Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Рашков обърна внимание върху "движения на лица, които са били много близо до бившия министър-председател" и даде пример с неговия съветник по националната сигурност Георги Кръстев и неговата съпруга, която работи в ДАНС. Вижте целия разговор с него
BNR.BG
Бойко Рашков: Предстоят кадрови промени и оптимизация в МВР
В близките дни предстоят смени в ръководния състав на МВР. Политическият кабинет трябва да стане по-действен и по-енергичен. Това...
Коментар
� -
Старозагорският клуб иска 5 милиона лева за акциите си
https://www.actualno.com/…/beroe-pred-falit-dyrjavata-sprja…
ACTUALNO.COM
Берое пред фалит: Държавата спря кранчето , клубът продава акциите си
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
ПОЛИНА ПАУНОВА, "СВОБОДНА ЕВРОПА":
Денят е 11 декември, часът е малко преди 6 сутринта. Цялото семейство на Кирилка Димитрова, натоварено в семейния им автомобил, се намира на граничния пункт “Капитан Андреево”. Тя, дъщеря ѝ, съпругът ѝ и неговите родители пътуват за Одрин, където отиват на пазар. Оказва се обаче, че в този ден фамилията няма да стигне до турския град, защото… автомобилът е обявен за издирване от Интерпол.
“Въпреки че граничарите проявиха разбиране и ни казаха, че понякога се случват такива неща, просто ни свалиха от колата и я конфискуваха на място”, казва пред Свободна Европа Кирилка Димитрова.
И добавя: “На нас не ни разрешиха да се врътнем и да си тръгнем, както на Владислав Горанов”.
lentata.com
“На нас не ни разрешиха да се врътнем. Една обикновена история за издирван автомоби
...ама някои, са по-равни от други...
Коментар
� -
ПОЛИНА ПАУНОВА, "СВОБОДНА ЕВРОПА":
Денят е 11 декември, часът е малко преди 6 сутринта. Цялото семейство на Кирилка Димитрова, натоварено в семейния им автомобил, се намира на граничния пункт “Капитан Андреево”. Тя, дъщеря ѝ, съпругът ѝ и неговите родители пътуват за Одрин, където отиват на пазар. Оказва се обаче, че в този ден фамилията няма да стигне до турския град, защото… автомобилът е обявен за издирване от Интерпол.
“Въпреки че граничарите проявиха разбиране и ни казаха, че понякога се случват такива неща, просто ни свалиха от колата и я конфискуваха на място”, казва пред Свободна Европа Кирилка Димитрова.
И добавя: “На нас не ни разрешиха да се врътнем и да си тръгнем, както на Владислав Горанов”.
lentata.com
“На нас не ни разрешиха да се врътнем. Една обикновена история за издирван автомоби
Коментар
� -
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеА бе и на теб да ти опре нещо изотзад и ти ще разказваш
Въобще не знам дали не разбирате че човека са го наплашили и ще каже каквото знае и каквото не знае. Ако го питат ще разкаже и за предишния си живот и за разходките в бъдещето.
Само да обясня че разпитите в полицията не са от типа- знаете ли нещо по въпроса..............
не, не знам нищо по въпроса
Благодаря свободен сте
- Нищо хубаво от такива куки да не чака човек. Такива, трябва да се измитат до крак от службите. Искрено се надявам, Бойко Рашков да помете с тях. ТОВА, не са служители на Закона, а бандити от частна ОПГ.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Инфраструктура в градовете, че сега са помийни ями, инак още една "Хемус" просто ще ви погребе за нови 40 години.аз като тирът ми пътува цял ден от варна до софия кво ме топли градските пътища кви са като не мога да си закарам стоката.. като ти е толко зор купи си цимент и асфалт и си оправи улицата.. аз моята сам я асфалтирах.. една дупка да запълня ми излезе 70лв, а общината като я прави излиза 800лв..
ама щото сте бай ганьовци ще си чакате още 10 години,докато някой друг ви ги оправи щото да не се минете да дадете пари..
ама за тия години още 2-3 бона ще дадете за потрошените коли за ремонти..
Last edited by raydalio; 23.12.2021, 00:16.
Коментар
� -
Ей как се чисти - с министерски пост на Лорерката, наследен от мъжа и ЛорерЧовека - стартъп, начело на министерството на парите за стартъпи - никакво петно няма, чист като сълза с най-добри намерения ...
https://www.dw.com/bg/%D0%BA%D0%B8%D...%8F/a-60041611
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение"България никога не е имала толкова млад и необременен кабинет“, пише Франк Щир в обширен свой анализ и констатира, че политическата атмосферата в София се е променила изцяло. Ето още оценки на външни наблюдатели.
https://p.dw.com/p/44haQ
dw.com
Чужди наблюдатели: Петков е антипод на харизматичния, но простоват Борисов
"България никога не е имала толкова млад и необременен кабинет“, пише Франк Щир в обширен свой анализ и констатира, че политическата атмосферата в София се е промен...Едва ли на туй ги учат в Харвард, ако тоя изобщо е бил там - е било за максимум година-две колкото да си го пише в СиВито после. Ако под "необременен" се разбират стартъпаджийчета с фалити и в конфликт на интереси - тъй е, такова чудо още не е имало...
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
ми ти кво искаш да строят с парите ти бе.. баничарници ли?!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнениеИ да не забравме :
Testis unus, testis nullus.
сиречч: Един тестис не е тестис.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение"България никога не е имала толкова млад и необременен кабинет“, пише Франк Щир в обширен свой анализ и констатира, че политическата атмосферата в София се е променила изцяло.
А и това, че кабинета е небивало млад не е вярно. Имали сме и по-млади кабинети. На кабинета Сакс-Кобургготски средната възраст беше 42 на Киро е 47. Даже един от кабинетите на ББ е по-млад.
- 4 Харесвания
Коментар
�
Коментар