IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз пък знам, че трябва да се гласува за тоя, който най-бързо ще ни отдалечи от еврогейценностите.

Костадинов президент.

Коментар

• Аз пък знам тук един трол колега на крадците мутри и мекере на Доган и Путин.. Кражби, просия, телефони измами и проституция..Престъпления за затвора.. Крадците и престъпниците в затвора..

abcnews.bg
      Ицо Хазарта: Хора крадат по няколко млрд. лв., а ние говорим за двойното гражданство на Петков : ABCNews
      „Хората да гласуват за когото искат, но да гласуват. Апатията им е по-силно оръжие на гадовете от всички купени медии, съдии, прокурори, защото половината от хората ....
      Last edited by Kiro; 08.11.2021, 17:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Идва края на крадливите мутри и слугите им доносници на Доган , мекерета на Пеевски..Престъпниците ще отговарят пред закона..
        Да, а аз знам един дето троли тук колега на Доган...
        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Така е. А доносниците на ДС около него ги чака нелек живот.
          Интересно, кой и в какво качество го твърди? Не е ли като добре запознат, вътрешен човек?
          Last edited by Pyramid; 08.11.2021, 17:10.

Коментар

• Шефът на общинският съвет в Берковица и кандидат-депутат от ГЕРБ за област Монтана фигурира в сигнал, свързан със съмнения за купуване на гласове. Става дума за Деян Еленков.

ГЕРБ и ДПС- КРАЖБИ , ПРЕСТЪПНОСТ И КОРУПЦИЯ..Мекеретата доносници в затвора..

mobile.frognews.bg
            Шефът на общинския съвет в Берковица фигурира в сигнал за купуване на гласове /видео/

Коментар

• Идва края на крадливите мутри и слугите им доносници на Доган , мекерета на Пеевски..Престъпниците ще отговарят пред закона..

svobodnaevropa.bg
              МВР отне лиценза на "Делта гард" – охранителната фирма от "Осемте джуджета"
              Лицензът на охранителната фирма „Делта гард“ е бил отнет миналата седмица с решение на ръководителя на Главната дирекция „Национална полиция“ (ГДНП) Станимир Ст...
              Last edited by Kiro; 08.11.2021, 16:11.

Коментар

• Само че не е била само тя, която е идвала в нас, трябва да обвиня несправедливо някого… Това е проблемът.“ Това отговаря на въпрос ще разкрие ли коя е Мата Хари, внесла в спалнята му пачки, злато и пистолет – както той я нарече пред немския вестник. Миналата есен в интервюто си пред него Борисов обясни, че можело да е дама, която го е чакала там, докато дава интервю, имала време от 15 минути да снима:
                „Отдавна съм разведен и живея сам. Имам ли любовен живот? Разбира се, че имам. Ако хората ги интересува, мога да го кажа: Аз съм човек с човешки потребности.

Въпросът е, че никога през всичките години, когато една дама ме е посещавала, охраната не е претърсвала и контролирала чантата й."

...плеймейтката Магдалена Тепавичарова, известна като Маги Бадер. Премиерът бил „почерпен” с нея от бизнесмена Иван Ангелов-Пилето, който й платил 5000 лева да обслужи премиера. На свой ред Ангелов пред комисията каза, че премиерът можел да си намери и по-хубава и по-скъпа жена. И... ...някои от кюлчетата са подарък от същия този Ангелов. И Бадер, и Ангелов отрекоха.
                Но обясненията на Борисов потвърждават, че в резиденцията са го посещавали различни жени, достатъчно на брой, че да не може да си спомни коя от тях е. Или кои. Защото и самите снимки при анализ показват, че са правени с два различни модела смартфони на четири пъти в продължение на две години (виж тук...).
                ...

Доносниците мекерета на Доган ,Путин и Мутрата ще отговарят за престъпленията си..

e-vestnik.bg
                Резиденцията – бардак. Колко Мата Хари са били на повикване при Борисов? - e-vestnik.bg
                Last edited by X_Y; 08.11.2021, 16:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Самият Радев е олицетворение на МАФИЯТА и на МУТРИТЕ, тъй като и самият той е такъв.

Така е. А доносниците на ДС около него ги чака нелек живот.
                  Last edited by X_Y; 08.11.2021, 16:07.
                  Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение

метеж — Речник на българския език (chitanka.info)
                    мн. метѐжи, (два) метѐжа, м. Бунт, размирица.
                    прил. метѐжен, метѐжна, метѐжно, мн. метѐжни. СинонимиНадявам се това да е достатъчно. Но ако е необходимо може и допълнителни пояснения да дам.
                    Дефинициите са в тълковния, а не в правописния или в синонимичен речник
                    Last edited by Pyramid; 08.11.2021, 16:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                      Самият Радев е олицетворение на МАФИЯТА и на МУТРИТЕ, тъй като и самият той е такъв.
                      Това ли пише в Евангелието от Матеев?
                      Last edited by X_Y; 08.11.2021, 16:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Румен Радев:
                        Навлизаме в последната предизборна седмица. В нея мафията ще прави всичко, за да уплаши, да разколебае хората да не гласуват, за да компрометира изборите. Това означава едно - мафията се страхува.Убеден съм, че на 14 ноември българите ще покажат, че времето на шайката е приключило. Че няма да търпят повече да ги лъжат, крадат и унижават. Защото ние сме талантлив народ и можем да постигнем много, когато отхвърлим игото на посредствеността и корупцията. България има нужда от силна и независима президенска институция, която да не се кланя на силните но деня. А някой приеха да се кандидатират с поклон на тези, които окрадоха България.

Бързоходко, осъзнай се и не служи на Мафията и Мутрата..

Last edited by X_Y; 08.11.2021, 16:08.

Коментар

• Румен Радев:
                          Навлизаме в последната предизборна седмица. В нея мафията ще прави всичко, за да уплаши, да разколебае хората да не гласуват, за да компрометира изборите. Това означава едно - мафията се страхува.Убеден съм, че на 14 ноември българите ще покажат, че времето на шайката е приключило. Че няма да търпят повече да ги лъжат, крадат и унижават. Защото ние сме талантлив народ и можем да постигнем много, когато отхвърлим игото на посредствеността и корупцията. България има нужда от силна и независима президенска институция, която да не се кланя на силните но деня. А някой приеха да се кандидатират с поклон на тези, които окрадоха България.

Бързоходко, осъзнай се и не служи на Мафията и Мутрата..

Коментар

• Бързоходко , защо Борисов ни предаде на Путин и Ердоган и им построи поток за 3 милиарда за наша сметка..
                            Ама като заговори за МЕТЕЖ , това срещу Орешарски финансирано от Борисов какво беше..

19min.bg
                            10 г. не е работено по интерконектора за евтин азерски газ, няма да бъде готов до лятото
                            Last edited by Kiro; 08.11.2021, 14:03.

Коментар

• Бързоходко, крий се в бункера на ГЕРБ че ще Ви затрупа Хемус.. Ти загуби сън и разум за да браниш ГЕРБ и Мутрата..Гледай си семейството и здравето, те са откраднали милиони и милиарди и ще се оправят, а ти..Все се чудя защо Вие гербаджиите служите на престъпници и мутри крадци..Разбирам, че може би си пазите хляба, но толкова ли нямате чувство за самосъхранение и разум да видите, че диктаторският корумпиран режим на Борисов е обречен и идва края му..Всички разбрахме кого и защо защитаваш, така че не го отричай..
                              Това не е ли ДЕСТРУКТИВНО СПОРЕД ТВОИТЕ ПРИНЦИПИ..Или за ГЕРБ всякакви престъпления са оправдани..

ПОЗДРАВИ ОТ dw.com за ГЕРБ ..

dw.com
                              "Хемус" може да се срути върху главата на Борисов | DW | 08.11.2021
                              Това, което изли
                              Last edited by Kiro; 08.11.2021, 14:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Можеш ли да дефинираш "метеж"?
                                метеж — Речник на българския език (chitanka.info)
                                мн. метѐжи, (два) метѐжа, м. Бунт, размирица.
                                прил. метѐжен, метѐжна, метѐжно, мн. метѐжни. Синоними

Надявам се това да е достатъчно. Но ако е необходимо може и допълнителни пояснения да дам.

Коментар

Working...
                                X