IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Всяко ведомство си има бюджет.И ще се простират според него...
    Това, добре си го мислиш. Ама живееш ли в нормална държава, че да се случи?
    - Не?
    - Аха. Защо ли не съм изненадан?

Коментар

• Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
      Проблемът е, че държавата трябва да плаща на себе си.
      Всяко ведомство си има бюджет.И ще се простират според него...

Коментар

Че какво и е? Плаща си, върти едни пари, генерира БВП...

Коментар

• ИВАЙЛО ПЕНЧЕВ, ФЕЙСБУК:
          Всеки политик, който увеличава държавния дълг и отлага изплащането му, натоварва децата и внуците ни с тази задача.
          Родител, който постъпва така би бил жалък.
          Особено ако взема дълг, въпреки че има достатъчно пари.
          Съкращаването на администрацията с 30 000 души е единственото конкретизирано добро намерение, което ми попадна и евалата на Асен Василев.
          Увеличаването на данъчната тежест обаче под каквато и да било форма е лошо за всички работливи хора и е добро за всички мързеливи, а както и за приятелите на властта, които в крайна сметка винаги получават парите от данъците ни.https://www.lentata.com/page_24079.html

lentata.com
          Ивайло Пенчев: Евала на Асен Василев за съкращаването на 30 000 чиновници
          Бюджетните приходи тази година имат нечуван ръст, без данъците да са се увеличавали. На този фон пазарлъците за бюджет с дефицит различен от 0 са крайно безотговорн....

Коментар

Как какъв?Както ние всички останали плащаме така о те ще плащат.А държавата ще им плаща за работодател.Значи една шивачка със 700 кинта ще плаща а един прокурор с 5000 няма???!!!!!

Коментар

Какъв е смисълът някой, който е на бюджетна издръжка, да дава пари на държавата? Държавата да даде едни пари и после да си ги вземе. Или ти имаш предвид орязване на заплатите с над 20%, което няма как да се случи.
              Как какъв?Както ние всички останали плащаме така о те ще плащат.А държавата ще им плаща за работодател.Значи една шивачка със 700 кинта ще плаща а един прокурор с 5000 няма???!!!!!

Коментар

Те да успеят да накарат държавните хрантутници да плащат осигуровки с мед ще ги мажем....Една работа почне ли с измама няма как да свърши добре
                Какъв е смисълът някой, който е на бюджетна издръжка, да дава пари на държавата? Държавата да даде едни пари и после да си ги вземе. Или ти имаш предвид орязване на заплатите с над 20%, което няма как да се случи.

Коментар

• Те да ги изволнят за кражби или безотговорност, и повече от 15% ще направят
                  Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                  Те да успеят да накарат държавните хрантутници да плащат осигуровки с мед ще ги мажем....
                  А дано... че им обещаха и 10% отгоре на заплатките. Тамън ще им стигнат да си платят половината И ако може да не им смятат заплатите в средната за страната....офф, много почнах да искам. А след днешното ми "придвижване" в София - искам и фандъка да се маня.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

чакай поне 2-3 месеца да се осерат реално. Засега поне за хубави неща говорят - 30к хрантутници по малко си е огромно постижение ако успеят някакси да го направят. Писаха в споразумението до края на 22 кво ще направят. Според мен и половината няма да свършат ама ще видим.
                    Лекинко ще възпрат раздаването на пенсии на калпак - одобрявам с 3 крака въпреки че АЗ ще загубя.
                    На мен не ми харесва че НЯМА РАДИКАЛНИ мерки - 5-10% тук таме ще пипнем нещо ко стане.
                    Несправедливостта трябва 100% да се пипне
                    Оф на приказки на ромски сватби съм се наслушал....Дедо Симо ментарджията какви обещания даде тия са гола вода...Двете П са първите обаче които се издъниха още преди да почнат.К.рчо е патологичен измамник.Кокорчо е по хитър пуснал го е напред и си мълчи......В една дебела книга пише че по делата трябва да съдим кой кой е.Те да успеят да накарат държавните хрантутници да плащат осигуровки с мед ще ги мажем....Една работа почне ли с измама няма как да свърши добре
                    Last edited by Andi11; 06.12.2021, 20:13.

Коментар

• Начинът на съставяне на правителство и неофициалните кандидатури не дават много хубави сигнали. Но така е в политиката, особено когато се стигне до коалиционни споразумения.

Коментар

• Първоначално изпратено от щурец Разгледай мнение
                        "Засега поне за хубави неща говорят - 30к хрантутници по малко"

Махат 30к чужди , за да сложат 50к свои.
                        Ники Василев беше н-к администрация , и той така направи...
                        И аз от това се опасявам. Тогава беше 3-на коалиция. Сега е 4-на - още по голям наплив за назначаване на калинки
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• "Засега поне за хубави неща говорят - 30к хрантутници по малко"

Махат 30к чужди , за да сложат 50к свои.
                          Ники Василев като беше н-к администрация така направи...

Коментар

Е така и аз гласувах анти Виденов....Резултата същия и края ще е същия..
                            Следователно - щом не ти върви с никого - проблемът, е в теб.

Коментар

чакай поне 2-3 месеца да се осерат реално. Засега поне за хубави неща говорят - 30к хрантутници по малко си е огромно постижение ако успеят някакси да го направят. Писаха в споразумението до края на 22 кво ще направят. Според мен и половината няма да свършат ама ще видим.
                              Лекинко ще възпрат раздаването на пенсии на калпак - одобрявам с 3 крака въпреки че АЗ ще загубя.
                              На мен не ми харесва че НЯМА РАДИКАЛНИ мерки - 5-10% тук таме ще пипнем нещо ко стане.
                              Несправедливостта трябва 100% да се пипне
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                Бате пешо, аз гласувам анти-герП бре - нито съм им вярвал на тия, нито нищо, но имаха шанс да бият БХ и затова гласувах за тях. Това е - сега ще си ги псувам на воля, щото съм гласувал (при това за тях), а който не е гласувал, няма право да се обажда

Коментар

Working...
                                X