Не мисля че Русия е виновна, системата ако не се промени такива конфликти ще станат хронични. Те САЩ са все така, постоянно в някакви войни помагат. Когато се концентрират парите, хората...процеса завършва с една точка на концентрация. Минахме през период на повече такива магнетични точки на концентрация и сега ще започне борбата между тях за елиминиране докато се излъчи победител. Само победителя ще е в Азия, това отсега е ясно. Не ни трябва военен съюз, на нас ни трябва обща армия съставена от армиите на държавите, това Нато е пършификат - то не може да приложи военна сила без обилен приятелски огън. В Украйна това нещо се вижда много добре, няма съглъсуване, няма оръжия които да не могат да стрелят по своите...нищо няма. Разни фирмички които доставят нещата на пехотата са се уреждали да получат поръчки и доставили неща които никой не знае за какво са, пехотинците натоварени като магарета. Русия не е враг, тя е приятел който е възтанал срещу системата на концентрация. Българския интерес е да не си загубим страната !!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Vergil1975, виж те руските тролови или шпиони ще нападат най силно Русия, за да могат да влязат в това амплоа..ти да не си ..?D.Y.F-091066
Коментар
-
fortiss., за трите дена говореха медиите, те пуснаха мухата. Не мисля че ще преговарят с Тръмп, по скоро той ще спре да дава пари на Украйна и това е по дефолт. Ще се стигне до оттегляне на Зеленски, политически промени в Украйна и войната ще спре на собствен ход.D.Y.F-091066
Коментар
-
https://www.youtube.com/shorts/3OxtIwItb8k
Образно било казано за 3 - 4 дни - Лукашенко го каза. Отиде три години от този образ!!! Ако беше казал 3 месеца сигурно три века щеше да минат.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Vergil1975, много отдавна пиша тук, занимавахме се с форекс пазара едно време. По принцип имам друга работа, но когато станат такива кризи и работа много няма, иначе нямаше да ми остава време.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Пак те ухапа кучето, май.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Добре де, в какви "спецслужби" е служил Трейдърко, според теб? Човекът ни показва съвършено различен профил, нямаш идея, колко различен. Напразно се палиш.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Vergil1975, ако беше умен аз съм го писал - глобализацията беше под знамето на свободното движение на пари, стоки и хора...Това нещо неизбежно води до концентрация на тези трите неща в няколко точки в Целия Свят. Автоматично от тези които не са в тези точки само се изцеждат - пари, хора и стоки. Просто Русия реши че НЯМА ДА ЗАГИВА, няма да умира тази държава. Трябваше им да си приберат хората с парите отвън..за целта предизвикаха санкции чрез конфликта в Украйна. Само на Запада всичко му е вятър и мъгла и санкциите са така, но все пак там влязоха някакви трилиони - 5..6 със сигурност. А иначе излъчените са 2 пъти по толкова, излезлите от Русия за 30 години са 12 трилиона евро - долара. Нищо им няма, нормални са си хората. Дори са по нормални от много други. Руснаците са хора от бъдещето, те споделят с другите нещата които са направили..Пример - имат тази технология за обогатяване на уран чрез центрофугиране, споделили са я с французите с цел приятелство. Мога да ти изредя поне 10 такива споделяния на технологии които са си важни доста. Ти наясно ли си по кого и защо се храчиш и плюеш..виждам че не си.Last edited by supertrader; 12.11.2024, 19:38.D.Y.F-091066
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнениеПочти изтекоха 1000 дни от Тридневната война. Надяваме се след още 500, с решаващата помощ на Ким Чен Ун, Русия да си върне Курска област. Опитът от вчера обаче е твърде печален.
https://www.youtube.com/watch?v=7fviovVxKC8
Интересно е, че при тази атака почти няма танкове, артилерия и самолети. Да не са ги свършили?
Коментар
-
Почти изтекоха 1000 дни от Тридневната война. Надяваме се след още 500, с решаващата помощ на Ким Чен Ун, Русия да си върне Курска област. Опитът от вчера обаче е твърде печален.
https://www.youtube.com/watch?v=7fviovVxKC8
Интересно е, че при тази атака почти няма танкове, артилерия и самолети. Да не са ги свършили?
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Който иска да ме види да си обръща екрана. При положение, че никой друг освен теб и Матеев няма снимка, не мисля,че е нужно да променям каквото и да е било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеРеални снимки са Матеев.Даже повечето пуснати са публични снимки
Путин направо се гаври с него Да видим хода на рижия...но и войната щеше да спира за 24 часа.И за какво ли не лъга тва момче, само и само да отърве затвора.
...Не, че показвате други наклонности, разбира се. Жълтини, клюки... не ви ли омръзна безсмислицата на медиите? Уж имате претенции да сте зрели хора.
Коментар
Коментар