IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ПЕТЪР БОЯДЖИЕВ

Въпросът който Бойко Василев не зададе на Слави Доганов, а той беше очевиден. Слави заяви, че след предстоящите избори трябва и ще има правителство. Естественият въпрос следва. Сега вие сте първа политическа сила в парламента и първи мандатоносител и не съставихте правителство. Сондажите вече ви предвиждат третото место в бъдещите избори. И съответно, вие бихте имали шанс да станете мандатоносител чак при третото раздаване. Това предполага, че ГЕРБ и ДБ, като първа и втора политически сили, не са успели. На какво стъпвате като основание да твърдите, че ще има правителство. Допускате, че ГЕРБ, ще успее или нещо друго. Ето и моето обяснение на казаното от Слави Доганов. И преди съм писал, че Доган и Борисов, като лидери на два клана са в конкуренция, но и в съюз срещу всяка промяна на посоката на развитие на България. Тоест, при опасност от сили които искат да променят посоката, те винаги се договарят зад кадър срещу този общ и за двамата враг. Случаят от 2014 година е красноречив и за най-невярващите. Правителството на Орешарски беше поредният опит, при който кланът Доган се опита да вземе надмощие. Не успя и ДПС оттегли подкрепата си и се отиде на предсрочни избори. Това обаче видяхте на сцената. То беше предшествано от договорки зад кадър. Аз няма да пресъздавам тези договорки. Ако, има журналисти, които имат топки и ако г-н Местан се съгласи да даде подробности, то вие бихте научили това от първа ръка, кой и как е наредил, да се реализират тези договорки. Нали не сте забравили, че тогава той беше на местото на Карадайъ. И да се върнем към сега. Сега отново чрез проекта Слави, кланът Доган,не успя. Борисов получи 63 места. Доган 94 мест. Е зад кадър текат преговори между двата клана, как да се договорят за да спрат тези които искат да променят посоката. И най-видими за всеки, това са задалите посоката Кирил Петков и Асен Василев. Та, ако Бойко Василев, ако искаше да бъде журналист, не можеше да си позволи да пропусне този кардинален въпрос.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      mathematician, в Герб били повече бившите комунисти, вярно ли е ?
      Може и да е верно, ама поне криво ляво бутаха нещата

Виждаш, че сегашните и толкоз не могат.

Коментар

• mathematician, в Герб били повече бившите комунисти, вярно ли е ?
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          mathematician, на какво са способни БСП ?
          Сещаш се Виденов, после тройната със Станишев и закона за заменките - официална легализирана кражба. После Орешарски и официалната целувка между Станишев и Местан.
          Last edited by mathematician; 29.08.2021, 17:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Дългуча не е най-голямото зло.

Най-голямото зло са комунистите. Особено новите лилави комунисти от преДАй България и след тях се нареждат БСП, въпреки че те в момента са доста "умерени" и "разумни". Предполагам повечето тука във форума знаем на какво са способни стига да докопат властта.
            А най-активен е един доносник който иска комунистическо правителство.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• mathematician, на какво са способни БСП ?
              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Само това оставаше - да бъде обвинен, че е използва протеста.

А кой информираше редовно хората в чужбина за протеста? Кой правеше интервютата с протестиращите? Балабанов - сега депутат и екипите на Слави.

Да де - Мая се ориентира "правилно" и сътвориха с Хаджигенов "партия". Използваха недоволните - от целия спектър партии и безпартийни.

Мислех, че трудно забравяш, но пък всеки има основанията си да помни...

Прекалено лесно е да възседнеш недоволството на масата протестиращи. Не минава, като стратегия, но пък за сметка на това - може да ти донесе такива пасиви, които да те изхвърлят от политическата сцена за десетилетия.

За хората, които ме "обвиняват" в "пристрастие" и ми преписват всички свои загуби в живота - да повторя: личното ми мнение не ангажира никого, още повече пък - ако е водеща партия в Българския парламент. Гласоподавателче съм, както всички ТУК, а - когато "обвинявате" някого в "престъпления" (или "изневяра" ...) - мислете, че вие имате същото "престъпление" - отишли СТЕ до урните за гласуване.

Пешо прави изключение. Той само подпитва: "а кажи сега, кВо мислиш", като смята, че мнението ми е мнение и на политическата сила, за която съм гласувал, а Слави защитавам от доста години ТУК - поне от времето, в което Слави инициира Референдум и аз си дадох сметка, след някои негови ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ изказвания, че тоя човек е способен да МЕ защити пред силно "мотивираната" администрация в страната, която по друг начин НЕ виждам да може да бъде преборена ОТ НЯКОГО.

Същата администрация се опита да го препъне. Това ме мотивира да съм на мястото си и да подкрепям Слави.

(моля, когато ме цитирате - с конкретни доводи - за/ против, иначе дискусията се изражда и е безпредметна!)

))

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                  Знаете ли - на предишните два избора не съм ходил да гласувам, защото ме мързеше и защото си мислех, че с мене или без мене все тая.

Сега обаче на предстоящите избори вече съм силно мотивиран и ще отида да гласувам с една единствена цел - този татуирания дългуч да спомогна да бъде наврян в кучи задник, където му е мястото.

Ако много други хора разсъждават като мене, очаквайте на следващите избори голяма активност, а от там и много нисък процент гласоподаватели за дългуча.
                  Дългуча не е най-голямото зло.

Най-голямото зло са комунистите. Особено новите лилави комунисти от преДАй България и след тях се нареждат БСП, въпреки че те в момента са доста "умерени" и "разумни". Предполагам повечето тука във форума знаем на какво са способни стига да докопат властта.

Коментар

• Франция:
                    Професия Хонорари / година
                    Allergologue 126 897 €
                    Anesthésiste 298 045 €
                    Cardiologue 245 183 €
                    Chirurgien général 279 723 €
                    Chirurgien plastique 288 692 €
                    Chirurgien orthopédique 264 638 €
                    Dentiste 259 400 €
                    Dermatologue 241 415 €
                    Gastro-entérologue 241 415 €
                    Gynécologue obstétricien 204 375 €
                    Médecin généraliste 157 004 €
                    Médecin urgentiste 161 504 €
                    Neurochirurgien 192 426 €
                    Ophtalmologue 304 352 €
                    ORL 226 341 €
                    Orthodontiste 481 092 €
                    Pédiatre 145 605 €
                    Psychiatre 128 967 €
                    Stomatologue 284 151 €
                    Urologue 239 637 €
                    Combien gagne un médecin par spécialité ? Libéral et salariat : focus sur les rémunérations
                    Publié le 17/06/2019 Mis à jour le 27/07/2021
                    https://remplafrance.com/blog/combien-gagne-un-medecin
                    Last edited by barbaron; 29.08.2021, 16:20.

Коментар

• От БСП казали, че ще се опитат да задържат мандата 45 години

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
                        Тъй като Избирателният закон беше променен в частта му за "уседналост" и други казуси, свързани с гласуването в страната (няма да търся, дали това се случи точно, преди 7-8 години..., но това ме касаеше и създаваше доста проблеми, които ме демотивираха да гласувам).

Въпреки затрудненията, през последните две гласувания за Парламент, намерих начин да гласувам. Вероятно и други гласоподаватели са били мотивирани да участват в изборите и това е довело до разместването в подреждането на политическите сили, представени в НС.

Разбира се, че има и други причини, за да може ИТН да бъде водеща политическа сила в страната. В случая, освен пренасочването на гласове от други политически формации, чрез случаите като моя - са мотивирани да гласуват и хората, които са били в голямата група на негласуващите.

Вече има защо да ходя да гласувам и няма да пропускам избори - колкото и затруднения да ми създава този закон. Разбира се - ще гласувам за промяната, която тръгна чрез ИТН, с нейният политически лидер - Станислав Трифонов! Това, че много тук подскачат срещу Слави, ми говори, че съм на правилен път и още повече ме мотивира да гласувам. Къде бяхте до сега, уважаеми "протестиращи" ТУК? Защо не излизате на протест на площада? Оядохте ли се? Не ставате вече за участие в протести! ))
                        Въпреки затрудненията, безименният "mikomikkv", с пълни сили и в дълбочина, използва правото си да прави гл УИ пости. ХвалА на таквизи правоползващи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение
                          И каква "промяна" предложи - замяна на жипката с дивана. И сега работата му е да тупа топката... страшна промяна.
                          Пък по протестите не го видях веднъж.
                          Дълбока

Толкова дълбока, че никой не я хареса

Идеята, уж, била да бъде "истинска" парламентарна демокрация. Всичко да се решава в парламента, а не както преди Баце каже нещо и парламента гласува.

И втората идея да се спре с порциите и разпределянето на постовете - "ти на мене - аз на тебе".

Главно заради това второто никой не иска да си играе с него.

Коментар

• Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение
                            И каква "промяна" предложи - замяна на жипката с дивана. И сега работата му е да тупа топката... страшна промяна.

Само това оставаше - да бъде обвинен, че е използва протеста.

А кой информираше редовно хората в чужбина за протеста? Кой правеше интервютата с протестиращите? Балабанов - сега депутат и екипите на Слави.

Да де - Мая се ориентира "правилно" и сътвориха с Хаджигенов "партия". Използваха недоволните - от целия спектър партии и безпартийни.

Мислех, че трудно забравяш, но пък всеки има основанията си да помни...

Коментар

• И каква "промяна" предложи - замяна на жипката с дивана. И сега работата му е да тупа топката... страшна промяна.

Коментар

• Тъй като Избирателният закон беше променен в частта му за "уседналост" и други казуси, свързани с гласуването в страната (няма да търся, дали това се случи точно, преди 7-8 години..., но това ме касаеше и създаваше доста проблеми, които ме демотивираха да гласувам).

Въпреки затрудненията, през последните две гласувания за Парламент, намерих начин да гласувам. Вероятно и други гласоподаватели са били мотивирани да участват в изборите и това е довело до разместването в подреждането на политическите сили, представени в НС.

Разбира се, че има и други причини, за да може ИТН да бъде водеща политическа сила в страната. В случая, освен пренасочването на гласове от други политически формации, чрез случаите като моя - са мотивирани да гласуват и хората, които са били в голямата група на негласуващите.

Вече има защо да ходя да гласувам и няма да пропускам избори - колкото и затруднения да ми създава този закон. Разбира се - ще гласувам за промяната, която тръгна чрез ИТН, с нейният политически лидер - Станислав Трифонов! Това, че много тук подскачат срещу Слави, ми говори, че съм на правилен път и още повече ме мотивира да гласувам. Къде бяхте до сега, уважаеми "протестиращи" ТУК? Защо не излизате на протест на площада? Оядохте ли се? Не ставате вече за участие в протести! ))

Коментар

Working...
                                X