IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Люба ви казва истината, пък вие си тропвайте пак хорце

Кой разбрал - разбрал

Коментар

• Рашков обърна внимание върху "движения на лица, които са били много близо до бившия министър-председател" и даде пример с неговия съветник по националната сигурност Георги Кръстев и неговата съпруга, която работи в ДАНС. Вижте целия разговор с него

BNR.BG
      Бойко Рашков: Предстоят кадрови промени и оптимизация в МВР
      В близките дни предстоят смени в ръководния състав на МВР. Политическият кабинет трябва да стане по-действен и по-енергичен. Това...

Коментар

• Старозагорският клуб иска 5 милиона лева за акциите си
        https://www.actualno.com/…/beroe-pred-falit-dyrjavata-sprja…

ACTUALNO.COM
        Берое пред фалит: Държавата спря кранчето , клубът продава акциите си

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение

ПОЛИНА ПАУНОВА, "СВОБОДНА ЕВРОПА":
          Денят е 11 декември, часът е малко преди 6 сутринта. Цялото семейство на Кирилка Димитрова, натоварено в семейния им автомобил, се намира на граничния пункт “Капитан Андреево”. Тя, дъщеря ѝ, съпругът ѝ и неговите родители пътуват за Одрин, където отиват на пазар. Оказва се обаче, че в този ден фамилията няма да стигне до турския град, защото… автомобилът е обявен за издирване от Интерпол.
          “Въпреки че граничарите проявиха разбиране и ни казаха, че понякога се случват такива неща, просто ни свалиха от колата и я конфискуваха на място”, казва пред Свободна Европа Кирилка Димитрова.
          И добавя: “На нас не ни разрешиха да се врътнем и да си тръгнем, както на Владислав Горанов”.

lentata.com
          “На нас не ни разрешиха да се врътнем. Една обикновена история за издирван автомоби
          Че нали всички сме равни ...
          ...ама някои, са по-равни от други...

Коментар

• ПОЛИНА ПАУНОВА, "СВОБОДНА ЕВРОПА":
            Денят е 11 декември, часът е малко преди 6 сутринта. Цялото семейство на Кирилка Димитрова, натоварено в семейния им автомобил, се намира на граничния пункт “Капитан Андреево”. Тя, дъщеря ѝ, съпругът ѝ и неговите родители пътуват за Одрин, където отиват на пазар. Оказва се обаче, че в този ден фамилията няма да стигне до турския град, защото… автомобилът е обявен за издирване от Интерпол.
            “Въпреки че граничарите проявиха разбиране и ни казаха, че понякога се случват такива неща, просто ни свалиха от колата и я конфискуваха на място”, казва пред Свободна Европа Кирилка Димитрова.
            И добавя: “На нас не ни разрешиха да се врътнем и да си тръгнем, както на Владислав Горанов”.

lentata.com
            “На нас не ни разрешиха да се врътнем. Една обикновена история за издирван автомоби

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
              А бе и на теб да ти опре нещо изотзад и ти ще разказваш

Въобще не знам дали не разбирате че човека са го наплашили и ще каже каквото знае и каквото не знае. Ако го питат ще разкаже и за предишния си живот и за разходките в бъдещето.

Само да обясня че разпитите в полицията не са от типа- знаете ли нещо по въпроса..............

не, не знам нищо по въпроса

Благодаря свободен сте
              Имал съм три срещи с боковото МВР - веднъж, когато ме нападнаха и трябваше аз да им "обяснявам защо", веднъж, когато ме обвини един дебилен ченгесар, след като някакви баби "видели" В ГРЪБ в тъмното силует на закачулен ВИСОК мъж (АЗ СЪМ 1,74) да атакува нощем магазинче на конкурент на дебила (1,85) , дето ме нападна и, трети път, когато шефът на РПУ - Г.О., де факто, организира кражбата на моето оръжие. После се съдихме, дойде неговият адвокат, нареди на съдиите да НЕ вземат предвид моите доводи (а нападението си беше истинско, два месеца, носих белези по лицето), после, онзи уруфляк нападателят заплаши, че щял да ми "изебе децата", а другият 'убавец, РПУ-шефът, инспектор Павлин Лазаров обяви, че съм си бил "измислял" и т.н. и че опасност било нямало...
              - Нищо хубаво от такива куки да не чака човек. Такива, трябва да се измитат до крак от службите. Искрено се надявам, Бойко Рашков да помете с тях. ТОВА, не са служители на Закона, а бандити от частна ОПГ.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Инфраструктура в градовете, че сега са помийни ями, инак още една "Хемус" просто ще ви погребе за нови 40 години.
                Ми това е работа на кметовете бе.. ти първи клас имаше ли ма.. аз като тирът ми пътува цял ден от варна до софия кво ме топли градските пътища кви са като не мога да си закарам стоката.. като ти е толко зор купи си цимент и асфалт и си оправи улицата.. аз моята сам я асфалтирах.. една дупка да запълня ми излезе 70лв, а общината като я прави излиза 800лв.. ама щото сте бай ганьовци ще си чакате още 10 години,докато някой друг ви ги оправи щото да не се минете да дадете пари.. ама за тия години още 2-3 бона ще дадете за потрошените коли за ремонти..
                Last edited by raydalio; 23.12.2021, 00:16.

Коментар

• Ей как се чисти - с министерски пост на Лорерката, наследен от мъжа и Лорер Човека - стартъп, начело на министерството на парите за стартъпи - никакво петно няма, чист като сълза с най-добри намерения ...

https://www.dw.com/bg/%D0%BA%D0%B8%D...%8F/a-60041611

Коментар

"България никога не е имала толкова млад и необременен кабинет“, пише Франк Щир в обширен свой анализ и констатира, че политическата атмосферата в София се е променила изцяло. Ето още оценки на външни наблюдатели.
                    https://p.dw.com/p/44haQ

dw.com
                    Чужди наблюдатели: Петков е антипод на харизматичния, но простоват Борисов
                    "България никога не е имала толкова млад и необременен кабинет“, пише Франк Щир в обширен свой анализ и констатира, че политическата атмосферата в София се е промен...
                    Тя БГ не е имала и кабинет, дето в първите си дни да ликвидира енергетиката с мораториум Едва ли на туй ги учат в Харвард, ако тоя изобщо е бил там - е било за максимум година-две колкото да си го пише в СиВито после. Ако под "необременен" се разбират стартъпаджийчета с фалити и в конфликт на интереси - тъй е, такова чудо още не е имало...

Коментар

• Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение

ми ти кво искаш да строят с парите ти бе.. баничарници ли?!
                      Инфраструктура в градовете, че сега са помийни ями, инак още една "Хемус" просто ще ви погребе за нови 40 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
                        И да не забравме :
                        Testis unus, testis nullus.
                        сиречч: Един тестис не е тестис.
                        Щото тестис означава "свидетел" на латински, затова.

Коментар

• "До тук сте хвнали само едни 60 милиона"

Само липсват .
                          Не са ги хванали парите.
                          Да припомня , че имаше въоръжен грабеж на банка ,
                          парите не се намериха и човека не беше осъден ...
                          Last edited by щурец; 22.12.2021, 23:16.

Коментар

• eurocom.bg
                            Правосъдният министър: Ограничаваме главния прокурор, закриваме спецправосъдието и разделяме

Коментар

"България никога не е имала толкова млад и необременен кабинет“, пише Франк Щир в обширен свой анализ и констатира, че политическата атмосферата в София се е променила изцяло.
                              Ей хора не се разсейвайте с глупости. До тук сте хвнали само едни 60 милиона откраднати а твърдяхте за 10 милиарда годишно. Така че се захващайте да копате де са другите 9 940 000 000.
                              А и това, че кабинета е небивало млад не е вярно. Имали сме и по-млади кабинети. На кабинета Сакс-Кобургготски средната възраст беше 42 на Киро е 47. Даже един от кабинетите на ББ е по-млад.

Коментар

Working...
                              X