IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • ПОПИТАЙ ЛАТИФОВ-Имхнотеп, факи, от къде ги изкарва и защо..И защо с години обижда, лъже и клевети.. Замисли се кой първи започва във форума със личните обиди и клевети..
    Не можах да разбера и не отговори -ти с колко ника си в този форум.. Това , че не отговаряш означава ли , че с няколко ..Поне засега не обижда злостно..
    Last edited by Kiro; 05.10.2021, 10:42.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Бързоходко, когато в един сериозен форум с години си лъгал , че си в САЩ и си обиждал и клеветил всеки ден, награя се видя, че си истински трол и мекере на ДПС фамилно..Що се отнася до твоята конспиративна теория, то разследвай и доказвай , но е смешно..
      Ти да не си и ти в САЩ- С КОЛКО НИКА СИ В ТОЗИ ФОРУМ..
      Абе смешно смешно ама се изкарват факсимилета на документи до които аз да речем нямам достъп.
      А шо се отнася до това, къде съм ,с колко ника съм, едва ли има нужда да ви съобщавам. Като гледам как се справяте с труднодостъпните информационни ресурси съм сигурен, че ако ако ви е интересно, вече сте се информирали.

      Коментар


      • Бързоходко, когато в един сериозен форум с години си лъгал , че си в САЩ и си обиждал и клеветил всеки ден, награя се видя, че си истински трол и мекере на ДПС фамилно..Що се отнася до твоята конспиративна теория, то разследвай и доказвай , но е смешно..
        Ти да не си и ти в САЩ- С КОЛКО НИКА СИ В ТОЗИ ФОРУМ..

        Коментар


        • Първоначално изпратено от retro_69
          Интересна дискусия се е заформила тука...
          Аха, двама уж анонимни форумци с уж обикновни възможнсти за достъп до информациони ресурс, изведнъж се оказват свръх информирани относно интимни подробности от биографийте си и вадят факсимилета от автентични документи.
          И идват въпросите:
          1. Зад тези никове един единствен човек ли се крие или екип от специалисти със специфични знания , умения и достъп до информациони ресурси?
          2. Тия два екипа, в проучванията си дали са се ограничили само до опонента, или са карали наред всички регистрирани във форума?

          Коментар


          • Atanas Tchobanov 7 часа ago

            Досиетата Пандора: Делян Пеевски не е декларирал три офшорки

            Бившият депутат и медиен магнат Делян Пеевски е свързан с три офшорни фирми, за които няма никаква следа в подадените от него имуществени декларации. Данните за тях са от международното разследване Досиетата Пандора.
            ...
            Депутатите могат да имат собственост в търговски дружества, но трябва да ги декларират. Досиетата Пандора доказват, че Пеевски е нарушил и това законово изискване.
            ...


            https://bird.bg/pandora-papers-peevski-1/

            Коментар


            • Преди малко повече от година Лаура Кьовеши се закле като пред Съда на Европейския съюз като първия главен прокурор на съюза. Припомняме ви какъв е този орган.




              svobodnaevropa.bg
              Европейската прокуратура започва работа. Кой, какво и как ще разследва

              Крадливите мутрокомунисти и мекеретата им от ДПС в затвора..

              Имхотеп - Факи- Латифов от Долни Дъбник е мекере и доносник на ДПС и той и жена му Хатидже , че и майка му..Как е лъгал с години отрепката, че е в САЩ , А е служил на Доган, Пеевски, Путин и Ердоган за копейки...
              Last edited by Kiro; 05.10.2021, 09:02.

              Коментар







              • dnes-bg.org
                Al Jazeera разрови калта: Показа Борисов като мафиотски диктатор (видео)

                Коментар


                • В.ТОДОРОВ

                  КОЙ Е СЛЕДВАЩИЯТ?
                  Делян Пеевски изплува в "Досиетата Пандора".
                  ТОЙ не е декларирал три офшорки. Яростната подкрепа, с която Карадайъ и Данчо Ментата посрещаха обвиненията на "Закона Магнитски" срещу корпулентния бивш депутат загуби почва. Дали не започва последния полет на Сокола?
                  В досиетата има и още един българин. Ако той, както се твърди, е Борисов, или поне Влади Горанов, дали няма да бъде торпилиран и клатещият се кораб на ГЕРБ?





                  Коментар


                  • https://bird.bg/pandora-papers-peevski-1/




                    bird.bg
                    Досиетата Пандора: Делян Пеевски не е декларирал три офшорки | Bureau for Investigative Reporting and

                    Коментар


                    • Нужно припомняне за тези, дето още не са схванали, че А. Герджиков е кандидатът на Сарая, а ГЕРБ е само фасада.Доносника НА Доган, Пеевски, Путин...






                      Новото време още чака хабер от Доган за предизборна коалиция
                      Новото време още чака хабер от Доган за предизборна коалиция - Новото време ще стартира предизборната си кампания около 15 май, когато ще изненада медиите и избирате...
                      Last edited by RUBLA; 05.10.2021, 09:37. Причина: Обиди. Линк към конкурентна медия.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                        Тайните на ДС мафията зад Радев.

                        Агенти на държавна сигурност, че и децата им. Това е съставът на инициативния комитет, който издига Румен Радев за втори мандат и ясно демонстрира отново зависимостта му от бившите репресивни структури на БКП, останали и до днес в орбитата на Кремъл.
                        Списъкът с агенти зад Радев е дълъг и става дума за лица, които вече са осветлени, както и доносите им - бившата дясна ръка на Ахмед Доган - Осман Октай, космонавтът Георги Иванов, издателят Иван Гранитски, Тома Томов, Валери Стефанов... Там е и бизнесменът Васил Василев, чиито син - Слави, е в Стратегическия съвет на Радев вече няколко години. Съвет, който също се командва от ДС агент - Майстора. Става дума за Александър Маринов, който е сочен за създател на ВИС и "Мултигруп" и е ментор на Илия Павлов през 90-те години, а сега на Румен Радев.

                        В списъка с агенти зад издигането на Илияна Йотова и Радев са и Греди Асса, Даниела Кънева Иван Токаджиев, Владимир Танев, Снежана Тодорова, Иво Хаджимишев. Там са и децата на разведки Иво Христов и Елена Йончева, за които медията ни вече е разкрила как се издигат благодарение на комунистическото си потекло.

                        "Честно да си призная - не съм гледал номинацията на Радев. Имам някаква хигиена. Но имената, които видях, сериозно надскочиха очакванията ми", заяви в началото на разговора Недялко Недялков и припомни фразата на покойния проф. Вучков: "Гледам и не вярвам на ушите си".

                        Той отбеляза, че сред списъка още на първите редове са били подредени по списъка "роднина-милиционер".

                        "Понеже госпожа Йотова каза, че това е "цветът на нацията", явно наистина според тях това е "цветът" - агенти, явочници. И те издигат кандидат за президент. Това е тежка перверзия! Тежка обида", заяви Недялков.

                        "Някак си е неприлично такъв "сбирщайн" (извинявайте за купешката дума) да е в този инициативен комитет", допълни той.

                        В студиото бяха коментирани имената на някои от "инициаторите" в комитета.

                        "Снежана Тодорова е класически доносник - агент "Виолета". Иван Токаджиев беше зам.-министър в кабинета на Виденов. Да споменем и терориста от метрото Еленко Божков, също от "цвета на нацията", който спря тока в метрото и постави на карта живота на стотици пътници. И това му се размина като стой, та гледай. Васил Василев е също агент на комунистическите служби. Още агенти - Владо Танев, съдружник на Васил Божков. Също "морален човек", лице на промяната, "цвят лилав на нацията". В същото време той оглавяваше протестите против Пламен Орешарски и призоваваше полицията да забрани протестите", коментира Недялко Недялков.

                        "Явно ДС не се отказват така. Както казваш - по списък са ги избирали", вметна Мастагаркова.

                        Недялко Недялков допълни, че сред този "цвят" има доносници, докладвали свои приятели и колеги. Такъв е, при цялото уважение към заслугите му, Георги Иванов: "Тук не обсъждаме професионалните качества на тези хора, а морала им".

                        "Тук са и децата на разведките - Иво Христов и Елена Йончева, чиито родители са работили директно за ГРУ", заяви Звездомира Мастагаркова.

                        Ива Николова пък допълни, че Анна Заркова е дъщеря на червения ген. Кацамунски от ДС, чийто син в момента е "дясна ръка" на Корнелия Нинова.

                        "Все едно живеем в 62-ра година. ДС си слага президент",
                        "Най-доброто попадение - шефката на Психото в Курило е шефка на Инициативния комитет. Известната като сестра Рачид (разбира се, повишаваме я по този начин)", отбеляза Недялков и даде пример с доклада на ЕК за ужасното състояние на психиатриите в България, една от които е именно клиниката,чийто директор е Цветеслава Гълъбова.

                        Ива Николова уточни, че шеф на въпросния комитет е Павел Поппандов, а Гълъбова била нещо като "подшеф".

                        Звездомира Мастагаркова коментира наглите лъжи, които сее наляво и надясно служебният кабинет - "обещанията" за енергийни помощи и най-голямата подмяна - липсата на алтернатива.

                        "Тези хора узурпират морала, почтеността. Ние ли сме злото, а те "почтените" - децата на агентите на ДС? Поппандов, с когото сме приятели от 30 години и който работи в една от моите фирми - вестник "Ретро", нека обясни - какво прави тук, при злото? И на баща ми, или на Хайгашод Агасян - те от злото ли са, щом не са в комитета на Радев? Нека ми обясни - кой е злото - ние или те. Искам да обясни репликата си, че Гълъбова трябвало да въдвори Борисов в психото. Това е изказване на психопат! Какъв ти е Борисов? Той не е политически противник на Радев, не е кандидат за президент", заяви Недялко Недялков.

                        Той бе категоричен, че има предел и този предел на търпението ще настъпи съвсем скоро.

                        Ива Николова отбеляза, че след като вчера в НДК гръмко било обявено, че "промяната започнала от "Младост", очаквала всеки момент да бъде обявено и името на Иванчева.

                        "Това е: ДС + Криминалитет = Българския преход". Това е формулата".

                        А, елника, не е ли така?
                        Когато прочетох, как Недялко Недялков говори за "хигиена", без малко, да умра от гъдел. Няма такова Шоу.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

                          Бе той рашков е комоне ама не е толкоз прост като вас, галоши. Вие сте само комонета от най-глупавите.
                          За богом помазан ли се имаш?

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                            Кога дебелата свинкя дебелян ще бъде арестуван???? РАШКОВ СПИШ ЛИ??? Радев стягай редиците,че много бързо ще пропадне три морета.

                            Време е за ареста на Дебелян и БОКО а с тях и каскета.
                            Бе той рашков е комоне ама не е толкоз прост като вас, галоши. Вие сте само комонета от най-глупавите.
                            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                            Коментар


                            • Кога дебелата свинкя дебелян ще бъде арестуван???? РАШКОВ СПИШ ЛИ??? Радев стягай редиците,че много бързо ще пропадне три морета.

                              Време е за ареста на Дебелян и БОКО а с тях и каскета.

                              Коментар


                              • Тайните на ДС мафията зад Радев.

                                Агенти на държавна сигурност, че и децата им. Това е съставът на инициативния комитет, който издига Румен Радев за втори мандат и ясно демонстрира отново зависимостта му от бившите репресивни структури на БКП, останали и до днес в орбитата на Кремъл.
                                Списъкът с агенти зад Радев е дълъг и става дума за лица, които вече са осветлени, както и доносите им - бившата дясна ръка на Ахмед Доган - Осман Октай, космонавтът Георги Иванов, издателят Иван Гранитски, Тома Томов, Валери Стефанов... Там е и бизнесменът Васил Василев, чиито син - Слави, е в Стратегическия съвет на Радев вече няколко години. Съвет, който също се командва от ДС агент - Майстора. Става дума за Александър Маринов, който е сочен за създател на ВИС и "Мултигруп" и е ментор на Илия Павлов през 90-те години, а сега на Румен Радев.

                                В списъка с агенти зад издигането на Илияна Йотова и Радев са и Греди Асса, Даниела Кънева Иван Токаджиев, Владимир Танев, Снежана Тодорова, Иво Хаджимишев. Там са и децата на разведки Иво Христов и Елена Йончева, за които медията ни вече е разкрила как се издигат благодарение на комунистическото си потекло.

                                "Честно да си призная - не съм гледал номинацията на Радев. Имам някаква хигиена. Но имената, които видях, сериозно надскочиха очакванията ми", заяви в началото на разговора Недялко Недялков и припомни фразата на покойния проф. Вучков: "Гледам и не вярвам на ушите си".

                                Той отбеляза, че сред списъка още на първите редове са били подредени по списъка "роднина-милиционер".

                                "Понеже госпожа Йотова каза, че това е "цветът на нацията", явно наистина според тях това е "цветът" - агенти, явочници. И те издигат кандидат за президент. Това е тежка перверзия! Тежка обида", заяви Недялков.

                                "Някак си е неприлично такъв "сбирщайн" (извинявайте за купешката дума) да е в този инициативен комитет", допълни той.

                                В студиото бяха коментирани имената на някои от "инициаторите" в комитета.

                                "Снежана Тодорова е класически доносник - агент "Виолета". Иван Токаджиев беше зам.-министър в кабинета на Виденов. Да споменем и терориста от метрото Еленко Божков, също от "цвета на нацията", който спря тока в метрото и постави на карта живота на стотици пътници. И това му се размина като стой, та гледай. Васил Василев е също агент на комунистическите служби. Още агенти - Владо Танев, съдружник на Васил Божков. Също "морален човек", лице на промяната, "цвят лилав на нацията". В същото време той оглавяваше протестите против Пламен Орешарски и призоваваше полицията да забрани протестите", коментира Недялко Недялков.

                                "Явно ДС не се отказват така. Както казваш - по списък са ги избирали", вметна Мастагаркова.

                                Недялко Недялков допълни, че сред този "цвят" има доносници, докладвали свои приятели и колеги. Такъв е, при цялото уважение към заслугите му, Георги Иванов: "Тук не обсъждаме професионалните качества на тези хора, а морала им".

                                "Тук са и децата на разведките - Иво Христов и Елена Йончева, чиито родители са работили директно за ГРУ", заяви Звездомира Мастагаркова.

                                Ива Николова пък допълни, че Анна Заркова е дъщеря на червения ген. Кацамунски от ДС, чийто син в момента е "дясна ръка" на Корнелия Нинова.

                                "Все едно живеем в 62-ра година. ДС си слага президент",
                                "Най-доброто попадение - шефката на Психото в Курило е шефка на Инициативния комитет. Известната като сестра Рачид (разбира се, повишаваме я по този начин)", отбеляза Недялков и даде пример с доклада на ЕК за ужасното състояние на психиатриите в България, една от които е именно клиниката,чийто директор е Цветеслава Гълъбова.

                                Ива Николова уточни, че шеф на въпросния комитет е Павел Поппандов, а Гълъбова била нещо като "подшеф".

                                Звездомира Мастагаркова коментира наглите лъжи, които сее наляво и надясно служебният кабинет - "обещанията" за енергийни помощи и най-голямата подмяна - липсата на алтернатива.

                                "Тези хора узурпират морала, почтеността. Ние ли сме злото, а те "почтените" - децата на агентите на ДС? Поппандов, с когото сме приятели от 30 години и който работи в една от моите фирми - вестник "Ретро", нека обясни - какво прави тук, при злото? И на баща ми, или на Хайгашод Агасян - те от злото ли са, щом не са в комитета на Радев? Нека ми обясни - кой е злото - ние или те. Искам да обясни репликата си, че Гълъбова трябвало да въдвори Борисов в психото. Това е изказване на психопат! Какъв ти е Борисов? Той не е политически противник на Радев, не е кандидат за президент", заяви Недялко Недялков.

                                Той бе категоричен, че има предел и този предел на търпението ще настъпи съвсем скоро.

                                Ива Николова отбеляза, че след като вчера в НДК гръмко било обявено, че "промяната започнала от "Младост", очаквала всеки момент да бъде обявено и името на Иванчева.

                                "Това е: ДС + Криминалитет = Българския преход". Това е формулата".

                                А, елника, не е ли така?
                                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                                Коментар

                                Working...
                                X