8:20NOW PLAYING ⚡️60 МИНУТ ЗАКРОЮТ! СКАБЕЕВА СКАЗАЛА ЧТО КРЫМ - УКРАИНСКИЙ! ОЛЬКУ ВЫГНАЛИ ИЗ СТУДИИ В ПРЯМОМ ЭФИРЕ
151K views6 hours ago
38:52NOW PLAYING [h=3][URL="https://www.youtube.com/watch?v=fwSldGzKER0"]
"Здрасти, братчед! За кво ми е тая камера ли? Ще ставам блогър. Военни анализи ще правя.Що па не? Чуков прави и досега не е налучкал нищо. Прави и един ветеринарен. И той не е налучкал нищо. Що си не скопява прасетата, а си аби таланта тук се чуда. Един математик и той анализира. Ако е математик, колкото анализатор, то за него 2+2=19. Бре що има умници, се анализи прават. Та що па не и аз.Автор Роси Георгиев .
Е ми днешния анализ. Накратко.
В Украйна има спецоперация. Досега според руските данни, са загинали 285 000 специални руски оператори.
Украинците уж напредват, ама нищо не прават. Напреднили са 10-20 килиметра на места, а на места не са мръднали. А това се дължи на руския военен гении.Знаят, че въоръжението на ЗСУ е малко и успешно го унищожават.
Оня ден един руски десантен кораб унищожи украински дрон. Един танкер унищожи втори. Ако така върви, скоро ЗСУ ще остане без водни дронове. Вчера пък Кримския мост унищожи украинска ракета. Даже тарикатски се покри с дим от две други ракети. Пак вчера, палатките в един военен лагер в Крим унищожиха 3-4 дрона. Свидетели бяха руските войници в палатките, ама събирам парчетата, та поне един очевидец да сглобя. А най-гениалното решение е украинските дронове да ги унищожават в Москва. Що бинзин ште изгори доката долети. И таман долети, го думнат с некоя сграда. Или фабрика. Руския военен гении нема равен.
И благодарение на него изпревариха Германия. Как са я изпреварили ли? Мноо си тъп. С една заплата в Русия може да си купиш 200 хамбургера. В Германия 199. Кво викаш? Братчед, не ставай смешен! Световната банка е сметнала, че можеш да си купиш. Банка е това, не бакалия. Ако беше бакалия, щеше да сметне, че с една заплата в Русия може да си купиш нула хамбургера. Пак се праиш на луд. Ще ти дам пример. Зимаш заплата. Отиваш да си купиш хамбургер от хамбургероджийницата. А там нема хамбургери. Та да те питам, кат си такъв умник. Колко хамбургера ще купиш с една заплата, ако нема хамбургери. Айде да се не отварам на финансови теми, че там съм много добър.
Знаеш ли, че БРИКС се отказа от общата валута. Заради Русия. Ква обща валута? Представи си кво общо има златната руска рубла с хартишните пари на останалите.
Айде чао! Светна ми новина нова. Украинците са се укрепили на левия брег на Днепър. Сега ще умувам, къв капан са им спретнали руснаците. Може да ги пуснат до Азовско море и да ги запукат с бойните делфини. Ако не верваш, питай карбовски!
Братчед, ти нали покрай умнокросивите движеше? А така. Обади се на тия от МИРОТВОРЕЦ! Да ме не включат у списъка за ликвидиране, че съседката нема ме прежали.
Коментар