IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
    Знаех си, че те пече. Жега, пусто.
    то от надменните франсета по големи мазохисти няма.
    Непрекъснато си просят боя и като ги бият реват ма що ме биеш.
    Подиграваха се с пророка мохамед = ядоха малката хурка.
    Сега се подиграват с големия БОГ = ще ядът голямата хурка.
    То не че русия не ги върна в първи клас като им отне практически ВСИЧКИ КОЛОНИИ
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
      Идеята е проста - дотам са го докарали с опитомяването на масите, че са постигнали пълна десенсибилизация. Каквото и да покажат, без значение колко е грозно, отвратително и наобратно на хилядолетната европейска култура пак никой нищо няма да направи.

Олимпийските игри са просто трибуна на победилите комунисти, които не искат нищо друго освен унищожаване на сегашния свят, заличаване на историята и културата и постигане на абсолютна власт - точно същото, което са искали комунистите от всички епохи.

А полезните идиоти си мислят че са избягали във Франция от комунизма.
      Виждам, "шоуто на слави" и т.п. е нанесло непоправими щети

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Човешко падение,пошлост и дегенерация.
        Идеята е проста - дотам са го докарали с опитомяването на масите, че са постигнали пълна десенсибилизация. Каквото и да покажат, без значение колко е грозно, отвратително и наобратно на хилядолетната европейска култура пак никой нищо няма да направи.

Олимпийските игри са просто трибуна на победилите комунисти, които не искат нищо друго освен унищожаване на сегашния свят, заличаване на историята и културата и постигане на абсолютна власт - точно същото, което са искали комунистите от всички епохи.

А полезните идиоти си мислят че са избягали във Франция от комунизма.

Коментар

• Ало, не разбрахте ли, че вече сте в XXI век
          И се разберете най после кой бог е там горе при спътниците,
          че много станаха сектите с богове, и все се избивате заради тях

Чудя се как нормални мислещи човеци могат да четат и да вярват на такива глупости
          Last edited by barbaron; 28.07.2024, 14:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
            Ела при мен и пробвай да си пуснеш руска телевизия- сайта ти показва комбинация от 3 пръста
            При мен няма как да дойдеш, защото вълчицата в двора ще те изяде

Но ако дойдеш във Франция и пуснеш това (Россия-1) https://vgtrk.ru/russiatv
            ще видиш трите пръста на Путлер

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Знам, вие там се кефите на рашисткия патриарх от КГБ
              и на българските попове - агенти на ДС / КГБ

Вярвайте си в библейските приказки за деца и възрастни ,
              стойте си в средновековието с инквизицията, на нас не ни пречите

Или не можеш да четеш ,или нямаш акъл да осмислиш написаното. Ясно написах, че съм атеист.Но културно и ценностно принадлежа към християнството,защото от почти 1200 години българите са християни.
              Това е подигравка не само с религията, но и с ценностите, културата, наследството на хората,които културно принадлежат към християнството.
              А само идиот може да вярва,че може да се смени пола,че има 72 пола и тем подобни глупости.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Знаех си, че те пече. Жега, пусто.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Тайната вечеря е последната вечеря на Иисус Христос с апостолите преди разпятието му.

И това не било свързано с християнството !?!?!?!?
                  Няма толкова нагъл богохулник
                  Определено е един прочит на последната вечеря, но казано е в библията - да не изобразяваш своя бог по никакъв начин , да нямаш други богове освен мен...........Тоест по същество иконите са в противоречие с библията
                  Изход 20:3-6 BG1940

Споделяне
                  Да нямаш други богове освен Мене. Не си прави кумир, или какво да било подобие на нещо, което е на небето горе, или което е на земята долу, или което е във водата под земята; да не им се кланяш нито да им служиш, защото Аз Господ, твоят Бог, съм Бог ревнив, Който въздавам беззаконието на бащите върху чадата до третото и четвъртото поколение на ония, които Ме мразят, а показвам милости към хиляда поколения на ония, които Ме любят и пазят Моите заповеди.

BG1940: Ревизиран

Коментар

• Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение

Глупости на търкалета! Всеки който иска може да достигне свободно до всякаква информация генерирана от Русия. Проблемът е друг, че Русия бълва денонощно лъжлива пропаганда и дезинформация. Това никой не може да го оспори и е доказвано много кратно, дори е признавано и от Москва, да не говорим пък за трол фабриките на пригожин.
                    Но вие това го знаете чудесно, защото с охота участвате в разпространението на лъжите на джуджето!
                    Ела при мен и пробвай да си пуснеш руска телевизия- сайта ти показва комбинация от 3 пръста

Коментар

Точно като Содом и Гомор беше. 75 процента от откриването беше с педалска символика-мъже,облечени с рокли, на токчета и с бради, други дефилираха като си въртяха задниците, ,а на един даже му се виждаха срамотиите.Една 150 килограмова дебелана, олицетворяваше Исус Христос. Човешко падение,пошлост и дегенерация.
                      И такива като Барби му се кефят.
                      В Тик ток има клипове на французи,които плачат от срам,заради това откриване. И се извиняват,без да имат никаква вина.Ама либерастите като Барби се кефят.

Коментар

• Путлеристи, шампиони в олимпиадата на Путлер

Коментар

Точно като Содом и Гомор беше. 75 процента от откриването беше с педалска символика-мъже,облечени с рокли, на токчета и с бради, други дефилираха като си въртяха задниците, ,а на един даже му се виждаха срамотиите.Една 150 килограмова дебелана, олицетворяваше Исус Христос. Човешко падение,пошлост и дегенерация.
                          В Тик ток има клипове на французи,които плачат от срам,заради това откриване. И се извиняват,без да имат никаква вина.Ама либерастите като Барби се кефят.
                          Нали светът бил пъстър, а Действителността, била по-яка дори от най-разюзданата фантазия? Разчупено беше. Аз се боя за вътрешния мир на Бабалата.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Аз се чудя за какво ги гледат тез "церемонии". От 20г сигурно ни една не съм гледал - ни на олимпиада, ни на световно, европейско или квото е там откриване на събитие.
                            Па за таз се очакваше от макарона меката китка точно такива лгбт простотии. Ама вчера чух че са надминали себе си с тайната вечеря
                            Last edited by Vergil1975; 28.07.2024, 11:38.

Коментар

Нито съм путлераст,нито религиозен фанатик(атеист съм) ,нито слушам чалга(мелодията на телефона ми е "Турски марш"на Моцарт)и като такъв мога да кажа, че това беше най-отвратителното шоу, което някога съм гледал.Християнството не е само религиозна вяра, но и култура, наследство,принадлежност, ценности. С това откриване организаторите плюха на тази култура, наследство,ценности.Ясно заявиха,че искат да унищожат обществените отношения, културата и ценностите на Европа. Не само се поругаха с"Тайната вечеря",но и конникът беше символ на един от четирите конници на Апокалипсиса,бичата глава,олицетворяваше култа към Златният телец,който е съществувал преди създаването на юдаизма.Все едно това беше сцена от романите на Дан Браун.Толкова символика имаше.
                              И в този момент най-важният човек в християнството мълчи.Отдавна е ясно,че тоя папа е слуга на либерастите, тъй като им защитава идеите за глобалното затопляне, гейовете, ми крака на бежанци и така нататък.
                              И ох 8 милиарда души по света надали и 0.1 процент са оценили положително тая церемония.Само дегенерати могат да я харесат.
                              Аз се чудя за какво ги гледат тез "церемонии". От 20г сигурно ни една не съм гледал - ни на олимпиада, ни на световно, европейско или квото е там откриване на събитие.
                              Па за таз се очакваше от макарона меката китка точно такива лгбт простотии. Ама вчера чух че са надминали себе си с тайната вечеря
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                                Церемонията по откриването на Олимпийските игри в Париж през 2024 г. получи многобройни положителни реакции, които подчертават нейната уникалност и емоционално въздействие:
                                • Великолепна обстановка: Церемонията се проведе по поречието на река Сена, което бе оценено високо заради зашеметяващия декор и новаторския подход. Това отклонение от традиционната обстановка на стадиона позволи да се направи грандиозна и обширна демонстрация на културното богатство на Франция[1][2].
                                • Емоционални изпълнения: Изпълненията на известни изпълнители, сред които Селин Дион, завладяха публиката. Изпълнението на Дион на „L'Hymne à l'amour“ от Айфеловата кула накара много зрители, включително и коментатори, да бъдат завладени от емоции[2][3].
                                • Празник на културата: Много участници и коментатори отбелязаха, че церемонията е показала най-добрите аспекти на Франция, като е отбелязала нейното художествено и културно наследство. Посетителите изразиха чувство на национална гордост и оптимизъм, оценявайки проявата на френското творчество и гостоприемство[1][4].
                                • Тема на глобалното сътрудничество: Лидерите, сред които председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен и министър-председателят на Канада Джъстин Трюдо, подчертаха темите на церемонията за глобалното сътрудничество и солидарността, отразявайки олимпийския дух на единство между народите[3][4].
                                • Логистичен успех: Въпреки предизвикателствата, като например лошото време, събитието беше управлявано ефективно, което позволи безпроблемно преживяване за посетителите и участниците. Организаторите и участниците дадоха висока оценка на логистичното изпълнение, което улесни придвижването на големи тълпи и интегрирането на церемонията в градския пейзаж[1][5].
                                • Международно признание: Церемонията е описана като „необикновена“ и „уникална“ от различни международни медии, като някои от тях отбелязват, че тя поставя висок стандарт за бъдещите олимпийски церемонии. Иновативното използване на Сена като сцена е особено подчертано като новаторски елемент на събитието[2][3][4].
                                Като цяло церемонията по откриването на Олимпийските игри в Париж през 2024 г.
                                беше високо оценена заради своята креативност, емоционална дълбочина
                                и успешното представяне на културната идентичност на Франция на световната сцена.

Цитати:
                                [1] https://www.africanews.com/2024/07/2...olympic-games/
                                [2] https://www.lemonde.fr/en/internatio...6700911_4.html
                                [3] https://www.euronews.com/my-europe/2...emony-in-paris
                                [4] https://www.telegraph.co.uk/olympics...nglish-french/
                                [5] https://www.lemonde.fr/en/sports/art...6701154_9.html
                                Нито съм путлераст,нито религиозен фанатик(атеист съм) ,нито слушам чалга(мелодията на телефона ми е "Турски марш"на Моцарт)и като такъв мога да кажа, че това беше най-отвратителното шоу, което някога съм гледал.Християнството не е само религиозна вяра, но и култура, наследство,принадлежност, ценности. С това откриване организаторите плюха на тази култура, наследство,ценности.Ясно заявиха,че искат да унищожат обществените отношения, културата и ценностите на Европа. Не само се поругаха с"Тайната вечеря",но и конникът беше символ на един от четирите конници на Апокалипсиса,бичата глава,олицетворяваше култа към Златният телец,който е съществувал преди създаването на юдаизма.Все едно това беше сцена от романите на Дан Браун.Толкова символика имаше.
                                И в този момент най-важният човек в християнството мълчи.Отдавна е ясно,че тоя папа е слуга на либерастите, тъй като им защитава идеите за глобалното затопляне, гейовете, ми крака на бежанци и така нататък.
                                И ох 8 милиарда души по света надали и 0.1 процент са оценили положително тая церемония.Само дегенерати могат да я харесат.
                                Last edited by X_Y; 28.07.2024, 11:34.

Коментар

Working...
                                X