Първоначално изпратено от Scotty
Разгледай мнение
Пука ми на патката за ГЕРБ или за ПП-ДБ или за която и да било друга партия. Нямаше да оплювам дори и ПП-ДБ, ако не беше оня дъртак, който ги хвали ежедневнно.
Иначе да - гласувам за ГЕРБ просто защото все за някого трябва да гласувам, но те са най-малкото зло от всички останали партии и освен всичко друго са единствените, които членуват в ЕНП (Европейска Народна Партия). А ЕНП управлява Европа откакто се помним и доколкото знам сме доволни от това, което е Европа сега.
Ако дъртака спре с ежедневните си словесни диарии в защита на ПП-ДБ, и аз ще спра да ги оплювам. В момента го правя само за да се възстанови справедливостта и за да опровергая неговите ежедневни лъжи.
По въпроса с корупцията - моето мнение е, че най-вероятно всички във властта са корумпиране, от първия да последния, така че точно тази думичка не е основание за избор на една или друа партия и един или друг корумпиран. Ако някой изперкал започне да ти твърди, че ПП-ДБ или някоя ддруга партия не са корумпирани, значи освен всичко друго е и дърт лъжец.
Коментар