Първоначално изпратено от satz
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
Тази новина най-вероятно е доста неточна и ти би трябвало да си наясно....За какви "большие колоны техники" може да иде реч,...Някакъв коментар?!
Но явно не се сещате, че голямата колона си е голяма колона, дали е ръждива или друга е без значение...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение"Вчера вечером и всю ночь через Старобельск, Луганск, Краснодон шли большие колоны техники
принято решение укрепить оборону белгородской, брянской и курской областей после успешной разведывательно-диверсионной операции на белгородщине.
А значит, ослабить оборону на линии фронта в Луганской и Донецкой областях.
Отводятся войска из районов Сватово, Кременной, Северодонецка, Лисичанска.
Этот факт подтверждается перехватами разговоров орков и данными авиаразведки."
- 3 Харесвания
Коментар
-
"Вчера вечером и всю ночь через Старобельск, Луганск, Краснодон шли большие колоны техники
принято решение укрепить оборону белгородской, брянской и курской областей после успешной разведывательно-диверсионной операции на белгородщине.
А значит, ослабить оборону на линии фронта в Луганской и Донецкой областях.
Отводятся войска из районов Сватово, Кременной, Северодонецка, Лисичанска.
Этот факт подтверждается перехватами разговоров орков и данными авиаразведки."
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеРебята плановици, супери разни, криско клонинги и подобни, неутрални и не толкова неутрални. Какво мислите за последните признания на Пригожин относно това, че руските загуби за малкото градче Бахмут в Украйна са много повече от руските загуби за 10 години в Афганистан? Какво ви е мнението за тази безсмислена загуба на животи в чужда страна? М
п.п. Само да не започне отново словесен гърч от рода, а знаете ли колко са американските загуби във Виетнам
- 5 Харесвания
Коментар
-
Ребята плановици, супери разни, криско клонинги и подобни, неутрални и не толкова неутрални. Какво мислите за последните признания на Пригожин относно това, че руските загуби за малкото градче Бахмут в Украйна са много повече от руските загуби за 10 години в Афганистан? Какво ви е мнението за тази безсмислена загуба на животи в чужда страна? М
п.п. Само да не започне отново словесен гърч от рода, а знаете ли колко са американските загуби във ВиетнамНе е препоръка за каквото и да било.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеГУР собирается прикончить Путина: обнародован "расстрельный" список
ГРУ на Украйна е публикувало списък с хора, които трябва да бъдат ликвидирани, и по ликвидацията на които вече се работи. Разбира се Путин е начело на списъка, но има и много други, които от днес нататък ще спят в кошмари и ще се чудят още колко дена или часа живот им остава.
- 4 Харесвания
Коментар
-
в Белгородской области РФ обнаружена уже третья российская бомба , которая упала и не разорвалась.
днес още една..
А Белгород за Шо?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Tepix, на вълка му е дебел врата защото сам си върши работата. Не може да разчитаме на ЕС, който са го подпукали американците и са им сложили мингиши на тези в Брюксел. Тя Русия разчиташе на ЕС, че ще кажат че тя им трябва защото и ползват суровините, но нещо удариха на камък. Ние в момента може да си минем на незаборден лев и държавата да се издържа с пари които емитира, а не да плющи европейски данъци. Дори точно сега може да си върнем суверинитета спрямо ЕС. Дават ли ни пари - НЕ ! Тогава с какво са интересни за нас точно.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеМда,
например има дузина укази още от Петър I насам, за забрана на украинския език. Но всеки еднооок ще ви потвърди, че това е измислен от соросойидите език
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A5...BE%D0%B2%D0%B8
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Разбрахме вече истинските имена... "Не съм русофил, не харесвам Путин, не всичко в Русия е цветя и рози, даже съм един обективен европофил, но ЕС се разпада до 48 часа, САЩ са ни обявили за колония и единствения шанс за оцеляване на България е национално-отговорното и независимото от Брюксел, Вашингтон и Москва управление на д-р Костадинов".
И като ти каже човек, че ЕС не се разпада до 48 часа и че в ЕС си има предостатъчно хетеро хора с ясен пол, готина работа, готина къща, готина кола и готини деца -"ти си с робска психика, бе човек, България може да е като UK, трябва ни Булзит и ще цъфнем!"
"Не съм русофил, ама спешно трябва да напуснем ЕС и да се върнем в руска орбита" е чест рефрен от 2007 насам по телевизиите, не съм бил във форума по времето на Волен на балотаж за президент, но вероятно е имало някой, който го е обяснявал
Както и да е, отивам да закуся омлет от бъркани щурци и да пия едно кафе от сварени хлебарки и да почвам бачкането за шефа - за него отдавна и без това мисля, че е джендър, поне като дава заплати.
Ами не става да се води каквато и да е дискусия. Ти просто не разбираш. Все едно на един луд да му се обяснява, че луд.
Същата работа и с петрогъса. Върви му обясни нещо за златото. Човека върти една и съща плоча. Същата работа и с твоите глупости.
Не знам защо ми изопачаваш или сравняваш думите с някакви си "рефрени" като няма нищо общо и в другата тема съм го обяснил достатъчно добре, за да бъде разбрано, но ти просто отказваш и това е. Или по-точно веднага, ако прилича на нещо си, щото ти си правиш някаква си корелация в главата, то това означава, че задължително е така както ти си мислиш, а то не е и не знам за кой път вече се повтарям.
Имало било семейства - да бе има! Ама виж и статистиките, виж и колко "смянят половете". Процентно расте с всяко поколение. Утре внука ти ще иска да стане внучка. Ама не бе, то нас не ни засяга. Докато не дойде в твоята къща сме много либерални и над нещата.Last edited by Kris_; 25.05.2023, 11:08.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар