If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Видяхме най- сетне и съпругът на Pi Ar Sevi Boiko. Същият, който живее в огромната къща, признава, че работи в “Булгартрансгаз”. Та същият този съпруг- член на борда на държавния газов оператор ”Булгартрансгаз” сочи това обстоятелство като единствено и достатъчно обяснение в двора на дома им да бъде намерен джип, собственост на консорциума ”Аркад”, строил т.нар. Турски поток, за който пък става ясно, че е бил част от стратегията на Путин още с анексирането на Крим.
В.БОЖКОВ
До момента никоя национална телевизия не ме е потърсила. Спасяват Бойко.
Има неоспорими доказателства. Има свидетели. Има и закони, които бяха погазвани от Борисов, Гешев и компания повече от десетилетие. Време е за справедливост.
PS : Сигурен съм, че в българската прокуратура има достойни хора, които знаят, че служат на закона.
На по-късен етап ще има съобщение за случая, заявиха от кабинета на Лаура КьовешиИма акция, но не можем нито да потвърдим, нито да отречем за арести. На по-късен етап ще има съобщение за случая. Това каза Тине Холевьот, говорител на шефа на Европейската прокуратура Лаура Кьовеши.
Съпругът на Севда ТВ, т.нар. "малък Делян", който рева по телевизията, навремето беше нещо като шофьор на "големия Делян" Добрев. Момче за всичко от типа "ходи ми донеси кафе", "я, ми задръж чантата". Сега разбираме, че бил станал член на управителния съвет на Булгартрансгаз. Странно как разнасяйки куфарчето на "големия Делян" е започнал да разбира от пренос на газ.
Абсолютно съм съгласен с министър-председателя. Да, никой не е над закона. Звучи като клише, обаче въобще не ми пука. Върховенството на закона е най-важната необходимост, за да живеем нормално. Толкова е просто. Бойко Борисов? Дълга история с много въпроси и малко отговори. Е, време е вече да разберем.
Действията снощи, ако са подплатени с доказателства годни за процес и евентуална присъда и удържане на позиция "не участие във войната с военна техника или войници, а само с хуманитарна помощ" ще изстреля ПП във висините. За мен обаче е много вероятно да вдигаме пара за отвличане на внимание от това, което ще става днес и утре, когато дойде натовеца.
Надявам се да греша и да си останем мвоюващи само на думи.
Ако акцията от ареста на Борисов е само димка,за отклоняване на вниманието от това,което предстои,а именно включването на България в конфликта между Русия и Америка,К.Петков ще си отиде безславно от политиката.Но си прав,че ако наистина има доказателства за съд и присъда на Борисов,и ако Петков защити националният интерес на България за неутралитет в конфликта в Украйна,наистина рейтинга ще му стане непоклатим,и ще опровергае всичко написано досега.Така ще си бетонира властта и в близко време нито Възраждане нито ГЕРБ,нито ДПС ще помиришат власт.Дано експертите от ПП добре са си направили сметката.Според мен това безсмислено говорене от страна на К.Петков досега беше за сондиране на общественото мнение без пряк референдум за допитване до народа за мнението му относно ситуацията в Украйна и отношението към САЩ,ЕС,Русия.
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Па може и в някой нощен съд да го осъдят, за да не е посред бял ден
Идеята на нощния арест е или че става дума за спешна операция, защото заподозряният има опасност да избяга или с прави за да се предотврати извършване на престъпление.
В останалите случаи си е метод за сплашване. Силно подозирам, че това се прави по искане на Радев.
Ако беше задържане през деня, тогава вероятно щеше да има заглавия в определени медии "Репресии посред бял ден!". Повтарям, че все ще има недоволни, но фактите ще покажат кой е крив и кой прав.
Коментар