Първоначално изпратено от barbaron
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Парите ги няма! Асен Василев трябва или да емигрира, или да бъде вкаран в затвора за престъпления срещу България
https://7dniplovdiv.bg/2025/01/22/%d...Fgx53m8-FUANpg
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronKiril Petkov
От няколко дни съм в САЩ по повод поканата да участвам в церемония по встъпването на Тръмп като следващия американски президент. Церемонията е съпътствана от срещи в различни формати преди и след самата церемония, които дават възможност да се обсъдят важни теми с другите гости, включително сенатори, конгресмени, бъдещи участници в кабинета на Тръмп, както и губернатори на щати..............
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronПокажи ми покани като тези, получени от Кирил Петков,
и аз ще се извиня на Костя Копейкин
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronСърдечно ти благодаря за съдържателния отговор.
Ще размишлявам над него, но продължавам да вярвам, че
Бориславова, Василев, Петков, Йорданова, екипа на ПП / ДБ
са носители на положителната промяна в българската политика
Аз казвам "Носителят на "положителната промяна" е доказан престъпник не само по Наказателния кодекс, но и по членове на Конституцията. Освен това е доказан дърт лъжец.".Last edited by Mateev; 22.01.2025, 16:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнение
А защо някой трябва да ни доближава до западния свят. Аз съм в западния свят и ..................
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
При теб има няколко начални погрешни постулата, фундамент и оттам излиза мисловна конструкция, която подлежи на преразглеждане.
Дължи се на това, че си навън от много време и явно нямаш възможност да следиш нещата от няколко ъгъла.
Сега, приятелю мой, НЯМА в бг политическа партия, чиито членове да не са деца и внуци на бивши пребоядисани комунисти. НЯМА.
Те държат всичко. Децата им, внуците им и правнуците им. Отдавна всички е разпределено. Те затова и бай Тошо го разкараха, за да лапат повече и необезпокоявани. Няколко групи в момента се конкурират по между си. Едните избраха нови господари, а другите са лоялни на старите господари. Толкоз.
Няма синя боичка в пейзажа. Синята боичка бе изпратена да я ядат прасетата по лагерите в Белене и Скравена веднага след 1944 г. Геополитика резултат от разпределението ни на една салфетка в Ялта.
Между различните червени производни просто се избира партията, която максимално да ни отдалечава от бившите господари и, както казваше Ляпчев: “со кротце, со Благо и со малко кютек”, максимално да ни проближава към западния свят.
Цялата романтика на синята боичка я забрави. Нещата ще си дойдат на мястото, когато внуците захапят истински капитализъм, което вече се случва.
Тогава котката ще лови ефективно мишки. Толкоз.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнениеА защо някой трябва да ни доближава до западния свят.
Аз съм в западния свят и определено не е това което съм си представялЧудя се защо се измъчваш в тоя "загнил" западен свят толкова години
Хайде, отивай в рая на ПутлерЧемодан-вокзал-россия
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеВинаги ми е било много забавно, когато ИМИГРАНТИ обсъждат БЪЛГАРСКАТА политика - който не плаща ДОД и социални осигуровки у нас, няма моралното право да се обажда! А още повече да ми четат нравоучително беседи
и се чувстваме засегнати от проблемите на днешния ден на българите.
Тези имигранти имат преимуществото да познават псевдосоциализма на "бай ви тошо"
и не са били облъчвани от чалгаджийската дезинформация след 1989 г
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеМежду различните червени производни просто се избира партията, която максимално да ни отдалечава от бившите господари и, както казваше Ляпчев: “со кротце, со Благо и со малко кютек”, максимално да ни проближава към западния свят.
Цялата романтика на синята боичка я забрави. Нещата ще си дойдат на мястото, когато внуците захапят истински капитализъм, което вече се случва.
Тогава котката ще лови ефективно мишки. Толкоз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronУмно хортуваш, но с една фраза ме шокира:
"имаш материален интерес от управлението на ГЕРБ, в което няма лошо"
Недоумявам как е възможно да се счита нормално в България
"да имаш материален интерес от управлението на" която и да е партия !
Политическите партии играят решаваща роля за функционирането на демокрацията, като структурират политическия живот, представят различни мнения и се стремят да ги превърнат в конкретни действия, след като са на власт.
Аз пък се учудвам, че не знаеш тези елементарни неща. В крайна сметка има поговорка: "интересът клати феса".
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Да си ме видял ежедневно да хваля ГЕРБ, както онзи изперкалия хвали ПП-ДБ?
Пука ми на патката за ГЕРБ или за ПП-ДБ или за която и да било друга партия. Нямаше да оплювам дори и ПП-ДБ, ако не беше оня дъртак, който ги хвали ежедневнно.
Иначе да - гласувам за ГЕРБ просто защото все за някого трябва да гласувам, но те са най-малкото зло от всички останали партии и освен всичко друго са единствените, които членуват в ЕНП (Европейска Народна Партия). А ЕНП управлява Европа откакто се помним и доколкото знам сме доволни от това, което е Европа сега.
Ако дъртака спре с ежедневните си словесни диарии в защита на ПП-ДБ, и аз ще спра да ги оплювам. В момента го правя само за да се възстанови справедливостта и за да опровергая неговите ежедневни лъжи.
По въпроса с корупцията - моето мнение е, че най-вероятно всички във властта са корумпиране, от първия да последния, така че точно тази думичка не е основание за избор на една или друа партия и един или друг корумпиран. Ако някой изперкал започне да ти твърди, че ПП-ДБ или някоя ддруга партия не са корумпирани, значи освен всичко друго е и дърт лъжец.
За корупцията вероятно е така, то това си е национален спорт, който се докопа да заивис нещо от него в държавните институции, веднага почва да изнудва.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар