IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• petel.bg
    Александър Йорданов предупреди да се готвим за Война!
    Кадър: Алекс

Ама война ли ще започвате..

Коментар

• ИВАН БАКАЛОВ, ФЕЙСБУК:
      Много са забавни последните насипни седесари, замръзнали в 1990 година. Ал Йо, Канарчето, Косьо Ми и прочее. Напомнят гладуващите против конституцията през 1991 г. Не са мръднали оттогава.
      Постепенно някогашните седесари се преляха в ГЕРБ, където се омесиха с бивши ченгета, партийни секретари и мутри. Така им се разшири социалната база. Ордата на Борисов ги погълна. Мантрите как комунистите убили дедо му заличиха всякакво минало, свързано с БКП и с "колоса в българската история" - Тодор Живков, както Борисов го нарича. Така Борисов стана пазител от комунистите. Тоя номер вървеше десетина години, ама сега вече не хваща наивници. Не искат повече неговото мафиотско управление. И ще слушаме протяжния рев на последните седесарски динозаври, че комунистите идат.

Математик, ти на глупав ли се правиш..Нали навсякъде са членове на ГЕРБ..Прочистване ще има, дано не те засегне..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        25 сигнала за агитация на Бойко Борисов и ЦИК не е взела решение, защото нямало достатъчно гласове за разглеждане на казуса. С двоен аршин се мери.
        Ето защо трябва да бъде изметено всичко свързано с ГЕРБ. Всичко! Иначе няма да се отървем от наглото поведение на мутрата.

Ма той от 6-7 месеца не е на власт бе

Цялата изпълнителна власт е в ръцете на президента, ако не си забелязал от април месец насам.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Ми то голямата тайна...
          мога ти кажа че и аз го знам победителя с вероятност поне 62%
          Тайна няма, Радев имаше повече от 25 пункта разлика с Герджиков. Няма как да се навакса за 1 седмица.

Шанса беше в много ниска избирателна активност и ГЕРБ и ДПС да излязат или само ГЕРБ. Но отсреща трябваше примерно ПП да не излязат.

Само че ДПС решиха да не наливат допълнителен ресурс в една предварително загубена битка и не настояха пред електората си да излезе. Па той тея избори хич не го вълнуват, съответно за какво да си губи времето с глупости и не излезе да гласува.

Затова и активността е ниска, щото ДПС не проявиха интерес. А останалите горе долу излязоха и гласуваха като на първи тур.

Коментар

• Избирателната активност към 19:00 ч. е 29,1% според данните на социолозите от "Галъп интернешнъл болкан" - партньор на БНР в изборния ден. Всичко най-важно за изборите днес, в страната и в чужбина, следете тук https://bnr.bg/azizbiram

Коментар

• 25 сигнала за агитация на Бойко Борисов и ЦИК не е взела решение, защото нямало достатъчно гласове за разглеждане на казуса. С двоен аршин се мери.
              Ето защо трябва да бъде изметено всичко свързано с ГЕРБ. Всичко! Иначе няма да се отървем от наглото поведение на мутрата.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Кире бе адаша май се е напикал...И аз отдавна твърдя че Доган и шайката му са криминални престъпници и СлаФчУ е Дръндарска к...Но как без СлаФчУ Правителство???И аз искам да ги вкарат в затвора ама как да стане
                Пешо, ти си тъмен балкански субект, седи мирно гледай мача.
                фенербахче-галатасарай

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                  Костя скоро ще спре да ти плаща копейките
                  Дай боже

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                    хахаха, киркорчо определено няма да постигне нищо, ще си останат с обещанията
                    Костя скоро ще спре да ти плаща копейките

Коментар

• СТОЯН НИКОЛОВ

Няма как да сме доволни от всичко на тия избори. Както винаги много компромиси, много разочарования, много лъжи, много измекярщини, много нещо.
                      Само за момент обаче искам да се фокусирам върху хубавото. Най-наглата, добре организирана, жестока, безскрупулна, крадлива, продажна и унищожителна за България издънка на БКП и ДС загуби и двата избора. Не казвам, че се е свършило. Напротив. Просто е поставено началото на края. Борбата ще е ужасно трудна, но резултатът е предизвестен. ГЕРБ си заминава и това ще бъде узаконено с пълна сила на местните избори. За съжаление след две години.
                      Дано поне малко сме напреднали във формирането на гражданско общество и не оставяме никоя партия, лидер, коалиция занапред да се превръща в нещо подобно. Стига с пристрастията. Трябва обективен, постоянен, силен и целенасочен натиск за спазване на законите, прозрачност и нулева толерантност към корупцията и мафията. Трябва да не забравяме кои са били хората, които са участвали в октопода на ГЕРБ и да не позволяваме да си сменят козината, а ние лековерно да лапваме кукичката отново. Трябва съд, възмездие, безкомпромисно налагане на закона. Иначе всичко е безсмислено.
                      Но, все пак, ГЕРБ претърпя необратимо поражение и това няма как да не е добре.

Коментар

ПЕТЪР БОЯДЖИЕВ

Драги ми Меди Доганов, 32 години чакам този момент и както ти повтаряш, че търпението е горчиво, но плодовете му са сладки и моето даде своят резултат. Ти загуби в рамките на няколко месеца всичко. Първо твоят велик проект Слави, референдум, мажоритарна система се сгромоляса с трясък, от 65 на 25 места. Вторият ти опит в съдружие с Ердоган, под руският одобрителен поглед, отново се срина. 34 места вместо 20, но напълно безполезни. 14 места повече но за сметка на провал на цял един план. В страната ти се срина и са комични опитите ти да плашиш гаргите с етническата карта. От 600 – 700 хиляди мюсюлмани ти, с феодални методи държиш за сега под контрол около 150-180 хиляди. Нищо не можеш да постигнеш с тях. Каквото и следващо защитно действие да предприемеш е осъдено предварително на неуспех. Ти разбра още с обявяването на списъкът магнитски знакът който ти бе даден. И трябаваше да направиш трудният избор. Ти го направи и се оказа, че е бил грешният. Сега, поне аз, не виждам, как можеш да излезеш от коловозът в който се вкара с този си избор. Предчувставам удоволствието, което близкото бъдеще ще ми доставя. Да, Доганчо, верно е че търпението е трудно и горчиво, но плодовете му са сладки и аз доживях да имам удоволствието да им се радвам. Знам, че не са много хората, които разбират това което пиша, но ти си от другите, които разбират. Така е при нас, които предпочитаме да сме по-често зад кулисите. Луканов е прокълната, Желев също. Филип се разкри. Беше останал само ти и твоят ред дойде.
                        Кире бе адаша май се е напикал...И аз отдавна твърдя че Доган и шайката му са криминални престъпници и СлаФчУ е Дръндарска к...Но как без СлаФчУ Правителство???И аз искам да ги вкарат в затвора ама как да стане

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
                          По Нова ТВ обявиха, че знаят победителя, но няма да го обявяват както е по закон до 20.00ч.

Щом те са убедени, значи разликата между двата кандидата е прекалено голяма, за да бъде наваксана от Турция.
                          Ми то голямата тайна...
                          мога ти кажа че и аз го знам победителя с вероятност поне 62%

Коментар

• По Нова ТВ обявиха, че знаят победителя, но няма да го обявяват както е по закон до 20.00ч.

Щом те са убедени, значи разликата между двата кандидата е прекалено голяма, за да бъде наваксана от Турция.

Коментар

Преци, а колко се сърдехме когато един политолог професор беше казал за 80 ПРОЦЕНТА ДЕБИЛИ..Ами и не ваксинирате дълго време бяха 80 процента..
                              Кире аз не се сърдех! Защо да се сърдим на интегрална оценка!
                              На истината не може да се сърдиш!
                              Ние не сме субект на собствената си съдба, - на това е базирана тезата на професора и колкото да изглежда тъжно изглеждаше и вярно!

Коментар

• София и Анкара сериозно вдигнаха градуса на дипломатическото напрежение през последните дни..

economic.bg
                                Изборите в Турция протичат в пълен контраст с миналата неделя
                                Българските граждани в Турция, желаещи да гласуват на втория тур на президентските избори днес, са драстично по-малко спрямо миналата неделя

И ЕРДОГАН ИЗХВЪРЛИ КРАДЛИВАТА МУТРА..

Коментар

Working...
                                X