If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз пък знам тук един трол колега на крадците мутри и мекере на Доган и Путин.. Кражби, просия, телефони измами и проституция..Престъпления за затвора.. Крадците и престъпниците в затвора..
Шефът на общинският съвет в Берковица и кандидат-депутат от ГЕРБ за област Монтана фигурира в сигнал, свързан със съмнения за купуване на гласове. Става дума за Деян Еленков.
ГЕРБ и ДПС- КРАЖБИ , ПРЕСТЪПНОСТ И КОРУПЦИЯ..Мекеретата доносници в затвора..
Само че не е била само тя, която е идвала в нас, трябва да обвиня несправедливо някого… Това е проблемът.“ Това отговаря на въпрос ще разкрие ли коя е Мата Хари, внесла в спалнята му пачки, злато и пистолет – както той я нарече пред немския вестник. Миналата есен в интервюто си пред него Борисов обясни, че можело да е дама, която го е чакала там, докато дава интервю, имала време от 15 минути да снима:
„Отдавна съм разведен и живея сам. Имам ли любовен живот? Разбира се, че имам. Ако хората ги интересува, мога да го кажа: Аз съм човек с човешки потребности.
…
Въпросът е, че никога през всичките години, когато една дама ме е посещавала, охраната не е претърсвала и контролирала чантата й."
…
...плеймейтката Магдалена Тепавичарова, известна като Маги Бадер. Премиерът бил „почерпен” с нея от бизнесмена Иван Ангелов-Пилето, който й платил 5000 лева да обслужи премиера. На свой ред Ангелов пред комисията каза, че премиерът можел да си намери и по-хубава и по-скъпа жена. И... ...някои от кюлчетата са подарък от същия този Ангелов. И Бадер, и Ангелов отрекоха.
Но обясненията на Борисов потвърждават, че в резиденцията са го посещавали различни жени, достатъчно на брой, че да не може да си спомни коя от тях е. Или кои. Защото и самите снимки при анализ показват, че са правени с два различни модела смартфони на четири пъти в продължение на две години (виж тук...).
...
Доносниците мекерета на Доган ,Путин и Мутрата ще отговарят за престъпленията си..
Румен Радев:
Навлизаме в последната предизборна седмица. В нея мафията ще прави всичко, за да уплаши, да разколебае хората да не гласуват, за да компрометира изборите. Това означава едно - мафията се страхува.Убеден съм, че на 14 ноември българите ще покажат, че времето на шайката е приключило. Че няма да търпят повече да ги лъжат, крадат и унижават. Защото ние сме талантлив народ и можем да постигнем много, когато отхвърлим игото на посредствеността и корупцията. България има нужда от силна и независима президенска институция, която да не се кланя на силните но деня. А някой приеха да се кандидатират с поклон на тези, които окрадоха България.
Бързоходко, осъзнай се и не служи на Мафията и Мутрата..
Самият Радев е олицетворение на МАФИЯТА и на МУТРИТЕ, тъй като и самият той е такъв.
Румен Радев:
Навлизаме в последната предизборна седмица. В нея мафията ще прави всичко, за да уплаши, да разколебае хората да не гласуват, за да компрометира изборите. Това означава едно - мафията се страхува.Убеден съм, че на 14 ноември българите ще покажат, че времето на шайката е приключило. Че няма да търпят повече да ги лъжат, крадат и унижават. Защото ние сме талантлив народ и можем да постигнем много, когато отхвърлим игото на посредствеността и корупцията. България има нужда от силна и независима президенска институция, която да не се кланя на силните но деня. А някой приеха да се кандидатират с поклон на тези, които окрадоха България.
Бързоходко, осъзнай се и не служи на Мафията и Мутрата..
Бързоходко , защо Борисов ни предаде на Путин и Ердоган и им построи поток за 3 милиарда за наша сметка..
Ама като заговори за МЕТЕЖ , това срещу Орешарски финансирано от Борисов какво беше..
Бързоходко, крий се в бункера на ГЕРБ че ще Ви затрупа Хемус.. Ти загуби сън и разум за да браниш ГЕРБ и Мутрата..Гледай си семейството и здравето, те са откраднали милиони и милиарди и ще се оправят, а ти..Все се чудя защо Вие гербаджиите служите на престъпници и мутри крадци..Разбирам, че може би си пазите хляба, но толкова ли нямате чувство за самосъхранение и разум да видите, че диктаторският корумпиран режим на Борисов е обречен и идва края му..Всички разбрахме кого и защо защитаваш, така че не го отричай..
Това не е ли ДЕСТРУКТИВНО СПОРЕД ТВОИТЕ ПРИНЦИПИ..Или за ГЕРБ всякакви престъпления са оправдани..
Коментар