несъвършен уред, защото тези наночастици като попаднат в човешкия организъм многократно и имунната система не може да ги изолира , претоварят я в един момент и започват да се случват тумори, по принцип имунната система се справя с тези клетки, но тя си има капацитет. Така че замърсяването си е замърсяване. Ние сме контролирана цивилизация, приеми го като да сме нечий експеримент и многократно им е казвано на експериментаторите с термоядрени взривове че замърсяват, но те се правят на луди, защото така сме направени че да се стремим към доминация. Някакво противоречие има в самите нас и сме далеч от съвършенство. Може би ще го постистигнем и ще се развием още, но може и развитието ни утре да бъде прекратено. Опасни са дроновете, не за голяма война, но как ще стане да се защитаваме и да живеем с тях, ето това е въпроса който трябва да решим.
              " Радиация" е смесен термин за йонизираща, проникваща радиация и вторично заразяване, с алфа,бета и гама излъчване (последното - също проникващо и йонизиращо). И всичко ТОВА, Е безопасно за нас... САМО ако не се срещаме с него.

              Коментар


              • Да спират войната и да преговарят, това е единственото решение което спасява задника на НАТО. Реално положението е много зле за тях, но те дори още не са го разбрали и витаят в облаците.
                D.Y.F-091066

                Коментар


                • В Украйна мобилизирали рускоезичните хора да ги пращат на фронта, да се бият с руснаците..Знаете ли как се бият с тях - никак. На практика руснаците няма нужда да правят мобилизация, за това се грижат украинските власти и им доставят постоянно нови попънения. Тотално са изперкали хората на Зе.
                  D.Y.F-091066

                  Коментар


                  • Британското разузнаване отчита все повече ръкопашни боеве, руснаците атакуват с лопати

                    Като им свършат лопатите,щели да атакуват с плюене




                    https://news.bg/int-politics/britans...-s-lopati.html
                    Last edited by petrg5s; 05.03.2023, 12:49.

                    Коментар


                    • Искат да свалят президента на Русия, а на практика от известно време въобще не си избират техен.
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • Mateev, виж ти дори нямаш достъп до вярна информация, а правиш генерални изводи, радиацията не само че е опасна но и така както си въобразяват че се разсейвала въобще няма нищо вярно в това. Гайгер- Мюлеровия брояч е несъвършен уред, защото тези наночастици като попаднат в човешкия организъм многократно и имунната система не може да ги изолира , претоварят я в един момент и започват да се случват тумори, по принцип имунната система се справя с тези клетки, но тя си има капацитет. Така че замърсяването си е замърсяване. Ние сме контролирана цивилизация, приеми го като да сме нечий експеримент и многократно им е казвано на експериментаторите с термоядрени взривове че замърсяват, но те се правят на луди, защото така сме направени че да се стремим към доминация. Някакво противоречие има в самите нас и сме далеч от съвършенство. Може би ще го постистигнем и ще се развием още, но може и развитието ни утре да бъде прекратено. Опасни са дроновете, не за голяма война, но как ще стане да се защитаваме и да живеем с тях, ето това е въпроса който трябва да решим.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Коментар


                          • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                            Глупости на търкалета !!!
                            Чернобил гръмна и наистина леко се завиши радиационния фон в Европа, но нищо повече. Ако нямахме уреди и не го бяхме измерили, хората въобще нямаше да разберат какво се е случило. При това забележи - Чернобил гръмна с еквивален на 400 атомни бомби като над Хирошима и Нагазаки, а в близкия Киев нямаше никакви последици. Така че цялата пропаганда с тези атомни бомби е много пресилена. Съвсем не са чак толкова опасни, колкото ги представят. Да, ще умрат много хора, но човечеството ще оцелее и 99% от населението на земята дори и няма да си промени начина на живот, освен да гледа телевизора и да псува Путин.

                            А това че при война между Русия и Щатите бомбите щели да падат и да се взривяват в Европа е поредната простотия, измислена от невежи пропагандисти с болен мозък. Първо най-прекият път между САЩ и Русия не е през Европа и второ - дори и много на брой ядрени ракети да бъдат взривени и свалени някъде по средата на пътя, на нито една от тях няма да се взриви ядрената глава. Просто ще падне на земята като една камара парчета и отломки, и някъде между тях ще има и такива с Уран 235, които при подкритичната си маса са безопасни. По радиацията им, която е много малка, лесно ще ги издирят и ще ги приберат на съхранение. Облъчени хора обаче няма да има, дори и тези, които са взели в ръце едно такова парче, за да го разгледат.

                            Пак повтарям за олигофрените, скарани с физиката. Човешкият организъм е много издръжлив на радиация. Спокойно може да издържи дози от 1000 до 10 000 пъти надвишаващи околния радиоактивен фон. Да, ще има тук-там някоя повредена клетка, но така или иначе всяка една година в човешкият организъм се подменят почти 100% от всички клетки (без тези на мозъка). Тоест повредените от радиацията клетки ще бъдат подменени с нови и следите от облъчването ще изчезнат на 100%.
                            Нямам думи за тези редове.
                            Last edited by RUBLA; 05.03.2023, 12:46. Причина: Pyramid ще получите постояннен БАН, ако още веднъж поправите редакция на Модератор.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                              Пак повтарям за олигофрените, скарани с физиката. Човешкият организъм е много издръжлив на радиация. Спокойно може да издържи дози от 1000 до 10 000 пъти надвишаващи околния радиоактивен фон. Да, ще има тук-там някоя повредена клетка, но така или иначе всяка една година в човешкият организъм се подменят почти 100% от всички клетки (без тези на мозъка). Тоест повредените от радиацията клетки ще бъдат подменени с нови и следите от облъчването ще изчезнат на 100%.
                              Съвсем си се зомбирал... радиацията не била опасна за човешкия организъм... утре може да напишеш, че и цианкалият не е опасен за човешкия организъм, и нищо няма да ти стане ако изядеш едно кило...

                              Киев е оцелял след взрива в Чернобил, защото вятърът е духал в друга посока, и е отнесъл радиоктивните частици далеч от града.
                              ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

                              Коментар


                              • Mateev, всички тези датчици са очите и ушите му, дори да е с ИИ. Те се засичат, дори лазера с който опипва също се засича, в момента не е проблем борбата с тези хвъркати твари. Проблема е че някой ще ти източва джоба да си ги купуваш тези радари, сензори и живота ти ще мине в занимание с безполезни неща, няма да ти направят живота по хубав, по добър, пък за по смислен е направо нон сенс да се говори.
                                D.Y.F-091066

                                Коментар

                                Working...
                                X