Първоначално изпратено от abc
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Колкото имаше ревизия на приватизацията
И колко излезе вярно за Мистър 10% - горе долу толкоз е вярно и за шкафчето
Може да се окаже, че не е шкафче, а гардеробче
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЧекай да ти го обясня
Ако някой англичанин, французин, швейцарец и т.н. отиде да работи в чужбина, никой не би му казал нещо подобно на твоите слова, с които мислиш, че засягаш някого
Тези слова са си проблем на изговарящия ги. И хората успели в чужбина моментално надушват за какво става дума. Но няма да назова проблема...
Изобщо много неща се виждат по-ясно отвън... но не е хубаво да се назовават, защото няма смисъл
Сега интересно е друго - какво ще направят всички по веригата, щото, струва ми се, едни чекмеджета тихичко се изпразват в момента и търсят новия си собственик...Last edited by X_Y; 05.04.2021, 16:03.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Истинска ревизия и то не само на някои сделки може да има само при служебно правителство, назначено от Радев.
При редовно правителство ББ ще изпразни шкафчетата, но ще успее да се откупи, мисля.
И колко излезе вярно за Мистър 10% - горе долу толкоз е вярно и за шкафчето
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеА бе чета по другите форуми че щяло да има ревизия на някой сделки- за 4,7км платени на хидрострой 63 милиона за бургаския северен път
При редовно правителство ББ ще изпразни шкафчетата, но ще успее да се откупи, мисля.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Чекай да ти го обясня
Ако някой англичанин, французин, швейцарец и т.н. отиде да работи в чужбина, никой не би му казал нещо подобно на твоите слова, с които мислиш, че засягаш някого
Тези слова са си проблем на изговарящия ги. И хората успели в чужбина моментално надушват за какво става дума. Но няма да назова проблема...
Изобщо много неща се виждат по-ясно отвън... но не е хубаво да се назовават, защото няма смисъл
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Pip-че, глей ся, понеже се чувстваш засегнат от моите слова - хората, които са отишли навън, за да изкарат някой лев/евро, да се обучат, да видят свят и т.н., но после пак да се върнат тук, за да създадат семейство и отгледат децата си като българи, са едно; хората, отишли в чужбина да ми бършат задници и да живеят на социалка, които през 5 думи шестата им е каква кочина е България, докато са оставили родителите си у нас да им плащам пенсията от моите данъци, са друго и понеже те са огромният процент от българите в чужбина, думите ми са отправени към тях. Да, те нямат думата. И не трябва да я имат - чисто морално! Така че не ми дреме за техния вот. Ма не ми дреме и за вота на илитератите на минимална заплата, които лъжат държавата си и викат -немъ такава държава, но и те гласуват! И затова дадох за пример вота в София - те затова в София хлябът е мек, защото се борим от дъжд на вятър за правата си. На село хлябът е чер - и с право. И все по-чер ще става, щото гласуват срещу 50 лева за местния бей!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
E и ? В секциите няма само една маса и само един доброволец.
Първо са удължили работното време след 21.00, и по трима гласоподаватели са били по едно и също време в секцията, на единия му търсят името, другия си пише вота, а третия го обслужват дето е регистриран онлайн, както ми казват познати.
Тоест, така по бакалските сметки, могат да се обработят по 3 души за 6 мин.
Тука говорим за страните извън ЕС, дето имат по 35 секции, ама тези дето са в Съюза имат по 85.
Коментар
-
Време е за народен съд и публични разстрели на паветата за цялата герберска измет! Без да чакаме на Гешеф и измислените съдилища. Както едно време ги трепахме евро-педалските подлоги! Един разстрел е по-силен от 100 закона срещу корупцията. Радев да свика народен съд! И е време за решителни действия.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Разбира се,че е възможно,но след това и гражданска война е възможнаПомниш ли бунтовете след катуница - тогава само млади момчета бяха, все надъхани, с желание за промяна и т.н. БХ ги смаза от бой в тъмните улички (протестите бяха вечер - логично), а продажните медии си мълчаха. Побиха ги децата, пък те спряха да протестират и толкова. Инцидентът мина и си замина, а беше с потенциал точно като за гражданска война, но изгасна за дни. Ако стане подобна коалиция, тя ще е съгласувана с когото трябва и на Козяк, и в Меркелланд, и в Путиния, така че не бери грижа, няма да има проблеми. Ма дали ще стане така? Ще видим!
А нищо чудно и слафчу да се продаде - що да не го направи? Кинтите са си кинти? А и Гаргамел и Амгъл са гладни, та са готови за патерици - даже лесно ще се дадат, само Каскета да се махне и са готови (формален повод). та не отписвайте толкова бързо БХ - има и кинтите, и методите на своя страна, а и 50 милиарда евро чакат на трапезата...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнениеНе можеш ли да си направиш една елементарна сметка и да не пишеш глупости? Как ще минат 40 000 човека (както твърдиш за Турция и Обединеното кралство) през 35 секции за 13 часа? Пада се по 3 човека за 2 минути.
Първо са удължили работното време след 21.00, и по трима гласоподаватели са били по едно и също време в секцията, на единия му търсят името, другия си пише вота, а третия го обслужват дето е регистриран онлайн, както ми казват познати.
Тоест, така по бакалските сметки, могат да се обработят по 3 души за 6 мин.
Тука говорим за страните извън ЕС, дето имат по 35 секции, ама тези дето са в Съюза имат по 85.
Last edited by hazard; 05.04.2021, 15:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Е аз съм си тука. Само 11г. бях топпредател.
Но речено е - не спори с .......К.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Мани ги тези от чужбина - с предателите няма какво да коментираме. Но виж София - ДБ бие герП като маче у дирек с все метрото и всички глупости на крадлива дана, с изключение на наркокомуната в гетото Люлин, но там е ясно - моите говеда на хранилка са се включили, а и Факултето масово е гласувало за работа, работа, работа, щото за ромите това е най-важното! Да не говорим и че от София Черепахата влиза, ако гледаме само изборите тук. Но София не е България и в прекия, и в преносния смисъл, затова уважаемите несофиянци да не се обиждат, но каквото са си посадили, това да си жънат и да не реват, че стандартът им на живот е в пъти по-нисък от този в София. Причината е ясна - умственият им потенциал също е с пъти по-нисък.
П.С. А сега си предтавете коалицията, която всички не смеят да споменат - БХ, протежето му Курнела и винаги готовите дпс. Невъзможно ли ви се струва, а? Ми той и царят беше невъзможно да се коалира с бсп
П.П.С. А всички медии и особено социологически агенции са толкова "свободни" и "неплатени", че дори и в края на всички екзитполове не смееха да обявят подкрепта на Черепагин. Срам, срам и позор! За сметка на това ни занимаваха през цялото време с Мвро, които имат почти същият процент като Дъ скъл, с все купения тъмнозелен вот по села и паланки, и коалицията Неволя-Магарешки, дето и те не знаят как взеха 2%. Срам и позор!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
Извинен си, ама това са груби машинации от страна на ЦИК, ще изчакаме данните на Ти Броиш.
Изборите във Канада и на Източния бряг са приключили преди 7 часа, ама комисиите са направили невъзможното да преброят и изпратят резултатите и ЦИК да ги анализира.
За Горна Оряховица иначе се чака сряда, а Стара Загора - утре.
Второ, за ДПС данните сочат само .... 22к при 35 секции, е, нямам думи за Пишо Нагласимов
https://fb.watch/4GEuqF0_bK/
Не можеш ли да си направиш една елементарна сметка и да не пишеш глупости? Как ще минат 40 000 човека (както твърдиш за Турция и Обединеното кралство) през 35 секции за 13 часа? Пада се по 3 човека за 2 минути.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеИ какво сега, голям кеф? По стар български обичай запалихме държавата, за да изгори на Бойко шкафчето. А полезните идиоти ще заменим с безполезни. Не вярвах, че има такъв народ.Last edited by X_Y; 05.04.2021, 14:49.
Коментар
Коментар