Първоначално изпратено от barbaron
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
По това време изобщо няма единна държава Русия като сега.А множество княжества.Някои ги превземат, други им стават васали и им плащат ежегодно данък.
И на практика сегашната Русия води началото си от Московското княжество, което тогава е било незначително.
А Пригожин щеше да превземе Москва, ама се уплаши. Какво ще направят 8 милиона мирни жители срещу танковете и другото тежко въоръжение?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеТия са толкова кухи лейки,че имат една опорка и си я прилагат винаги. Щом и мен ме обявиха за соросоид,който съм най-големият противник на затоплизма,гей пропагандата и приемът на бежанци от Азия и Африка в Европа.
и отляво, и отдясно, все заблудени ...
Но не сте виновни вие - "битието определя съзнанието"Last edited by barbaron; 30.06.2023, 10:37.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеВъобще никога не я превземат, ама като няма горе нищо не пречи да си мислиш че Пригожин може да превземе Москва с 20 хиляди човека - 8 милионен град.
И на практика сегашната Русия води началото си от Московското княжество, което тогава е било незначително.
А Пригожин щеше да превземе Москва, ама се уплаши. Какво ще направят 8 милиона мирни жители срещу танковете и другото тежко въоръжение?
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТодоре Русия се е разпадала, няма да е нещо което не се е случвало. Другото е дето вярват че Моголия ги е превзела и поробила, жестокия Чингиз хан. Въобще не е имало такова нещо, но има писано много. Както за Византия.
Ама верно много е ниско нивото на руските служби,щом назначават и такива неуки хора.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
В момента Сорос, а като се спомине сорос Бил Гейтс( че е по- млад), освен това държи да ни ваксинира и да намали населението на земята( интересно на кой ще си продава уиндоусите и другото програмно обезпечение, като намали населението, но до там не стига мисловния процес на ватата)
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеБях почнал са се притеснявам за теб но, ти ме успокои.
Напредък вече е самият факт, че се припознаваш.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
И кой ни плаща на мен и неколцината други?Зеленски ли?
- 4 Харесвания
Коментар
� -
И кой ни плаща на мен и неколцината други?Зеленски ли?
Напредък вече е самият факт, че се припознаваш.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
Това е ясно. Кажи само от майчина или от бащина страна? Или изцяло е руски?D.Y.F-091066
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ами не, не е комунист. Ама пък ви разказва играта, заседнал ви е напреко в гърлото и това, не може да не радва.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Е защо Сталин не сключи " справедлив" мир с Хитлер като беше пред Москва, а искаш от украинците да го направят?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеGiRo, той е малко наивен, бил е в Русия и се е заразил с тяхната наивност. Правиш кратка справка че изоберателите на по съществени неща напоследък ги убиват и си правиш извода на момента. Русия при всички положения ще се докара до момента в който ще продава и разпространява технологиите си за оръжия, а те ги имат. Варианта е да се спре нападението на глутницата срещу тях, но глутницата затова е глутница - да си свърши работата и да разкъса жертвата. Русия ще се разпадне и тези неща ще се разпространят - неизбежно е.
Коментар
�
Коментар