IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И социалните мрежи се изпълниха с радостни коментари...
    Телевизиите ни показваха дълго актива на ГЕРБ пред дома му как сипе прокоби за репресии, комунистически режим и как е погазена демокрацията. Но пропуснаха да покажат зарята, която загърмя от околни къщи в Банкя след новината за ареста на техния виден съсед.
    ...
    Има ли наистина достатъчно доказателства срещу Борисов, за да го оставят в ареста? Сега главният прокурор Иван Гешев е изправен пред избор – да започне ли да разследва сериозно Борисов, вместо да му служи като чадър, както досега. Това всъщност е единственият начин да спаси поста си и да опровергае обвиненията, че е съучастник в корумпираното управление на бившия премиер.
    ...
    За Менда вече изскочи нещо съмнително – в къщата й е намерен джип, който е на фирмата строила газопровода. Може да не е престъпление, може да е уредено законно.
    ...
    Лидерите на партия ГЕРБ обявиха курс към сваляне на правителството. В следващите дни ще видим какви доказателства има полицията и дали ако бъдат отхвърлени няма да има политически последствия и разклащане на правителството.
    ...

e-vestnik.bg
    Какво след ареста на Борисов? Дали Гешев ще обърне палачинката да спаси поста си? - e-vestnik.bg

Коментар

• Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
        В някой медии обявиха че новината е фалшива и няма арестувани. Само Бойко Борисов е задържан за 24 часа докато обискират къщата му. Утре ще го пуснат.

Според мен са решили да играят театър пред ЕС. А може и да отвличат вниманието защото нещо друго става в момента.

Предполагам ще дадем С-300 на Украйна, с което полуофициално ще влезем във войната.

Интересно дали ще дадат на Българския народ думата дали иска да влиза във война с Русия или ще ни принудят уж защото сме част от НАТО.

Стъпваме по много тънък лед, а отдолу ни чака не ледена вода, а безкрайна тъмна бездна. Дали наистина искаме да се приближаваме към това което ни чака когато се счупи леда?!

Коментар

• За 24 час ако ми дадете властта ше вкарам цялата херберска пасмина по арестите. Ще затворя всички престъпници в цяла Бългрия. Никога повече няма да ви тероризират мутрите. Ще спра търговията с наркотици и контрабандни цигари патент на герберската клика. Готов съм да предложа услугите си в интерес на българските граждани. В момента трябват силни хора с твърда ръка. Които не галят а пипат здраво. Мутрите които ще протестират утре се знаят кои са те са част от шайката и финансово мотивирани. Те са съучастници с държавният тоталитаризъм на боко и кликата му. Всичко трябва да бъдат арестувани както путин арестуваше в Москва но този път не невини, а шайка крадци и корумпирани политици. Гешеф също да бъде арестуван. Мафята се удря наведнъж да не се окопити. Арести сега в цялата страна. Готов съм да помогам. Ако трябва ще сформираме милиции които ще ловят герберски предтъпници, крадци и неонацисти.

Да на гражданските милиции!!!!
          Да на арестите на мутри и крадци!!!
          искаме осъдителни присъди на диктатора и шайката му.
          Организират ли метеж срещу действащото правителство трябва да се мобилизираме и да им попречим!!!

Никога повече герберски фашизъм!!!!
          Никога повече герберски геноцид!!!!

Герб са путинска марионетна партия създадена от кгб ченгета в Германия и лондонското лоби на бг дс ченгета.

Държавна измяна и слугинаж!!! Това трябва да е присъдата за бойно методиев борисов!!!!

Коментар

• Днес беше един добър ден за българската демокрация.

Коментар

• Няма такъв кеф ! Крайно време беше Тиквата и компания да отидат при бай Ставри !

Коментар

• Е сега вече разбрахме що е то "форсмажор"

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=0VHDiwUKBKc

Коментар

• Димната завеса е пусната. Докато викаме за Б.Б. и есовете ще дадем, и Македония ще пуснем.

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
                      В някой медии обявиха че новината е фалшива и няма арестувани. Само Бойко Борисов е задържан за 24 часа докато обискират къщата му. Утре ще го пуснат.

Според мен са решили да играят театър пред ЕС. А може и да отвличат вниманието защото нещо друго става в момента.
                      Скоро идва един човек с хубав тен, който днес на друго място показа, колко е убедителен.

Коментар

• В някой медии обявиха че новината е фалшива и няма арестувани. Само Бойко Борисов е задържан за 24 часа докато обискират къщата му. Утре ще го пуснат.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Този път сме с най-могъщия съюзник на света.
                          Хаха.. кой е бил с нас все е свършил зле... а съюзниците на американците кучетата ги яли...не знам някой да не са закопали...... дреме им за нас.. а пък на Кирчо два пъти

Коментар

• Кире, айде наздраве. Ставри да почерпи.
                            г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

оръжие може да продава всяка държава...стига да има какво да продава.
                              C-300 e изключително защитна система.

кое точно е влизане във война?

на словаците предполагам им е обещан бартер с по-модерна система, а въпросните Ц-300 при всички положения ще трябва да се отписват, че няма как да се подържат без русите.
                              ЕС-300, не ЦЕ - все още в Русия ползват кирилица.

Апропо, абревиатурата С идва от Система - 25, 75, 200, 300, 400.

Файда от предаването им на Украйна не вярвам да има, щото те имаха няколко десетки комплекса, които явно са разгромени, за да се стигне до търсене от Източна Европа. Просто още цели за руската авиация и ракетни войски. По-голям успех вероятно би имало предаването на старите фински Букове, според мен.

Апропо, Рашков - респект!
                              Last edited by Flanker; 17.03.2022, 23:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Ти изобщо и идея си нямаш за какво говориш..мен ме е страх за вас, лощото, е че няма да ви помогнем.. защото ни омръзна да ви спираме от тъпотийте дето правите.. аз просто ще съм на някой остров в тихия океан ....а ти и показвай каквото искаш!
                                Този път сме с най-могъщия съюзник на света.

Коментар

Working...
                                X