IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    Всякакъв списък на министри появил се до сряда
    в средствата за масова дезинформация е ДЕЗИНФОРМАЦИЯ
    Есряда не е толкова далече ще поживеем ще видим,Твоят канадски шлифер е патологичен лъжец и измамник.Излъга за гражданството.Излъга за инвестицията в Ловеч.Излъга за А отбора на България.Излъга за тестта за почтеност.Едно говори обратното върши.Бог знае колко още е лъгал.Той и за Харвард лъже ама карай при толкова много измами все някоя няма да се забележи.Иначе момчето е ухилен боядисал си е косата и му личи радостта от факта че се е докопал съвсем случайно до пост който не е по възможностите му .Много радостен кариерист поредната калинка само че боядисана лустросана и усмихната

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
      Предпоследно: Появи се пълен СПИСЪК с имената на министрите в кабинета на Петков
      Всякакъв списък на министри появил се до сряда
      в средствата за масова дезинформация е ДЕЗИНФОРМАЦИЯ

Коментар

• Бате пешо, аз гласувам анти-герП бре - нито съм им вярвал на тия, нито нищо, но имаха шанс да бият БХ и затова гласувах за тях. Това е - сега ще си ги псувам на воля, щото съм гласувал (при това за тях), а който не е гласувал, няма право да се обажда
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение

Цитат към поста ви от Днес, 10:31
          Къде е разликата?
          Върни п първото и ще видиш

Коментар

А ето го и А отбора на България....Почтен до почтения специалист до специалиста.Честита подмяна и честито поредно стани ти да седна аз...Честито на поредните наивници които повярваха на зеленосертификатния *************************и Кокорчо....Гано изкарат до напролет....
            Предпоследно: Появи се пълен СПИСЪК с имената на министрите в кабинета на Петков, има изненади

Служебният премиер Стефан Янев е понижен до шеф на военното ведомство, за ИТН няма вицепремиерско кресло

София, България 06 Дек. 2021, 08:57 36302 прочита 12 коментара Автор: БЛИЦ

Продължават дебатите около разпределянето на министерствата в бъдещия коалиционен кабинет. В неделя стана ясно, че всеки министър ще има пълната свобода да си назначава екип и зам.-министри. Електронното издание "Сега“ публикува проектосъстав на кабинет, позовавайки се на собствени източници.

Ето как изглежда поредната версия с назначенията според медията:

Министър-председател: Кирил Петков, ПП

Вицепремиер и министър на екологията: Борислав Сандов, ДБ

Вицепремиер и министър на държавните предприятия: Корнелия Нинова, БСП

Вицепремиер и министър на финансите: Асен Василев, ПП

Министър на вътрешните работи: Бойко Рашков, ПП

Министър на образованието: Николай Денков, ПП

Министър на растеж и иновации: Даниел Лорер, ПП

Министър на правосъдието: Надежда Йорданова, ДБ

Министър на регионалното развитие и благоустройството: Гроздан Караджов, ИТН

Министър на транспорта: Николай Събев, ПП

Министър на външните работи: Димитър Гърдев, ИТН

Министерство на електронното управление: Божидар Божанов, ДБ

Министър на младежта и спорта: Радостин Василев, ИТН

Министър на здравеопазването: Асена Сербезова, ПП

Министър на отбраната: Стефан Янев, ПП

Министър на културата: Теодор Мечкарски, ПП

Министър на енергетиката: Александър Николов, ИТН
            Цитат към поста ви от Днес, 10:31
            Къде е разликата?
            रादोस्त

Коментар

• Модератор в повторният ми пост къде видя повторение,,,Ставате смешни в слугинажа и слагането пред новата власт...

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Пешо, ма ти може и Максим Горки се изкараш както е тръгнало ...
                Аз никакъв не се изкарвам никакъв а за Максим Горки само съм чувал.Ако си мислеше че като харесваш двете П ние ще ги галим с перце лъжеш се.Ако имаш келепир от тая работа си признай за мен тия са непочтени измамници същите като Максим ама не Горки а Стависки....Не карайте пияни ха ха хаха ние сме почтени стига бе ма верно ли?
                Last edited by power grid; 06.12.2021, 15:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Шъ мъ прущааш, ама новите дойдоха точно с тази, че не са кто старите. Обаче какво се случва - онези дадоха 50 кинта на пенсионерите, тези им дахо 120. Онези вдигнаха мининалната на 300 лева, тези ще я качат на 400. Онези вдигаха осигурителния праг, и тези го вдигат. Онези вземаха заеми на корем, и тези вземат заеми на корем. Онези бяха популисти и викаха, че ще разкрият и накажат далаверите на тройната ламя, и тези викат същото за предишните и т.н. С кое са по-различни?

Айде сега си представи, че някоя бамчица вземе та даде фира - е, така, щото са ги понатиснали малце. И тогава какво става? Или викаш, няма да има проблеми, щото земеделското министерство ще го дадем на бсп, ерго на дпс и всичко е точно. Засега виждам само празни приказки на килограм и нищо съществено, освен вземането на нови заеми и увеличаване на дълга, като междувременно правим :разкулачване" на тези, дето искат да са почтени!

Прецик, аз струвам колкото поне 10 средностатистически ... (без извинение) и такива като мен трябва да бъдат издигани на пиедеестал, но не, издигат се автоджамбази, плочкаджии, зидаромазази, агенти на недвижими имоти и т.н., които вземат 4-5 бона чисто и се осигуряват на 500 лева. Комунизъм на макс!

П.С. Но си прав, че при мен е лично решение - криворазбран алтруизъм, който все повече се убеждавам да прекратя
                  Македонска дървена главо дебелаа що гласува за тия като ти разправях че са измамници?А отбор на България тест за почтеност...Ето ти А отбора на почтените
                  Предпоследно: Появи се пълен СПИСЪК с имената на министрите в кабинета на Петков, има изненади

Служебният премиер Стефан Янев е понижен до шеф на военното ведомство, за ИТН няма вицепремиерско кресло

София, България 06 Дек. 2021, 08:57 36302 прочита 12 коментара Автор: БЛИЦ

Продължават дебатите около разпределянето на министерствата в бъдещия коалиционен кабинет. В неделя стана ясно, че всеки министър ще има пълната свобода да си назначава екип и зам.-министри. Електронното издание "Сега“ публикува проектосъстав на кабинет, позовавайки се на собствени източници.

Ето как изглежда поредната версия с назначенията според медията:

Министър-председател: Кирил Петков, ПП

Вицепремиер и министър на екологията: Борислав Сандов, ДБ

Вицепремиер и министър на държавните предприятия: Корнелия Нинова, БСП

Вицепремиер и министър на финансите: Асен Василев, ПП

Министър на вътрешните работи: Бойко Рашков, ПП

Министър на образованието: Николай Денков, ПП

Министър на растеж и иновации: Даниел Лорер, ПП

Министър на правосъдието: Надежда Йорданова, ДБ

Министър на регионалното развитие и благоустройството: Гроздан Караджов, ИТН

Министър на транспорта: Николай Събев, ПП

Министър на външните работи: Димитър Гърдев, ИТН

Министерство на електронното управление: Божидар Божанов, ДБ

Министър на младежта и спорта: Радостин Василев, ИТН

Министър на здравеопазването: Асена Сербезова, ПП

Министър на отбраната: Стефан Янев, ПП

Министър на културата: Теодор Мечкарски, ПП

Министър на енергетиката: Александър Николов, ИТН

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40

Мани го Горки...
                    Толстой, Толстой...Бат Пешо е толстоист...
                    Вярва в наказанието Господне ( затова е тъй смирен...) и живее с природата и нейните закони...
                    Разбира се че вярвам в наказанието Господне.Аз не съм атеист...Да си смирен не означава да си овца и да блееш...А как ти тълкуваш смирението изобщо не ме интересува.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Миролюба Бенатова:
                      "Евала на Христо Петров (Ицо Хазарта), който разказа какво се е случило в парламента по начин, който очакваме от журналистите там. Ицо поседя, погледа, видя и разказа: Пеевски си е вкарал охраната като депутат. Сложил го е на избираемо място, за да си има кой да го води до тоалетната и да го пази в кулоарите. Това е новина по всички правила на жанра.
                      Разказа и как, докато президентът изнасял речта си, разни депутати са си бъркали в носа, говорили са по телефона, държали са се демонстративно неуважително.
                      Този разказ на депутата Христо Петров можеше да е репортаж от първия парламентарен ден. Всичко описано от него можеше да бъде заснето и разказано журналистически. Случило се е пред десетки камери и репортери. Те са били там, където е бил и Христо Петров. Но не го разказаха. След това интервю с Ицо Хазарта си мисля, че "имам човек". Който вижда и не се обръща на другата страна. Дано не се промени. "
                      А уважаемият депутат какво е свършил междувременно?
                      Нищо. Въртял се е като обран и наблюдавал какво вършат другите.
                      Значи и той толкова е слушал.
                      Сетих се, как преди много години на речите на Първия в залата имаше и такива,
                      които само слухтяха, какво вършат другите, дали внимават, дали ръкопляскат
                      или не дай Боже, някой да придреме.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Груйче, така е, свиквай, - нямаш предимство пред никой,
                        Не си вип, защото си плащал някакви Н-пъти повече осигуроки- това че си плащаш като поп е лично твое решение. Това е положението, И такова е поне от 12г-30г насам, не са ти виновни сегашните.
                        Шъ мъ прущааш, ама новите дойдоха точно с тази, че не са кто старите. Обаче какво се случва - онези дадоха 50 кинта на пенсионерите, тези им дахо 120. Онези вдигнаха мининалната на 300 лева, тези ще я качат на 400. Онези вдигаха осигурителния праг, и тези го вдигат. Онези вземаха заеми на корем, и тези вземат заеми на корем. Онези бяха популисти и викаха, че ще разкрият и накажат далаверите на тройната ламя, и тези викат същото за предишните и т.н. С кое са по-различни?

Айде сега си представи, че някоя бамчица вземе та даде фира - е, така, щото са ги понатиснали малце. И тогава какво става? Или викаш, няма да има проблеми, щото земеделското министерство ще го дадем на бсп, ерго на дпс и всичко е точно. Засега виждам само празни приказки на килограм и нищо съществено, освен вземането на нови заеми и увеличаване на дълга, като междувременно правим :разкулачване" на тези, дето искат да са почтени!

Прецик, аз струвам колкото поне 10 средностатистически ... (без извинение) и такива като мен трябва да бъдат издигани на пиедеестал, но не, издигат се автоджамбази, плочкаджии, зидаромазази, агенти на недвижими имоти и т.н., които вземат 4-5 бона чисто и се осигуряват на 500 лева. Комунизъм на макс!

П.С. Но си прав, че при мен е лично решение - криворазбран алтруизъм, който все повече се убеждавам да прекратя
                        Last edited by X_Y; 06.12.2021, 14:20.
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Модератор речника ми не е просташки а реалистичен...Ако не виждате това което пиша значи сте пристрастни.Разбирам метаните към новата власт заради грантовете така че не ви се сърдя...Заглушаването на истината няма да промени реалността
                          Пешо, ма ти може и Максим Горки се изкараш както е тръгнало ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Да бе, типично комуноидно мислене - дайте да вземем от "богатите", дето се осигуряват на реални пари, за да дадем на "бедните", дето си крият данъците и лъжат държавата! А какво получваме в замяна, което да е повече, че да оправдае вдигането на прага? В болницата (хубаво, че никога не съм ходил на общо основание) вися заедно с тези, дето се осигуряват на минимума. В Администрацията нямам предимство пред тези, които са безработни и аз ги осгурявам. Ако звънна в Полицията нямам предимство пред когото и да е, нищо че струвам колкото 5-6 човека на минималната и т.н.

Е, какво оправадава по-висок праг на максималния осигурителен доход? Било по-справедливо - ми то аз и сега плащам много повече от всеки друг, дето се осигурява на минимума. Аман от комуноиди с претенции!
                            Груйче, така е, свиквай, - нямаш предимство пред никой,
                            Не си вип, защото си плащал някакви Н-пъти повече осигуроки- това че си плащаш като поп е лично твое решение. Това е положението, И такова е поне от 12г-30г насам, не са ти виновни сегашните.

Коментар

• Пишете без цинични, просташки думи, достойни за шофьор на такси или градски транспорт, и няма да имате проблем, без значение от позицията ви.
                              रादोस्त

Коментар

• Модератор речника ми не е просташки а реалистичен...Ако не виждате това което пиша значи сте пристрастни.Разбирам метаните към новата власт заради грантовете така че не ви се сърдя...Заглушаването на истината няма да промени реалността

Коментар

Working...
                                X