IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Дайте снимката да я видим какво имате предвид.
    Но явно не се сещате, че голямата колона си е голяма колона, дали е ръждива или друга е без значение...
    А как успяват орките с тая ръждива техника да удържат с месеци ,модерно въоръжената с натовска техника украинска армия?!Нещо ,някъде куца...Какво мислиш по въпроса,ти си за мен най-достоверният източник на информация.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение

Тази новина най-вероятно е доста неточна и ти би трябвало да си наясно....За какви "большие колоны техники" може да иде реч,...Някакъв коментар?!
      Дайте снимката да я видим какво имате предвид.
      Но явно не се сещате, че голямата колона си е голяма колона, дали е ръждива или друга е без значение...

Коментар

"Вчера вечером и всю ночь через Старобельск, Луганск, Краснодон шли большие колоны техники

принято решение укрепить оборону белгородской, брянской и курской областей после успешной разведывательно-диверсионной операции на белгородщине.

А значит, ослабить оборону на линии фронта в Луганской и Донецкой областях.

Отводятся войска из районов Сватово, Кременной, Северодонецка, Лисичанска.

Этот факт подтверждается перехватами разговоров орков и данными авиаразведки."
        Тази новина най-вероятно е доста неточна и ти би трябвало да си наясно....За какви "большие колоны техники" може да иде реч,при положение че орките са въоръжени,както следва - 1/3-та с ръждиви автомати,1/3-та с лопати и 1/3-та с пръчки/за последната 1/3-та май го знам от снимка ,която беше публикувал ти,Факушка..../ Някакъв коментар?!

Коментар

• "Вчера вечером и всю ночь через Старобельск, Луганск, Краснодон шли большие колоны техники

принято решение укрепить оборону белгородской, брянской и курской областей после успешной разведывательно-диверсионной операции на белгородщине.

А значит, ослабить оборону на линии фронта в Луганской и Донецкой областях.

Отводятся войска из районов Сватово, Кременной, Северодонецка, Лисичанска.

Этот факт подтверждается перехватами разговоров орков и данными авиаразведки."

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
            Ребята плановици, супери разни, криско клонинги и подобни, неутрални и не толкова неутрални. Какво мислите за последните признания на Пригожин относно това, че руските загуби за малкото градче Бахмут в Украйна са много повече от руските загуби за 10 години в Афганистан? Какво ви е мнението за тази безсмислена загуба на животи в чужда страна? М

п.п. Само да не започне отново словесен гърч от рода, а знаете ли колко са американските загуби във Виетнам
            Ама те римляните какво направиха в Картаген, а?

Коментар

• Ребята плановици, супери разни, криско клонинги и подобни, неутрални и не толкова неутрални. Какво мислите за последните признания на Пригожин относно това, че руските загуби за малкото градче Бахмут в Украйна са много повече от руските загуби за 10 години в Афганистан? Какво ви е мнението за тази безсмислена загуба на животи в чужда страна? М

п.п. Само да не започне отново словесен гърч от рода, а знаете ли колко са американските загуби във Виетнам
              Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                  ГУР собирается прикончить Путина: обнародован "расстрельный" список

ГРУ на Украйна е публикувало списък с хора, които трябва да бъдат ликвидирани, и по ликвидацията на които вече се работи. Разбира се Путин е начело на списъка, но има и много други, които от днес нататък ще спят в кошмари и ще се чудят още колко дена или часа живот им остава.
                  Добър отговор на списъците за ликвидиране на украинци изготвен от орките в началото на "тридневната" специална военна операция.

Коментар

• в Белгородской области РФ обнаружена уже третья российская бомба , которая упала и не разорвалась.
                    днес още една..
                    А Белгород за Шо?

Коментар

• Отменили са МАКС-а в Москва. Что ли еще будет ой йой йой.
                      интересно какъв е ПЛАНА, след като 30 години си беше популярен.

Коментар

• Tepix, на вълка му е дебел врата защото сам си върши работата. Не може да разчитаме на ЕС, който са го подпукали американците и са им сложили мингиши на тези в Брюксел. Тя Русия разчиташе на ЕС, че ще кажат че тя им трябва защото и ползват суровините, но нещо удариха на камък. Ние в момента може да си минем на незаборден лев и държавата да се издържа с пари които емитира, а не да плющи европейски данъци. Дори точно сега може да си върнем суверинитета спрямо ЕС. Дават ли ни пари - НЕ ! Тогава с какво са интересни за нас точно.
                        D.Y.F-091066

Коментар

Мда,
                          например има дузина укази още от Петър I насам, за забрана на украинския език. Но всеки еднооок ще ви потвърди, че това е измислен от соросойидите език
                          Има, да, и не е руската държава единствената страна репресирала използването му.

https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A5...BE%D0%B2%D0%B8

Коментар

• Click image for larger version

Name:	photo_2023-05-25_08-05-23.jpg
Views:	1
Size:	41.7 КБ
ID:	4068349

Коментар

• Русия направи толкова много за изковаване на украинска идентичност, че Западът, с всичките си налети пари и служби, не може да се сравни с това. Украйна трудно е си оправи отношенията с Русия, а Македония вече е изгубена кауза за нас. И? Ами нищо, животът продължава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Разбрахме вече истинските имена... "Не съм русофил, не харесвам Путин, не всичко в Русия е цветя и рози, даже съм един обективен европофил, но ЕС се разпада до 48 часа, САЩ са ни обявили за колония и единствения шанс за оцеляване на България е национално-отговорното и независимото от Брюксел, Вашингтон и Москва управление на д-р Костадинов".

И като ти каже човек, че ЕС не се разпада до 48 часа и че в ЕС си има предостатъчно хетеро хора с ясен пол, готина работа, готина къща, готина кола и готини деца -"ти си с робска психика, бе човек, България може да е като UK, трябва ни Булзит и ще цъфнем!"

​​​​​​"Не съм русофил, ама спешно трябва да напуснем ЕС и да се върнем в руска орбита" е чест рефрен от 2007 насам по телевизиите, не съм бил във форума по времето на Волен на балотаж за президент, но вероятно е имало някой, който го е обяснявал

Както и да е, отивам да закуся омлет от бъркани щурци и да пия едно кафе от сварени хлебарки и да почвам бачкането за шефа - за него отдавна и без това мисля, че е джендър, поне като дава заплати. ​​​​​
                                Ами това, че не можеш да приемеш, че България може да е със самостоятелна политика, включително извън ЕС и не в Евразийски съюз, аз какво съм виновен, че не можеш да го разбереш ми кажи? Пак стигаме до робското ти съзнание. И щото имаш такова веднага съм в еди-кой си лагер.
                                Ами не става да се води каквато и да е дискусия. Ти просто не разбираш. Все едно на един луд да му се обяснява, че луд.
                                Същата работа и с петрогъса. Върви му обясни нещо за златото. Човека върти една и съща плоча. Същата работа и с твоите глупости.
                                Не знам защо ми изопачаваш или сравняваш думите с някакви си "рефрени" като няма нищо общо и в другата тема съм го обяснил достатъчно добре, за да бъде разбрано, но ти просто отказваш и това е. Или по-точно веднага, ако прилича на нещо си, щото ти си правиш някаква си корелация в главата, то това означава, че задължително е така както ти си мислиш, а то не е и не знам за кой път вече се повтарям.
                                Имало било семейства - да бе има! Ама виж и статистиките, виж и колко "смянят половете". Процентно расте с всяко поколение. Утре внука ти ще иска да стане внучка. Ама не бе, то нас не ни засяга. Докато не дойде в твоята къща сме много либерални и над нещата.
                                Last edited by Kris_; 25.05.2023, 11:08.

Коментар

Working...
                                X