Първоначално изпратено от barbaron
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеПредпоследно: Появи се пълен СПИСЪК с имената на министрите в кабинета на Петков
в средствата за масова дезинформация е ДЕЗИНФОРМАЦИЯ
Коментар
-
Бате пешо, аз гласувам анти-герП бре - нито съм им вярвал на тия, нито нищо, но имаха шанс да бият БХ и затова гласувах за тях. Това е - сега ще си ги псувам на воля, щото съм гласувал (при това за тях), а който не е гласувал, няма право да се обаждаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
Цитат към поста ви от Днес, 10:31
Къде е разликата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеА ето го и А отбора на България....Почтен до почтения специалист до специалиста.Честита подмяна и честито поредно стани ти да седна аз...Честито на поредните наивници които повярваха на зеленосертификатния *************************и Кокорчо....Гано изкарат до напролет....
Предпоследно: Появи се пълен СПИСЪК с имената на министрите в кабинета на Петков, има изненади
Служебният премиер Стефан Янев е понижен до шеф на военното ведомство, за ИТН няма вицепремиерско кресло
София, България 06 Дек. 2021, 08:57 36302 прочита 12 коментара Автор: БЛИЦ
Продължават дебатите около разпределянето на министерствата в бъдещия коалиционен кабинет. В неделя стана ясно, че всеки министър ще има пълната свобода да си назначава екип и зам.-министри. Електронното издание "Сега“ публикува проектосъстав на кабинет, позовавайки се на собствени източници.
Ето как изглежда поредната версия с назначенията според медията:
Министър-председател: Кирил Петков, ПП
Вицепремиер и министър на екологията: Борислав Сандов, ДБ
Вицепремиер и министър на държавните предприятия: Корнелия Нинова, БСП
Вицепремиер и министър на финансите: Асен Василев, ПП
Министър на вътрешните работи: Бойко Рашков, ПП
Министър на образованието: Николай Денков, ПП
Министър на растеж и иновации: Даниел Лорер, ПП
Министър на правосъдието: Надежда Йорданова, ДБ
Министър на регионалното развитие и благоустройството: Гроздан Караджов, ИТН
Министър на транспорта: Николай Събев, ПП
Министър на външните работи: Димитър Гърдев, ИТН
Министерство на електронното управление: Божидар Божанов, ДБ
Министър на младежта и спорта: Радостин Василев, ИТН
Министър на здравеопазването: Асена Сербезова, ПП
Министър на отбраната: Стефан Янев, ПП
Министър на културата: Теодор Мечкарски, ПП
Министър на енергетиката: Александър Николов, ИТН
Къде е разликата?रादोस्त
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Пешо, ма ти може и Максим Горки се изкараш както е тръгнало ...Last edited by power grid; 06.12.2021, 15:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Шъ мъ прущааш, ама новите дойдоха точно с тази, че не са кто старите. Обаче какво се случва - онези дадоха 50 кинта на пенсионерите, тези им дахо 120. Онези вдигнаха мининалната на 300 лева, тези ще я качат на 400. Онези вдигаха осигурителния праг, и тези го вдигат. Онези вземаха заеми на корем, и тези вземат заеми на корем. Онези бяха популисти и викаха, че ще разкрият и накажат далаверите на тройната ламя, и тези викат същото за предишните и т.н. С кое са по-различни?
Айде сега си представи, че някоя бамчица вземе та даде фира - е, така, щото са ги понатиснали малце. И тогава какво става? Или викаш, няма да има проблеми, щото земеделското министерство ще го дадем на бсп, ерго на дпс и всичко е точно. Засега виждам само празни приказки на килограм и нищо съществено, освен вземането на нови заеми и увеличаване на дълга, като междувременно правим :разкулачване" на тези, дето искат да са почтени!
Прецик, аз струвам колкото поне 10 средностатистически ... (без извинение) и такива като мен трябва да бъдат издигани на пиедеестал, но не, издигат се автоджамбази, плочкаджии, зидаромазази, агенти на недвижими имоти и т.н., които вземат 4-5 бона чисто и се осигуряват на 500 лева. Комунизъм на макс!
П.С. Но си прав, че при мен е лично решение - криворазбран алтруизъм, който все повече се убеждавам да прекратя
Предпоследно: Появи се пълен СПИСЪК с имената на министрите в кабинета на Петков, има изненади
Служебният премиер Стефан Янев е понижен до шеф на военното ведомство, за ИТН няма вицепремиерско кресло
София, България 06 Дек. 2021, 08:57 36302 прочита 12 коментара Автор: БЛИЦ
Продължават дебатите около разпределянето на министерствата в бъдещия коалиционен кабинет. В неделя стана ясно, че всеки министър ще има пълната свобода да си назначава екип и зам.-министри. Електронното издание "Сега“ публикува проектосъстав на кабинет, позовавайки се на собствени източници.
Ето как изглежда поредната версия с назначенията според медията:
Министър-председател: Кирил Петков, ПП
Вицепремиер и министър на екологията: Борислав Сандов, ДБ
Вицепремиер и министър на държавните предприятия: Корнелия Нинова, БСП
Вицепремиер и министър на финансите: Асен Василев, ПП
Министър на вътрешните работи: Бойко Рашков, ПП
Министър на образованието: Николай Денков, ПП
Министър на растеж и иновации: Даниел Лорер, ПП
Министър на правосъдието: Надежда Йорданова, ДБ
Министър на регионалното развитие и благоустройството: Гроздан Караджов, ИТН
Министър на транспорта: Николай Събев, ПП
Министър на външните работи: Димитър Гърдев, ИТН
Министерство на електронното управление: Божидар Божанов, ДБ
Министър на младежта и спорта: Радостин Василев, ИТН
Министър на здравеопазването: Асена Сербезова, ПП
Министър на отбраната: Стефан Янев, ПП
Министър на културата: Теодор Мечкарски, ПП
Министър на енергетиката: Александър Николов, ИТН
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40
Мани го Горки...
Толстой, Толстой...Бат Пешо е толстоист...
Вярва в наказанието Господне ( затова е тъй смирен...) и живее с природата и нейните закони...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМиролюба Бенатова:
"Евала на Христо Петров (Ицо Хазарта), който разказа какво се е случило в парламента по начин, който очакваме от журналистите там. Ицо поседя, погледа, видя и разказа: Пеевски си е вкарал охраната като депутат. Сложил го е на избираемо място, за да си има кой да го води до тоалетната и да го пази в кулоарите. Това е новина по всички правила на жанра.
Разказа и как, докато президентът изнасял речта си, разни депутати са си бъркали в носа, говорили са по телефона, държали са се демонстративно неуважително.
Този разказ на депутата Христо Петров можеше да е репортаж от първия парламентарен ден. Всичко описано от него можеше да бъде заснето и разказано журналистически. Случило се е пред десетки камери и репортери. Те са били там, където е бил и Христо Петров. Но не го разказаха. След това интервю с Ицо Хазарта си мисля, че "имам човек". Който вижда и не се обръща на другата страна. Дано не се промени. "
Нищо. Въртял се е като обран и наблюдавал какво вършат другите.
Значи и той толкова е слушал.
Сетих се, как преди много години на речите на Първия в залата имаше и такива,
които само слухтяха, какво вършат другите, дали внимават, дали ръкопляскат
или не дай Боже, някой да придреме.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Груйче, така е, свиквай, - нямаш предимство пред никой,
Не си вип, защото си плащал някакви Н-пъти повече осигуроки- това че си плащаш като поп е лично твое решение. Това е положението, И такова е поне от 12г-30г насам, не са ти виновни сегашните.
Айде сега си представи, че някоя бамчица вземе та даде фира - е, така, щото са ги понатиснали малце. И тогава какво става? Или викаш, няма да има проблеми, щото земеделското министерство ще го дадем на бсп, ерго на дпс и всичко е точно. Засега виждам само празни приказки на килограм и нищо съществено, освен вземането на нови заеми и увеличаване на дълга, като междувременно правим :разкулачване" на тези, дето искат да са почтени!
Прецик, аз струвам колкото поне 10 средностатистически ... (без извинение) и такива като мен трябва да бъдат издигани на пиедеестал, но не, издигат се автоджамбази, плочкаджии, зидаромазази, агенти на недвижими имоти и т.н., които вземат 4-5 бона чисто и се осигуряват на 500 лева. Комунизъм на макс!
П.С. Но си прав, че при мен е лично решение - криворазбран алтруизъм, който все повече се убеждавам да прекратяLast edited by X_Y; 06.12.2021, 14:20.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеМодератор речника ми не е просташки а реалистичен...Ако не виждате това което пиша значи сте пристрастни.Разбирам метаните към новата власт заради грантовете така че не ви се сърдя...Заглушаването на истината няма да промени реалността
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Да бе, типично комуноидно мислене - дайте да вземем от "богатите", дето се осигуряват на реални пари, за да дадем на "бедните", дето си крият данъците и лъжат държавата! А какво получваме в замяна, което да е повече, че да оправдае вдигането на прага? В болницата (хубаво, че никога не съм ходил на общо основание) вися заедно с тези, дето се осигуряват на минимума. В Администрацията нямам предимство пред тези, които са безработни и аз ги осгурявам. Ако звънна в Полицията нямам предимство пред когото и да е, нищо че струвам колкото 5-6 човека на минималната и т.н.
Е, какво оправадава по-висок праг на максималния осигурителен доход? Било по-справедливо - ми то аз и сега плащам много повече от всеки друг, дето се осигурява на минимума. Аман от комуноиди с претенции!
Не си вип, защото си плащал някакви Н-пъти повече осигуроки- това че си плащаш като поп е лично твое решение. Това е положението, И такова е поне от 12г-30г насам, не са ти виновни сегашните.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар