IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
    "Казахстанский генерал-майор в отставке Махмут Телегусов заявил, что армии Казахстана следует избавиться от устаревших систем С-300 и начать переходить на западное вооружение 4-го и 5-го поколения"

    многохадовка братуха
    Голяма веселба, и Нато ще им ги подари нали ? А натовски заплати като на американците или хайде поне като на германците, ще се прежалят ли да ги получат ? Защото ВСУ са съгласни да се жертват и да им се плаща като на немците. Да не умрете от смях ?
    D.Y.F-091066

    Коментар


    • "Казахстанский генерал-майор в отставке Махмут Телегусов заявил, что армии Казахстана следует избавиться от устаревших систем С-300 и начать переходить на западное вооружение 4-го и 5-го поколения"

      многохадовка братуха

      Коментар


      • Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

        Не си виждал на Радев снимката ли?
        Дрънчиш на кухо.
        Включително и с опитите си ,за изопачаване на историята. Може и да минат, пред някой от нивото ти.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          Украинците са се посрали и дълго време ще мирише, на там върви. Сега почват да изплюват камъчето че във ВСУ се постъпва за пари, казват си и заплатите и искат натовски. Те си представяли че ако влязат в Нато и ще им дават натовски заплати като в американската армия или немската минимум..много глупави хора.


          Коментар


          • Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение
            Украинският народен представител Лонгин Цехелски през 1914
            Соско бре , тоз не е укрохохъл ... Този е евреин бе ..

            И ДОТУК с последващата слуз и бълвоч

            Коментар


            • Още тази идващата зима ще ни трябват точно такива машини като тези които са приготвили да дават на Украйна !!! Двете топли зими които изкарахме сега ще ти излязат през носа, усещате ли как се връща стария ни климат с много горещо лято и въздуха не се движи. А тези с тяхната война не са добре, още повече увеличават емисиите които и увреждат и без това увредения климат.
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • Коментар


                • sosi, от 90 та година са свободни, независима от Русия държава. Европа не иска техните продукти защото произвежда свои, не иска тяхната енергия защото произвежда своя. На нас не ни дадоха да произвеждаме енергия и да изнасяме и ни принудиха да ликвидираме електроцентрали. Не им е никаква пречка на тях Русия.
                  D.Y.F-091066

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

                    На този престъпник, няма ли кой да му публикува снимката и личните данни? Да видим какъв вой ще нададе, тогава.
                    Не си виждал на Радев снимката ли?

                    Коментар


                    • Стотици загинали от Полша и Германия


                      Ракетите на руските въоръжени сили убиха голям брой наемници, обучители и други от Полша и Германия в Лвов.

                      Едва днес станаха известни подробности за масирания ракетен удар, нанесен с крилати ракети "Калибър".

                      Според изявлението на Министерството на отбраната на Руската федерация на 22 юли, целите на мисията са успешно постигнати.

                      Според руското министерство на отбраната „ руските сили са ударили инфраструктурен обект на Въоръжените сили на Украйна в Лвов през нощта на 6 юли.

                      Сградата е била "гара" за чуждестранни наемници и обучители.

                      Внезапната атака изненада врага. Според потвърдени данни в Академията на сухопътните войски на Въоръжените сили на Украйна са убити голям брой наемници от Полша и Германия, които са били там.

                      Чужденците бяха настанени (базирани) в учебното заведение.

                      Припомняме, че атаката беше извършена от корабите на Черноморския флот на ВМФ на Русия.

                      В засегнатия район се намираше 9-и учебен корпус на DIA, който престана да съществува.

                      В базата имаше инструктори, специализирани в бойни техники, детониране на мини, саботаж и други свързани военни специалности от различни страни. Много чуждестранни войници са живели в помещенията.


                      Тогава писах няколко пъти, но гьотверените мълчаха като бити пе....................... Имаше няколко самолета които бяха като линейки- до полша няколко пъти и до словакия летяха
                      Last edited by v_tin; 22.07.2023, 20:56.

                      Коментар


                      • Огромна експлозия в Житомир: Удар в склад за касетъчни бомби - Стотици германски и полски войници загинаха в Лвов - Сградата е разрушена

                        Руското министерство на отбраната: "Досега сме убили 5000 наемници"

                        22.07.2023 г. - 20:33 ч


                        С извънредно съобщение руското министерство на отбраната съобщи за смъртта на стотици войници, наемници, инструктори на украинската армия от Полша и Германия.

                        Това е необичаен ход на руското министерство на отбраната, тъй като съобщението се отнася до удара "Мега", извършен на 6 юли в Академията на сухопътните войски на въоръжените сили на Украйна в Лвов.

                        Забавеното съобщение според руски източници се дължи на потвърждението за смъртта на няколко чуждестранни войници.

                        Първите данни говореха за 800 убити и ранени. Прочетете какво разкри WarNews247 на 6 юли.

                        Прочетете за това тук: Предвестник на атаката на Вагнер с удар "Мега": Русия изравни Академията на сухопътните войски в Лвов - 800 мъртви и ранени украинци и наемници

                        Трябва да се отбележи, че изключително мощен взрив е станал след удар на руски дрон Геран-2 в района на Житомир. Побоят е станал преди 2 дни, но видеото изтече едва днес. С касетъчни бомби е ударен склад.

                        Na wideoto е видно че е дошла нова година в лвов

                        Коментар


                        • Украинският народен представител Лонгин Цехелски през 1914: "Може би малцина българи знаятъ, че при Шипка и Плевенъ цели полкове отъ руската армия, които се биха за свободата на българския народъ, беха чисто украински.
                          Великиятъ съвремененъ украински драмитически артистъ и директоръ на театръ, Садовски, напечата миналата година своите крайно интересни спомени отъ тая освободителна война. Тая отчужденость не можа да се разсее и отъ могжщия умъ на професора отъ Софийското Висше Училище, Михаилъ Драгомановъ, емигрантъ отъ Киевъ, който отъ София духовно подхранваше политическото движение въ своя роденъ край
                          — Киевъ и Лъвовъ. Драгомановъ даде сжщо цененъ приносъ за българската наука, а именно за фолклора.
                          Едва въ най-ново време се проби прозорецъ въ тая китайска стена и тя съвсемъ скоро ще се събори, защото не напраздно българския поетъ Славейковъ, превеждаше стиховете на Шевченко, а нашият украински поетъ Федьковичъ, въодушевенъ отъ борбите на българите за освобождение, посвети на тая борба поемата си Кжрджали.
                          Между двата народа има много общо, а нищо не ги дели. Общи ни сж стремежите за политическа свобода, за обединението на всички сънародници въ една държава.
                          Българите винаги сж смятали тия стремежи за най-важни, а ние сме ги написали на знамената си и за тяхъ проливатъ своята млада кръвь украинските доброволци „Сичови стрелци“.
                          Общи сж за двата народа и страданията, които те понесоха и има да понасятъ.
                          Галиция страда сега подъ „освободителното господство“ на русите, тъй както Македония подъ сърбите.
                          Първата работа на „освободителите“ беше да затворятъ украинските училища и съюзи, да опустошатъ украинските музеи и библиотеки и да ги пренесатъ въ Москва, да арестуватъ украинските народни дейци (въ това число и митрополити Шептицки) и даже да конфискуватъ намиращите се въ частни ржце украински книги.
                          Възкръсването на Украйна може да бжде само въ интересите на България: да я освободи отъ руския колос и отъ неговите интриги на Балканите. Издигането на украинската държава ще възстанови нарушеното равновесие на Източна Европа и Черно-море. И това е въ интересите на българите."
                          Click image for larger version

Name:	uk.jpg
Views:	1
Size:	97.6 КБ
ID:	4094167

                          Коментар


                          • Украинците са се посрали и дълго време ще мирише, на там върви. Сега почват да изплюват камъчето че във ВСУ се постъпва за пари, казват си и заплатите и искат натовски. Те си представяли че ако влязат в Нато и ще им дават натовски заплати като в американската армия или немската минимум..много глупави хора.
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Трябва да започнат да се изтеглят украинците и да не нападат постепенно. Те не преговарят с другите защото за да се изтеглят пред Киев са ги излъжали и сега руснаците им нямат грам вяра каквото и да кажат. Те така териториите няма да си ги върнат посмъртно, но армията започва да се бунтува и ще има революция в Киев.
                              D.Y.F-091066

                              Коментар


                              • Ти да видиш. Кой бил тук.

                                Коментар

                                Working...
                                X