IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение

    Колега, я кажи ти за кой ще гласуваш, кого одобряваш и защо? Че само критикуваш, струва ми се. Все пак е дискусия. Ясно, кой не харесваш.
    Е то не е ли очеизвадно?

    Коментар


    • Това вече удари дъното.За пръв път след Жан Виденов може да искаме заем от МВФ
      В момента заеми от МВФ получават предимно държави от африканския континент
      И Тончето вика Герб били виновни за Еврозоната

      https://www.investor.bg/a/540-danats...limo-do-vchera




      Last edited by petrg5s; 15.03.2023, 21:43.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
        Не обичам да спамя. По-напред съм писал. Интересно ми е твоето мнение. Ако не искаш или те е срам, или страх, не казвай. Няма сега заради мен да пострадаш, я?
        Това не ми прилича на дискусия,а на селско заяждане от поредния объркан Шаро...

        Коментар


        • ''МЪЛЧАНИЕТО НА АГНЕТАТА, ПАРДОН - НА МЕДИИТЕ,
          относно вчерашното мирно шествие в девет големи български града
          ЗА НЕНАМЕСА И НЕ ВЪВЛИЧАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВОЙНАТА НА'ТО-РУСИЯ, която се води на територията на Уркайна, е твърде обезпокоително. То е нещо, като МЪЛЧАНИЕТО НА МОРЯЦИТЕ по време на спасението на българския кораб от пристанището в Мари'у'пол. МЪЛЧАХА МОРЯЦИТЕ ТОГАВА. Само един се осмели да говори, но думите му бяха заглушени от медиите, и малцина го чуха.
          Да говориш ИСТИНАТА във време на ПОВСЕМЕСТНА ЛЪЖА и информационно затъмнение, или дезинформация (което е едно и също) - е равносилно на РЕВОЛЮЦИЯ, а революционери йок. Не се прескачат революционерите в наши дни.
          Страшно е МЪЛЧАНИЕТО НА АГНЕТАТА (пардон - на медиите)
          Защото МЪЛЧАНИЕТО всъщност ГОВОРИ.
          Говори много! И говори ИСТИНАТА.
          За тези, които могат да чуват в мълчание...
          Такива работи.
          _______________
          КАРАЙ! МОЖЕШЕ ДА БЪДЕ И ПО-ЗЛЕ.
          Можеше да бъде и по-зле, ако вместо МЪЛЧАНИЕ бяха избрали МАНИПУЛАЦИЯ!
          Тогава щяха да съобщят на милиони ТЕЛЕ - зрители, че "шепа русо'фили са излезли по площадите да протестират в подкрепа на Пу'тин, и на вой'ната", и какво ли още не щяха да съчинят - подкрепено с подходящи кадри, факти, и "доказателства"
          И щяха да объркат още повече ОВЧЕ-населението.
          Както винаги са го правили...
          Както го направиха и, когато хиляди осъзнати хора и родители ПРОТЕСТИРАХА срещу "Истанбулската конвенция" и в подкрепа на това ДЕЦАТА ДА БЪДАТ СОБСТВЕНОСТ НА СВОИТЕ РОДИТЕЛИ, А НЕ НА ДЪРЖАВАТА. И те, РОДИТЕЛИТЕ, да имат правата да се разпореждат С ДЕЦАТА СИ, както е редно, и както Природата е отредила,
          а не, разни НПО-та!
          Та ези същите бяха представени от медиите тогава като "ШЕПА ОБЪРКАНИ ХОРА",
          които не знаят какво искат.
          Много добре знаеха какво искат хората тогава.
          Но МАНИПУЛАЦИЯТА на медиите беше голяма - толкова голяма, че успя да обърка съзнанието на безсъзнателните.
          _______________
          Тъй, че в случая МЪЛЧАНИЕТО беше по-добре от МАНИПУЛАЦИЯТА.
          Защото то ГОВОРИ много.
          МЪЛЧАНИЕТО говори по-добре от думите.
          На тези, които могат да чуват и в мълчание.
          _________________
          И все пак...
          СТРАШНО Е МЪЛЧАНИЕТО НА АГНЕТАТА.
          И НА МОРЯЦИТЕ.
          НА МЕДИИТЕ СЪЩО. ОСОБЕНО НА МЕДИИТЕ!
          Страшна е и ВЛАСТТА, която медиите имат върху съзнанието на безсъзнателните.
          Ето това е най-страшното. ВЛАСТТА!
          Някой беше казал, че МЕДИИТЕ СА ЧЕТВЪРТАТА ВЛАСТ
          (след другите три: законодателна, съдебна, и изпълнителна власт - полицията)
          Аз ще ви кажа: ПЪРВАТА ВЛАСТ СА.
          Първата власт са медиите!
          Другите три се нареждат след тях.
          Медиите са ПЪРВАТА ВЛАСТ.
          И по-страшно от МЪЛЧАНИЕТО НА МЕДИИТЕ е само ВЛАСТТА, която имат върху съзнанието на безсъзнателните.''
          Гълъбина Митева
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

          Коментар


          • Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

            За да е диксусия,а не разпит ,трябваше да почнеш ти и да кажеш защо
            Не обичам да спамя. По-напред съм писал. Интересно ми е твоето мнение. Ако не искаш или те е срам, или страх, не казвай. Няма сега заради мен да пострадаш, я?

            Коментар


            • Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
              Колега, я кажи ти за кой ще гласуваш, кого одобряваш и защо? Че само критикуваш, струва ми се. Все пак е дискусия. Ясно, кой не харесваш.
              За да е диксусия,а не разпит ,трябваше да почнеш ти и да кажеш защо

              Коментар


              • „ОСКАР“ ЗА РАДЕВ ЗА ПРОДАЖНОСТ И НАГЛО ЛИЦЕМЕРИЕ! ОЧАКВАТЕ БОРБА С КОРУПЦИЯТА ЛИ? ОТ ТЕЗИ, КОИТО ПРЕВЪРНАХА „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“ В МАГИСТРАЛА? ЗАБРАВЕТЕ!

                Без Херо, по Херовски!

                Радев пак в услуга на американските си кукловоди. Щял да бори корупцията, ма не тази от „Пътя на Копринката“, заставят го да легитимира и „шарлатаните“ Кирчо и Кокорчо.

                Румен Радев за пореден път ще постави себе си в услуга на кукловодите си от Щатите. Това ще стане само след седмица – на 21 март, при това знаково, защото тогава в София, по разпореждане от Вашингтон, се сбират де що има местни резиденти на американски служби, тинк-танк групи и НПО-та.

                Радев е привикан от американските си началници, за да открие Балкански форум „Антикорупция и национална сигурност“, на който съорганизатори са новата звезда на янките – Крум Зарков, настанен удобно в Министерство на правосъдието, за да обслужва интересите на кръга „Капитал“, неговата софийска адвокатска кантора и познахте – ГМО политическите проекти – „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“.
                За да няма никакво съмнение – кой точно движи в сянка организацията по събитието, веднага след имената на прокситата им – Радев и Зарков, янките са сложили това на шарже д’афера си Андреа Броулет-Родригес, която го играе посланик до идването на следващия генерал-губернатор на територията. Може Херо Мустафа да я няма, но ние си действаме по Херовски.

                Парадоксално, но именно Румен Радев ще се изявява като борец с корупцията, ама със сигурност не и тази, която минава по „Пътя на Копринката“. Това е повече от ясно.

                По-интересното е, че Радев е заставен, ясно от кого, публично да легитимира и „шарлатаните“ Кирчо и Кокорчо, в чието създаване доброзорно съучаства преди близо две години.

                Софийският форум се организира под егидата на Фондация „Америка за България“, „Центъра за изследване на демокрацията“, Фондация „Фридрих Еберт“, Ирландския финансов механизъм и забележете – Базелския институт.

                Точно преди година по същото време, тогава още като премиер, Кирил Петков подписа Меморандум за сътрудничество с въпросния Базелски институт, на когото всъщност ще плащат солидни бюджетни средства, за да ни съветват „как да борим корупцията“, но не и тази, която е свързана с нашите хора и нашите интереси.
                Цялото събитие пък минава под егидата на т.нар. Summit for democracy, т.нар. „Среща за демокрация“, която пък е проект за лъскане на имиджа на президента на Щатите Джо Байдън.

                В края на 2021 г. Байдън събра във Вашингтон 110 лидери на първата „Среща на демокрацията“. Сега се планира и втора такава сбирка като Щатите назначиха за координатор на проекта в България именно своето протеже Крум Зарков, на когото му е обещана възходяща кариера, ако продължава да съдейства за превръщането на България във военна зона.
                В София се сбират обаче американски проксита, които играят подривна и лобистка роля в редица държави от Западните Балкани, които са извикани, за да слушат мантрите на Шанти Калатхил, която преди година напусна администрацията на Джо Байдън след провеждането на първата Среща по демокрация.

                От цялата бутафория, която ще ни залее след седмица, може да се разбира следното: Румен Радев няма мърдане, ще слуша кукловодите си, за да не се окаже някое негово протеже санкционирано по „Магнитски“.

                Щатите наистина гледат на нас като на плацдарм срещу Русия, а и на удобна база за влияние в региона.

                И последното – очаквате борба с корупцията ли? От тези, които превърнаха „Пътя на Копринката“ в магистрала?

                Забравете!

                Afera.bg

                Коментар


                • Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

                  -Това,че премиера на БГ ,семеен с 3 деца, изневерява с няква сгодена млада фръцла,като за тези ласки тя получава 5-цифрена заплата и обикаля света за наша сметка,не е важна тема викаш.И е страхотен пример за избирателите му шимпанзета

                  -Това ,че същият клоун, според конституционния съд,а не според жълтините които четеш,излъга само и само да дойде на власт,не е важно викаш.Нека я нарушава конституцията,проблем няма никакъв.Още по-страхотен пример за избирателите му шимпанзета

                  -Това ,че цените са 100% + от когато дойдоха любимците ти,гледам възхваляваш и ицо хазарта в преден пост, не е важно викаш.

                  -Това,че всичките кукли на конци от Пълен Провал са продукт на един олигарх и спонсорирани от други престъпници олигарси, също не е важно викаш.

                  Важно е да въртим някви партенки ,като 2г всички служби бяха впрегнати и накрая не намериха нито едно доказателство.
                  Толкова ли ви е акъла?


                  Колега, я кажи ти за кой ще гласуваш, кого одобряваш и защо? Че само критикуваш, струва ми се. Все пак е дискусия. Ясно, кой не харесваш.

                  Коментар


                  • Още веднъж - за пети път (!) през последните шест години - България беше свързана с Оскарите.
                    Съмнявам се, че има друга страна в света извън САЩ с толкова престиж в това изкуство за този период!
                    Да припомним:
                    • (1) Първият “Оскар” България получи през 2017 г в лицето на Владимир Койлазов от Chaos Group за филмови технически ефекти. За ефекта от тази награда говори и фактът, че след сливането на неговата компания с много по-голяма германска компания миналата година, то новата компания прие да носи бранда Chaos.
                    • (2) През същата година за “Оскар” бе номиниран за автор на най-добър анимационен филм великолепният Theodore Ushev.
                    • (3) През 2019 г на сцената на The Dolby Theater за първи път се качи и български актьор, наборът Dimiter Marinov, за да получи заедно с актьорския състав “Оскар” за най-добър филм The Green Book.
                    • (4) През 2021 г номинация за “Оскар” за най-добра актриса в поддържаща роля за филма “Борат 2” получи страхотната Мария Бакалова.
                    • (5) През 2023 г “Оскар” за най-добър документален филм получи Христо Грозев като част от екипа, реализирал филма "Навални".
                    Ето какво казва режисьорът на филма Daniel Rohr на церемонията в компанията на семейството на Навални:
                    “Дължим всичко на нашия български мозък - Христо, ти рискува толкова много и направи толкова много за този филм!”.

                    За мен лично последната награда е най-ценна за България. Докато другите са свързани с професионално майсторство на световно ниво, то тази награда поставя чрез Христо Грозев високо България на пиедестала на най-важните ценности: правата и достойнството на човека.
                    Самият Христо - за чийто талант разбрах още през далечната 1995 г, когато присъствах на бала на първия випуск на американския университет в България - е символ сам по себе си на изключителното съчетание на интелект, смелост и вдъхновение за служба на най-важната кауза: Свободата.
                    Дано стане примерът за подражание, от който жизнена нужда има бъдещето на нашата нация.

                    Коментар





                    • Всички световни признания за българи, идват само за тези,
                      които са творили и работили извън България!
                      Замислете се защо е така...


                      Днес едно психясало джудже беснее страшно в бункера си.
                      И тропа от яд, че не може да пусне бомба над Оскарите
                      или да ги прати всичките от там в Гулаг!
                      Оскарът за филма "Навални" свърши много повече от директен обстрел по окупаторите.
                      Джуджето вижда плачевния си край и тропа от яд с обувките си на токчета...
                      Last edited by barbaron; 14.03.2023, 12:57.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                        шарлатански глупости от 1001 нощ
                        -Това,че премиера на БГ ,семеен с 3 деца, изневерява с няква сгодена млада фръцла,като за тези ласки тя получава 5-цифрена заплата и обикаля света за наша сметка,не е важна тема викаш.И е страхотен пример за избирателите му шимпанзета

                        -Това ,че същият клоун, според конституционния съд,а не според жълтините които четеш,излъга само и само да дойде на власт,не е важно викаш.Нека я нарушава конституцията,проблем няма никакъв.Още по-страхотен пример за избирателите му шимпанзета

                        -Това ,че цените са 100% + от когато дойдоха любимците ти,гледам възхваляваш и ицо хазарта в преден пост, не е важно викаш.

                        -Това,че всичките кукли на конци от Пълен Провал са продукт на един олигарх и спонсорирани от други престъпници олигарси, също не е важно викаш.

                        Важно е да въртим някви партенки ,като 2г всички служби бяха впрегнати и накрая не намериха нито едно доказателство.
                        Толкова ли ви е акъла?


                        Last edited by petrg5s; 14.03.2023, 12:49.

                        Коментар


                        • Темата за паметниците е активно мероприятие на ГЕРБ и ДПС ,за да се отклони вниманието от бойко Борисов и делян Пеевски и некачественото строителство на пътищата ,където всеки ден гинат сънародници.

                          Трябва да се разследват кражбите от строителството на пътища и качеството на всички пътища построени от хидрострой и други близки до властта фирми като магистралите,регионалните обекти в София,булевард Левски във Варна и т.н. за да се види стила на управление на бившите управляващи.


                          Паметниците са важна тема ,но не и е сега времето по време на избори.

                          Не за пръв път форумните тролове се опитват да манипулират и изместват важните теми в исканите от тях посоки.

                          Просто влезте в контролния си панел и ги сложете в игнор листата си.

                          Вероятно няма да ви отговоря овече в темата.

                          Важното е всеки да има свое мнение и да отиде да гласува според него.

                          Повече активност - по-малък шанс на манипулациите по време на изборите!


                          Коментар


                          • Късометражният филм "Невидимият парапет" грабна наградата Оскар в тазгодишното издание
                            Утешителна награда и за операторско майсторство за точно снемане на ъгъла

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                              Социологическият въпрос не е какви са аргументите за събаряне на зловещия паметник.
                              Важно за бъдещето е да се разбере кои и защо така яростно го защитават.

                              Огромна част от защитниците на паметника на червената армия са от поколението живяло преди 1990г.
                              Тези хора все още се надяват, че в България ще се върне социализма и отново всички ще работят в държавни предприятия, а частният сектор ще изчезне.

                              Щом над 31 години след 10 ноември 1989г., а именно на 26 Юли 2021г. се появява статия във вестник Дума със заглавие Стратегическата задача е ликвидиране на капитализма е доказателство, че БСП продължава да бъде БКП. Затова е добра новина, че БСП вече се маргинализира.


                              https://duma.bg/strategicheskata-zad...alizma-n241862

                              Коментар


                              • Роналд Рейгън унищожи СССР - Империята на злото версия 1
                                Байдън ще унищожи русия на Путлер - Империята на злото версия 2
                                Last edited by barbaron; 12.03.2023, 20:56.

                                Коментар

                                Working...
                                X