Гласуването в условия на пандеия мина. Темата се заключва. Има други теми за политика в момента, ако имате желание, насочете се към тях.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще гласувате ли в условя на пик при заразените и смъртни случаи от COVID-19 в РБ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Ама всички имат право да критикуват
Ако се замислиш, твоята логика, Ретро, докарана до край, води до управление на олигархията
Ето ти вкарваш 10-20-30К в хазната и някой дето вкарва 1К ти се вижда маргинал. Някой Гошко, който вкарва 300К в хазната пък може да каже, че ти си маргинал, а други някакви "бизнес кръгове" дето вкарват 50-60 млн. в хазната може да видят Гошко като маргинал
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеБерти,не очаквах от тебе такъв коментар...Подобно на глупостта ,че видите ли,който не гласувал ,нямал право да критикува властта...Т.е. маргиналът,дето е на социални,ама е гласувал имал повече право да кртикува повече от един безнесмен ,дето ,под формата на данъци и осигуровки вкарва в хазната по 10-20 -30 или прочее хиляди лева месечно....Че, какво право има да кртикува маргиналът,как се разпределят едни пари,при условие,че той няма никакво участие в "добавнето" към тия пари...Айде по сериозно....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius
За 150 лева ли? Жената си изкина жилите да ходи, още не се е прибрала.През дупето и ще и излязат парите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
а теб защо те притеснява, че някой си губи времето? ... това си е негов избор...
примерно ако русенския македонец и джендъразки успеят да минат бариерата ще бъде само на мобилизацията на хасан и айше от днес и оставането вкъщи на пешо и сие.
и на мен няма някой дето да кажа, че ми харесва на 100%, че и на 70% даже, но алтернативата утре да ме управляват някакви избрани от хасан и айше не ме устройва.
хубава вечертова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
имам предвид, че не може да си супер запален като пешо в политиката, да имаш стотици , хиляди мнения с подобна тематика и накрая като дойдат избори " аа всички са маскари" и дай във форума.... не мога да го разбера. на мен не ми пречи, но той си губи времето според мен.fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Берти,не очаквах от тебе такъв коментар...Подобно на глупостта ,че видите ли,който не гласувал ,нямал право да критикува властта...Т.е. маргиналът,дето е на социални,ама е гласувал имал повече право да кртикува повече от един безнесмен ,дето ,под формата на данъци и осигуровки вкарва в хазната по 10-20 -30 или прочее хиляди лева месечно....Че, какво право има да кртикува маргиналът,как се разпределят едни пари,при условие,че той няма никакво участие в "добавнето" към тия пари...Айде по сериозно....това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
ако не си гласувал не пиши в темите за политика
използвай си времето за нещо по-смислено за теб
- 2 Харесвания
Коментар
-
ако не си гласувал не пиши в темите за политика
използвай си времето за нещо по-смислено за теб
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнение
Извеняеам се на батпешо, да се чете подкрепя, а не гласувал.
Извода ми е на база коментарите му в последно време, може и да бъркам
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеИскам да питам компетнтните може ли да ми бъде издадн някакъв документ че не съм участвал в изборите.Нека който е компетентен да каже какво трябва да направя и къде щото ми писна от разбирачи и клеветници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеИскам да питам компетнтните може ли да ми бъде издадн някакъв документ че не съм участвал в изборите.Нека който е компетентен да каже какво трябва да направя и къде щото ми писна от разбирачи и клеветници.
Извода ми е на база коментарите му в последно време, може и да бъркам
Коментар
Коментар