Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнениеВсе се надявах някой друг да припомни за Нейчо Неев. Но неби а уроците на историята трябва да се помнят.
Нейчо Неев беше вицепремиер в служебното правителство на Любен Беров.
Прочу се с крилатата фраза "Егати Държавата щом аз съм и вицепремиер"
Как е станал вицепремиер разказва Любен Дилов-Син Егати държавата, щом аз съм й вицепремиер - YouTube
Сега ще се сдобием с премиер, който тайничко ще си мълви същите слова.
Пламен Николов е типичен авантюрист. Когато е трябвало да зареже философията зада може да изхранва семейството си е направил абсолютно авантристичен ход и му се е получило.
Самоче тогава е рискувал своя си живот и благополучие.
В сегашната му авантюра обаче залога е огромен. този човек явно не си дава сметка в каква игра се збърква.
Това обаче неможе да се каже за Нинва, за Слави и за другите стари играчи на терена, които са готови да оставят държавата в ръцете на напълно неподготвен човек само и само да си разиграят техните си игрички.
С избора на Пламен Николов за министър председател, борците срещу статуквото показват особено ярко, че те нямат никаква идея какво правят. Нещо повече става болезнено ясно,че тези хора немогат да привлекат в своята престъпна игра, нито един читав и уважаващ себеси експерт, който има познанията и нужния професионлен опит за изпъняването на тази функция.
Незнам дали ИТН си дават сметка, че тяхното протеже утре други ден ще трябва да се среща с европейски политици от най-високо ниво.
Как ще гледат те на това нелепо недоразумение Пламен Николов, и от там как ще гледат на държавата ни?
Иначе и от шнорхела НИЩО не става. 90% от колегите ми имат по яка и смислена автобиографияНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнениеВсе се надявах някой друг да припомни за Нейчо Неев. Но неби а уроците на историята трябва да се помнят.
Как е станал вицепремиер разказва Любен Дилов-Син Егати държавата, щом аз съм й вицепремиер - YouTube
Пламен Николов е типичен авантюрист. Когато е трябвало да зареже философията зада може да изхранва семейството си е направил абсолютно авантристичен ход и му се е получило.
В сегашната му авантюра обаче залога е огромен. този човек явно не си дава сметка в каква игра се збърква.
Това обаче неможе да се каже за Нинва, за Слави и за другите стари играчи на терена, които са готови да оставят държавата в ръцете на напълно неподготвен човек само и само да си разиграят техните си игрички.
С избора на Пламен Николов за министър председател, борците срещу статуквото показват особено ярко, че те нямат никаква идея какво правят. Нещо повече става болезнено ясно,че тези хора немогат да привлекат в своята престъпна игра, нито един читав и уважаващ себеси експерт, който има познанията и нужния професионлен опит за изпъняването на тази функция.
Незнам дали ИТН си дават сметка, че тяхното протеже утре други ден ще трябва да се среща с европейски политици от най-високо ниво.
Как ще гледат те на това нелепо недоразумение Пламен Николов, и от там как ще гледат на държавата ни?
Важно е да има повече рейтинг за тату-чалга-тв
Че щял да изгърми някакъв политически проект - като изгърми, ще направят нов кастинг.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
Да не е отишъл там да мълчи...като някои други. Интересно щом тези за които говоря са ОК а Ицко е предмет на разговор с неговите 12% и никакво влияние....
Не знам, но нямам друга версия.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Все се надявах някой друг да припомни за Нейчо Неев. Но неби а уроците на историята трябва да се помнят.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Ми говорим за него щото не мож' си затвори устата.
За тия които споменаваш, като искаш, говори.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
Ицко нищо не иска освен това за което са го изпратили избирателите... Това за фондацийките са плод на явно уважавани от вас сайтчета тип петел брадва за които и вирус няма... Хем 12% имал никой не бил а не спирате да говорите за него... За ДПС, за Шиши за безличния прокурор слуга на ДПС не чух никой да говори... Ама друго си е да става лаф за фондации и нпота по яко е...и някак си по патриотично.
За тия които споменаваш, като искаш, говори.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Министър на образованието - Велислава Петрова
Имунолог, доктор по вирусология и представител на страната ни в Глобалния фонд по ваксините. Петрова беше предложена за министър и в първия проектокабинет на ИТН, но на здравеопазването.
ИМУНОЛОГ на образованието !?!?!?! Новото образование - как да се факсаме сутрин обед и вечер
Министър на енергетиката - Александър Николов
Магистър по финанси от УНСС. Водил е лекции по фючърси, опции и управление на инвестиции.
Е тоя ще затрие със сигурност АЕЦ-а и ще краде от соларкиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Да, да... Добре....
Линк от 2015 година:
https://www.monitor.bg/bg/a/view/274...-Иванов
Линк от 2017 година:
https://glasove.com/categories/komen...ata-ni-sistema
Линк от 2016 година:
https://tribune.bg/bg/mrezhata/ot-ar...hristo-ivanov/Last edited by d333; 03.08.2021, 19:56.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеТой Ицко иска не иска.... дават му зор там Прокопи и разни фондацийки, та затова предлага. Не, че не е нагъл и без това де....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение"Ако имената на хората в проектоправителството, които се появиха в медиите, отговарят на действителността, ние не можем да кажем, че това е правителство на промяната", заяви за ДВ съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов.
"Влязохме, показаха ни ги, излязохме" - така коментира днешната среща с ИТН Николай Хаджигенов от "Изправи се БГ! Ние идваме!". Пред ДВ Хаджигенов потвърди, че парламентарната група на ИБНИ продължава да настоява за подписване на споразумение, преди да се ангажира с подкрепа за кабинета на ИТН.
То хубаво да помага ама той направо заповеди раздава.
Е сега ако има нови избори тази година, да спечели, па да си предлага и да управлява.
Явно е голям шок за него че чалгарят не му се просна по очи да му даде насоки и да му направи правителство.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 2 Харесвания
Коментар
-
"Ако имената на хората в проектоправителството, които се появиха в медиите, отговарят на действителността, ние не можем да кажем, че това е правителство на промяната", заяви за ДВ съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов.
"Влязохме, показаха ни ги, излязохме" - така коментира днешната среща с ИТН Николай Хаджигенов от "Изправи се БГ! Ние идваме!". Пред ДВ Хаджигенов потвърди, че парламентарната група на ИБНИ продължава да настоява за подписване на споразумение, преди да се ангажира с подкрепа за кабинета на ИТН.
Коментар
Коментар