IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• argumenti.bg
    ДПС: На балотажа заставаме зад професор Герджиков
    Снимка: Интернет Материал на сайта Гласове ДПС ще подкрепи на евентуален втори тур проф. Анастас Герджкиов, заяви пред Нова телевизия един от зам.-председателите на...

ЧЕСТИТО- БКП-ГЕРБ-ДПС -ДРУЖБА И КОРУПЦИЯ НАВЕКИ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение

В крайна сметка откъде накъде ректора на СУ "св. Климент Охридски" е трябвало да изразява отношение по повод събитието.
      Дали е трябвало или не да вземе отношение тогава, все тая, пък и никой не е искал. Въпроса е, че сега трябва да вземе отношение, щото му еВаха ма.ката с това. Не вземе ли, утича в канала. Кофти, ситуацията му е “lose-lose”.
      Според мен най-точният човек за ГЕРБ е Томислав Дончев, всичко друго е плява, дори и Боко.

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

И аз бях на протестите няколко пъти. Протеста беше за смяна на пълнещя чекмеджетата си с пачки и кюлчета български премиер и каскета покровителстващ близкият кръг на бойко пудела и дебелян пеефски. Това беше съвсем справедлив протест. Бил съм и на протестите за тока Нито ме интересува цената на тока но знам как крадът хората и какви далавери въртят с контрабанда на цигари, оръжия и прочие. Знаеш ли че пушиш най-големите боклуци в европа и на света. Че цигарите ти ги правят в няколко фабрики лепват фалшивият бандерол спуснат от властта и ти продават боклук а в крайна сметка оня лешпер излиза и се хвали как е спрял контрабандата. А 2007 като беше кмет на софия, по всички пазари имаше от хората на имхотепа от боята които преследваха хората да им продават цигари. Боко е мафиот и ще си получи заслуженото. Доста хора извън партиината ви орда, а сигурно и там знаят реално какво вършат тези лицемери -боко пеефски каскета и цялата им клика
        Е аз цигари не пуша. Давата пъти когато съм пробвал, като ученик, ми бяха достатъчни зада се откажа от това съмнително удоволствие завинаги.
        Що се отнася до протестите ваше право си е да си протестирате, но хората се отзоваха под колоните не защото бяха излезли да потестират и не за това, заради което, или срещу което са протестирали, а поради съвсем конкретни техни действия.
        Ако това ти звучи абстрактно, съпостави го с факта защо ти лично не си се отзовал на тхно място.
        В крайна сметка откъде накъде ректора на СУ "св. Климент Охридски" е трябвало да изразява отношение по повод събитието. То не е обявено като събитие на СУ, нито пък е било обявено като организирано студентско мероприятие на студентите от СУ, или на някакъв друг университет в София.
        Last edited by Бързоходко; 05.10.2021, 17:19.

Коментар

• "US дипломатът Маршал Харис: Борисов срина България до държава от Африка, без реформи ще се появи друго чудовище като него"
          обаче ако отворим сайта на politico.com една много сериозна медия която представя гледната точка на САЩ
          "Here are a couple of notable recent FARA filings, as part of our occasional Friday roundup: Marshall Harris and Zorica Maric Djordjevic of Alexandria Group International have registered to lobby for the Bulgarian businessman Plamen Stoilov Bobokov, his wife, Hristina Nedyalkova Bobokova, and his brother, Atanas Stoilov Bobokov. Bulgarian National Radio reported in May that the Bobokov brothers were under investigation in connection with an alleged scheme to import waste from Italy.
          — The Alexandria Group will lobby Congress and the Trump administration as well as officials in the U.S. embassy in Sofia, Bulgaria, to advance the Bobokovs’ goals regarding their “human rights and civil liberties, as well as the state of and developments regarding the business climate, civil society, corruption, transparency, the judiciary, and the overall rule of law in Bulgaria,” according to a copy of a contract filed with the Justice Department. The six-month contract is worth $130,000."

NAROD.BG
          US дипломатът Маршал Харис: Борисов срина България до държава от Африка, без реформи ще се появи друго чудовище като него - Narod.bg

Коментар

• Това е само едно от разкритията на така наречените "Досиета "Пандора". Основният герой е сръбският министър на финансите Синиша Мали. Преди 6 години той обеща да даде ключовете за 24 луксозни апартамента в България, ако бъде доказано, че ги е купил. Е, доказателството дойде.

SVOBODNAEVROPA.BG
            "Чакаме си ключовете". Как сръбски политик казваше, че няма 24 имота в България, а се оказа, че лъже

Коментар

Битите под колоните на МС, не бяха там в качеството си на студенти и не бяха бити защото са студенти, а по съвсем други прични.
              Така, че ректора като ректор не е бил задължен нито формално нито неформално да взима отношение по случея.
              И аз бях на протестите няколко пъти. Протеста беше за смяна на пълнещя чекмеджетата си с пачки и кюлчета български премиер и каскета покровителстващ близкият кръг на бойко пудела и дебелян пеефски. Това беше съвсем справедлив протест. Бил съм и на протестите за тока Нито ме интересува цената на тока но знам как крадът хората и какви далавери въртят с контрабанда на цигари, оръжия и прочие. Знаеш ли че пушиш най-големите боклуци в европа и на света. Че цигарите ти ги правят в няколко фабрики лепват фалшивият бандерол спуснат от властта и ти продават боклук а в крайна сметка оня лешпер излиза и се хвали как е спрял контрабандата. А 2007 като беше кмет на софия, по всички пазари имаше от хората на имхотепа от боята които преследваха хората да им продават цигари. Боко е мафиот и ще си получи заслуженото. Доста хора извън партиината ви орда, а сигурно и там знаят реално какво вършат тези лицемери -боко пеефски каскета и цялата им клика

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                Atanas Tchobanov 7 часа ago

Досиетата Пандора: Делян Пеевски не е декларирал три офшорки

Бившият депутат и медиен магнат Делян Пеевски е свързан с три офшорни фирми, за които няма никаква следа в подадените от него имуществени декларации. Данните за тях са от международното разследване Досиетата Пандора.
                ...
                Депутатите могат да имат собственост в търговски дружества, но трябва да ги декларират. Досиетата Пандора доказват, че Пеевски е нарушил и това законово изискване.
                ...

https://bird.bg/pandora-papers-peevski-1/
                Барбо, ако да са само три ....Със сутляш да го черпиш...

Коментар

И защо да отговарям? Освен това правя толкоз характерни правописни грешки, че всеки който иска да разбере, с колко ника пиша, ще се справи със задачката за броени минути.
                  Подозирам обаче, че понеже не обиждам злостно никого, едва ли на някой му пука, с колко ника съм. И ако дори и да съм с повече от един, то след като се държа прилично и клтурно, вероятно допринасям, пропорционално на броя никове за културното ниво на форума.
                  Така, че вреда от това едва ли произлиза.
                  Ако броя никове в крайна сметка се явява проблем, то това е така когата никовете мултиплицират укоримо поведение.
                  Накратко уважаеми съфоромци пишете кой с колкото иска никове, но непишете простотии!
                  Точно така. Когато човек се държи коректно и не влиза в светлината на прожекторите отношението към него също е коректно. Защо Матеев е един от най-мразените и хулени участници във форума? Да оставим на страна схемите му с фотоволтайци и точенето на европроекти чрез вратички и слугиначеството му към всички политически сили. Сега е към Герб защото са го оставили да си развява байряка а него го е страх от промяната, защото може да се появат хора които да му прецакат рахата. А матеев е продал както сам казва на Прокопиев Форекс брокера си СТС финанс на доста солидна печалба. А сега да плюе раката която го е захлебила се нарича неблагодарност лицемерие и двуличие. Та да се върна на матейка защо така го ненавиждат - защото се мисли за много велик за най-големят и успешен бизнесмен, но явно не е излизал навън да си види състоянието срещу други бизнесмени. Ако ще да кара 8 S8ци или квото караше пак не е никъв признак, но човека си вярва и се мисли за нещо повече от всички участници тук взети заедно. Имхотепа е лъжлив нападащ всеки несъгласен с неговите опорки, а те са тясно партиини и платени и използващ повече от един акаунт: валидатора и още няколко с цел да плюе и сипе лъжи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Искри прехвърчаха тази сутрин в студиото на Нова телевизия тази сутрин. Спор се заформи между защитниците на кандидат-президентите – Румен Радев, Лозан Панов и Анастас Герджиков. „Когато биеха студенти под колоните на МС, академичната мисъл и олимпийското спокойствие на проф. Герджиков дали бяха притеснени? Ние не чухме неговата реакция“, коментира адв. Велислав Величков – член на ИК, издигнал кандидатурата на Лозан Панов.
                    Адв. Величков: Когато биеха студенти, оли[/URL]
                    Битите под колоните на МС, не бяха там в качеството си на студенти и не бяха бити защото са студенти, а по съвсем други прични.
                    Така, че ректора като ректор не е бил задължен нито формално нито неформално да взима отношение по случея.

Коментар

Ами ти вече отговори..Благодаря..Няма нужда да се криеш , когато си коректен и не обиждаш..Всеки има право на мнение без да обижда лично другите..
                      Аз крия ли се?

Коментар

• Искри прехвърчаха тази сутрин в студиото на Нова телевизия тази сутрин. Спор се заформи между защитниците на кандидат-президентите – Румен Радев, Лозан Панов и Анастас Герджиков. „Когато биеха студенти под колоните на МС, академичната мисъл и олимпийското спокойствие на проф. Герджиков дали бяха притеснени? Ние не чухме неговата реакция“, коментира адв. Велислав Величков – член на ИК, издигнал кандидатурата на Лозан Панов.

FROGNEWS.BG
                        Адв. Величков: Когато биеха студенти, оли

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Бе той рашков е комоне ама не е толкоз прост като вас, галоши. Вие сте само комонета от най-глупавите.
                          Айде сменяй ника или изчезвай

Коментар

Преди малко повече от година Лаура Кьовеши се закле като пред Съда на Европейския съюз като първия главен прокурор на съюза. Припомняме ви какъв е този орган.

svobodnaevropa.bg
                            Европейската прокуратура започва работа. Кой, какво и как ще разследва

Крадливите мутрокомунисти и мекеретата им от ДПС в затвора..

Имхотеп - Факи- Латифов от Долни Дъбник е мекере и доносник на ДПС и той и жена му Хатидже , че и майка му..Как е лъгал с години отрепката, че е в САЩ , А е служил на Доган, Пеевски, Путин и Ердоган за копейки...
                            Kире това го знаем отдавна

Коментар

• Ами ти вече отговори..Благодаря..Няма нужда да се криеш , когато си коректен и не обиждаш..Всеки има право на мнение без да обижда лично другите..

Коментар

ПОПИТАЙ ЛАТИФОВ-Имхнотеп, факи, от къде ги изкарва и защо..И защо с години обижда, лъже и клевети.. Замисли се кой първи започва във форума със личните обиди и клевети..
                                Не можах да разбера и не отговори -ти с колко ника си в този форум.. Това , че не отговаряш означава ли , че с няколко ..Поне засега не обижда злостно..
                                И защо да отговарям? Освен това правя толкоз характерни правописни грешки, че всеки който иска да разбере, с колко ника пиша, ще се справи със задачката за броени минути.
                                Подозирам обаче, че понеже не обиждам злостно никого, едва ли на някой му пука, с колко ника съм. И ако дори и да съм с повече от един, то след като се държа прилично и клтурно, вероятно допринасям, пропорционално на броя никове за културното ниво на форума.
                                Така, че вреда от това едва ли произлиза.
                                Ако броя никове в крайна сметка се явява проблем, то това е така когата никовете мултиплицират укоримо поведение.
                                Накратко уважаеми съфоромци пишете кой с колкото иска никове, но непишете простотии!

Коментар

Working...
                                X