Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Някой ще обясни ли какви са тези сини стрелки по левия бряг на Днепър?
Ще обясни ли и защо говнокомандващия херсонския фронт е уволнен от Герасимов?
Ама то и украински танкове има вече по левия бряг, както и много-много дронове в небето ... Какво става ребята ?
Last edited by X_Y; 09.11.2023, 22:52.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеКакво общо има, идват украинци, наемници и пияници и ген. Колев ги наритва яко. Защо идват ? Защото са си въобразили че нашата земя те са я извоювали и могат да я дадат на който им даде някакви пари. Русия просто ги оставя да се проявят и да бъдат наритани.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Мдам. Ционизъм, нацизъм, фашизъм и кво още? А да, бандеризъм.
7 ноября в результате обстрела Ворошиловского района (https://t.me/joinchat/yUbpDcr2haBkMzdi) Донецка погибли сотрудники Министерства труда и социальной политики ДНР
Московко Светлана Викторовна, 1964 года рождения, начальник отдела контроля социальных выплат. За свой долголетний труд в сфере социальной защиты населения была неоднократно награждена грамотами.
Пронькина Нелли Александровна, 1961 года рождения, администратор базы автоматизированной обработки информации. За время работы проявила себя ответственным и внимательным специалистом.
Фенченко Виктория Алексеевна, 1979 года рождения, начальник отдела компенсаций за утраченное жилье и имущество. Добросовестная, ответственная, исполнительная и целеустремленная, это был человек с открытым сердцем и доброй душой.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Имаха няколко пъти. И руснаците я унищожават. Сега пак, ще я унищожат.
Я пак, да видим картата на войските, около Авдеевка.
И кадри от бомбардираната болница, в Донецк.
Дотам са го докарали ВСУ, да се хвалят с бомбардирана болница.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеvassago, какво общо има, във Втората Световна Германия напада СССР и историята е прикрита, дори за нея истинските причини са неизвестни. Мислиш че можеш да оцениш миналото ? Според теб редно ли е САЩ да унищожават руски военни обекти в момента при положение че Русия не е посегнала на нито един техен.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеСега като попаднат няколко руски ядрени бойни глави някъде и някой ги взриви над американски военни бази, кой ще е извършителя на тази атака ?
"Russia asks Belarus, Pakistan, Egypt and Brazil to return weapons sold to them due to huge losses in Ukraine", — WSJ
„Русия иска от Беларус, Пакистан, Египет и Бразилия да върнат продадените им оръжия поради огромни загуби в Украйна“, — WSJ
ХАХХАХАХХАХАХАХАХХХАХА
самая магучая
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Бъркаш "путинофилски заплахи" с европео директиви, драги. ЕСТЕСТВЕНО е че, се гъбаркат с малоумието на Запада.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n4128073[/ATTACH]
плувай СКР, плувай - не е риба учение е
и почети повечко какво е договор между държави, как се подписва от кого, как се ратифицира,
бе сложно е умом непонятно
П.П. Хубаво е ти да да прочетеш статията. Имало е съгласието на Зеленски. Но САЩ, са го натиснали да не се съгласява.
Орджоникидзе подчеркнул, что соглашение, состоящее из 14 пунктов, было завизировано, значит, предварительное согласие делегации было получено. А подобные решения принимаются по согласованию со столицей своей страны, указал дипломат. Но вмешались США, которым не нужны были реализованные в договоре условия, и всё остановили.
Last edited by X_Y; 09.11.2023, 22:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Я пак, да видим картата на войските, около Авдеевка.
И кадри от бомбардираната болница, в Донецк.
Дотам са го докарали ВСУ, да се хвалят с бомбардирана болница.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
https://iz.ru/1530576/2023-06-18/dip...lskom-dogovoreLast edited by X_Y; 09.11.2023, 21:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение...За какви полковници става дума?
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар