IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Ха-ха - хиперинфлацията между другото е потенциал за забогатяване, стига мозъкът на руснаците да не е едноклетъчен. Едно време именно благодарение на хиперинфлацията в България много хора натрупаха начален капитал за бъдещи бизнеси, и аз в това число. С колегите съдружници закупихме един ТИР и един вагон арматурно желязо по 48 стотинки, и само няколко месеца след това го продавахме по 7-8 лева. С печалбата си изплатих 30-годишния заем за гарсонерата, както и 8-годишния заем за Москвича и останаха пари за стартов капитал за бъдещите ми бизнеси. А дядото (бащата на жена ми) отказа да си даде вноската за Лада, за да му я превърнем в желязо, и само година след това с тези пари (1500 лв.) можеше да си купи само един хляб и нищо повече.
    За ТОВА ми трябва златна рамка, да си го бодна на стената. И да ни разправя после наш Матейко,, че не бил в далавера с Властта. Типичен олигарх, ползвал вътрешна информация за това, какво следва и по какъв сценарий ще се развие. И само да не разправя, че "така се случило", и бил "случайно" на правилното място в правилния момент, и още по-баснословното - от гениално прозрение. Пичът се издаде, че е целенасочено воден и подпомогнат в това.
    Last edited by Pyramid; 16.08.2023, 08:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Etihad, валутния курс към еврото ще го подържат около 100, сега ще го пуснат нагоре да се понабълбукат мераклиите за западна валута, там има да се продават доста долари и евро с китайски произход, ще им вземат хубави рубли и после цената им ще падне геройски. До момента в който рублата за цял месец стига до 101 и после се връща на 99. Нямат проблем с евро и долари пък съвсем, Китай има много и се чуди на кой да ги набута.
      БУАХАХХАХАААА, значи всичко са го направили да щавят орките. БУАХАХАХХААААА.
      Я кажи, сега другаря Си къде е? Отзад или отгоре? Или не му се занимава с разпоретината?

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
        [ATTACH=CONFIG]n4103746[/ATTACH]
        Ха-ха - хиперинфлацията между другото е потенциал за забогатяване, стига мозъкът на руснаците да не е едноклетъчен. Едно време именно благодарение на хиперинфлацията в България много хора натрупаха начален капитал за бъдещи бизнеси, и аз в това число. С колегите съдружници закупихме един ТИР и един вагон арматурно желязо по 48 стотинки, и само няколко месеца след това го продавахме по 7-8 лева. С печалбата си изплатих 30-годишния заем за гарсонерата, както и 8-годишния заем за Москвича и останаха пари за стартов капитал за бъдещите ми бизнеси. А дядото (бащата на жена ми) отказа да си даде вноската за Лада, за да му я превърнем в желязо, и само година след това с тези пари (1500 лв.) можеше да си купи само един хляб и нищо повече.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	F3kPspBWYAAxrcd.jpg
Views:	1
Size:	25.7 КБ
ID:	4103746

Коментар

• Все някой трябва да ги плати. Това не е проблем, проблем са загубите които европейците търпят в момента, ето в България няма туризъм а това са поне 10 милиарда евро по малко влезли пари от чужбина само за този сезон.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              Всеки гражданин на ЕС по едни 5000 евро трябва да изработи за Украйна, да се платят тези пари които уж и дават.
              Въй.

Коментар

• Всеки гражданин на ЕС по едни 5000 евро трябва да изработи за Украйна, да се платят тези пари които уж и дават.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Etihad, валутния курс към еврото ще го подържат около 100, сега ще го пуснат нагоре да се понабълбукат мераклиите за западна валута, там има да се продават доста долари и евро с китайски произход, ще им вземат хубави рубли и после цената им ще падне геройски. До момента в който рублата за цял месец стига до 101 и после се връща на 99. Нямат проблем с евро и долари пък съвсем, Китай има много и се чуди на кой да ги набута.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Банките се кредитират взаимно на 8.51% , 12 процента дава централната банка ако направят депозит в рубли за една година. Като могат да вземат на 8.5 и да ги сложат на 12%..ще я спрат рублата да не поевтенява, и после ще смъкнат годишната лихва. Русия е много добре ориентирана във финансово отношение. Щом и блокираха 150 в САЩ и 350 в Европа и в Европа сега вървят дела, защото тези пари са обезпечения за европейски фирми инвестирали в Русия, в Европа вървяли дела за 550 милиарда искат фирмите то банките блокирали руски пари..лошо. Данъкоплатците ще ги платят разбира се, да не мислите че банките няма да платят на фирмите, ще им платят и после данъколтците ще ги платят на банките.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
                      https://www.sinoptik.bg/news/lokaliz...aj-burgas-9527

Идеално време за зелените терористи да подпалят България.

Силен североизточен вятър без изгледи за валежи.

Да не забравяме, че зелените терористи са най-големите поддръжници на войните.
                      НЕ знам дали ще подпалят нещо ама "сезона" свърши. Туристи по морето йок
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Виж какво...
                        Пих хапчета и ми просветна... Отварям сайта на РЦБ гледам 12%, викам язък тоя старшинката къв талант похабява в тоя умрял форум. Жал ми стана и пророних 2-3 салзи, ама падайки върху омразният, западнал джендър таблет се отвори страницата на дигиталната рубла и така мъката ми премина в надежда и смях
                        Last edited by Etihad; 15.08.2023, 20:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение

Старшинка, няма ли работа на бариерата?
                          Няма ли нови изобретения?
                          Няма ли твои нови клипове в тубата?
                          Само дращите в тоя форум денонощно и чакате на Матушка.
                          ​​​
                          Виж какво, поредни халюциниращ човече, иди на дохтур. Няма старшинки, няма бариера. Изобретения има но, са отпреди та, чак нови, пак на камък удряш. И на Матушка, ако някой чака, пак бъркаш човека. Абе по-яки хапчета ти трябват. От най-яките

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Чувал съм, при холера, температурата на човек се била понижавала...ама от това, той не оздравявал, нещо. Та и тези ваши велики "перемоги": Уж ги има, уж Украйна побеждава, уж даже кримския мост улучват на няколко пъти, пък то все повече - малко остава с кого, аджеба, да я разбиете, пуста Раша. Абе нещо не е зле да си прецизирате критериите: Ей го нА,Балбалонът разправя че, РЦБ вдигнала ОЛП до 12%, пък те казват днес, 8,5%... Наистина, вземете се разберете кой кога колко лъже ли, що?
                            Старшинка, няма ли работа на бариерата?
                            Няма ли нови изобретения?
                            Няма ли твои нови клипове в тубата?
                            Само дращите в тоя форум денонощно и чакате на Матушка.
                            ​​​

Коментар

• УНИКАЛЕН ФИЛМ - КАК , КОГА И ЗАЩО ЗАПОЧНА ВСИЧКО В УКРАЙНА !!!

https://drive.google.com/file/d/18bC...iew?t=1s&pli=1

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Днес нещо героично са отстъпили Роботиното, онова къде преди два дни украинците се снимаха на входа му.
                                Сто хиляди войска и 1000 танка имало и много пилци казва перамедалния
                                Чувал съм, при холера, температурата на човек се била понижавала...ама от това, той не оздравявал, нещо. Та и тези ваши велики "перемоги": Уж ги има, уж Украйна побеждава, уж даже кримския мост улучват на няколко пъти, пък то все по - малко остава с кого, аджеба, да я разбиете, пуста Раша. Абе нещо не е зле да си прецизирате критериите: Ей го нА, Балбалонът разправя че, РЦБ вдигнала ОЛП до 12%, пък те казват днес, 8,5%... Наистина, вземете се разберете кой кога колко лъже ли, що?
                                Last edited by Pyramid; 15.08.2023, 20:35.

Коментар

Working...
                                X