Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеХАХАХАХАХАХАХАХА..
За пръв път има протест в защита на корупцията...
365NOVINI.EU
Рашков: 45 години затвор! Имаме доказателства, че Борисов e откраднал 20 милиарда от фонд Земеделие! - 365 новини
- 1 like
Коментар
-
ХАХАХАХАХАХАХАХА..
За пръв път има протест в защита на корупцията...
365NOVINI.EU
Рашков: 45 години затвор! Имаме доказателства, че Борисов e откраднал 20 милиарда от фонд Земеделие! - 365 новини
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Дааа. Голям и горещ картоф лапна П Киро и не се знае как ще му се отрази на харвардския му акцент.
Но силно се надявам да са намерили прокурор, който да повдигне обвинение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнениеМного голям залог на управляващите. Предстои да видим дали акцията е била добре организирана, изпипана законово и със солидни доказателства, или ще създадат още по-голямо напрежение към себе си в и без това напрегнатата обстановка.
Коментар
-
Нашата основна задача е да не допуснем да оставим гражданите и ядрената ни централа без адекватна противовъздушна отбрана. Виждате, че на териториите на съседни държави падат дронове със заряди.
BGNES.BG
Радев: Стратегическите ни обекти не може да останат без адекватна противовъздушна отбрана
Този, който вземе решение за предоста
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнениеМного голям залог на управляващите. Предстои да видим дали акцията е била добре организирана, изпипана законово и със солидни доказателства, или ще създадат още по-голямо напрежение към себе си в и без това напрегнатата обстановка.
Но силно се надявам да са намерили прокурор, който да повдигне обвинение.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Да вкараме още една теория на конспирацията
Ясно е, че в правителството си има лобита - про кирчово и про президентско. Янев се определи ясно и загуби поста си.
За Рашков не знаем от кои е и дали е самостоятелен играч, дали играе за кирчо или за президента. И дали наистина имат нещо или просто правят показна акция с цел някаква ПР (било положителен или отрицателен).
Та има вероятност да играе за президента и от там да са му подшушнали баш сега да опандизи Баце. Което ще добави още една криза към съществуващите дето правителството да се "бори" (според мен то е развяло бял флаг отдавна) и допълнително ще раздели обществото и по тая тема. Отделно ще вкара още недоверие от типа "Колко по-важни неща има, тея се занимават с арести, той си е тука - няма да избяга. Тея определено и за чеп за зеле не стават".
Те си знаят, ама ние не знам и само гадаем, та затуй да си вкарам и аз 2-те стинки в теориите.
- 1 like
Коментар
-
Снощи започна профилактиката за бай Ставри..
"Репресия е когато студентите ги бият зад колоните на Народното събрание. Репресия е когато оковеш човек и пет часа го държиш с белезници на площада. Това е репресия. Снощи имаше ли такива кадри - не, защото полицията си върши работата по закон", каза Василев.
NOVINI.BG
Асен Василев разкри за ареста на Борисов: Разследването е за ощетяване на бюджета с 556 млн. лева - Политика - Новини Бг
Novini.bg - Актуалните новини - новините от днес и последни новини от България и света. Информация за най-важните събития в сферата на политиката, шоубизнеса, спорта и ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Е.КЪНЕВ
В парламента обвиниха от БСП депутатите на ГЕРБ в съпричастност към деянията на лидера си и те набързо преминаха от викове “Оставка” с тропане по банките към опит за физическо сплашване на оратора.
Когато човек гледа толкова голи и ниско остригани глави накуп може да се ужаси от нашата политическа представителност.
Особено впечатление ми направи известен депутат, бивш министър - който лично искаше сметка за включването му сред корупционерите.
Като на лента ми мина през главата разказ на мой приятел - шеф на голяма компания доставчик на държавна организация, която този депутат оглавяваше преди да стане министър. Та иска той среща с моя приятел, който си мисли, че сигурно ще настоява за отстъпки от цената на доставката. И бил поразен, когато въпросното лице го помолил да се …увеличи цената, а горницата да си я…делнат.
Бай Ганю е по-жив от всякога.
Впрочем, един негов наследник в предходен парламент преди време беше добре илюстрирал поведението на тропане по банките, тогава на БСП, при негова реч от трибуната:
“Аз мисля, г-н председател, че ако тропаха с главите си - щеше да има по-голям ефект!”.
Днес обаче и същият герой е забравил за какво се е борил, седнал на софрата.
- 1 like
Коментар
-
Асен Василев обясни, че се действа по сигнала на Васил Божков.
DNEVNIK.BG
Арестите на бивши управляващи: Асен Василев съобщи, че разследването е за ощетяване на бюджета с 556 млн. лева
Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов е в ареста от снощи. Задържането е по полицейско разследване за 24 часа.
Коментар
Коментар