IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

    Викаш оправдана е бомбардировката, на административни и жилищни обекти, щом са на руснаци. Демокрация в действие.
    Путлеристи са избомбили руска собственост в Одеса.(а тукашния бръснар се радваше че "мачкат")
    вярно ли не осъзнавате тоя факт?




    Коментар


    • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

      Хвалбата е на бръснаря. Сляп ли сте,или ви боли за московската собственост?
      Видно е че сте объркан.

      Някакви самалетики и вертальотики се самозапалили (укрите не са виновни - те вече нямат армия - бръснаря ше ви потвърди)

      Викаш оправдана е бомбардировката, на административни и жилищни обекти, щом са на руснаци. Демокрация в действие.

      Коментар


      • Ема-Джо Морис: Как служби и медии измислиха руската пропаганда, за да скрият скандала с лаптопа на Хънтър Байдън

        • Автор: Гласове
        • 22 Юли 2023
        • 4292
        • 11
        Журналистката Ема-Джо Морис, която разкри историята за лаптопа на Хънтър Байдън за "Ню Йорк Пост и беше цензурирана от "дълбоката държава" в големите медии и социалните мрежи, за не повлияят разкритията на президентските избори през 2020 г., свидетелства през изминалата седмица пред сенатска комисия за мащабите на цензурата в Америка.

        - Съгласно одобрения график, сега отиваме към втория свидетел. Госпожице Морис, имате пет минути.

        Ема-Джо Морис: Благодаря ви. Благодаря много, че ме поканихте. Името ми е Ема-Джо Морис, политически редактор съм в Breitbart. Тук съм днес, защото публикувах серия от новинарски репортажи преди три години, през октомври 2020 г. за вече печално известния лаптоп на Хънтър Байдън, известен също и като „Лаптопът от ада“, които се смятат за едни от най-скандалните репортажи за последното десетилетие.

        Това, което е по-скандално и от самите репортажи обаче е фактът, че те разкриват порочния съюз между разузнавателната общност, социалните медийни платформи и доминиращите медийни издания. По онова време аз бях заместник политически редактор в New York Post и репортажите ми показаха, че въпреки многократните и яростни отричания на тогавашния кандидат Джо Байдън, той явно беше замесен в чуждестранните бизнес сделки на семейството си.



        За няколко дни, само седмици преди американците да гласуват за следващия си президент, аз разкрих потвърдени автентични имейли от хардрайва на сина на Байдън, показващ украински бизнес партньори, които получават изтекла информация от Белия дом под президентството на Обама. Документирах неофициални срещи между тогава вицепрезидента Байдън и украински изпълнителен директор на украинска енергийна компания и запознах света с Важния човек, който е взел участие в сделката със CEFC – Китайска енергийна компания.

        Post публикува точно как материалите, за които се говори, са били получени, дори идентифицира източниците, както и федерална призовка, показваща, че ФБР са разполагали с материалите, върху които се основава историята и са ги имали от декември 2019 година. Но когато историята се появи в социалните медии в онази сутрин, милиони американци потърсиха своите новинарски издания и редактори, за да разберат техните гледни точки. В рамките на няколко часа репротажът беше цензориран във всички големи платформи, на основание, че е бил хакнат, или че е „руска дезинформация“.

        Туитър отказа да позволи на потребителите да споделят линка към историята, забрани линковете в личните съобщения – политика, която между другото се използва за заглушаване на детска порнография и премахна поста от верифицирания си акаунт. Фейсбук каза, че ще ограничи разпространението на линковете в платформата си.

        Историите обаче не са базирани на хакнати материали, нито са руска дезинформация и въпреки че тези твърдения тогава дойдоха неочаквано, научихме, че те всъщност съвсем не идват неочаквано. На 19 октомври, пет дена след като Post започна да публикува, Politico пусна материал със заглавие „Историята с Хънтър Байдън е руска дезинформация, казват десетки бивши служители от разузнаването“. (Смее се)

        Боже, дори не мога да го кажа със спокойно изражение, разбирате ли? Politico публикува писмо, напълно безкритично, от ветерани от американските разузнаватели служби, невярно твърдящи, че експозето на Post има, цитирам, „всички класически белези на руска информационна операция“.

        Боже... Най-бележитите сред подписалите това писмо бяха Джим Клапър, бивш служител от Дирекцията за национално разузнаване, Майкъл Хейдън, бивш служител от ЦРУ, Джон Бренън, бивш служител от ЦРУ, въпреки силно компрометираната им надеждност, заради участието им в конспирацията за „руския сблъсък“. Няколко дни по-късно, на 22 октомври, когато Байдън се появи на втория президентски дебат и беше конфронтиран с фактите от репортажа на Post, той каза на Тръмп, цитирам, „Петдесет бивши професионалисти от националното разузнаване казаха, че това, в което ме обвиняват, е руски заговор.“ Но не беше, и той го знаеше.

        Сега, бързо преминаваме към тази година, три години по-късно. Едва през пролетта разследващи от Камарата на представителите разкриха, че е имало обаждане от сегашния държавен секретар Антъни Блинкен до бившия действащ директор на ЦРУ Майкъл Морело, и то е предизвикало писмото на шпионите, публикувано от Politico, което е прескочило процедурите за одобрение на Управлението, които е трябвало по принцип да се приложат. Сега също се знае, че преди моите репортажи Федералните агенции са подтиквали социалните медии да извършат действия за

        Коментар


        • Първоначално изпратено от SKP

          Щом смяташ. че това е за хвалене си ясен. Отдавна е известно, че укронацитата не подбират. Граждански, административни обекти няма значение. Всичко под ножа. Военни престъпления, безброй.
          Хвалбата е на бръснаря. Сляп ли сте,или ви боли за московската собственост?
          Видно е че сте объркан.

          Някакви самалетики и вертальотики се самозапалили (укрите не са виновни - те вече нямат армия - бръснаря ше ви потвърди)

          Last edited by satz; 23.07.2023, 10:28.

          Коментар


          • Тази ракета сякаш е влязла през вратата.
            D.Y.F-091066

            Коментар



            • Зеленски:
              "Определено ще има отговор на руските терористи за Одеса.

              Ракети срещу мирни градове, срещу жилищни сгради, катедрала...
              Не може да има никакво оправдание за руското зло ...
              Помагаме на всички, засегнати от тази последна терористична атака.
              Благодарен съм на всички, които помагат на хората, и на всички,
              които са с Одеса в мислите и емоциите си. Ще се справим с това.
              Ще върнем мира. А за целта трябва да победим руското зло", заяви президентът.

              Сергей Братчук:
              "Kолко одесити все още ще ходят при такива
              свещеници, които изповядват духовна връзка с москва,
              благославяща ракетите, които днес влетяха в нашия град?",

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
                ...
                А тя мачка ли , мачка ...
                СЛАВА НА РУСИЯ ! Работайте , братя !
                Вие ли криво се молите, те ли криво ви разбират:

                Ударена е църква на московския патриархат в Одеса,
                отделно е пострадал и "министър ДНР"


                Click image for larger version

Name:	bamh1774.jpg
Views:	1
Size:	59.4 КБ
ID:	4094265


                Имаше тука един родшпок и той така им беше на карък, колкото пъти ги похвали, следваше някакъв рашистки сакатлък







                Коментар


                • Наивността и да се скача толкова високо че да се надскачат е характерна черта на руския характер и украинския както се вижда. Може би повече мечтаят, а от там и любовта към художествената измислица, която е виртуален Свят. Сега украинската пропаганда като ги гледам какви неща пускат, как ги измислят дето има приказка не само че го правят, а и мед им капе от сърцето.
                  D.Y.F-091066

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                    barbaron, това са местни, локални тенденции и се случиха защото има условия - в Украйна пенсиите да кажем два пъти по ниски и не е трудно да вдигнеш хора да се прехвърлят към Русия. Той живота им е труден много, ти може да си представиш как се живее със 100 лв на месец. Така че не е необходимо да си много като Левски, тя готова работа. Разбира се че ще те последват като кажеш - водя ви към два пъти по големи пенсии и това нещо е сигурно че веднага ще се случи. Само че дори Русия да иска да го направи, то не е чак толкова лесно и затова Гиркин е разочарован.
                    Айде, пак този говорител Гиркин. Дайте, оставете го. Той може да се радва, ако не заведат срещу него дело поне за разкриване на военни тайни че, както е изпозаписан на сто места, доказателствата могат да го и вкарат в колония за 50 години.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
                      Палячото с пинпонка на носа вече сън не го лови от победите на НЕПОБЕДИМАЯ

                      А тя мачка ли , мачка . Няма как няма кой ...трябва извънземни да дойдат на помощ на соросоидите и атлантическите джендъри за да могат да победят РУССИЯ !!!

                      СЛАВА НА РУСИЯ ! Работайте , братя !
                      Нищо особенно като военни действия няма, едните хвърлят бомби..другите хвърлят и те да не останат по назад. Това е истината.
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • barbaron, това са местни, локални тенденции и се случиха защото има условия - в Украйна пенсиите да кажем два пъти по ниски и не е трудно да вдигнеш хора да се прехвърлят към Русия. Той живота им е труден много, ти може да си представиш как се живее със 100 лв на месец. Така че не е необходимо да си много като Левски, тя готова работа. Разбира се че ще те последват като кажеш - водя ви към два пъти по големи пенсии и това нещо е сигурно че веднага ще се случи. Само че дори Русия да иска да го направи, то не е чак толкова лесно и затова Гиркин е разочарован.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Палячото с пинпонка на носа вече сън не го лови от победите на НЕПОБЕДИМАЯ

                          А тя мачка ли , мачка . Няма как няма кой ...трябва извънземни да дойдат на помощ на соросоидите и атлантическите джендъри за да могат да победят РУССИЯ !!!

                          СЛАВА НА РУСИЯ ! Работайте , братя !

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                            За ваше разбиране: кореспондентът на РИА Новости Ростислав Журавльов, който беше убит от украинските въоръжени сили, изобщо не е журналист

                            Той е гадняр, който подхрани войната в Донбас през 2014 г. Той беше пряк участник в щурма на Донецката областна държавна администрация заедно с Губарев.

                            Той е национал-болшевик и от 2014 г. насам убива рускоговорящи жители на Донбас в състава на проруски банди.

                            За хора като него може да се каже само едно: жалко е, че такива същества могат да бъдат убити само веднъж.
                            Ти какво, лично си видял, щото си бил там, или пак Е.Ж.К.?

                            Коментар


                            • За прословутата гледна точка и за пропагандата.

                              Пропагандата по времето когато комунистите имаха цялата власт, беше държавна политика. След крахът им те я нарекоха друга гледна точка. Абе измамници и лицемери, Путин повтаря всеки ден, че доставката на военна помощ за Украйна само продължава конфликта. Той дори не го нарича война. Вие повтаряте като папагали пропагандата на Путин и я наричате друга гледна точак. Ама не сте били путинофиле, а сте били загрижени за България.

                              Ами пропагандата не е забранена със закон в България, единственото което възмущава честните хора, е че лъжете безогледно и нямата кураж ясно да кажете: "да, ние сме за Путин", авместо това си пропагандирате под прикритието за другата гледна точка. Професионални измамници от десетилетия.

                              Аз например във Франция съм ежедневно информиран от медиите за руската пропаганда. Но ясно казано: пропаганда, а не друга гледна точка. И при всяко публиочно оваряне на устата на Путин, го чувам от екрана какво пропагандира, но не се казва, другата гледна точак, а се нарича пропагандата на агресорът и се коментира защо това са лъжи, а не информация.

                              https://www.tf1info.fr/direct/

                              Коментар



                              • След 2014 година над 500 000 рашисти са се преселили като скакалци в Крим, без виза. Е, сега украинците им напомнят, че преминаването на границата на друга държава без виза не е безопоасно. Между другото така е създавана руската империя от няколко века. Завземат територията заселват рашисти да я управляват и владеят богатствата и местните стават роби. Е, имало е време когато това е вървяло но отмина.

                                .Разликата с другите империи е, че всички други империи, завладяли чужди територии, с течение на времето се стремят да облагородяват тези територии и народите им!Това става със напредничави закони, технологии, изграждане на инфраструктура , образование,национално приобщаване на населението!

                                Коментар

                                Working...
                                X