IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts



  • NOVINI.BG
    Николай Радулов: ДАНС трябва да провери за руски пари в партиите - Политика - Новини Бг
    Novini.bg - Актуалните новин

    Коментар


    • шествие на БЕЗРОДНИЦИТЕ за независима БЪЛГАРИЯ.
      Дали има 200 лумпена?
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

      Коментар


      • Татяна Кристи:

        Днес формално е празник на независимостта.

        Уви, България не е независима държава с независимо мислещи хора. България чрез нейния президент, правителство и служби е на директно управление от путинския режим. В новия парламент ще влязат поне две открити кремълски партии – израждане и бсп. Другите две кремълски подлоги са герб и дпс (които неумело крият мутренското си корумпирано от путин лице зад евроатлантизма). Медиите в България също не са независими, а подчинени на мафията на герб и на останалите посткпомуняги от всички цветове, които са ги превзели. Умовете на много хора също не са независими, а със сърп и чук в главата и безкритично преживящи руската пропаганда в пихтиестите си мозъци, в който буламачът от соца се е смесил с омразата към европейските ценности и преклонението пред путин или пред български местни мутри.

        Няма ден на независимостта днес, защото намирам българската нация, с извадката й във властта, да е на колене пред една мракобесна диктатура и без способността да различи добро от зло, просперитет от тотално затриване. Няма независима държава, докато хиляди си продават гласа на избори, а политици и партии са на издръжка на Кремъл. Няма независимост, докато няма прокуратура, която да разследва престъпленията на властта. Парализираната държава не може да бъде независима! А по-голямата част от българския народ е клинично неграмотен, за да различи на избори хората, които искат да го спасят от тези, които искат да го затрият!

        Коментар


        • Путин и тез ли почна да избива?
          Енергийният експерт Васко Начев е починал внезапно по-рано днес.
          Внезапно почина политологът Антоний Гълъбов
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

          Коментар


          • Първото дело на Кьовеши в България приключи с условна присъда

            Доколкото съм чел кьовеши е бг гешев- повечето присъди условни или по споразумение/ което си е пак присъда разбира се. Явно и в бг ще я караме така. Дано поне да удари по нависоко

            Коментар


            • "Продължаваме промяната" се срива с часове, а не с дни. Те правят кошмарно слаба кампания. По енергията ѝ е видно, че са в полуразпад. Само преди седмица бях готов да се обзаложа, че няма да има правителство след изборите, защото "Промяната" говори толкова анти-ГЕРБ, че след изборите няма да могат да направят коалиция. Математически, без участие на тези две партии, не може да има правителство. Но след съобщението на Путин за частична военна мобилизация, мисля, че и в американското посолство са обявили такава. При изостряне на конфликта, Америка не може да си позволи една от държавите на фронтовата линия да остане без правителство, и то с президент, който в техните очи се води проруски, друг е въпросът, че това не е така, а Радев се опитва да има балансирана позиция в защита на националния интерес. Затова си мисля, че американците ще привикат партийните лидери и ще им кажат – правете струвайте, но направете правителство.“



              „На Костадин Костадинов от Възраждане е оставена цялата ниша на антилибералния вот и говорене срещу господстващото тук западно статукво. Той много добре и разумно артикулира тезите си и успява да се възползва от всяка ситуация. Днес, след изявлението на Владимир Путин, е излязъл със съобщение, в което най-общо казва – който не иска да ходи войник и да воюва, да гласува за мен. Пряко и просто послание - ще го чуе всеки. Има и скрит непредставителен вот на гражданите, които не казват, че ще гласуват за "Възраждане". Не се отчита и вотът от чужбина. След отлива от Слави Трифонов, сега за Костадинов гласовете от там ще са повече. Той има шанс да стане втора политическа сила, както с вас предположихме още преди близо два месеца." Това заяви в предаване на Поглед ТВ, пред Валентин Кардамски, журналистът и политически анализатор Явор Дачков.

              Коментар


              • Валентина Милова е в София, България.

                27 мин ·
                Откакто излезе това с уродите, децата за донори на органи и Глигито съвсем целенасочено дебна коя политическа сила с кандидати за народни представители ще реагира и как. Видях, каквото ми трябваше.
                С МАЛКИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ! Скатавате се като ученик на контролно. Само че, контролното така или иначе се състоя и Ви бяха поставени оценки. На избори не е като в училище. Тук на скатаващите се оценката е СЛАБ 2! Независимо от причината за мълчанието!
                Ясно е, че информацията беше подхвърлена целенасочено две седмици преди изборите. Колкото и да ти е нисък интелектуалния статус ще се сетиш. И КАКВО ОТ ТОВА? Както се казва, благодарности на информаторите, които и да се те! Мен лично като баба на "урод" и кандидат за донор на органи ме интересува само същественото. И то е ДУМИТЕ И ФАКТЪТ. Оправданията и кризисния пиар за някаква си там игра на тези и дебат на друг. Не на мен! Аз изгледах няколко пъти целият оригинален запис.
                Високомерното развяване на знамето "само ние сме достатъчно интелигентни, за да разберем" може да мине някъде, но като гледам НЕ МИНА. И това, че се опитахте да изкарате цялата таргет група избиратели за ниско интелигентни и тъпи си е само за Ваша сметка. Манията за величие и навирените носове не се харесват много.
                Който иска да ме харесва или не, но аз съм баба на дете с увреждане. На "урод" на езика на Глиги. ОТ МЕН ДРУГО НЕ МОЖЕТЕ ДА ОЧАКВАТЕ. Надеждите за бъдещи коалиции не ми влизат в работата и не са мой проблем.
                МЪЛЧАНИЕТО ВИ ПРЕДИЗБОРНО КАЗА, КАКВОТО ТРЯБВАШЕ.
                КАЧЕСТВЕНИЯТ КОНТРОЛ МИНА.


                Дай Бг на тези избори се удавиха

                Коментар


                • Честит празник на всички

                  Коментар


                  • https://www.dnevnik.bg/analizi/2022/...ma_na/?ref=rss

                    Поредния руски близач министър същия като началника си -пу.......
                    Last edited by tandem; 22.09.2022, 09:23.

                    Коментар


                    • Четиресе и пет години стигат.
                      https://pogled.info/svetoven/georgi-...izstrel.146564
                      Фурнаджийско се дс

                      Коментар


                      • Надфръгаме шкале Урсуле.Още не е време за гъбина (ватенка)
                        https://www.eso.bg/index.php
                        Hugo Boss
                        https://www.olx.bg/d/moda/drehi/q-%D...8%D0%BD%D0%B0/

                        Коментар


                        • Първа осъдителна присъда за подкуп по обвинение на Европейската прокуратура



                          dnesnews.bg
                          Първа осъдителна присъда за подкуп по обвинение на Европейската прокуратура

                          Коментар






                          • segabg.com
                            Кабинетът пробва да ограничи през КС властта на Гешев
                            Служебнот

                            Коментар




                            • След вчерашния ден дай боже бойкикев да отиде под чертата

                              Коментар


                              • Туризмът настоява за лесен внос на работници от Гвинея и Сенегал

                                Е сега ще се подобри българския генофонд

                                Коментар

                                Working...
                                X