Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще гласувате ли в условя на пик при заразените и смъртни случаи от COVID-19 в РБ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнениеКакто обикновено, отново гласувах за партия която няма да влезе.
Чаках 40-45 минути на лек дъждец отвън на училището.
Но ма кефят тарикати като кавръка и батпешо ( с малки букви),
единия в СИК от страна на герб, гласува за бсп,
другия рева наяколко години срещу ББ и гласува за герб.
Абе, шантава работа, както и изказванията им за ковида, преди и след като се срещнаха с него.
Смешно.
Евала на Грую, и Матейко- последователни в идеите и действията си, макар и противоположни.
Та за политиката- правителство тоя път няма да има. Ако някой се навие да направи компромис е аут за винаги.
Толкова по тая тема.По темата за политиката виж...политиката е мръсна работа,и кой какво ти казва няма значение,защото там всички сме за пари,днес за по малко ,утре за повече ако има мегдан и така нататък...,дали ГЕРБ,БСП или който и да е трябва да си голям наивник,че да вярваш,че това са хора с различни идеи и възглвди.В България всички партии работят само в името на личния ди интерес,всичко останало е прах в очите на наивниците...Софрата е обща...
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеИскам да питам компетнтните може ли да ми бъде издадн някакъв документ че не съм участвал в изборите.Нека който е компетентен да каже какво трябва да направя и къде щото ми писна от разбирачи и клеветници.
използвай си времето за нещо по-смислено за тебтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнениеКакто обикновено, отново гласувах за партия която няма да влезе.
Абе, шантава работа, както и изказванията им за ковида, преди и след като се срещнаха с него.
Смешно.
Евала на Грую, и Матейко- последователни в идеите и действията си, макар и противоположни.
Та за политиката- правителство тоя път няма да има. Ако някой се навие да направи компромис е аут за винаги.
Коментар
-
В училището, в което гласувах бяха открити над 10 секции. Организация беше много добра. Имаше навалица, но хората спазваха дистанция.
Когато в някоя от секциите нямаше хора, излизаше човек и съобщаваше къде може да се гласува без да се чака на опашката.
В самите секции имаше дезинфектанти и ръкавици. След всяко гласуване с машината, тя се почистваше.
На мен упражняването право на глас ми отне около 15 минути в час пик - отидох към 11:30 и в 11:45 вече си обменях новости със съседите
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Както обикновено, отново гласувах за партия която няма да влезе.
Смешно.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнениеНе бързайте със заключенията. Тези екзит-полове не са равносилни на резултати. Говорил съм с хора от тия агенции - нямат яснота за вота в малките населени места, а и не правят анкети в чужбина. Аз мисля, че БСП ще си повиши малко крайният резултат, също и ДПС. ВМРО - зависи колко цигански глас са им договорили в края на деня, може и да изгорят. Ще е любопитно да се види резултатът на ИТН в чужбина, според мен ще е доста висок, близък до този на ДБ.
За справка в моята секция също беше напрегнато - около 35-40 мин. ми отне, като гласуването беше съпроводено с дишане във врата със свалена маска и други екстри в тези пандемични времена.
Коментар
-
Не бързайте със заключенията. Тези екзит-полове не са равносилни на резултати. Говорил съм с хора от тия агенции - нямат яснота за вота в малките населени места, а и не правят анкети в чужбина. Аз мисля, че БСП ще си повиши малко крайният резултат, също и ДПС. ВМРО - зависи колко цигански глас са им договорили в края на деня, може и да изгорят. Ще е любопитно да се види резултатът на ИТН в чужбина, според мен ще е доста висок, близък до този на ДБ.
За справка в моята секция също беше напрегнато - около 35-40 мин. ми отне, като гласуването беше съпроводено с дишане във врата със свалена маска и други екстри в тези пандемични времена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Хихихи... аз ви дадох 50 депутата, пък те ще са по-близо до 40... Ше требе пак да дигаш револуциа, иначе власт нема да видите никогиш....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеХайде честито - ГЕРБ пак е първа политическа сила.Last edited by X_Y; 04.04.2021, 21:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеИ в петте секции в училището в Шумен, където гласувам, всички са с маски. Дезинфекцират химикалките и машината след всеки гласувал, почти. Струпване няма. По-безопасно е отколкото в магазина. Там никой не дезинфекцира дръжките на количките.
Аз гласувах с машина, два пъти е по-бързо и комисията ще брои по-малко бюлетини. Трудността ще е само в сумирането на данните от машината и ръчно преброените хартии. Тъпаните, които приеха това отчитане пак ще са начело в резултатите. Ние българите явно сме идиоти.
А пък колко хартия се хаби напразно, щяла гора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Основата на ГЕРБ,къде е родена ?
Бойко Борисов на кой разтриваше ушите ?
Защо БСП винаги има пари,и дори да не е на власт,не си дава зор ?
Касата е обща,цветовете само са различни...Глупак е онзи който вярва ,че има алтернатива в различните цветове...В държава с население колкото един по голям град от Западна Европа....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеХайде честито - ГЕРБ пак е първа политическа сила.
Коментар
Коментар