IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Димчо Димов

    В България няма зависимости. В България има каста на зависимите, които през цялото време си търсят към кого да се прикачат и да гълтат плодовете на зависимостта. Това, очевидно за всички, е една и съща криминална, продажна група, която през цялото време лобира в чужда полза, без изобщо да се интересува от националното добруване. И са били винаги една и съща пасмина.

    Дали има зависимости? Естествено, че има. Под благовидния предлог за освобождаване от едни зависимости, България бива набутвана в други зависимости, като мениджърите на зависимостите са и са били винаги едни и същи. Политическата каста е съставена от рускозависими, натозависими, еврогейзависими,

    които в момента веят някакви евроатлантически занамена, ама това е поради конюнктурата. В БСП да не говорим, че там са от хамелеон нагоре. При Боцо е някаква менажерия от служеци, кой от кой по-слугуващи. За ДПС нещата ич не са по-розови.

    Иво Инджев се размрънкал, че европитеците били избърсали на Боцо задника и не си дава сметка, че в Брюксел има над 50 000 лобисти на всичко и всички, включително Русия. Който си мисли, че в Брюксел няма руски лобисти, значи е най-големият тъпак и наивник. Всички политици в Европа се занимават само и единствено с лобизъм

    И то в най-калташката му форма и в огромни мащаби. Байрактарят на на криминалния европейски лобизъм, разбира се, е любимата на цяла европа комисия.

    За лобизма в по-ниския ешелон на държавните администрации в цяла Европа е напълно невъзможно да се говори, защото там е такова тресавище, че няма начин да се проникне нито с телескоп, нито с микроскоп. Появяват се отделни симптоми и феномени, които леко или по-силно загатват за случващото се в средните управленски структури, и изводите са ужасяващи. Няма нищо чисто в така наречените „служебни съсловия“

    Съвременният човек, гражданинът, селянинът, нормалният човек е управляван от „служебни съсловия“, които някога са били професии, чийто успех и битие са зависели само и единствено от упражняващите ги. Учителите, селският стражар, кметът, докторът са били длъжности, които са имали задължения, свързани с добрата подредба на селището, демек „политиката“, и всяко селище е имало служители, които са били подотчетни пред хората. Впоследствие обаче тия служебни длъжности постепенно са се трансформирали в „служебни съсловия“, много от които даже вече се унаследяват и така се образуват „служебни касти“. Примерите са толкова много, че е напълно излишно да се назовават.

    В момента медицинската каста, която би следвало да се грижи за болните хора при нужда, се е превърнала в напълно безотчетен тиранин, крадец. Някога имаше един лекар, който обикаляше селото на повикване при спешни случаи. Днес обаче белопрестилковците са станали някакви глезеняци, на които трябва да се кланяме и да изпълняваме глупавите им нареждания, които поне да имаха някаква научна или здравна стойност.

    Същата е картинката с полицията, учителите, правораздавателна система, общинската и държавната администрация, синдикатите, политиците, банковата система, застрахователните компании, медийните манипулатори. Да простят тия, които съм пропуснал! Дори да допуснем, че някъде в тия съсловия се намират достойни хора, то масовата форма на социален терор, упражняван над хората, си остава

    Перверзното в цялата тая схема е, че „служебни съсловия“ по презумпция би следвало да „служат“ на народа, а практически се получава съвършено обратният феномен. Всяка обществена служебна професия се стреми постепенно да се превърне в „съсловие“ и крайната цел на тоя процес е трансформацията от служебна професия в служебно съсловие и служебните задължения на членовете на съсловието по един вълшебен начин се трансформират във власт и вместо да служат, те започват да ползват удобствата на така наречената „малка власт“, която неизменно води до перверзия.

    А малката власт корумпира личността отвътре. Само вижте с какво удоволствие разни медикалисти, за които е общоизвестно, че са на чужда хранилка, се изживяват, като началници на живота на хората, при това без да имат каквито и да било основания за това. Спомнете си за учителите, които с удоволствие тестваха децата, насилваха ги да носят маски, преподават им извратени идеологии!

    Органите за вътрешен ред в огромната си част са далеч от изпълняване на някакви ангажименти към народа. Държавната и общинската администрации са откровен паразит, впит в снагата на държавата и народа. Политическата каста изобщо не желая да я споменавам, щото писанието ще стане съвсем нецензурно. А международните институции, европейската администрация, обединени нации и нейните функционни подразделения! Тинята е страшна

    Всички тия съсловия в първоначалната си форма са имали за цел подобряване живота на нормалния човек и здравото общество и после някому е хрумнала гениалната идея да превърне тия служби в тираничен инструмент за упражняване власт над хората. Целият живот на съвременния човек се е превърнал в подчинение на служебни съсловия, които с нищо, ама с нищичко не оправдават своето съществуване и от служебни съсловия са се превърнали в слугински съсловия, но не на хората, а на някакъв самопровъзгласил се за господар на Земята елит, който от столетия краде, убива и лъже безконтролно.

    Така няма да стане. Направо не е възможно да бъде изградено някакво прилично и приемливо битие в условията на системен и систематизиран терор над нормалните хора. Продължаване напред с тая сбъркана операционна система е съвършено невъзможно. И тук не става дума за конкретни политици, лекари, учители, полицаи, съдии, а за откровено робска схема за подчиняване на нормалния човек.

    Така няма да стане.
    https://www.facebook.com/login/?next...00068773706033

    Коментар


    • На барби хората- лъжлива и крадлива пасмина

      Коментар


      • БЪЛГАРСКА ЛЕГИЯ АНТИМАФИЯ

        5 ч ·
        Соня Колтуклиева

        7 ч ·
        В днешно време да се лъже е много лесно, но краткотрайно. Всичко може да се провери - един мейл работа е.
        Така е сторил и Явор Дачков. Изпратил е запитване до Румъния. Ето резултатът:
        “В Министерство на транспорта на Румъния още не знаят, че ще участват в строителството на пет нови моста над Дунав. Предизборно от Продължаваме промяната тръбят, че вече са ги уредили.
        На 14 септември на предизборна среща с поддръжници Кирил Петков заяви, че всичко за градежа на мостовете над Дунав е готово, остава само да спечелят изборите и да започне строителството.
        На въпрос на „Гласове“ към румънското министерство на транспорта на какъв етап е тяхната готовност да посочат локации за петте моста, кога и с какво финансиране ще бъдат строени, бе получен следният официален отговор:
        "На ниво Национална железопътна компания „CFR-SA“, отдел „Външно финансирани проекти“ няма информация за взаимно споразумение между представители на румънското и българското Министерство на транспорта. Също така Националната железопътна компания SFR-SA не разполага с информация за източниците на финансиране на такива инвестиции, нито за очаквания срок за започване на същинска работа."

        Коментар


        • Aми сега и на розово изби и дъга ще има.. А кмета на Симитли няма ли да ревнува..



          dnevnik.bg
          Цитат на деня: Мата Хари може да е мъж
          Мата Хари може да е мъж. Бойко Борисов, лидер на ГЕР

          Коментар






          • bg-voice.com
            Хазарта: "Как успя да го поемеш целия едновременно на Дългия и на Дебелия" (ВИДЕО) - BG VOICE
            "Копейка, каква е твоята прогноза? Догодина т

            Коментар


            • https://www.facebook.com/TinaIvaylov...86096778291920

              Коментар



              • Как се източват пари за ремонти на пътища - "Въпросите" задава Генка Шикерова, 14 септември 2022

                https://www.youtube.com/watch?v=FxfP7c1J4dU

                Коментар


                • С освирквания и дюдюкания бяха посрещнати опитите на Манфред Вебер, шеф на групата на ЕНП в Европарламента, да „изпере“ името на бившия премиер Бойко Борисов. Повод за злощастното мероприятие бе обявения за незаконен арест на лидера на ГЕРБ през март. Вместо реанимиране на Борисов обаче, се получи екзекуция.

                  MOBILE.FROGNEWS.BG
                  Вместо да реанимира Борисов, Вебер го закопа на 2 метра под земята
                  С освирквания и дюдюкания бяха посрещнати опитите на Манфред Вебер, шеф на групата н

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                    Georgi Borisov Georgiev

                    НЕУВАЖАЕМИ "зърнари", когато лапахте милиардите от Европа що не ревахте? Защо не протестирахте? Когато си купувахте яхтите и джипове с европейски пари, защо не протестирахте? Когато Борисов ви газеше и унищожаваше нивите, за да построи на Путин ТУРСКИ ПОТОК, защо не протестирахте? Когато Буда, Пеевски и бандата им ви изнудваха за пачки, кюлчета и суджуци защо не протестирахте? А?

                    Защо сега протестирате срещу украинското зърно? Ще ви отслабнат майбасите ли? Вие нямате проблем с украинското зърно.
                    Господарят на вашите господари има проблем с това, че украинците го бият последните дни, като "маче у дирек" на фронта и ви ползват, като евтини вувузели да вдигате аларма.

                    Едно време се разказваше виц за един зевзек, дето се представял за музикант - "мъдурист". И като го питали какъв е този инструмент отговарял: "Диригента ми е вързал м@дурите с една връв и когато по време на концерта трябва да се извика "ОПА" дърпа рязка канапа и аз "засвирвам". Та в момента вие сте това - мъдуристите на Радев, Борисов и петата колона.
                    Нали ме разбирате?
                    #БОЕЦ
                    Разбираме
                    Когато ние се намираме в най-критическо положение, то той и тогава си е такъв весел, както и когато се намираме в най-добро положение. Студ, дърво и камък се пука, гладни от два или три деня, а той пее и сè весел! Вечер – дордето ще легнем – той пее; сутрин, щом си отвори очите, пак пее."

                    Христо Ботев

                    Коментар


                    • МУТРАТА -БОРИСОВ В ЗАТВОРА..

                      SKANDAL.BG
                      Иван Христанов: Бойко Борисов лично е закрилял схемата на Капитан Андреево : skandal.bg
                      Иван Христанов беше наро

                      Коментар


                      • Georgi Borisov Georgiev

                        НЕУВАЖАЕМИ "зърнари", когато лапахте милиардите от Европа що не ревахте? Защо не протестирахте? Когато си купувахте яхтите и джипове с европейски пари, защо не протестирахте? Когато Борисов ви газеше и унищожаваше нивите, за да построи на Путин ТУРСКИ ПОТОК, защо не протестирахте? Когато Буда, Пеевски и бандата им ви изнудваха за пачки, кюлчета и суджуци защо не протестирахте? А?

                        Защо сега протестирате срещу украинското зърно? Ще ви отслабнат майбасите ли? Вие нямате проблем с украинското зърно.
                        Господарят на вашите господари има проблем с това, че украинците го бият последните дни, като "маче у дирек" на фронта и ви ползват, като евтини вувузели да вдигате аларма.

                        Едно време се разказваше виц за един зевзек, дето се представял за музикант - "мъдурист". И като го питали какъв е този инструмент отговарял: "Диригента ми е вързал м@дурите с една връв и когато по време на концерта трябва да се извика "ОПА" дърпа рязка канапа и аз "засвирвам". Та в момента вие сте това - мъдуристите на Радев, Борисов и петата колона.
                        Нали ме разбирате?
                        #БОЕЦ

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Бъpзоходко Разгледай мнение
                          А дали не са опраскали льотчика Румборак, дето ни го инсталира за президент разведчика Решетников?

                          Ако наистина вярваш, че пенсионера Решетников има някаква роля в избора на Радев за президент, то имаш сериозни ментални проблеми.
                          Иди и се прегледай.
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            Ако има още заблудени, които да вярват и да гласуват за продажната тиква, национален предател, явно уличен в престъпления срещу народа и държавата, това ще е поредния срам и крах за България.







                            daniivanov.blogspot.com

                            От ЦРУ "опраскаха" Борисов!

                            Политика, актуална информация, коментари
                            А дали не са опраскали льотчика Румборак, дето ни го инсталира за президент разведчика Решетников?

                            Коментар


                            • Дълготрайният ефект от петролното ембарго през 1973 е световна икономическа рецесия. Редица държави регистрират тревожно високи нива на безработица и инфлация в следващите години. Цените на петрола и произвежданите от него продукти се повишават няколко пъти, а това поставя началото на нова ера в международните търговски и енергийни отношения. Арабските страни разбират, че петролът им може да се използва като политическо и икономическо оръжие срещу нациите, зависещи от доставките.
                              В България световната рецесия довежда до поредна дългова криза.
                              https://en.wikipedia.org/wiki/1973_oil_crisis

                              Сакате ли демокрация?

                              Коментар


                              • Ако има още заблудени, които да вярват и да гласуват за продажната тиква, национален предател, явно уличен в престъпления срещу народа и държавата, това ще е поредния срам и крах за България.







                                daniivanov.blogspot.com

                                От ЦРУ "опраскаха" Борисов!

                                Политика, актуална информация, коментари
                                Last edited by X_Y; 14.09.2022, 21:51.

                                Коментар

                                Working...
                                X