IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Разбрахме вече истинските имена... "Не съм русофил, не харесвам Путин, не всичко в Русия е цветя и рози, даже съм един обективен европофил, но ЕС се разпада до 48 часа, САЩ са ни обявили за колония и единствения шанс за оцеляване на България е национално-отговорното и независимото от Брюксел, Вашингтон и Москва управление на д-р Костадинов".

И като ти каже човек, че ЕС не се разпада до 48 часа и че в ЕС си има предостатъчно хетеро хора с ясен пол, готина работа, готина къща, готина кола и готини деца -"ти си с робска психика, бе човек, България може да е като UK, трябва ни Булзит и ще цъфнем!"

​​​​​​"Не съм русофил, ама спешно трябва да напуснем ЕС и да се върнем в руска орбита" е чест рефрен от 2007 насам по телевизиите, не съм бил във форума по времето на Волен на балотаж за президент, но вероятно е имало някой, който го е обяснявал

Както и да е, отивам да закуся омлет от бъркани щурци и да пия едно кафе от сварени хлебарки и да почвам бачкането за шефа - за него отдавна и без това мисля, че е джендър, поне като дава заплати. ​​​​​
    Ами това, че не можеш да приемеш, че България може да е със самостоятелна политика, включително извън ЕС и не в Евразийски съюз, аз какво съм виновен, че не можеш да го разбереш ми кажи? Пак стигаме до робското ти съзнание. И щото имаш такова веднага съм в еди-кой си лагер.
    Ами не става да се води каквато и да е дискусия. Ти просто не разбираш. Все едно на един луд да му се обяснява, че луд.
    Същата работа и с петрогъса. Върви му обясни нещо за златото. Човека върти една и съща плоча. Същата работа и с твоите глупости.
    Не знам защо ми изопачаваш или сравняваш думите с някакви си "рефрени" като няма нищо общо и в другата тема съм го обяснил достатъчно добре, за да бъде разбрано, но ти просто отказваш и това е. Или по-точно веднага, ако прилича на нещо си, щото ти си правиш някаква си корелация в главата, то това означава, че задължително е така както ти си мислиш, а то не е и не знам за кой път вече се повтарям.
    Имало било семейства - да бе има! Ама виж и статистиките, виж и колко "смянят половете". Процентно расте с всяко поколение. Утре внука ти ще иска да стане внучка. Ама не бе, то нас не ни засяга. Докато не дойде в твоята къща сме много либерални и над нещата.
    Last edited by Kris_; 25.05.2023, 11:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение

Навъдили са се едни патриоти, които нищо не знаят за Македония и повтарят само някакви простотии на ВМРО. За последно земите на Македония са били твърдо български през 1018г и малко при Константин-Тих Асен от 1257 до 1277г. Джамбаски е решил да ги прави пак български след 1005 години, ама през 2023г това в Еропа няма как да стане.

И как може да наречеш клуб в Македония "цар Борис III"? По-интелигентните българи трябва да забранят на ВМРО и Каракачанов да се бъркат повече в политиката ни с Македония, които докараха отношенията ни дотук, изпълнявайки вековната савецка политика българите да се караме със съседите си, та ако може и да воюваме. Българинът не знае и най-елементарни факти за ВСВ на Балканите, защото не ги е учил по история до 89та, а след това никой не е променял учебниците ни. На 20 април 1941г. българските войски под ръководството на цар Борис III с помощта на Хитлер и Мусолини навлизат в Македония. Попрочетете малко за това, има го навсякъде на английски и си отговорете може ли да наречем клуб в Македония "цар Борис III" и какво цели този който го е направил.

И за Македония имаме износ към 1.5 милиарда лева годишно, доста повече от този към Русия.
      Така е, така е, а ние сме татари и тук никога не е имало българска държава. Цитираните царе са на несъществуващо царство. Чувал ли си някога за Илинденско-преображенското въстание, което е било за освобождението от татарско иго? А Съединението е предсмъртният завет на Чингис Хан - първият обединител на Европа, много преди Наполеон и Хитлер. Така, така - така се прави история. Разкажи ни още нещо, много е вълнуващо. разкажи ни как Климент Охридски е намерил кирилицата на дъното на Охридското езеро, изтървана от лодката на Кирил и Методий, които разнасяли буквите в зеблени чували. Претоварили я, защото носели букви и за бъдещата Свещена римска империя и тя се обърнала. За една бройка франсетата да пропишат на македонски език.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_

Ами къде видя земане на страна бе гений? Съчини нещо по-така да изглежда поне малко достоверна и "доказателствена" провокацийка. Просто за разлика от дебилчета като теб назовавам нещата с истинските им имена!
        Разбрахме вече истинските имена... "Не съм русофил, не харесвам Путин, не всичко в Русия е цветя и рози, даже съм един обективен европофил, но ЕС се разпада до 48 часа, САЩ са ни обявили за колония и единствения шанс за оцеляване на България е национално-отговорното и независимото от Брюксел, Вашингтон и Москва управление на д-р Костадинов".

И като ти каже човек, че ЕС не се разпада до 48 часа и че в ЕС си има предостатъчно хетеро хора с ясен пол, готина работа, готина къща, готина кола и готини деца -"ти си с робска психика, бе човек, България може да е като UK, трябва ни Булзит и ще цъфнем!"

​​​​​​"Не съм русофил, ама спешно трябва да напуснем ЕС и да се върнем в руска орбита" е чест рефрен от 2007 насам по телевизиите, не съм бил във форума по времето на Волен на балотаж за президент, но вероятно е имало някой, който го е обяснявал

Както и да е, отивам да закуся омлет от бъркани щурци и да пия едно кафе от сварени хлебарки и да почвам бачкането за шефа - за него отдавна и без това мисля, че е джендър, поне като дава заплати. ​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Ъхъ истински имена. Пък относно "дебили""мозъчни инвалиди" и т.н. Помислете над поговорката "За пияния всички са пияни"
          Няма какво да мисля за поговорки за хора, които вкарват в групички, не могат да мислят без предразсъдъци и си показват предубежденията без да помислят малко преди да напишат следващата словесна диария.
          Коментирам всичко, което не ми харесва. Единствената страна, която заемам е тази на България.
          А ти поне пиши от един ник. Не знам каква е тая шизофрения да пишеш от 3-4.
          Last edited by Kris_; 25.05.2023, 09:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
            ... Противоречива за съзнанието информация не се допуска!
            Мда,
            например има дузина укази още от Петър I насам, за забрана на украинския език. Но всеки еднооок ще ви потвърди, че това е измислен от соросойидите език

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Сбъркана стъкмистика е това. Кой знае, как са задавали въпросите и в каква централа е гласена графиката. Нищо общо с истината.
              Може и да е така. Не съм бил в Украйна и не се наемам да оборвам или подкрепям тази или онази стъкмистика. Факт е обаче, че съотвестства на това, което украинките ми казаха, а те са от различни поколения, и едната ми даде информацията за преди 25 години, а другата за как е допреди една-две години. Колкото по на запад отиваш, конкретно границата към Полша и областта около Лвов, толкова по-огромен % хора говорят само украински, и поколенията все повече децата им са със само един език и той е майчин украински.
              Last edited by Kris_; 25.05.2023, 10:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_

Ами къде видя земане на страна бе гений? Съчини нещо по-така да изглежда поне малко достоверна и "доказателствена" провокацийка. Просто за разлика от дебилчета като теб назовавам нещата с истинските им имена!
                Ъхъ истински имена. Пък относно "дебили""мозъчни инвалиди" и т.н. Помислете над поговорката "За пияния всички са пияни"
                Last edited by satz; 25.05.2023, 08:40.

Коментар

Украинския като роден език:

Руския като роден език:

Най-често срещания език:

Източник:
                  https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%...97%D0%BD%D1%96
                  Сбъркана стъкмистика е това. Кой знае, как са задавали въпросите и в каква централа е гласена графиката. Нищо общо с истината.

Коментар

Извинявай, ама наистина от постовете ти поне на първо четене не личи да си наясно с тия исторически гнусотии. Ако беше наясно, все си мисля, щеше да има по-малко "Ма как така сме в ЕС, където е забранено да имаш деца и всички пият урината си вместо кафе?!?"
                    В общи линии в ЕС децата не са забранени, само няма достатъчно пари за деца, което е по скоро като да не са много разрешени. Има и много високо ниво на безработицата и то дори в държави които си помагат с българска работна ръка. Статистика е унищожена за да се скрие реалната картина, защото ако се вижда няма да е приятно и красиво с тези огромни нива на безработица. Ако пътя на парите в този съюз не се промени той ще свърши по трагично и от Римската империя. Парите трябва да влизат от най ниското стъпало на обществото, през сметките на най бедните които потребяват местното производство, защото ако се измъкнат от бедноста те ще дадат своя принос за капацитета на икономиката. Като влязат в сметките на олигарсите с още незасъхнало мастило те се отравят към разни интересни дестинации между които ЕС и ние не сме. Та те не правят дори и един втори оборот в икономиките ни. А САЩ направо си печатат пари за другите. После защо нещата се случват в Азия ? Нещата се случват там където прииждат пари и при банкова система с тази тип кредитиране там се умножават много пъти. Тук е прието да се кредитира с голям резерв и сами си правим кризи, като след всяка една сме все по слаби и болни, а не по здрави. На нас в ЕС не ни дават да имаме автоиндустрия за да купуваме немски коли, а в същото време азиатците направиха такава която направо ще затвори тази на САЩ и ЕС.
                    И тази война също е срещу нас и пак в полза на тези които и преди привличаха парите.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Това питам, откъде го измислиха този език, но вече по-надолу човек с нормална интелигентност ми обясни, така че твоето дребно заяждане ми е ненужно.
                      Украинския като роден език:

Руския като роден език:

Най-често срещания език:

Източник:
                      https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%...97%D0%BD%D1%96
                      Last edited by Kris_; 25.05.2023, 03:35.

Коментар

Извинявай, ама наистина от постовете ти поне на първо четене не личи да си наясно с тия исторически гнусотии. Ако беше наясно, все си мисля, щеше да има по-малко "Ма как така сме в ЕС, където е забранено да имаш деца и всички пият урината си вместо кафе?!?"
                        Ти за пореден път показваш това, което mirodes неколкократно се опита да ти обясни деликатно, а то е, че това, че не мога да подмина с лека ръка политики, които са пагубни за едно общество, държава, икономика и прочее. И какво? Да си мълча ли? Ако няма никой против все едно им се казва "давай!". И за теб по презумпция някой, който не го кефят ЕС политики, задължително трябва да е фен на Путя! Разбираш ли колко е дебилно това за интелигентен човек, дори е обидно. Не знам осъзнаваш ли колко безумна е цялата ситуация? По същия начин какво е бил сторил Г. Димитров с Македония, по същия начин не ме кефи и да ме карат да съм политкоректен с гейовете или какво преподават на децата! И двете са промивки на съзнанието, но едното го наричат "сърбизация", а другото "паради на гордостта" и "приемственост". А относно историята точно инвалиди от форум, които трябва да я учат от такъв мецанат като търговишкия цяп от Youtube, те да ми обясняват откъде и какво било е смешно. Никой тук не чете книги, а и да чете са само избрани. Противоречива за съзнанието информация не се допуска!
                        Last edited by Kris_; 25.05.2023, 08:50.

Коментар

Между другото русофила Джамбазки е писал на официалния Туитър на руското посолство в Скопие доста остро, че азбуката не е македонска. МВнР също са имали изявления и протест.
                          Ма все тая де, докато лично Вова не обяви българските земи за изконно сръбски некои хора няма да се усетят. То и сега вече е късно.
                          Пунин никога няма да направи такова нещо...стига с тези глупости, смъквате ни до нивото на загубените украинци. Сега трябвало да влязат в НАТО защото така нямало да харчат за оръжия. Израелците им казват - ние не сме в НАТО за да имаме свободата за собственни военни решения и разчитаме на наши оръжия, които между другото са по добри от тези на САЩ. Който не вярва може да сравни техническите параметри на оръжията на Израел и американските. Причината е че Израел е постоянно във война със съседите си, а САЩ си играе на измислени войни. Пита се в задачата - кой ще е партньор на САЩ , ако не е Русия ? Те нямат нито една съюзническа държава която да не поддържа мощно разузнаване срещу тях американците. Дори Великобритания не шпионира Русия, а напротив съюзника си САЩ. Между другото тя си иска старото положение при което САЩ са колонията която трябва да слуша Британската империя, а не обратното. За другите въобще няма смисъл да се говори. Ако някой може да е съюзник на САЩ , това е Русия. Но американците са силно притеснени че тя се сближава с азиатците и може да ги смени с Китай и другите в Азия. Китай е японски, Япония направи от Китай индустриален звяр и същото направи и с Корея. Не си мислете че някой иска там да е американска колония. Доста сложна е картинката и някакви си украинци въобще не се вписват в нея. Те са неспособни да се вдигнат икономически. Много работа трябва за да излязат от азиатския капан американците и европейците, а руснаците ще са последните които ще се измъкнат. Въобще не е добра ситуацията и трябва да се спре със зелените простотии които азиатците владеят, а ние - НЕ. Освен ако не искаме да им изсипваме капитал, който нямаме.
                          D.Y.F-091066

Коментар

Добре, че беше ти да ме светнеш за Балканската федерация!
                            Какво ли щях да правя и как съм живят без теб и това велико знание!
                            Бат Любо помагай! Просветли ме за още факти от ранния 20 век. Жаден съм за знания. Може и от средновековието.
                            Пък не се знае, може аз да разясня някои неща.

Коментар

https://dariknews.bg/novini/komentar...ublika-2074178

Хайде любопитни и очевидно непознати факти за Лека нощ.
                              Добре, че беше ти да ме светнеш за Балканската федерация!
                              Какво ли щях да правя и как съм живял без теб и това велико знание!
                              Бат Любо помагай! Просветли ме за още факти от ранния 20 век. Жаден съм за знания. Може и от средновековието.
                              Пък не се знае, може аз да разясня някои неща.
                              Last edited by Kris_; 25.05.2023, 02:02.

Коментар

А защо се говори само за САЩ?!? При положение, че въобще създалата цялата безумна ситуация е СССР?!? Какъв е тоя уатабаутизъм?
                                Все САЩ виновен - дори в на рашките простотиите пак търсим Сорос, рептили и мексиканци...
                                Ами аз пък питам защо се говори само за Русия?
                                Имам една камара с мнения за какво е причинила Русия, но сега понеже питам какво прави конкретно САЩ, защото те се месят, а не някоя друга дръжава, не мога да питам така ли?
                                Виж си мненията и ще видиш, че всичко дето си го писал руснаците виновни.
                                И не знам за кой път да кажа, че има разлика от страната и народа ѝ, и дадена държава.
                                Като кажа американците имам предвид посолства, дипломати, политици, институции и представители на държавата САЩ, а не редовия американец.
                                Същото е когато говоря за държавата България и българи.
                                Ситуацията кога и как била станала ... Имаме ли машина на времето? - Ами нямаме! Тогава какво да го мъдря какви лайна е насрал СССР?
                                Мен ме интересува да не се приема скопската република в ЕС, защото тези ще ни разкажат играта! Само това чакат.
                                Видно е, че цялата им новосъздадена държавичка е направена като антибългарски проект.
                                Last edited by Kris_; 25.05.2023, 01:42.

Коментар

Working...
                                X