IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

този просто е неизлечимо тъп
    Правилното нарицателно е това, ама поне пък подходящо потребителско име и аватар си е избрал.
    Най-глуповатия и жалващ се анимационен герой от „Мечо Пух”.

Коментар

• Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение

И теб ще те замоля да спреш да ни заливаш с новини на кацапска мова...Прикрит орк ли си?!
      този просто е неизлечимо тъп
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
        Това поне е забавно.

Коментар

• Коментар

• Пичове, позволявам си да пиша - страшна новина: Реконктрадефанзивата на офанзивата е започнала, тъй бил рекъл некъв си Подоляк, дето бил съветник на Зеленко, пред италиалнската държавна телевизия. Отдъхнах си, че се бях притеснил малко дали ще почне пролетняата офанзива лятото, или ще чакаме за есента. Значи до Азов сме за 3 дни, до Урал за 5 - размазваме орките и освобождаваме поробените от тях народи. Те не успяха с Киев за 3 дни, Берлин за 5, но ние, храбрите и древни украинци, можем.

Ако случайно нещо не успеем, да знете, че е било дезинформация, за да се насерат орките от страх, а после, щото ни памперси имат, ни тоалетна хартия, да ги хванем бо бели, пардон кафеви гащи. Другата причина, за да не успеем, ако не успеем, е липсата на евроатлантическа солидарност от България - айде правете правителство и пускайте джепането от резерва, че само вие останахте от соц лагера, дето още имате снаряди и оръжия на склад.

Слава Украине и венсеремос
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

То това е преди кацапската мобилизация.........Не знам...
              Напускането на Киев ли?
              че много неща не знаете е очевидно, но аз залагам че само се правите.

Бря какво стАнА

Click image for larger version

Name:	viber_изображение_2023-05-25_13-52-50-994.jpg
Views:	1
Size:	48.1 КБ
ID:	4068472

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                Специялно за V путя, защото много драпаше , малко инсайдърска информация

Боится за Крым? Валерий Герасимов запросил срочные переговоры с Украиной

Просьбу о переговорах он передал через своего американского коллегу Марка Милли. По словам нашего источника в Генштабе, Герасимов повторил свои слова о готовности отвести войска на ряде направлений и отдать Украине несколько городов, включая Мелитополь, Мариуполь и Новую Каховку. Но сказал, что нужно обсудить условия.

Спешку начальника Генштаба наш собеседник пояснил данными разведки о том, что Киев приготовил «какие-то страшные и очень резкие шаги по Крыму, Донецку и Луганску». Подробностей он не знает.

Интересно, что Герасимов в апреле уже просил о переговорах с украинскими генералами. Тогда ему на просьбу не ответили.
                И теб ще те замоля да спреш да ни заливаш с новини на кацапска мова...Прикрит орк ли си?!

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                  Изюм, Херсон,Запорожие,Николаев са останали руски? Разкажете защо мислите така.
                  Да ви припомня че руски войски имаше и в Киев, сега къде са се удържали?
                  То това е преди кацапската мобилизация....Аз разбрах ,че на новомобилизираните орки са им раздали ръждивите автомати,лопати и пръчки....Предишнните орки може и само с голи ръце да са били...Не знам...
                  Last edited by Retro_696; 25.05.2023, 15:09.

Коментар

• То и ти да знаеше за какво става въпрос за Крим и ти ще се боиш. Те могат да воюват и с Москва и с Вашингтон задно и не виждам какво ще им направят и двете сили. В Крим Кинжалите не работят, там не са толкова на плитко. А САЩ имат TADD, с които да им противостоят, но сами си казват колко може да е успешно - много слабо успешно, ако изтрелят три ракети в подходящия момент по ракетата която идва към тях като ги наближи достатъчно да могат да я стигнат може да свалят две от всеки три ракети. Тези американски военни никога не съм прочел да са излъгали и съм останал с впечатлението че са най грамотните хора на американците. На кой му трябва Крим, дори след изчерпване на най тежките оръжия той ще е заразен за хиляда години напред. Дано се вразумят всички.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Куца нещо в някой главата,ама на кой не знам.
                      Ти си задай въпроса,защо втората "най-силна" армия не превзе Киев за 3 дена както ни обещаваха
                      Не знам,на мен никой нищо не ми е обещавол...Питай тия дето са ти обещали превземането на Киiв за три дни....И не се излагай да изписваш Киiв на кацапска мова...
                      Last edited by Retro_696; 25.05.2023, 15:09.

Коментар

• Специялно за V путя, защото много драпаше , малко инсайдърска информация

Боится за Крым? Валерий Герасимов запросил срочные переговоры с Украиной

Просьбу о переговорах он передал через своего американского коллегу Марка Милли. По словам нашего источника в Генштабе, Герасимов повторил свои слова о готовности отвести войска на ряде направлений и отдать Украине несколько городов, включая Мелитополь, Мариуполь и Новую Каховку. Но сказал, что нужно обсудить условия.

Спешку начальника Генштаба наш собеседник пояснил данными разведки о том, что Киев приготовил «какие-то страшные и очень резкие шаги по Крыму, Донецку и Луганску». Подробностей он не знает.

Интересно, что Герасимов в апреле уже просил о переговорах с украинскими генералами. Тогда ему на просьбу не ответили.

Коментар

А как успяват орките с тая ръждива техника да удържат с месеци ,модерно въоръжената с натовска техника украинска армия?!Нещо ,някъде куца.....
                          Изюм, Херсон,Запорожие,Николаев са останали руски? Разкажете защо мислите така.
                          Да ви припомня че руски войски имаше и в Киев, сега къде са се удържали?

Коментар

А как успяват орките с тая ръждива техника да удържат с месеци ,модерно въоръжената с натовска техника украинска армия?!Нещо ,някъде куца..
                            Куца нещо в някой главата,ама на кой не знам.
                            Ти си задай въпроса,защо втората "най-силна" армия не превзе Киев за 3 дена както ни обещаваха
                            Last edited by petrg5s; 25.05.2023, 14:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Дайте снимката да я видим какво имате предвид.
                              Но явно не се сещате, че голямата колона си е голяма колона, дали е ръждива или друга е без значение...
                              А как успяват орките с тая ръждива техника да удържат с месеци ,модерно въоръжената с натовска техника украинска армия?!Нещо ,някъде куца...Какво мислиш по въпроса,ти си за мен най-достоверният източник на информация.....

Коментар

Тази новина най-вероятно е доста неточна и ти би трябвало да си наясно....За какви "большие колоны техники" може да иде реч,...Някакъв коментар?!
                                Дайте снимката да я видим какво имате предвид.
                                Но явно не се сещате, че голямата колона си е голяма колона, дали е ръждива или друга е без значение...

Коментар

Working...
                                X