IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пожелавам му успех в американския съд срещу санкциите срещу него по закона Магнитски. Олег Дерипаска не успя, та този смешник...

svobodnoslovo.eu
    Милият, мисли си, че някой ще тръгне да му доказва с името му, след като всички знаят, че работи през адвока
    Милият, мисли си, че някой ще тръгне да му доказва с името му,
    Last edited by RUBLA; 05.10.2021, 20:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Не е важно котката дли е бяла или черна- важното е да лови мишки- дрревна китайска мъдрост/ пословица/ И в този ред на мисли- нарушил ли е конституцията кирето- нарушил е. Трябва ли да бъде наказан- трябва. Актовете на нарушителя стават ли нищожни- стават. Могат ли уволнените от кирето да поискат да се върнат на основата на нищожните актове- могат и ще се върнат чрез съда.

Таааааа каква казваш е вината в случая на пикаещия във фонтани- освен че е глашатай, аз друга вина не виждам
      И С какво е нарушил конституцията, на която баце, маце, пеевци и божковци си мочат както си искат отгоре !?
      Занимавате се с кокошкарски истории в този казус.
      Не знам дали е нарушил и какво, но да го съди конституционния съд ако я е нарушил
      Last edited by zlatna treska; 05.10.2021, 18:35.

Коментар

• Хаа.Пешо- те всички ли са с просия и проституция..Е това е ДПС минган..
        Крадливите мутрокомунисти и мекеретата им от ДПС в затвора..
        Имхотеп - Факи- Латифов от Долни Дъбник е мекере и доносник на ДПС и той и жена му Хатидже , че и майка му..Как е лъгал с години отрепката, че е в САЩ , А е служил на Доган,

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Алоооооуууу, модераторите, докога ще търпите продавача на ватенки и руски трол да пълни форума с пропагандата си докато удобно се е установил в Зибен, Германия?
          Същото важи и за уютната среда за работа която сте създали на оня доносник Елника?
          Знаем че женската рода проси по Израел и Западна Европа та колко си плащаш

Коментар

• отмяна на матурите !

Гьошев като ученик с министър Атанасов и сега - като адвокат
            Когато за първи път чух, че Анастас Герджиков ще бъде кандидат за Президент, подкрепен от ГЕРБ, в главата ми моментално изплува спомен от 2002 година. За да съм 100% обаче убеден, че не греша, открих този спомен в сайта на bTV'.

Адвокат Кристиан Гьошев - бивш ученически лидер, който още на 18 години спечели едно от делата за отмяна на матурите, си спомня как тогавашния зам.-министър Анастас Герджиков е декларирал отказ да се изпълни съдебно решение.

Решението на ВАС

"Става въпрос за спечелените от мен и Нина Георгиева съдебни дела във Върховния административен съд за отмяна на плануваните първи задължителни матурите, без предвидено право на освобождаване с успех най-малко "Много Добър" (5) за моя випуск, завършващ училище през 2003 година.

Българската държава беше изтеглила заем от Световната банка в размер на 15, 3 мил.евро - за модернизация на образованието, поради което Министерството на образованието беше на 100% решено да проведе тези матури и да оправдае заема. Но уви. Съдът посочи и реши, че випускът ни е приет по стария учебен план и по него следва да завърши - с право да се освободим от зрелостните изпити. Основна пречка и враг в тази наша битка на ученици, родители и учители, беше образователния министър Владимир Атанасов - отказващ многократно да разбере проблема и задължително решен да ни прати незаконно на матурите.

Когато излезе решението на ВАС, Министърът беше на командировка в Нигерия. Тогава от "храстите" изскочи неговият заместник-министър Анастас Герджиков - назначен от квотата на НДСВ, а после част от "Новото Време", който с две думи каза, че независимо от съдебното решение, матури ще има, тъй като МОН така тълкувало съдебното решение.

Когато днес Герджиков вече тръгва към другия вход на "Дондуков", моментално си помислих как е възможно човек, който публично беше заявил, че едва ли не - не се интересува от спазване на съдебно решение, сега иска да ни бъде Президент. И още по-лошо, ако този някой е казал тези думи под натиска политическата конюнктура тогава, удобно настанен в назначаемото зам.-министърско кресло. В мозъкът ми крещи една фраза: "ЗАВИСИМ" !.

Обаче днес сутринта, отново се убедих, че такива хора нямат срам. Пускам телевизора и "О' чудо" - бившият и скандален Министър на образованието Владимир Атанасов, гордо възхвалява тогавашното си вице, та даже и част от инициативния комитет му бил. Не знам народът дали има кратка памет, но нека си спомним, как Царят "изхвърли" през 2003 г. от правителството си и Атанасов, и Герджиков, а начело на МОН застана покойният вече проф.Игор Дамянов, който успя да им оправи бъркотиите, които не бяха само свързани с матурите, а и с дипломите ни за средно образование - единствените в историята, които НЯМАТ ЗАПИСАН ОБЩ УСПЕХ (за спомен от Владо).

После Анастас Герджиков пак беше политически назначен на удобно място в "Научния фонд" към МОН, а по-късно отново сменен, отново след скандал. Другите неща, от по-новата история за майка му и т.н. вече сте ги прочели.

Човекът Герджиков после станал професор, та и Ректор на СУ, но като си го съпоставя в съзнанието с други професори - например Даниел Вълчев, си представям разлика между Картинг и Формула 1. Май искат да НАЗНАЧАТ, чрез избори, поредния щатен и свикнал на заплата в държавата чиновник..."

Коментар

Алоооууу модераторите, изтрили сте 3 страници в които страница и половина са изтритите коментари на импотента. какво трябва да направи за да яде банана?? Ако беше амстердамата досега щеше да го е баннала 10 пъти. Поръчки ли изпълнявате, плаща ли си въпростния, що ли
              Алоооооуууу, модераторите, докога ще търпите продавача на ватенки и руски трол да пълни форума с пропагандата си докато удобно се е установил в Зибен, Германия?
              Същото важи и за уютната среда за работа която сте създали на оня доносник Елника?
              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yandox

козаря Пешо
                пак се напика

хихихихи
                Поне измисли нещо свое бе нещастник....И довечера деЦката да е свободна щото ще съм на гости на майка ти и не е удобно да чуваш какво се прави...А иначе няма проблем да ти пикая в грозната муцина

Коментар

• Мараджиев, който по неведоми начини в момента е един от най-богатите гербопитеци, държал сумата кеш в дома си преди вота на 11 юли. Два дни преди изборите – на 9 юли, по сигнал МВР-ПЛОВДИВ

svobodnoslovo.eu
                  На вниманието на Бойко Рашков: Кметът на ГЕРБ в Стамболийски броил 2 млн. за изборите на ромски барони, вади още 2 000 000 на 14 ноември
                  На вниманието на вътрешния министър Бойко Рашков! Кметът на ГЕРБ в Стамболийски – Георги Мараджиев, на миналите избори е платил 2 млн. на циганските босове за купув....

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение

Пикаещият във фонтана Румен Петков ли ги тиражира такива.
                    Не е учудващо ако идват избори, Тогава го виждаме и чуваме него.
                    С агент Гоце са най-почтения обществен барометър.
                    Не е важно котката дли е бяла или черна- важното е да лови мишки- дрревна китайска мъдрост/ пословица/ И в този ред на мисли- нарушил ли е конституцията кирето- нарушил е. Трябва ли да бъде наказан- трябва. Актовете на нарушителя стават ли нищожни- стават. Могат ли уволнените от кирето да поискат да се върнат на основата на нищожните актове- могат и ще се върнат чрез съда.

Таааааа каква казваш е вината в случая на пикаещия във фонтани- освен че е глашатай, аз друга вина не виждам

Коментар

• ПЕТЪР БОЯДЖИЕВ

Ректорът на Бойко Борисов щял да обединява нацията. И тъй като аз съм много близък приятел с един бивш ректор, за съжаление вече покойник, ще запитам ректорът на Борисов способен ли е да извърши това което ректорът на Тодор Живков, който беше моят приятел извърши. Когато бях задържан и осъден като студент абсолвент, Благовест Сендов беше декан на Математическият факултет. Разбира се деканът ме изключва от университета. Такива бяха правилата. Когато след 10 години бях освободен от затвора, деканът вече беше ректор на СУ. Поисках среща с ректорът и я получих. Разбира се, можеше и да не ме приеме и да се скрие, но познавах семейното му възпитание, от семейство на протестанти и вярвах, че ще ме приеме. При срещата му връчих кратка молба в която исках възстановяването ми за да защитя дипломна работа, която не бях успял да завърша преди ареста ми. Знаех разбира се, че ако ДС решава това не можеше да се случи. Обаче познавах добре сложният профил на ректорът. Предствих му молбата придружена със следното обяснение. Вие Сте ректор и с Вашият подпис очаквам да поставите едно ДА или едно НЕ, на тази резолюция. Не бих приел обяснение, че някой не Ви разрешава. Ако е да предварително Ви багодаря. Ако е НЕ ще направя нужното в други университети в чужбина да поставя молбата си придружена с отказът Ви да ми разрешите Вие. Знаех много добре, от какво значчение беше за него имиджът му вън от България. Отговори ми, дай ми време за да напиша ДА. Приех. След известно време проявих нетърпение и се появих отново. Искаш ли да ти напиша още сега ДА и след седмица моето ДА да стане не, дай ми още малко време. Приех. И след известно време получих телеграма, която и днес е в архивът ми – ВЪЗСТАНОВЯВАМ. Живях още около 2 години в Бъгария. Имах и срещи, не по моя инициатива със десарите. Преследваха ме, но виждах, че нямат възможност да ми отнемат правото да се дипломирам. Мина време аз емигрирах и след повече от 10 години се върнах в България. Ректорът на Тодор Живков, вече беше председателя на Тодор Живков на БАН, но Тодор Живков вече беше детрониран от Съветският съюз и Андей Луканов. Ректорът на Тодор Живков, по етични причини отказва да застане под шапката на Луканов. И тъй ние се събрахме и свършихме доста неща. Добри или лоши, Бог да съди. И в един момент го запитах, как ме е възстановил. Знаех, че ако поискаше мнение от дс, щеше да му бъде отказано. Ето обяснението. Той, често участвува в заседания с този който го е назначил, Тодор Живков. Последният го кани понякога и на кафе на четири очи да го пита по дадени въпроси. Ректорът на Тодор Живков избрал момент в който казал, че има един проблем с някаква луда глава, която извършила младежка глупост тъй и тъй и сега че чудел как да постъпи, защото момчето било добър математик. Ректорът на Тодор Живков, така представил нещата, че онзи му казл, абе кой не е правил глупости на младини, пускай го. И аз получавам телеграмата. След това наблюдаващият офицер от дс за СУ отива при ректорът да възрази. Получава отговорът, аз получих разрешение от другаря Тодор Живков. Ха сега де, офицерчето ли решава или Тодор Живков. Та се питам дали сега ректорът на Бойко Борисов има акълът на ректора протестант Благовест Сендов.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        argumenti.bg
                        ДПС: На балотажа заставаме зад професор Герджиков

ЧЕСТИТО- БКП-ГЕРБ-ДПС -ДРУЖБА И КОРУПЦИЯ НАВЕКИ..
                        Само децата не се сещат вече, че герп и дпс - дружба от векове за векове!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение

Е аз цигари не пуша. Давата пъти когато съм пробвал, като ученик, ми бяха достатъчни зада се откажа от това съмнително удоволствие завинаги.
                          Що се отнася до протестите ваше право си е да си протестирате, но хората се отзоваха под колоните не защото бяха излезли да потестират и не за това, заради което, или срещу което са протестирали, а поради съвсем конкретни техни действия.
                          Ако това ти звучи абстрактно, съпостави го с факта защо ти лично не си се отзовал на тхно място.
                          В крайна сметка откъде накъде ректора на СУ "св. Климент Охридски" е трябвало да изразява отношение по повод събитието. То не е обявено като събитие на СУ, нито пък е било обявено като организирано студентско мероприятие на студентите от СУ, или на някакъв друг университет в София.
                          Няма да лъжеш.Зулумите ги направиха гербаджийските мутри докарани за целта за да дадат уж повод на полицията да бие....протестиращите.Рано или късно върхушката на ортаците ви от ДПС ще отиде в затвора....Само от Посолството да сурнат Доганя и Боко тиквата в Магнитски.Тая крадлива напаст на кадесари трябва да се ликвидира или ще погуби България

Коментар

Публикувано във факти.бг: Румен Петков за Кирил Петков: Неговата наглост е неограничима от всяка гледна точка

A бе чета че искал да се пробва като премиер. Дали не трябва да се занимае правосъдието първо с кирето. Подписал документ с невярно съдържание, и сега е нарушена конституцията. Откъдето следва че всички негови актове са невалидни, невалидни са смените в банката за развитие, невалидно е дори видеото с бутилката кока-кола. Как смятате дали пострадалите от кирето няма да поискат да се върнат на старите си позиции
                            Пикаещият във фонтана Румен Петков ли ги тиражира такива.
                            Не е учудващо ако идват избори, Тогава го виждаме и чуваме него.
                            С агент Гоце са най-почтения обществен барометър.

Коментар

• Алоооууу модераторите, изтрили сте 3 страници в които страница и половина са изтритите коментари на импотента. какво трябва да направи за да яде банана?? Ако беше амстердамата досега щеше да го е баннала 10 пъти. Поръчки ли изпълнявате, плаща ли си въпростния, що ли

Коментар

• За начало ще ви разкажа нещо от Илф и Петров. През далечната 1935 г. великите руски сатирици Иля Илф и Евгений Петров се отправят на пътешествие в САЩ като кореспонденти на в-к „Правда“. Те са придружавани от семейната двойка Адамс. От това пътуване се ражда необикновеният пътепис „Едноетажна Америка“.

frognews.bg
                                Поне 500 са българите за разследване като Пандора Пейпърс
                                За начало ще ви разкажа нещо от Илф и Петров. През далечната 1935 г. великите руски сатирици Иля Илф и Евгений Петров се отправят на пътешествие в САЩ като кореспонден....

Коментар

Working...
                                X