If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Чудна работа Путлеристите твърдят, че в Украина имало фашисти
Тогава защо 32 хиляди евреи отиват на поклонение
в украинския град Умань да празнуват Рош ха-Шана ? ?
Рош Ашана е празник, с който се отбелязва началото на новата година за всички, които изповядват юдаизма. Празнува се на 1 и 2 Тишрей, което обикновено се случва между средата на септември и началото на октомври. През 2023 г. той се пада на 15-17 септември.
Представителите на едно от теченията в юдаизма - брацлавските хасидими - правят поклонение в Уман по това време, тъй като в града се намира гробът на основателя на това течение - равин Нахман от Брацлав.
Новини от лудница "русия". Няма да повярвате на очите си !!!
Докато седял на двора, завърнал се от фронта путлерист предложил на едно дете да дръпне щифта на гранатата, и да я хвърли. Когато то отказало, "героят" решил да го направи сам, като хвърлил гранатата в посока на децата.
Когато писъците на лелята, която се изплашила от експлозията, достигнали връхната си точка, той просто казал: "Добре, съжалявам."
Ким въпреки че е в Русия - не уважи форума на путлер (форум, на който по-рано е идвал Си )
само подаде кавала за свирки...
В информационната война, която водите, сте си избрали грешните опоненти: Украинската победа, НЕ зависи от нас, нито от вас. Ама ти продължавай, трогателно е.
Ти знаеш ли какво означа "студен ядерн синтез"? Имаше един идиот във Враца, който издаваше дипломи на врачки с печат утвърден от МААЕ, защото беще чул за МААЕ. Та и тук така.
Аз, че съм се шегувал с Трейдърко, шегувал съм се. Ама ТИ дали знаеш, що е то ядрен синтез изобщо инпосле, "студен"? Ядрен синтез е, когато синтезираш атоми ядра. ОБАЧЕ,
Има и др.въпроси. ОТ КАКВО ги синтезираш, като изходен материал, и пътя на синтеза също, щото голяма част от процесите на ядрен синтез, всъщност са...РАЗПАД. Та, за идиотите от Враца не знам, аз тук наблюдавам неколцина и не е точно да (не) си измежду тях. Доказателства да искаш.
Перемедалния дали ще преведе за какво гълтане иде реч
Молим за превод и на това ...
ВСУ официально освободили Андреевку под Бахмутом.
Это подтвердили в утренней сводке Генштаба. 3-я штурмовая бригада также сообщает, что российский гарнизон – 72 бригада РФ – была окружена, отрезана от основных сил и уничтожена.
Ликвидированы начальник бригадной разведки, три комбата и практически вся пехота и техника.
Забравихте да пръцнете, че корабите са си на руснаците, ще си ги палят където и както си искат
освен това С400 унищожи ВСИЧКИ ракети, после се самозапали
и туй не е настъпление, а само са чехъла настъпали
Коментар