If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Общо 16 досъдебни производства за купуване на гласове в Бургаски регион са образувани до момента от началото на специализираната полицейска операция, стартирала преди две седмици, съобщи на брифинг Директорът на ОДМВР - Бургас.
И псевдонима му е минган, пендел, хатидже..
ВИТАЛИК РОНИК, FROGNEWS:
Заплакал е Борисов, заплакал за Костинбродската афера. Отново тя му се привижда и никак не е случайно. Само той през годините от 2014-а досега е казвал 32 пъти, че „има сведения, че се готви втора Костинбродска афера“. След него се нарежда Томислав Дончев със скромните 18 пъти и трети е Тома Биков с два броя конспиративни изказвания по-малко.
Като съвестен последовател на Адолф Хитлер, Борисов спазва заветните думи на фюрера от „Моята борба“: "Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще й повярват". Изразът се е превърнал в символ верую за вожда на ГЕРБ и негови съратници.
vtorifront.bg
„Костинбродската афера“ е дело на Борисов! Играта на ”жертва” се изтърка
Заплакал е Борисов, заплакал за Костинбродската афера. Отново тя му се привижда и никак не е случайно. Само той през годините от 2014-а досега е казвал 32 пъти, че „има с...
Аз пък знам тук един трол колега на крадците мутри и мекере на Доган и Путин.. Кражби, просия, телефони измами и проституция..Престъпления за затвора.. Крадците и престъпниците в затвора..
[/URL]
... и псевдонима му е елника...
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Лицензът за осъществяване на охранителна дейност на фирма „Делта гард“ е окончателно отнет. Това е станало миналия четвъртък, научи Фрог нюз от източници в МВР.
Преди това, според закона, е бил даден срок на фирмата, за да направи възражения срещу искането на вътрешното ведомство. Те обаче не са били приети. Според МВР до налагане на най-тежката санкция спрямо „Делта гард“ се е стигнало заради повдигнато обвинение срещу един от съдружниците на компанията.
„Делта гард“, които станаха основен герой в скандалните разкрития на АКФ за „Осемте джуджета“, имат право да обжалват отнемането на лиценза пред административния съд в 14-дневен срок. Предполага се, че ще го направят. Заради публични изказвания охранителната фирма заведе куп дела – срещу енергийния експерт и бивш посланик в Москва Илиян Василев, срещу адвокат Минчо Спасов и ексшефа на гранична полиция Валери Григоров. Първите двама спечелиха съдебните дела на първа инстанция
Аз пък знам тук един трол колега на крадците мутри и мекере на Доган и Путин.. Кражби, просия, телефони измами и проституция..Престъпления за затвора.. Крадците и престъпниците в затвора..
Коментар