IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Груйче, ти всички развити страни ги изкара кумоноиди.. Знаеш ли какви са данъците в САЩ , Германия Скандинавия и Япония.. Дали имат 10 процентна ставка..И на мемн не ми е изгодно, но нали искаме да сме като тях..В Афганистан и Дахомей какви са данъците..
    Знам какви са данъците, но знам и какво се получава срещу тях, особено на тема здравеопазване в сащ и особено ако си в горните 10% на обществото там като доходи. Отделно там, ако те сбарат да криеш данъци, както в България правят едно 80-90% от бачкащите в малки фирми, ще ти скъсат гъзъ, а у нас си е практика и ето, дори се поощрява с абсолютно неразумно вдигнатите минимални пенсии.

Държавата и преди, но и сега (а сега очаквах да е различно), директно ти казва - лъжи бре, крий данъци, няма проблем - колкото повече данъци криеш, толкова по-голяма пенсия спрямо прихода ти за нея ще ти дадем. Отделно ти казва и че се пълен ахмак, ако се осигуряваш на макса. Та такива работи - новите като старите, примерно с оная идиотия за данък депозит...
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Никоя Бота никоя...Ако и сега не отидат в затвора никога няма да отидат...Аз лично не вярвам.
      Европа евентуално - БГ съд няма никакъв шанс да ги осъди. Едва ли има и 1 прокурор или пък съдия дето да не е налазил в далаверите
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Груйче, ти всички развити страни ги изкара кумоноиди.. Знаеш ли какви са данъците в САЩ , Германия Скандинавия и Япония.. Дали имат 10 процентна ставка..И на мемн не ми е изгодно, но нали искаме да сме като тях..В Афганистан и Дахомей какви са данъците..

Осъдих за публикация срещу мен „Пик”, „Телеграф”, „Монитор”, „Шоу” и сайта crimes.bg. „Блиц” бяха публикували същата свинщина, но не можах да осъдя и тях, само защото се бяха прехвърлили към нова фирма издател и те претендираха, че публикацията е отпреди да е основана фирмата им.
        Делата се точиха 3 години, накрая ги спечелих всичките. Съветвам пострадали от жълто-кафяви медии да не се отказват да ги съдят, затова споделям тук моя опит.
        Като журналист съм бил от всички страни на барикадата. Съдили са ме и аз съм съдил. И в наказателни дела, и в граждански, с частни искове.
        Както е ставало дума и друг път, банкерката Петя Славова водеше 6 дела срещу мен персонално, като физическо лице, за поредица от публикации за кражби и измами в нейната банка. Първото беше с иск за 100 хил. лева за нанесени неимуществени вреди. Следващите пет – с искове по 50 хил. лева. Някои бяха с изсмукани от пръстите мотиви, имаше и искове пълни с напълно сгрешени или измислени данни от публикациите. Друг адвокат, свързан с тези статии, също заведе дело срещу мен.
        Делата постепенно ги загубиха, но атаките срещу мен не се ограничиха само с това. В края на 2015 в сайта „Пик” излезе материал със заглавие: „Първо в ПИК: Лъсна компроматна атака срещу „Инвестбанк”…” Малко по-късно новината беше преписана едно към едно и в сайта „Блиц”, с уточнението „съобщи „Пик”. Алваджията за бозаджията.
        В публикациите в двата сайта се обясняваше, че аз клеветя добрата жена и добрата банка. Такива неща не излизат ей тъй, щото някой редактор прочел какво пише за банката и банкерката, проявил съчувствие и изведнъж се загрижил за тях.

E-VESTNIK.BG
        Как осъдих „Пик”, „Телеграф”, „Монитор”, „Шоу” и др. – полезен опит срещу такива медии - e-vestnik.bg
        Осъдих за публикация срещу мен „Пик”, „Телегр

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Продължаваме промяната" настоява да се определи коефициент на зависимост между средната работна заплата и максималния осигурителен праг от 2.3 и той да се приложи още идната година, което ще го повиши с 450 лв. до 3450 лв. Това се разбра от интервю на Асен Василев пред Би Ти Ви.

dnevnik.bg
          Асен Василев обяви 30 хил. по-малко чиновници и вдигане на максималния осигурителен праг
          Да бе, типично комуноидно мислене - дайте да вземем от "богатите", дето се осигуряват на реални пари, за да дадем на "бедните", дето си крият данъците и лъжат държавата! А какво получваме в замяна, което да е повече, че да оправдае вдигането на прага? В болницата (хубаво, че никога не съм ходил на общо основание) вися заедно с тези, дето се осигуряват на минимума. В Администрацията нямам предимство пред тези, които са безработни и аз ги осгурявам. Ако звънна в Полицията нямам предимство пред когото и да е, нищо че струвам колкото 5-6 човека на минималната и т.н.

Е, какво оправадава по-висок праг на максималния осигурителен доход? Било по-справедливо - ми то аз и сега плащам много повече от всеки друг, дето се осигурява на минимума. Аман от комуноиди с претенции!
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• юруш на промяната...
            ...

Коментар

• Курнела е на мястото си... С Р Овча и Гечев....

Коментар

• FROGNEWS.BG
                Ще има нови санкции по ”Магнитски” в седмицата на Срещата на демокрациите
                В следващите някол

Коментар

• А ето го и А отбора на България....Почтен до почтения специалист до специалиста.Честита подмяна и честито поредно стани ти да седна аз...Честито на поредните наивници които повярваха на зеленосертификатния *************************и Кокорчо....Гано изкарат до напролет....
                  Предпоследно: Появи се пълен СПИСЪК с имената на министрите в кабинета на Петков, има изненади

Служебният премиер Стефан Янев е понижен до шеф на военното ведомство, за ИТН няма вицепремиерско кресло

София, България 06 Дек. 2021, 08:57 36302 прочита 12 коментара Автор: БЛИЦ

Продължават дебатите около разпределянето на министерствата в бъдещия коалиционен кабинет. В неделя стана ясно, че всеки министър ще има пълната свобода да си назначава екип и зам.-министри. Електронното издание "Сега“ публикува проектосъстав на кабинет, позовавайки се на собствени източници.

Ето как изглежда поредната версия с назначенията според медията:

Министър-председател: Кирил Петков, ПП

Вицепремиер и министър на екологията: Борислав Сандов, ДБ

Вицепремиер и министър на държавните предприятия: Корнелия Нинова, БСП

Вицепремиер и министър на финансите: Асен Василев, ПП

Министър на вътрешните работи: Бойко Рашков, ПП

Министър на образованието: Николай Денков, ПП

Министър на растеж и иновации: Даниел Лорер, ПП

Министър на правосъдието: Надежда Йорданова, ДБ

Министър на регионалното развитие и благоустройството: Гроздан Караджов, ИТН

Министър на транспорта: Николай Събев, ПП

Министър на външните работи: Димитър Гърдев, ИТН

Министерство на електронното управление: Божидар Божанов, ДБ

Министър на младежта и спорта: Радостин Василев, ИТН

Министър на здравеопазването: Асена Сербезова, ПП

Министър на отбраната: Стефан Янев, ПП

Министър на културата: Теодор Мечкарски, ПП

Министър на енергетиката: Александър Николов, ИТН
                  Last edited by X_Y; 06.12.2021, 12:54.

Коментар

• FROGNEWS.BG
                    Ще има нови санкции по ”Магнитски” в седмицата на Срещата на демокрациите
                    В следващите някол

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

че за какво го съдиха - ще е фалирал собствената си фирма и не дал на тиквата и 1лев?
                      Като Прокопиев че спечелил от Каолин 200млн и не дал на тиквата и 1 лев.
                      Бай пеше пеевски, духан и сие коя фирма са развили? Само рекет кражби и продажби (рязане за скрап)
                      Никоя Бота никоя...Ако и сега не отидат в затвора никога няма да отидат...Аз лично не вярвам.

Коментар

• Прокуратурата не може да крие номерата на делата, които е пратила към европейската прокуратура.

SEGABG.COM
                        Гешев е осъден да каже кои дела е пратил на Кьовеши
                        Прокуратурата не може да крие номерата на делата, които е пратила към ръководенат

Коментар

• WRITE.AS
                          Гешев крие олигарх на ГЕРБ от Кьовеши - смениха му ЕГН-то
                          Главният прокурор Иван Гешев откровено се опитва да саботира дейността на Европейската прокуратура, действаща като независим орган, и мо...
                          Харесване
                          Коментар
                          Споделяне
                          Last edited by Kiro; 06.12.2021, 10:51.

Коментар

• Кирил Петков: Готов е коалиционният договор за коалицията

Коментар

• Прокуратурата не може да крие номерата на делата, които е пратила към европейската прокуратура.

SEGABG.COM
                              Гешев е осъден да каже кои дела е пратил на Кьовеши
                              Прокуратурата не може да крие номерата на делата, които е пратила към ръководенат

Коментар

• За "Има такъв народ" (ИТН) са определени външно министерство, енергетиката, спортът и регионално развитие
                                Maкетата ако се надяват че ще им се отвори парашута сега...има да почакат.

Коментар

Working...
                                X