Първоначално изпратено от Бързоходко
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение"Изправени пред една невиждана в целия свят хипотеза". По неофициална информация на Свободна Европа от източници, запознати с разследването, към четвъртък преди обед арестуваните са около 15 души.
МНОГО ПОЗДРАВИ НА МАТЕЕВ И БЪРЗОХОДКО ОТ СВОБОДНА ЕВРОПА..
Иначе кво да кажа за "По неофициална информация". Според мен това е ефимизъм на "една жена каза". А Свободна Европа съм я слушал от 1978 до към 1990 година и звучеше по съвсем друг начин. Тая сегашната "Свобода европа" ми звучи като едновремешното "Говорить Москва"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lockdown Разгледай мнениеДали е възможно ГЕРБ да махнат ББ от партията и да влезнат в коалиция с ПП и ДБ?
Надявам се повече българи да са на тая вълна. Не ме интересува колко пъти ще ходим на избори. Ако ще да е на всеки 4 месеца следващите пет години.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПреци,къде се загуби..Ваксинира ли се..Ти да не си свърбзана с Бързоходко,че питам нега ,а ти се появяваш..
Нямам връзка с бързоходко
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lockdown Разгледай мнениеДали е възможно ГЕРБ да махнат ББ от партията и да влезнат в коалиция с ПП и ДБ?Вероятно ще му дадат магистралите. Сладка работа е там: "вместо да му извадят очи - веждите ще му изпишат"!
))
Много ще съм доволен от подобно развитие на нещата! И ще борят ДПС и БСП...))
Last edited by mikomikov; 04.11.2021, 19:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПОЗДРАВИ НА БЪРЗОХОДКО ОТ Кьовеши ..
mediapool.bg
Прокуратурата на Кьовеши извърши арести за ДДС-измами в Източна Европа - Mediapool.bg
Прокуратурата на Кьовеши извърши арести за ДДС-измами в Източна Европа - Европейската прокуратура (EPPO) координира операция, при която бяха извършени претърсвания, ....
Лошо гледа от снимката... Не ще да е на добре
Коментар
-
Grigor Zdravkov и БЪЛГАРСКА ЛЕГИЯ АНТИМАФИЯ споделиха публикация.
Bird.bg
3 ч. ·
По информация от източници:
Строителят на Магистрала "Хемус", който е превел 21 милиона към Дубай, е Велико Желев, собственик на Хидрострой, която погълна Водстрой 98 на Пеевски.
Парите са минали през БАКБ на Цветелина Бориславова, бивша партньорка в живота и бизнеса на Бойко Борисов.
Арестите от вчера са свързани с ДДС схеми на друг строител на "Хемус" - "Грома Холд", известна в миналото като "Агромах". Това е същата фирма, в чиито офиси бяха открити милиони евро кеш преди години.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеГЕРБ-ЛЪЖИ, КРАЦБИ И ДАЛАВЕРИ..
RNS.BG
След 3 г. съдът окончателно потвърди rns - НЯМА чума по овцете и козите | RNS
Три години, след
Коментар
-
ПОЗДРАВИ НА БЪРЗОХОДКО ОТ Кьовеши ..
mediapool.bg
Прокуратурата на Кьовеши извърши арести за ДДС-измами в Източна Европа - Mediapool.bg
Прокуратурата на Кьовеши извърши арести за ДДС-измами в Източна Европа - Европейската прокуратура (EPPO) координира операция, при която бяха извършени претърсвания, ....
Коментар
-
"Изправени пред една невиждана в целия свят хипотеза". По неофициална информация на Свободна Европа от източници, запознати с разследването, към четвъртък преди обед арестуваните са около 15 души.
МНОГО ПОЗДРАВИ НА МАТЕЕВ И БЪРЗОХОДКО ОТ СВОБОДНА ЕВРОПА..
svobodnaevropa.bg
Арести за строежа на "Хемус". Задържан е собственик на фирма, взела авансово 84 млн. лв.
Коментар
Коментар