Съпругът на Севда ТВ, т.нар. "малък Делян", който рева по телевизията, навремето беше нещо като шофьор на "големия Делян" Добрев. Момче за всичко от типа "ходи ми донеси кафе", "я, ми задръж чантата". Сега разбираме, че бил станал член на управителния съвет на Булгартрансгаз. Странно как разнасяйки куфарчето на "големия Делян" е започнал да разбира от пренос на газ.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
СЛАВИ ТРИФОНОВ
Абсолютно съм съгласен с министър-председателя. Да, никой не е над закона. Звучи като клише, обаче въобще не ми пука. Върховенството на закона е най-важната необходимост, за да живеем нормално. Толкова е просто. Бойко Борисов? Дълга история с много въпроси и малко отговори. Е, време е вече да разберем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеДействията снощи, ако са подплатени с доказателства годни за процес и евентуална присъда и удържане на позиция "не участие във войната с военна техника или войници, а само с хуманитарна помощ" ще изстреля ПП във висините. За мен обаче е много вероятно да вдигаме пара за отвличане на внимание от това, което ще става днес и утре, когато дойде натовеца.
Надявам се да греша и да си останем мвоюващи само на думи."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
- 1 like
Коментар
-
Па може и в някой нощен съд да го осъдят, за да не е посред бял ден
Идеята на нощния арест е или че става дума за спешна операция, защото заподозряният има опасност да избяга или с прави за да се предотврати извършване на престъпление.
В останалите случаи си е метод за сплашване. Силно подозирам, че това се прави по искане на Радев.
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
Ако беше задържане през деня, тогава вероятно щеше да има заглавия в определени медии "Репресии посред бял ден!".Повтарям, че все ще има недоволни, но фактите ще покажат кой е крив и кой прав.
Last edited by Money; 18.03.2022, 14:12.
Коментар
-
Бързоходко, бързо му занеси храна и завивки..Да не отслабне и простине твоята Мутра крадец..
24chasa.bg
Адокатът на Борисов: Няма легло, стои на една дървена пейка
Менко М
- 1 like
Коментар
-
Европейската прокуратура потвърди за акцията в България
Говорителката на Лаура Кьовеши отказа да даде подробности за действията по разследването
11:32 | 18 март 2022 | Редактор : Надежда Христова 314 24634Снимка: Bulphoto
Има акция, но не можем нито да потвърдим, нито да отречем за арести. На по-късен етап ще има съобщение за случая. Това каза пред "24 часа" Тине Холевьот, говорителка на шефката на Европейската прокуратура Лаура Кьовеши.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеИзглежда много солидно. А и задържане през нощта. Било е адски спешо, след сигнал от 10 декември в медиите...
Никой не трябва да е над закона, но това не ми прилича на закон, а на нещо друго.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеВреме разделно е!
ВСС е донякъде под контрола на ДПС + останалите няколко човека,които не са с ГЕРБ имат възможност за ден да сменят Гешев.
Големият въпрос в момента според мен е може да се спазарят ДПС и Пеевски с властта и Европа да бъдат 'пропуснати' при задаващата се чистка.
Ако получат гаранции, че ще им се размине е свършено с партия Герб, кметове, министри и тн.. ще има работа за прокурори тип Кьовеши идните 5 години.
Въпросът е дали Доган и компания ще са сигурни за кожите си.
- 1 like
Коментар
-
https://www.dnevnik.bg/sviat/2022/03...ski_diplomati/
Колкото повече, толкова повече! И все ще е малко!!!
Коментар
-
Време разделно е!
ВСС е донякъде под контрола на ДПС + останалите няколко човека,които не са с ГЕРБ имат възможност за ден да сменят Гешев.
Големият въпрос в момента според мен е може да се спазарят ДПС и Пеевски с властта и Европа да бъдат 'пропуснати' при задаващата се чистка.
Ако получат гаранции, че ще им се размине е свършено с партия Герб, кметове, министри и тн.. ще има работа за прокурори тип Кьовеши идните 5 години.
Въпросът е дали Доган и компания ще са сигурни за кожите си.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Е то според теорията нали съда е уж независим, а прокуратурата и тя се води уж независима и отделена от изпълнителната власт.
Та реално на теория управляващите не би трябвало да са намесени, ама това само на теория. На практика знаем, че е доста различно.
Коментар
-
Арестът на Бойко Борисов се оказа неутолим творчески извор на вдъхновение за стотици хора в социалните мрежи.
Ето част от смешките по негов адрес, на които попаднахме:
VTORIFRONT.BG
Сарказъм по време на арест (СНИМКИ)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеИзглежда много солидно. А и задържане през нощта. Било е адски спешо, след сигнал от 10 декември в медиите...
Никой не трябва да е над закона, но това не ми прилича на закон, а на нещо друго.Повтарям, че все ще има недоволни, но фактите ще покажат кой е крив и кой прав.
Коментар
Коментар