IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Доносник елника в злобата си ше вземе да пукне преди да вземе пенцийката.
    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
      ДПС щели да гласуват против Радев на втори тур.
      Аз няма да гласувам за ДПС.
      Нито пък аз.

Коментар

• ДПС щели да гласуват против Радев на втори тур.
        Аз няма да гласувам за ДПС.

Коментар

• Той е командирован във Факултето..Там му правят пълни програми и му плащан грошове..Все му са пълни миризливите шалвари на доносника минган..

svobodnoslovo.eu
          „Вибраторът" на Сачева Ричард Алибегов – доносник на Бойко в схемите с изнудване на бизнесмени

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
            Доносник елника, още няколко дена, и после пак на улицата, а?
            О, ти всички тъй ",командироваш".

Коментар

• Мингана адхдяхсн хатидже, пендел още една седмица и в затвора за кражби, просия и измами..Мекерето ще обслужва наред персонала..

bird.bg
              Хемусгейт: Източените милиони минали през активист на ДПС и ромски лидер | Bureau for Investigative Reporting and Data
              Накратко Борисов не е подал декларация към датата на освобождаване. А Пеевски? Или Цацаров ги крие? 2 месеца ago

Коментар

• Доносник елника, още няколко дена, и после пак на улицата, а?

Коментар

• Общо 16 досъдебни производства за купуване на гласове в Бургаски регион са образувани до момента от началото на специализираната полицейска операция, стартирала преди две седмици, съобщи на брифинг Директорът на ОДМВР - Бургас.

liberta.bg
                  Образувани са 16 досъдебни производства за купуване на гласове в Бургаска област

Коментар

• И псевдонима му е минган, пендел, хатидже..
                    ВИТАЛИК РОНИК, FROGNEWS:
                    Заплакал е Борисов, заплакал за Костинбродската афера. Отново тя му се привижда и никак не е случайно. Само той през годините от 2014-а досега е казвал 32 пъти, че „има сведения, че се готви втора Костинбродска афера“. След него се нарежда Томислав Дончев със скромните 18 пъти и трети е Тома Биков с два броя конспиративни изказвания по-малко.
                    Като съвестен последовател на Адолф Хитлер, Борисов спазва заветните думи на фюрера от „Моята борба“: "Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще й повярват". Изразът се е превърнал в символ верую за вожда на ГЕРБ и негови съратници.

vtorifront.bg

„Костинбродската афера“ е дело на Борисов! Играта на ”жертва” се изтърка

Заплакал е Борисов, заплакал за Костинбродската афера. Отново тя му се привижда и никак не е случайно. Само той през годините от 2014-а досега е казвал 32 пъти, че „има с...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Аз пък знам тук един трол колега на крадците мутри и мекере на Доган и Путин.. Кражби, просия, телефони измами и проституция..Престъпления за затвора.. Крадците и престъпниците в затвора..

[/URL]
                      ... и псевдонима му е елника...

Коментар

• Официално отнеха лиценза на "Делта гард"

Лицензът за осъществяване на охранителна дейност на фирма „Делта гард“ е окончателно отнет. Това е станало миналия четвъртък, научи Фрог нюз от източници в МВР.

Преди това, според закона, е бил даден срок на фирмата, за да направи възражения срещу искането на вътрешното ведомство. Те обаче не са били приети. Според МВР до налагане на най-тежката санкция спрямо „Делта гард“ се е стигнало заради повдигнато обвинение срещу един от съдружниците на компанията.

„Делта гард“, които станаха основен герой в скандалните разкрития на АКФ за „Осемте джуджета“, имат право да обжалват отнемането на лиценза пред административния съд в 14-дневен срок. Предполага се, че ще го направят. Заради публични изказвания охранителната фирма заведе куп дела – срещу енергийния експерт и бивш посланик в Москва Илиян Василев, срещу адвокат Минчо Спасов и ексшефа на гранична полиция Валери Григоров. Първите двама спечелиха съдебните дела на първа инстанция

Коментар

• Аз пък знам, че трябва да се гласува за тоя, който най-бързо ще ни отдалечи от еврогейценностите.

Костадинов президент.

Коментар

• Аз пък знам тук един трол колега на крадците мутри и мекере на Доган и Путин.. Кражби, просия, телефони измами и проституция..Престъпления за затвора.. Крадците и престъпниците в затвора..

abcnews.bg
                            Ицо Хазарта: Хора крадат по няколко млрд. лв., а ние говорим за двойното гражданство на Петков : ABCNews
                            „Хората да гласуват за когото искат, но да гласуват. Апатията им е по-силно оръжие на гадовете от всички купени медии, съдии, прокурори, защото половината от хората ....
                            Last edited by Kiro; 08.11.2021, 17:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Идва края на крадливите мутри и слугите им доносници на Доган , мекерета на Пеевски..Престъпниците ще отговарят пред закона..
                              Да, а аз знам един дето троли тук колега на Доган...

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Така е. А доносниците на ДС около него ги чака нелек живот.
                                Интересно, кой и в какво качество го твърди? Не е ли като добре запознат, вътрешен човек?
                                Last edited by Pyramid; 08.11.2021, 17:10.

Коментар

Working...
                                X