IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение

Точно затова, каква работа имаме ние вече при тях. А Нато не ни защитава, може само да ни завлекат за пушечно месо.Не знам но никак не ми харесва, информационните канали са задръстени с лъжи. Перат с масово оръжие яко, а тези технологии могат да убиват много добре.
    Тук не съм съгласен с теб. Вярно е, че като член на блока /НАТО/, имаме ясни ангажименти за защита, но, ако пък сме извън тази структура, ще търпим големи вреди, като Сърбия, която изгуби Косово и Метохия и като нищо, точно тогава може да изгубим Източните Родопи от експанзионистичната политика на Султан Ердоган. Не, че и сега няма разцепление от исторически натрупвания между Гърция и Турция...

ПП По принцип, мразя да пиша в тази тема, заради агитките тип Левски-ЦСКА с кратки и дебилни определения за воюващите страни, сори.
    Last edited by Bailor; 22.06.2023, 00:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Принципно съм съгласен, аз не желая да сме въвлечени в никаква война. За съжаление се получава винаги един и същи резултат. След, като две поколения живеят в бел епок, страданията от предишната голяма касапница избледнява, като спомен и винаги се раждат ястреби да сътворят нова такава. Само до преди няколко години, Европа се считаше за мъдра и узряла за вечен мир. Виж я сега, освен доставки на оръжия, нищо друго не проблясва в главите на ръководителите й.
      Точно затова, каква работа имаме ние вече при тях. А Нато не ни защитава, може само да ни завлекат за пушечно месо.Не знам но никак не ми харесва, информационните канали са задръстени с лъжи. Перат с масово оръжие яко, а тези технологии могат да убиват много добре.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Руский войник
        няма такава дебилщина
        "Понял уже, куда попал?" — бойцы 225-го батальона 127-й бригады ТрО ВСУ взяли россиян в плен к северу от Бахмута. Пленных взяли без боя при выходе разведки батальона на позиции россиян. По дороге разведчики встретили русского бойца, который благодаря уловкам украинцев привёл в плен еще двух своих коллег.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

Само че днес Путин е Хитлер, а фашизмът е рашизъм.
          В това клипче, след секси въведение, се развива тезата че путлеризмът има потенциал да засенчи напълно хитлеризма.

https://youtu.be/jT9JpZMutbM

Коментар

• Ребятки, ама защо нула фронтови успехи вече 22 страници? Героя ви от Бахмут, вярно ли халюцинирал укри на 10км. от Токмак?

Коментар

Bailor, не напротив ще ни оставят на мира, по големия риск е да принудят Турция да ни направи проблеми с българските турци, ще загубим територия която и без това не е наша де факто, ще стане и деюре, но повече няма да се забъркваме нито със САЩ, нито с Русия. Нато ще ни докара война и без това българите сме на изчезване, не ни трябва да го ускоряваме с участие във война.
              Принципно съм съгласен, аз не желая да сме въвлечени в никаква война. За съжаление се получава винаги един и същи резултат. След, като две поколения живеят в бел епок, страданията от предишната голяма касапница избледнява, като спомен и винаги се раждат ястреби да сътворят нова такава. Само до преди няколко години, Европа се считаше за мъдра и узряла за вечен мир. Виж я сега, освен доставки на оръжия, нищо друго не проблясва в главите на ръководителите й.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Що не Китайците
                Оценявам хумора ти, но руснаците са имали винаги интереси в Балканите. Явно историята не ти е любима наука. Явно, нямаш и имоти по нашето Черноморие.

Коментар

• А може и Турция да им се изплъзне и да не успеят да я принудят, те не искат да се мразим.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Bailor, не напротив ще ни оставят на мира, по големия риск е да принудят Турция да ни направи проблеми с българските турци, ще загубим територия която и без това не е наша де факто, ще стане и деюре, но повече няма да се забъркваме нито със САЩ, нито с Русия. Нато ще ни докара война и без това българите сме на изчезване, не ни трябва да го ускоряваме с участие във война.
                    Last edited by supertrader; 21.06.2023, 23:52.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• не е AI , със сигурност, защото стила е същия от няколко години
                      но пък е напълно възможно някои от дежурните да го използват

нямам против притивополжото мнение, даже ако трябва да съм откровен, влизам в тая тема да чета точно мнения противополжни на моите

…, и сега , нека нека дойдат мегатрейадерите и бутнат дискуслията на втора страница

Първоначално изпратено от cyclop

Само единият съм забелязал, и понякога мисля че AI се осъзнава и ни троли през тоя профил, ама е забавно

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Пълни глупости! Ако не сме в НАТО, руснаците да са ни подпукали и нас.
                        Що не Китайците

Коментар

Напускаме ЕС и НАТО и въпроса се решава.
                          Пълни глупости! Ако не сме в НАТО, руснаците да са ни подпукали и нас.

Коментар

• е напускайте ве
                            чемозан , вокзал
                            …, как беше

опаа, обърках се, та вие кога сте били е ес и нато?

Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                            Напускаме ЕС и НАТО и въпроса се решава.

Коментар

• Напускаме ЕС и НАТО и въпроса се решава.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Има хора които са в голямо безпаричие, може и да намерят желащи, а има и с психични проблеми от хубав живот и също може да се кандидатират. Бължария е страна в която ако нямаш 5 лв. не можеш да намериш кой да ти даде...
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X