IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Цялата политическа каста в България е корумпирана.По презумция всеки ставащ политик отива заради лични интереси.Така е било.Така е в момента .Така и ще бъде.Ако случайно в това сборище попадне честен човек или се приобщава към чакалите или го изхвърлят от играта.Не съм гласувал от 2001 година-21 години и докато съм жив няма да гласувам за тая измет.Моя живот е в моите ръце.

    Коментар


    • Мафията спряла промяната... Това казва условният умнокрасивитет. България е интересна държава. Само тук една активна и шумна част от населението знае кои са мафиотите, че даже и взеха, че ги свалиха на избори. Много любопитно наистина.
      Та значи по времето на Киро България се отскубнала от мафията. Ама Киро е само продължител на промяната, нали така? Значи приемаме, че мафията не е в държавното управление, откакто Бойко падна от власт, нали така? Колко време мина оттогава?
      Сега давам думата на вас и наистина се надявам повече фенове на Киро, демократични българи, може и такива от БСП да ми кажат конкретно как това правителство засегна мафията и какво промени. Давам и жокери, за да не съм голословен.
      Щом Бойко и Пеевски са мафията защо промяната също ни бута към еврозоната? Нали уж промяна?
      Колко мафиоти влязоха в затвора, откакто промяната си "върна" държавата? Имена?
      Промяната справи ли се с енергийните картели? Или с каквито и да било картели?
      Каква съдебна реформа направи? Освободи ли магистратите от зависимостите им?
      Какви промени в социалните закони направи? Намали ли социалната поляризация? Чакам цифри и данни.
      По какъв начин подобри здравната система?
      Направи ли образователни реформи? Премахна ли делегираните бюджети и порочната система "парите следват ученика/студента?
      Върна ли доверието в институциите Народно събрание и Министерски съвет?
      Какъв е ръстът на инфлацията при промяната и защо е такъв?
      Показаха ли променливите величини в политиката по- висока култура от предишните. Човекът на снимката раздава ли средни пръсти, нарича ли други хора нещастни фашисти и сган? С какви законодателни инициативи подобриха живота на българите Киро, Хазарта и Ко?
      Как оправдавате родоотстъпническата км външна политика?
      Кой от тези и по какъв начин се опълчи и промени модела на ГЕРБ?
      .
      Нали беше проблем вземането на дългове от мафията? Защо продължиха да го правят и дори катализираха тези процеси?
      Знам, че отговорите на тези въпроси не са като да изпляскаш една снимка на Пеевски и мургавите протестиращи с автобусите. Аз не се правя на сляп и глух за тях и не пренебрегвам ролята на ГЕРБ и ДПС при съсипването на държавата.
      Но е време да се събудите от сладкия сън, който ви прожектира настоящата виртуална реалност. С действията си от ПП и присъдружните им с нищо не подобриха живота на българите, с никаква мафия не се бориха и дори не знаят как функционира тя.
      Създадоха обаче предпоставки за изключително тежка криза в икономическо отношение, която вече не знам дали изобщо би могла да бъде избегната. Въобще не искам да влизам в ролята на герой от Игра на Тронове и да предупреждавам, че зимата идва. Но съм длъжен, за да бъда чист пред собствената си съвест.
      Тодор Беленски
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

      Коментар


      • Бързоходко, ще трябва да крадете по- малко с мутрите и ДПС..И това ще свърши, но ти тогава ще си сменил пак ника като повечето тролове.. От кога си с този ник и защо пишеш само в Политика..Не отговаряй всички знаем..

        Дали напускащата Елена Гунчева ще си вземе и съветника с офшорките и 1,7 милиона дълговете към НАП? Такъв ценен кадър не бива да се изпуска. Може да мине съветник към наследника на Гунчева, известен в Пловдив като Шишо-Бакшишо.

        https://bird.bg/vazrazhdane-bachvarov/







        bird.bg
        Парламентарен съветник на ПП "Възраждане" с офшорки и 1,6 милиона дълг към НАП
        Last edited by Kiro; 24.06.2022, 20:52.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Увеличението от първи юли ще е само с 6,1%, обяви Деница Сачева




          epicenter.bg
          Депутатите провалиха пенсиите на над 2 милиона българи от 1 юли тази година
          Мда, кофти ще трябва да пишеш повече.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение

            Точно.....същото обаче важи с пълна сила и за ПП.
            Просто Киро си свърши мръсната работа и ще му дадат кокалче. Не помните ли, че СЛЕД сформирането на кабинета обяви два приоритета:

            1 - ваксинация до дупка
            2 - Македония в ЕС

            Как може, за Бога, насред небивалата мизерия това да са ти приоритетите. Антибългарите естествено не ги споменаха по време на кампанията. А ваксинацията резко премина в новия Ковид, т.е. в русофобска истерия. Отново припомням, че нищо такова не заявиха по време на кампанията. Нито дума не казаха за Митрофанова и подлъгаха много народ, че няма да разделят хората.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение

              Възраждането са за кофата и кандидатпрезидентшата им го каза в прав текст, като ги напусна, защото и ги видя отвътре какво представляват.
              Процесът на осъзнаване в електората им, явно ще глътне време - нищо друго освен празни излъгани илюзии, ако имат и мозък за такива
              Точно.....същото обаче важи с пълна сила и за ПП.

              Коментар


              • Грую Груев, най добре е да се направи един референдум в България за това че не искаме да ги поробваме и 99% от българите като кажат че това е вярно да им се занесе на техните написано на един лист да си го закачат вместо портрет на Тито на стената. Македония е като Украйна, половината са шиптъри и те въобще не стават за ЕС. Но щом ги искат нека да ги вземат, нас повече да не ни завимават с тях. Сега с този сепаратизъм който се надига, понеже има прост народ който си мисли че като си направи държава и проблемите му се решават, това нещо македонското е бягай от него колкото може по далеч.
                D.Y.F-091066

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

                  Берти, ай стига с тези шибани опорки за путя и т.н. Какво представлява северна фиромия и за кой пък да е важна? Какво има в нея -стратегически ли е разположена, многобройно население ли има, голям БВП ли, някакви тръби ли минвата през нея - какво? Ми нищо, камъняк и промити мозъци. Аз нямам никакъв проблем с тяхната кандидатура, все ми е тая, но имам проблем с "македонския" език и "нацията" им преди 1944. И точно щото дедите ми са мрели за свободата на дедите им (апропо, и арменски корпус си имаме тогава в армията - сигурно знаеш), не мога да ги приема такива, каквито са.

                  Позицията на нормалните българи е ясна - сегашните македонци могат да се определят за каквито си искат, стига да заявят ясно и категорично, че са нова нация, създадена от Коминтерна И Тито през 1944, и говорят диалект на българския език. Това е. Дотогава - вето. А Киро, Кокорчо и останалите от шайката им днес наляха огормно количество в мелницата точно на рублофилите от Израждане. Анатема за тях!
                  Рублофилите на капейкин имат нов член на мястото на самоотлъчката - Гунчева.
                  На нейно място влиза бакшиш. Яко
                  Най-накрая експертно мнение в парламента!
                  Изглежда, че мекерето капейкин вече се вижда как влиза на бял кон в парламента.
                  Ех пуста балканска простотия
                  Я всегда буду твоим поводом напиться.

                  Коментар


                  • Увеличението от първи юли ще е само с 6,1%, обяви Деница Сачева




                    epicenter.bg
                    Депутатите провалиха пенсиите на над 2 милиона българи от 1 юли тази година

                    Коментар


                    • Що е маке, все е юнак. Или не?
                      https://money.bg/economics/germaniya...ova-ataka.html

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

                        Макетата са ясни, но кажи честно какво да ги правим - да им направим една специална операция да ги демакедонизираме?
                        Горките колко бой са яли докато повярват, че са македонци, а сега да ги бием, че им го избием от главите....

                        Оставяме ги да плуват и да не се оправдават с нас, че им спираме развитието. Ако прекалят не пречи пак да им ударим спирачка.
                        В момента Русия дава мило и драго за разделени и наострени балкани и ще е много безотговорно да играем тяхната игра. И нека не забравяме, че основен радетел на македонизацията е именно режимът в Кремъл, а смешното е, че неговите марионетки в България крякат най-много как македонците са ни криви... пълна боза, но шарани се лоят в мътна вода.
                        Берти, ай стига с тези шибани опорки за путя и т.н. Какво представлява северна фиромия и за кой пък да е важна? Какво има в нея -стратегически ли е разположена, многобройно население ли има, голям БВП ли, някакви тръби ли минвата през нея - какво? Ми нищо, камъняк и промити мозъци. Аз нямам никакъв проблем с тяхната кандидатура, все ми е тая, но имам проблем с "македонския" език и "нацията" им преди 1944. И точно щото дедите ми са мрели за свободата на дедите им (апропо, и арменски корпус си имаме тогава в армията - сигурно знаеш), не мога да ги приема такива, каквито са.

                        Позицията на нормалните българи е ясна - сегашните македонци могат да се определят за каквито си искат, стига да заявят ясно и категорично, че са нова нация, създадена от Коминтерна И Тито през 1944, и говорят диалект на българския език. Това е. Дотогава - вето. А Киро, Кокорчо и останалите от шайката им днес наляха огормно количество в мелницата точно на рублофилите от Израждане. Анатема за тях!
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                        Коментар


                        • Мутрата-комунист,крадец и бандит наложи ветото, а сега се прави на европеец..Лицемерен слуга на Путин..

                          Елена Гунчева: "Възраждане е проект на кръгове около Бойко Борисов."



                          bgnes.bg
                          Биков: Който е против България в РСМ е против Европа
                          Ветото свърши своята работа. Това заяви депутатът от ГЕРБ Том
                          Last edited by Kiro; 24.06.2022, 18:00.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

                            Предателите винаги ще си останат предатели, макар че те реално нишо не са предали, защото са небългари! Лошото е, че алтернативата е ужасяваща. Ако и севернофиромците излязат по-големи политици от нашите, направо да я закриват тази държава и да ставаме протекторат. Пфу!
                            Макетата са ясни, но кажи честно какво да ги правим - да им направим една специална операция да ги демакедонизираме?
                            Горките колко бой са яли докато повярват, че са македонци, а сега да ги бием, че им го избием от главите....

                            Оставяме ги да плуват и да не се оправдават с нас, че им спираме развитието. Ако прекалят не пречи пак да им ударим спирачка.
                            В момента Русия дава мило и драго за разделени и наострени балкани и ще е много безотговорно да играем тяхната игра. И нека не забравяме, че основен радетел на македонизацията е именно режимът в Кремъл, а смешното е, че неговите марионетки в България крякат най-много как македонците са ни криви... пълна боза, но шарани се лоят в мътна вода.
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              БОРИСОВ- "В София нямаше осветление,нямаше улици,трамваи,коли...Нямаше нищо.Градът тънеше в мрак и смърт.И тогава аз станах кмет"
                              само за едно е прав - за смърт. Точно преди да стане кмет имаше вълна от поръчкови убийства и разчистване на сметки в мафиотските среди... това защото една групировка беше успяла да пробута една мутра за главен секретар на МВР - точно тогава беше рекорда по поръчкови разстрели...

                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                БОРИСОВ- "В София нямаше осветление,нямаше улици,трамваи,коли...Нямаше нищо.Градът тънеше в мрак и смърт.И тогава аз станах кмет"
                                И в Барселона ли така, преди да купи къща?
                                Я всегда буду твоим поводом напиться.

                                Коментар

                                Working...
                                X