IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Привет чалгари, тату-бг-хъшове и най-обикновени малоумни парвенюта!
    Готвите ли се за пресконференцията на чалга-тв и чалга-фейсбук?
    Започвате ли да ставате по-диалогични?
    Добре би било, защото на трети кръг ще окапете наполовина като развалени чушки.
    Таман третия кръг се очертава сезона на лютеницата
    Започнахте ли да затопляте, че нямате капацитет? Ма така е - с турбо чалга не става!
    Дори и Цв.Цв пробва с Веселин Маринов и виждаме докъде стигна - прав асансьор до кривата круша
    Не е препоръка

    Коментар


    • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Рекордните над 8400 албанци са получили картбланш за български паспорт

      А бе ВМРО бая са се нагушили с продаване на български паспорти на косовари и албанци от Македония. Според злите езици за тях (понеже са с мюсулмански имена) паспортът е струвал по 5 000 евра. Това са 10 000 лв.
      Нали помните, че ВМРО контролираше ПРОдаването на българско гражданство. Така че ВМРО са взели 84 милиона лева от косоварите.

      Въпросът ми е защо, след като Каракачанката имаше толкоз пари, не можа да си купи достатъчно гласове, та да се намърда в парламента като патерица на Тиквата? Според официални сметки, ако купиш 100 000 гласа, то влизаш в парламента. А 100 000 гласа са само 10 милиона лева.

      Да не би Красьо да ги е изплюскал? Той има вид на човек, който бая плюска, ама чак пък толкоз....


      Наричат се с общото название шиптъри !!!
      Не е препоръка

      Коментар


      • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

        Виждам че откак Бойко падна много смели станахте да го биете по форумите.Къде беше ти когато той беше на власт?Къде се бяхте се покрили или въртехте опашли и му се подмазвахте?Сега изведнъж изникнахте и почвате с подмазването на новата власт да ви забележи...Вече всеки може да плюе Бойко безопастно е...Не всеки обаче може да плюе Слави.Аз никога не съм харесвал Бойко ама на умряло куче нож няма да вадя.Ти продължавай с натягането,Продължавай да въртиш опашка на новата власт нищо че тя не чете този форум....Иди и се изтупай в гърдите какъв велик протестиращ си как си свалил Бойко от власт избацай една героична автобиография как те е била полицията и трупай заслуги и точки пред новата власт.Аз не мога да бъда помияр и винаги ще казвам това което мисля..В тоя живот ми писна от подобни твари мижитурки и нищожества дето си подлагат дупарата на всяка власт за постове далавери и пари...и после с настървение се отричат от нея и се слагат на новите силни на деня.Та трябваше да громиш Бойко през изминалите 15г както го правехме тука няколко човека...Утре като падне СлаФчо и него ще плюеш със същото настървение...Запомни падне ли СлаФчо от коня аз няма повече да се занимавам с него но докато е първи за всяка глупост ще го плюя.

        То, за умрялото куче - вярно, ама ти и на живо куче не вадеше нож - миналата година, а??? Сметкаджия!
        Поведението ми е достойно, не като твоето - приятелите, или шуреят, или баджанака ти бачкаха по магистралите. Е, сега малко почивка ще си дадат - както е при безработните в цялата страна от години. Не си чувал за тях, нали? Ще чуеш, де, споко.
        Подложената дупара, разбира се е твоя.
        Излизай на протести - сега е лесно, а не като миналата година - питай Начев - той също ще потвърди.
        Ама ти службичката си пазиш и на протести не ходиш, нали? Тръгвай де - щом не си съгласен с мен! Рискувай си службицата, да видим дали го можеш. Ние го правехме миналата година.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
          Медиите и политиците са сериозна работа като ги четеш и оставаш с впечатление че вече сме се разпаднали

          "преодоляване на последствията от тежкото икономическо състояние в страната" - туй от партията на Слави

          Нека приемем картината такава, каквато я рисуват самите партии. България е катастрофирала. У нас отдавна „няма държава“, но въпреки това държавата някак си успя да се провали – разяждана от корупция и престъпност, зле управлявана, бедна и изостанала, ударила дъното и копаеща надолу. Всички са единодушни, че трябва да бъде спасена (тая държава, дето я няма) – да се прекратят злоупотребите, да се накажат виновните и да вървим напред всички заедно, ръка за ръка, един в управлението, друг в опозиция – за националното благо. Когато една страна е съсипана до такава степен, до каквато според предизборната кампания е съсипана нашата, то тя се намира в извънредно положение, форсмажор, което изисква извънредни мерки. Ако партиите наистина мислят така, то те ще оставят на по-заден план своите идеологически и политически различия (доколкото изобщо съществуват такива) и ще запретнат ръкави за справяне с форсмажора. Всяка от тях е представител на някакъв сегмент от нацията – интелигенция, селяни, гурбетчии, млади, стари, образовани, неуки, красиви, грозни и т.н. – както е казал Дядо Вазов: всякоя възраст, класа, пол занятье трябва да вземе участие в това предприятье. Тези категории едва ли се намират в някаква непреодолима конфронтация помежду си, тъй че нищо не им пречи да работят за общото благо посредством отговорните, родолюбиви и себеотрицателни партии.



          А вчера излезе статистиката за безработицата (даже имаше статия в Инвестора) - най-ниско на ниво на безработицата откак се измерва.

          https://www.investor.bg/ikonomika-i-...z-iuni-331745/


          Банките са фрашкани с кеш, нови строежи никнат като гъби след дъжд. България била 8-ма (ли 6-та ли) по ръст на имотите ли (оня ден май имаше такава статия).

          Големите градовете са задръстени от трафик, щото всеки има по 2 коли вече (верно втора ръка). В момента големите градове се опразниха, щото всичко хукна по почивки и да искаш места трудно се намират сега дори и по планините, къщите за гости и пр. където е по-прохладно. За трафика към бетономорието както е наричано няма да говорим, за трафика към Гърция също. Всеки ден се правят по 15 000 теста за вируса като няма заразени, което ще рече че над 10 000 теста на ден най-вероятно са "туристически" - за хора влизащи/излизащи от България.

          Средно осигурителния доход стигнал 1200 лв. Което значи че реално за под 2000 лв трудно ще намериш някой да ти работи, освен ако не е продавачка ф мола.

          Оня ден имаше статии че се почват строежи на нови фабрики и цехчета в Пловдив и Тракия икономическа зона.

          Износа расте с нови рекордни стойности и минава нивата от преди кризата. Много клиенти от ЕС се ориентират към доставчици в Източна Европа, вместо Китай - заради пандемията, нарушените доставки, бла-бла.



          Но ако четете медиите и слушате политиците - тука е див феодализъм, разпад на държавата, има яка криза и бързо трябва да се преборим с нея, бедни сме, гладни сме, милиарди се крадат - въпреки че никой не казва от къде идват тези милиарди след като нямаме икономика (парадокс някакъв ще да е).


          Това да го беше написал, когато Служебното правителство завари опразнен фискален резерв?
          Оттогава, насам парите - с приходите в бюджета нарастват.
          Иначе, за 12 години - от къде да дойдат тия милиарди, които всъщност липсват?
          Леко ти издиша тезата, май.

          Коментар


          • Добро утро! Тук е най-важното: за оттегления кабинет на Слави, за разпита на Борисов, за ЛГБТ в Източна Европа и много друго. Събрано от Татяна Ваксберг.

            А защо здрави хора се оказва, че са лекувани в ПИРОГОВ?
            Очевидно в тази болница се изготвят фалшиви документи и краде от парите на осигурените и от Държавния бюджет!
            Кой е виновен, кой носи персонална, лична отговорност???






            svobodnaevropa.bg
            Три минути: Кабинетът, дошъл от телевизията, се оттегля от Фейсбук. ГЕРБ губи гласове във всички области.
            Добро утро! Най-важното е тук: ГЕРБ губи гласове във всички области Слави предлага нов кабинет Коя е Ариана Хъфингтън Готово е разпределението на мандатите в новия ....
            Last edited by Kiro; 16.07.2021, 09:06.

            Коментар


            • Медиите и политиците са сериозна работа като ги четеш и оставаш с впечатление че вече сме се разпаднали

              "преодоляване на последствията от тежкото икономическо състояние в страната" - туй от партията на Слави

              Нека приемем картината такава, каквато я рисуват самите партии. България е катастрофирала. У нас отдавна „няма държава“, но въпреки това държавата някак си успя да се провали – разяждана от корупция и престъпност, зле управлявана, бедна и изостанала, ударила дъното и копаеща надолу. Всички са единодушни, че трябва да бъде спасена (тая държава, дето я няма) – да се прекратят злоупотребите, да се накажат виновните и да вървим напред всички заедно, ръка за ръка, един в управлението, друг в опозиция – за националното благо. Когато една страна е съсипана до такава степен, до каквато според предизборната кампания е съсипана нашата, то тя се намира в извънредно положение, форсмажор, което изисква извънредни мерки. Ако партиите наистина мислят така, то те ще оставят на по-заден план своите идеологически и политически различия (доколкото изобщо съществуват такива) и ще запретнат ръкави за справяне с форсмажора. Всяка от тях е представител на някакъв сегмент от нацията – интелигенция, селяни, гурбетчии, млади, стари, образовани, неуки, красиви, грозни и т.н. – както е казал Дядо Вазов: всякоя възраст, класа, пол занятье трябва да вземе участие в това предприятье. Тези категории едва ли се намират в някаква непреодолима конфронтация помежду си, тъй че нищо не им пречи да работят за общото благо посредством отговорните, родолюбиви и себеотрицателни партии.



              А вчера излезе статистиката за безработицата (даже имаше статия в Инвестора) - най-ниско на ниво на безработицата откак се измерва.

              https://www.investor.bg/ikonomika-i-...z-iuni-331745/


              Банките са фрашкани с кеш, нови строежи никнат като гъби след дъжд. България била 8-ма (ли 6-та ли) по ръст на имотите ли (оня ден май имаше такава статия).

              Големите градовете са задръстени от трафик, щото всеки има по 2 коли вече (верно втора ръка). В момента големите градове се опразниха, щото всичко хукна по почивки и да искаш места трудно се намират сега дори и по планините, къщите за гости и пр. където е по-прохладно. За трафика към бетономорието както е наричано няма да говорим, за трафика към Гърция също. Всеки ден се правят по 15 000 теста за вируса като няма заразени, което ще рече че над 10 000 теста на ден най-вероятно са "туристически" - за хора влизащи/излизащи от България.

              Средно осигурителния доход стигнал 1200 лв. Което значи че реално за под 2000 лв трудно ще намериш някой да ти работи, освен ако не е продавачка ф мола.

              Оня ден имаше статии че се почват строежи на нови фабрики и цехчета в Пловдив и Тракия икономическа зона.

              Износа расте с нови рекордни стойности и минава нивата от преди кризата. Много клиенти от ЕС се ориентират към доставчици в Източна Европа, вместо Китай - заради пандемията, нарушените доставки, бла-бла.



              Но ако четете медиите и слушате политиците - тука е див феодализъм, разпад на държавата, има яка криза и бързо трябва да се преборим с нея, бедни сме, гладни сме, милиарди се крадат - въпреки че никой не казва от къде идват тези милиарди след като нямаме икономика (парадокс някакъв ще да е).

              Коментар


              • Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение


                На това му се казва ДА ОТВЕЕШ някого в политиката:
                1. Правиш партия.
                2. На следващата година събираш очите на всички, защото си първа сила в Парламента.
                3. Поставяш на ВТОРО място партия, която 12 години е "управлявала" страната.

                На това му се казва: ДА ОТВЕЕШ Боко. (да не се разсърдиш сега, нали не гласуваш по някакви твои причини - понякога забраняват на някои да гласуват!)
                Виждам че откак Бойко падна много смели станахте да го биете по форумите.Къде беше ти когато той беше на власт?Къде се бяхте се покрили или въртехте опашли и му се подмазвахте?Сега изведнъж изникнахте и почвате с подмазването на новата власт да ви забележи...Вече всеки може да плюе Бойко безопастно е...Не всеки обаче може да плюе Слави.Аз никога не съм харесвал Бойко ама на умряло куче нож няма да вадя.Ти продължавай с натягането,Продължавай да въртиш опашка на новата власт нищо че тя не чете този форум....Иди и се изтупай в гърдите какъв велик протестиращ си как си свалил Бойко от власт избацай една героична автобиография как те е била полицията и трупай заслуги и точки пред новата власт.Аз не мога да бъда помияр и винаги ще казвам това което мисля..В тоя живот ми писна от подобни твари мижитурки и нищожества дето си подлагат дупарата на всяка власт за постове далавери и пари...и после с настървение се отричат от нея и се слагат на новите силни на деня.Та трябваше да громиш Бойко през изминалите 15г както го правехме тука няколко човека...Утре като падне СлаФчо и него ще плюеш със същото настървение...Запомни падне ли СлаФчо от коня аз няма повече да се занимавам с него но докато е първи за всяка глупост ще го плюя.

                Коментар


                • СВЕТЛА ВАСИЛЕВА, ФЕЙСБУК:
                  Колеги журналисти, като сте закарали тази сутрин 15 камери да снимат светиня Му, престрашете се и го питайте за кредитите от ББР, за "ин хаус" врътките, за прахосаните милиарди.

                  https://www.lentata.com/page_22681.html



                  lentata.com
                  Те и от вашия джоб са излезли.
                  Колеги журналисти, като сте закарали тази сутрин 15 камери да снимат светиня Му, престрашете се и го питайте за кредитите от ББР, за ин хаус врътките, за прахосаните м...
                  Last edited by Kiro; 16.07.2021, 08:18.

                  Коментар


                  • Рекордните над 8400 албанци са получили картбланш за български паспорт

                    А бе ВМРО бая са се нагушили с продаване на български паспорти на косовари и албанци от Македония. Според злите езици за тях (понеже са с мюсулмански имена) паспортът е струвал по 5 000 евра. Това са 10 000 лв.
                    Нали помните, че ВМРО контролираше ПРОдаването на българско гражданство. Така че ВМРО са взели 84 милиона лева от косоварите.

                    Въпросът ми е защо, след като Каракачанката имаше толкоз пари, не можа да си купи достатъчно гласове, та да се намърда в парламента като патерица на Тиквата? Според официални сметки, ако купиш 100 000 гласа, то влизаш в парламента. А 100 000 гласа са само 10 милиона лева.

                    Да не би Красьо да ги е изплюскал? Той има вид на човек, който бая плюска, ама чак пък толкоз....



                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                      Успокой се. Грешиш. Не броя и не "трупам" постинги. Ето, какво виждам: Предния път още, президентът можеше да даде мандата на ДБ. Тогава, БСП, може би, щеше да ги подкрепи, заедно с още неколцина, и да направят някакво правителство. Той реши другояче. Нали БСП го издигна. ТОЗИ факт, още не е променен, нали? Е, трети мандат -на третата сила, е най-предвидимото нещо. Какво мислим ние, все едно. Той сам ще реши. Само казах, че, не е невероятно. ОхладИ страстите. СПОКО.
                      Ако беше написал това, изобщо нямаше да ти правя бележка. Защото виждам от поста ти, че предполагаш президентът да даде третия мандат на БСП.

                      Ама не съм съгласен с това. Предният път президентът искаше да има СЛУЖЕБЕН кабинет, за да натрие носа на Тиквата (това лично) и за да започне с хора на които вярва да разчиства корумпираната гербаджийска клика.

                      Този път не е така. Той би трябвало да върне властта на народа (въпреки че и самият той представлява народа), защото процесът на разчистване вече е стартиран. Така че според мен Президентът ще връчи третия мандат, ако се стигне до него, на Демократична България, защото БСП няма никакъв шанс да направи правителство. Демократите обаче имат някакъв шанс.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                      Коментар




                      • Не знам откъде такова впечатление, ама сякаш, са се раздавали шамари, или са дърпали нечии уши, и Тошко е бил обектът.
                        Last edited by Pyramid; 16.07.2021, 04:12.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

                          'Киро' си работи тук. Все му е тая.
                          Ти знаеш ли всъщност кой е в действителност?
                          Еййй, как се знаете, колегите.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение

                            Елника ?!
                            Е как позна от първия път?

                            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                            Коментар


                            • Освен чесането на езици, нека видим докъде са стигнали нещата.
                              Кабинета на Дългия няма да мине, няма подкрепа на Герб, БСП и Мая.
                              Останалите също няма да имат гласове за кабинет.
                              Служебното правителство остава до поне март 2022.
                              Банкянския може да се кандатира наесен, или ген Годжи.
                              Хората на Слави нямат шанс.

                              Бойко Рашков се зарече, ама забрави за оня списък със И.Гешев и жена му.

                              Голяма мистерия е кой кръг стои зад Дългия Учиндолски артист:
                              - Божков
                              - Падишаха
                              - Доган
                              - група от недосегаеми барони като Вълка, Ковачки и Домуса, заставени от хора в сянка като Дим.Иванов или приближени
                              - руски олигарски
                              - или американски кръгове

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

                                'Киро' си работи тук. Все му е тая.
                                Ти знаеш ли всъщност кой е в действителност?
                                Елника ?!

                                Коментар

                                Working...
                                X