IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• БОЙКО НОЕВ

ТИТАН НА МИСЪЛТА, БАЩА НА БЪЛГАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ И ОСОБА ПРИБЛИЖЕНА НА МЕРКЕЛ, ТУСК, БАЙДЪН, ТРЪМП.....
    "Ще предложа 100% независим премиер и ще му възложа..."

12г. този простак и крадец ограбва България..

Коментар

• Имаме уникален кандидат за президент. Не визирам Йоло Денев - той е тривиален и постоянен участник в мероприятието.
      Имам предвид титуляра, льотчика Румборак. Уникалноста му се състои в това, че проведе едномесечната си кампания не просто без дебат, а без нито едно нтервю в значима национална медия.
      Единствените му публични изяви са под формата на добре режисирани срещи със симпатизанти.
      Румен Радев не отказа открито нито един дебат, а чисто и просто избяга от това предизвикателтво.
      В това поведение обаче няма нищо изненадващо, ако си припомним генезиса на този политически проект.
      По същество Румборак е политически homunculus заченат в ретортата на политическия алхимик генерал Решетников. Този продукт ни беше пробутан опакован в бляскав генералски мундир и бе инсталиран на Дондуков 2 от монтажната бригада на Корнелия Нинова, под вещото ръководство на агент Майстора.
      Това същество без значима политическа и обществена биограяфия, съвсем естествено непритежава умения за диалог и дискусии. Създателите му прекрасно осъзнават цялата ограниченост на подобни творения, поради което зорко следят да не бъдат въвлечени в каквито и да са неконтролирани събития. Агентт Майстора прекрасно знае, че подопечния му едва ли би издържал и 10 минути пряк ефир в телевизионо студио без да разкрие цялата си нищожност, да не говорим за допускането му до дебат със сериозен ерудиран опонент, изградил личноста си в академижните центрове на Европа, а не в Американските воени академии.
      Ето затова имаме този уникален кандидат президент.
      Авторите на този проект по принцип са обрзовани хора и би трябвало да са запознати със световната литературна класика в която има описани редица подони homunculus създания. Като започнем с Фрнакенщайн на Шели, Голем на Чапек и Полиграф Полиграфович Бубев от "Кучешко Сърце" на Булгаков, всички те неизмено погубват създатеите си. Леонид Решетников като супер професионалист, естествено се е обезопасил, но местните имплементатори на проекта му съвсем закономерно паднах жертва на собственото си творение.
      Вече няколко пъти отбелязах, че основният потърпевш от проекта Радев(Румборак) е БСП. След като льотчика се зае с ежедневна политическа дейност партията на Нинова се срина до трета политическа сила, с реални шансове да стане четвърта.
      Това си е проблем на БСП и нито мога нито имам желание да ги мисля.
      Но на нас останалите българи след два дни ни предстои да вземем решение, дали да се унижим за пореден път и да се доверим на един чуждоземно дизайнат политически homunculus или да подкрепим автентичния български интелектуалец, продукт на европейските университетски трдиции проф. Атанас Герджиков.

Коментар

• Няма как случайна машина да се озове в избирателна секция. В това увери отново Димитър Димитров, член и бивш говорител на ЦИК. В договора между ЦИК и фирмата-доставчик на машините за изборите обаче няма клауза за допълнителни машини за резервни части.

FROGNEWS.BG
        Димитров от ЦИК: Обясненията на ”Сиела Норма” не се побират в здравия разум

Мутрата пак е говорил глупости и лъжи..

Коментар

• Ха ха нова схема от буци
          Кире, какво ще каже гледай чети какво е измътила тази сутрин тимберицата -
          Първоначално изпратено от Буцко в Нова тв
          "Ако погледнем кой е най-подготвен за премиер в такива кризи – това съм аз. Но за мое голямо съжаление и Румен Радев, и аз – едната част от българите не искат да изчегъртат нас, а друга – него. Можеше двама силни и опитни в кризата да се справят по-добре.

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по Нова тази сутрин.

Ако ние сме първи вече за трети път, не можем да държим стотици хиляди хора, гласували за нас, без да им дадем перспектива. Ако съм аз, това, което искат нашите избиратели – ще раздели държавата. Ако е партиен, след мен бих сложил Томислав Дончев – но и него няма да го възприемат, защото е обвързан с нас.

Затова ще заложим на подобни хора от типа на Лозан Панов.

Имам името в главата си – говорил съм с него и имам съгласието му, но има значение дали ще е той, или подобен на Лозан Панов човек.

На този кандидат за премиер ще му дадем 100% правото да избере министри и да ги договори с другите политически партии, обясни тактиката на ГЕРБ Борисов.

Борисов обясни и от кого ГЕРБ ще търси евентуална подкрепа при съставяне на правителство.

Нашите естествени съюзници са Да, България и партията на Кирил Петков и Асен Василев. Оттам нататък Христо Иванов и компания се договориха с ДПС в предишния парламент, за да си изберат комисиите и ръководството на парламента. На ДПС дадоха двете най-големи комисии, посочи още лидерът на ГЕРБ.

Борисов обясни и отношенията си с ДПС.

Когато съм имал работа с ДПС, е идвал Карадайъ, идвал е и Пеевски с него – и сме договаряли за тези райони, където имат кметове, какво трябва да се построи или направи.

Когато ми е трябвало те да ми подпомогнат бюджета, ДПС ми подкрепиха бюджета. Когато трябваше да купим F-16, нито Атака, нито БСП щяха да ни подкрепят и ни трябваха ДПС. Така, че когато има нужда, или ако ни трябват, или ако те искат разговор с нас – ще се отзовем.

С ДПС бяха Христо Иванов, Слави Трифонов, Мая, Дончева и всички останали в предишния парламент срещу ГЕРБ, каза още той.

Борисов коментира и ситуацията, при която се стига връчване на втори мандат.

Тогава аз ще им поставям условия. Сега аз ще дам само премиер и няма да поставям условия. После, когато не са се съгласили на този 100% чист вариант, да преговаряш с мен е трудно. Затова ние не искаме да разделяме.

Но тогава те ще дойдат и ГЕРБ ще им разкажем, защото имаме повече опит и знания, заяви лидерът на партията, сочена от всички социологически агенции като фаворит за вота в неделя..

Той допълни, че едно от условията ще бъде да се постигне 70% ваксинация.

2.3
          Рейтинг"

Коментар

• Бившият съсобственик на “Делта гард“ Митко Каратиста (Димитър Спасов) е заплашвал Иван Демерджиев с главния прокурор Иван Гешев. Това разказва правосъдният министър Демерджиев в интервю за EURACTIV и Mediapool. Той е подал сигнал до прокуратурата, но реакция не е имало. Демерджиев е бил „спасен“ след намеса на германското и австрийството посолство. Бившият шеф на спецпрокуратурата Димитър Франтишек Петров е направлявал действията срещу Явор Златанов от „Осемте джуджета“, който е бил вкаран в болница за хемодиализа и едновременно с това е прехвърлял дялове от болничната си стая, разказва министърът. Демерджиев обяснява, че България ще загуби 13 милиарда лева по плана за възстановяване, ако не реформира статута на главния прокурор. Правосъдният министър говори за съмненията за корупция при предоставяне на българско гражданство.

euractiv.bg
            Правосъдният министър: Митко Каратиста ме заплаши с главния прокурор
            Бившият съсобственик на “Делта гард“ Митко Каратиста (Димитър Спасов) е заплашвал Иван Демерджиев с главния прокурор Иван Гешев. Това разказва правосъдният минис..

Коментар

• ИВАН БАКАЛОВ, ФЕЙСБУК:
              Цялото герберско войнство е строено да пише под статията за новите снимки от спалнята на Борисов (в страницата на е-вестник във Фейсбук). От заклети фенове и лели ГЕРБ до платени тролове.
              Основните опорки са:
              - Фотошоп (макар че и Борисов призна, че някоя Мата Хари внесла пачки, злато и пистолет, а на снимката - "спинкам щастливо")
              - Кой нормален човек си държи парите в чекмеджето на нощното шкафче - това е опорката и на Герджиков (а кой каза, че само това са му парите?)
              - Появи се и нов елемент - кой нормален мъж си държи използван презерватив на нощното шкафче (тук може да се съгласим, че наистина не става дума за нормален мъж, но презервативът не е основният проблем).

lentata.com
              Цялото герберско войнство е строено да пише под статията за новите снимки от спалнята на Борисов
              Основните опорки са: - Фотошоп (макар че и Борисов призна, че някоя Мата Хари внесла пачки, злато и пистолет, а на снимката - спинкам щастливо

Коментар

• Петър Бояджиев - дисидент при “соца”, пише от Франция:
                Тази сутрин отново един неудачник, станал милионер на гърба на данъкоплатците, чете лекции за морал по адрес на Кирил Петков. Става дума за този който през 1992 година подари власта на Доган и Мултигруп и забави развитието на България с цели 5 години,

Филип Димитров. Този човек не е изработил в живота си и един лев на свободния пазар, а за сметка на данъколатците днес е милионер.

Кирил не е взел един лев от данъкоплатците и е милионер защото ние от Запад сме му купували продуктите. И да Ви кажа, защо сме богати тук, а вие бедни там.

Ами ние, хора като Филип Димитров ги издържаме на социални помощи, а не ги правим съдии или управленци. Това е разликата. 1992 година

Филип живееше на квартира в един сютерен. Сега е милионер собственик на няколко апартамента и с милионна банкова сметка.

И всичко това вие сте му го дали. А Кирил не е вземал и един лев от вас. Така, че ако искате да произвеждате милионери от некадърници, които обслужват бандюгите като Борисов и Доган, ще гласувате за Борисов и Доган. Ако искате да се приближавате към нас ще гласувате за Кирил. Нещата са много ясни и прости.

- Петър Бояджиев-
                -Europeen dialogue-

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение

Оставям те да се дракаш с Киро.....има по-смислени неща, които бих прочел....."Така или иначе последните няколко пъти аз не съм ходил да гласувам".....ами точно, след такава безотговорност купеният вот надделява вече 12 години.....затова и такива управници получихме......

Аз от 1989г. до ден днешен все съм гласувал за по-малкото зло.....но сега с две ръце ще гласувам за ПРОМЯНА.....НУЛЕВА КОРУПЦИЯ......СПИРАНЕ НА ТЕЧОВЕТЕ.....ИНОВАЦИИ.....СРЕДА ЗА БИЗНЕС......така може би след време и ЧУЖДЕНЦИТЕ ше дойдат на БФБ.....може и България да стане страна с по-висок стандарт на живот.....и дано нашите УМУВЕ пръснати по цял свят да се приберат в България и да работят за просперитета на родината си.......
                  Не искам да те разочаровам но, нали знаеш, кога се лъже най- много, се поред Бисмарк? Да припомним ли? След риболов, лов и преди избори. Аз не казвам че, момчетата, са лоши. Познавам българите. Познавам и Матеев, който, си служи с клевети и набеждава без доказателства а, също, съшият сладур, В СВОЯ СОБСТВЕН ФОРУМ, преди години, защитаваше корупцията и лично, я нарече "необходимо зло", побеже - според него - "Ако нямаше корупция, кой щеше да иска да управлява държавата?"
                  Хубаво се огледай, ми е думата. Много народ покрай момците, и то , единствено, измежду наличния "мат'р'ял", по Боко.
                  Last edited by Pyramid; 12.11.2021, 03:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev

Защото не съм убеден, че има корупция, крадци и корупционни практики. Всичко е само една масова психоза, умишлено създадена от червените отрепки и доносниците от Държавна сигурност. Те са експерти в тези неща. Доказателства обаче няма никакви. Има само фотошопски чекмеджета и повтаряне на една лъжа милиони пъти. Виж го например Киро Затворника и още няколко червени отрепки от форума.

Ти можеш ли да ми дадеш поне едно доказателство, че Бойко Борисов е извършил някакво престъпление?

Ами не можеш, защото такова няма. Ако имаше поне едно, досега да е влязал в затвора.

Иначе червените отрепки като Киро Затворника са експерти в набеждаването в престъпления на всеки, който влезе в тяхната уста. На тях доказателства не им трябват. Достатъчно са им само измислиците и бълнуванията на разни болни мозъци.

Та и затова се намесвам в темата, за да има баланс на мненията. Иначе въобще не ми пука кой ще спечели изборите. Така или иначе последните няколко пъти аз не съм ходил да гласувам.
                    Оставям те да се дракаш с Киро.....има по-смислени неща, които бих прочел....."Така или иначе последните няколко пъти аз не съм ходил да гласувам".....ами точно, след такава безотговорност купеният вот надделява вече 12 години.....затова и такива управници получихме......

Аз от 1989г. до ден днешен все съм гласувал за по-малкото зло.....но сега с две ръце ще гласувам за ПРОМЯНА.....НУЛЕВА КОРУПЦИЯ......СПИРАНЕ НА ТЕЧОВЕТЕ.....ИНОВАЦИИ.....СРЕДА ЗА БИЗНЕС......така може би след време и ЧУЖДЕНЦИТЕ ше дойдат на БФБ.....може и България да стане страна с по-висок стандарт на живот.....и дано нашите УМУВЕ пръснати по цял свят да се приберат в България и да работят за просперитета на родината си.......

Коментар

• Уникално видео - Радев си признава, че манипулира изборите ...

https://www.facebook.com/gueorg.dani...59471337402336

Всичко зависи от нашата манипу ..... мобилизация.

Кирил Петков пък си каза в ефир, че срещу 100 000 дарение назначава министри:

https://pik.bg/%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0...ws1066968.html
                      Last edited by Mateev; 12.11.2021, 00:55.

Коментар

• Предпочитам да ми изпращаш поздрави от Ловеч..Ама ти нали не си крал с мутрокомунистите не се плаши..Те Рашков и Спецов само ще те проверят..

Коментар

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение

Абе май спряха кранчето за кислорода на болниците и сега ще внасяме от Европа
                          Виж как ги лекуват.....с три антибиотика направо им разбиват имунната система и човекът вече се предава и не може да се бори.....

Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
                          Д-р Ботев: Причината за високата смъртност от COVID е грешното лечение

Взима се най-скъпото лекарство, а не най-необходимото, уточни той

На какво се дължи високата смъртност от COVID-19 в България? Според д-р Чавдар Ботев причината се крие в грешното лечение.

"У нас има две течения като протоколи - едното разделя заболяването на фази, а другото - по тежест. Ние ги обединихме в нашия протокол. Ако той се спазва, смъртността ще се намали с 90%. В първата фаза, която е вирусната, се дават противовирусни препарати. Това е най-големият проблем при нас - в тази фаза се дават до 3 антибиотика", коментира съучредителят на Сдружението "Лечение на Ковид-19 с реконвалесцентна плазма" д-р Чавдар Ботев в студиото на "Денят ON AIR".

Той подчерта, че дори и високата температура от 40 градуса невинаги изисква антибиотично лечение.

"Дават се кортикостероиди, които потискат имунната система. Имаме у нас много добри противовирусни препарати, проведени са клинични изпитания. Ако се взима с местните продукти, резултатите ще са добри. В някои страни дори нищо не се дава в първата фаза, дори с един аспирин в този период хората ще са по-добре, отколкото с антибиотиците", добави хематологът пред Bulgaria ON AIR.

Специалистът уточни, че пациентите се повлияват много добре при лечението с Хуман Албумин.

"Ние сме изследвали 30 тежкоболни пациенти. Там където се прилага този продукт, нещата могат да бъдат много по-добре. Той не е и толкова скъп - около 100 лв. струва. В България се толерира купуването на западни скъпи продукти. Взима се най-скъпото лекарство, а не най-необходимото", уточни д-р Ботев.

Според него у нас много пациенти, които умират от грешки като преливане на студени разтвори. По негови наблюдения много от лекарите все още не познават коронавируса, за да могат да прилагат правилното лечение.

Всеки нормален човек най малкото от обща култура знае че вируни инфекции не се лекуват с антибиотици. Не е нужно да си голям лекар и специалист за да сметнеш че 2+2 прави 4.
                          С антибиотици се лекуват бактериални инфекции. Ковид не е бактериална инфекция. В болниците правят голяма грешка и да дават антибиотици на всеки който има симптоми на пневмония. Но никой не си прави труда да установи типа на пневмонията. Защото тя може да е вирусна или бактериална.
                          При вирусната не се приемат антибиотици а се приемат имуностимуланти или не се приема нищо. Ако не ми вярвате питайте някой истински лекар доказан специалист и той ще ви каже същото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev

След изборите в затвора ще ходи Радев и цялата ченгеджийщина около него - все мутри и ДС отрепки.
                            Матеев, не знам защо така ревностно защитаваш статуквото, крадците, корупционните практики, но ти си знаеш.......

Коментар

• Матеев ,резултатите са ясни и ГЕРБ пак няма да управлява ..Радев ще е президент и мутрокомунистите крадци и слугите им ще лежат за кражби и корупция..Чакаш ли вести от Рашков и Спецов..Ама ти не се безпокой нали си чист и не си крал..

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение

Зз четири месеца Кирил Петков, Асен Василев и други от служебният кабинет ви спряха кранчето и затова сега РЕВЕТЕ .....а след изборите в ЗАТВОРА !!!
                                Абе май спряха кранчето за кислорода на болниците и сега ще внасяме от Европа

Коментар

Working...
                                X