If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Математик, ГЕРБ съкратихте и подменихте цялата администрация с членове на ГЕРБ..Това друг път не беше ставало..Ти ми кажи как го наричате на събранията си и сега ще е същото..Така правеше и БКП от която е и Борисов..Това, че Вие сте калинки не означава, че всички са като Вас..
ИВАН БАКАЛОВ, ФЕЙСБУК:
Много са забавни последните насипни седесари, замръзнали в 1990 година. Ал Йо, Канарчето, Косьо Ми и прочее. Напомнят гладуващите против конституцията през 1991 г. Не са мръднали оттогава.
Постепенно някогашните седесари се преляха в ГЕРБ, където се омесиха с бивши ченгета, партийни секретари и мутри. Така им се разшири социалната база. Ордата на Борисов ги погълна. Мантрите как комунистите убили дедо му заличиха всякакво минало, свързано с БКП и с "колоса в българската история" - Тодор Живков, както Борисов го нарича. Така Борисов стана пазител от комунистите. Тоя номер вървеше десетина години, ама сега вече не хваща наивници. Не искат повече неговото мафиотско управление. И ще слушаме протяжния рев на последните седесарски динозаври, че комунистите идат.
Математик, ти на глупав ли се правиш..Нали навсякъде са членове на ГЕРБ..Прочистване ще има, дано не те засегне..
25 сигнала за агитация на Бойко Борисов и ЦИК не е взела решение, защото нямало достатъчно гласове за разглеждане на казуса. С двоен аршин се мери.
Ето защо трябва да бъде изметено всичко свързано с ГЕРБ. Всичко! Иначе няма да се отървем от наглото поведение на мутрата.
Ма той от 6-7 месеца не е на власт бе
Цялата изпълнителна власт е в ръцете на президента, ако не си забелязал от април месец насам.
Ми то голямата тайна...
мога ти кажа че и аз го знам победителя с вероятност поне 62%
Тайна няма, Радев имаше повече от 25 пункта разлика с Герджиков. Няма как да се навакса за 1 седмица.
Шанса беше в много ниска избирателна активност и ГЕРБ и ДПС да излязат или само ГЕРБ. Но отсреща трябваше примерно ПП да не излязат.
Само че ДПС решиха да не наливат допълнителен ресурс в една предварително загубена битка и не настояха пред електората си да излезе. Па той тея избори хич не го вълнуват, съответно за какво да си губи времето с глупости и не излезе да гласува.
Затова и активността е ниска, щото ДПС не проявиха интерес. А останалите горе долу излязоха и гласуваха като на първи тур.
Избирателната активност към 19:00 ч. е 29,1% според данните на социолозите от "Галъп интернешнъл болкан" - партньор на БНР в изборния ден. Всичко най-важно за изборите днес, в страната и в чужбина, следете тук https://bnr.bg/azizbiram
25 сигнала за агитация на Бойко Борисов и ЦИК не е взела решение, защото нямало достатъчно гласове за разглеждане на казуса. С двоен аршин се мери.
Ето защо трябва да бъде изметено всичко свързано с ГЕРБ. Всичко! Иначе няма да се отървем от наглото поведение на мутрата.
Кире бе адаша май се е напикал...И аз отдавна твърдя че Доган и шайката му са криминални престъпници и СлаФчУ е Дръндарска к...Но как без СлаФчУ Правителство???И аз искам да ги вкарат в затвора ама как да стане
Пешо, ти си тъмен балкански субект, седи мирно гледай мача.
фенербахче-галатасарай
Няма как да сме доволни от всичко на тия избори. Както винаги много компромиси, много разочарования, много лъжи, много измекярщини, много нещо.
Само за момент обаче искам да се фокусирам върху хубавото. Най-наглата, добре организирана, жестока, безскрупулна, крадлива, продажна и унищожителна за България издънка на БКП и ДС загуби и двата избора. Не казвам, че се е свършило. Напротив. Просто е поставено началото на края. Борбата ще е ужасно трудна, но резултатът е предизвестен. ГЕРБ си заминава и това ще бъде узаконено с пълна сила на местните избори. За съжаление след две години.
Дано поне малко сме напреднали във формирането на гражданско общество и не оставяме никоя партия, лидер, коалиция занапред да се превръща в нещо подобно. Стига с пристрастията. Трябва обективен, постоянен, силен и целенасочен натиск за спазване на законите, прозрачност и нулева толерантност към корупцията и мафията. Трябва да не забравяме кои са били хората, които са участвали в октопода на ГЕРБ и да не позволяваме да си сменят козината, а ние лековерно да лапваме кукичката отново. Трябва съд, възмездие, безкомпромисно налагане на закона. Иначе всичко е безсмислено.
Но, все пак, ГЕРБ претърпя необратимо поражение и това няма как да не е добре.
Коментар