Първоначално изпратено от v_tin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Това е публичен форум. Не пишеш само на мен.Пишеш,че се кандидатираш за депутат, но не казваш от коя партия и на кое място. Срам ли те е?И защо изобщо го споменаваш?
НЕ от партия съм издигнат. Това е джокер 1. и, джокер 2., на 4-то място съм в листата. От тук насетне, изчислявай. Няма всичко на тепсия да получиш.Last edited by X_Y; 02.06.2024, 10:15.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение
Шом те влече Учиндолския певец (с нулевите гласови възможности, дето реши да командва от къщи от дивана, щото да си депутат трябва да се става сутрин и да се ходи на работа), по-добре за Руди-Гела (Партия МЕЧ, бюлетина 13) дето беше от ИТН но човека ги заряза когато ги разбра що за хубавци са и си е направил партия сега. https://www.youtube.com/watch?v=8rGLO3UGF1g Той поне обещава, че ще има "лов на вещици" и вкарани хора в затвора. Сигурен съм, че ще влезнат в парламента. Интересни неща каза, не съжалявам че отделих 1ч да го слушам.
Ако ги нямаше Пряка Демокрация (бюлетина 27), сигурно за него щях да гласувам. Но както вече писах, за мене е ключово да има лесен механизъм за отзоваване на народни избранници и само Пряка Демокрация го предлагат в платформата си (която са писали 5 години) и не си меня принципите.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЧе ти не си ми избирател, пък и възгледите и поведението ти, са обидни за мен и моите приятели. Оправяй се сам.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеНито ти знам имената, нито за коя партия се кандидатираш.Ей сега ще се втурна да гледам сайта на ЦИК.Като си започнал да казваш нещо кажи го докрай.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ами ти разгледай сайта на ЦИК, нали си голяма работа..
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
В коя листа си и на кое място?Ако гласуват за теб повече от 100 човека, значи народът се е побъркал.Last edited by mibova; 01.06.2024, 19:53.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ами не, НЕ Е ТАКА: Пряка демокрация, ви разправят сладкинприказки за някога, после, не знам кога си. Пропускаш обаче факта че, към момента, в парламента, е пълно с всякакви тарикати,.които са ПРОТИВ. И ЩЕ ОСТАНАТ ПРОТИВ. И, ако самите кандидати не представят тази възможност на своите избиратели, номерът няма да мине. Защо? Ами нямат мнозинство. НИКАКВО.
Обаче, за разлика от всички шменти-капелатори, АЗ ЛИЧНО, представих тази въз възможност на моите избиратели.
Така че, ти или си неинформиран, или лъжеш.
Кое от двете да предпочета, според теб?
Но пък от друга страна какви ли не идиоти са ставали депутати,та и да станеш няма да си единствен.Но шансът да те изберат е НУЛА.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение
Шом те влече Учиндолския певец (с нулевите гласови възможности, дето реши да командва от къщи от дивана, щото да си депутат трябва да се става сутрин и да се ходи на работа), по-добре за Руди-Гела (Партия МЕЧ, бюлетина 13) дето беше от ИТН но човека ги заряза когато ги разбра що за хубавци са и си е направил партия сега. https://www.youtube.com/watch?v=8rGLO3UGF1g Той поне обещава, че ще има "лов на вещици" и вкарани хора в затвора. Сигурен съм, че ще влезнат в парламента. Интересни неща каза, не съжалявам че отделих 1ч да го слушам.
Ако ги нямаше Пряка Демокрация (бюлетина 27), сигурно за него щях да гласувам. Но както вече писах, за мене е ключово да има лесен механизъм за отзоваване на народни избранници и само Пряка Демокрация го предлагат в платформата си (която са писали 5 години) и не си меня принципите.
Обаче, за разлика от всички шменти-капелатори, АЗ ЛИЧНО, представих тази въз възможност на моите избиратели.
Така че, ти или си неинформиран, или лъжеш.
Кое от двете да предпочета, според теб?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеХАйде братчеди, казвайте за кого да гласувам, все пак съм извън бг и не съм наясно с всички неща които стават в бг. За герб не искам- за 12г не направиха нищо според ме, всъщност бг се развива въпреки тях. За професионалните лъжци- няма, ясно защо, измекяри.. За дебелото момче- няма- не ми е симпатичен. За копейкин- според мен е измекяр и си гледа първо интереса. За слави- ???
Коментар
� -
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеА иначе, какво да се прави оранжевото мислещо нещо, го ръфат яко, пък се кефим на животинчето..
Щото е готово да Апне всички, само чЕка командата от въсток
Коментар
� -
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеХехе...Има, че ги е теглил, че ги е носил, но ей така не ги е дал
Коментар
� -
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
За които са пропуснали: Комисионната на Борисов за един лот на магистрала е 20 МИЛИОНА!
Петър Клисаров: Предлагам референдум - Борисов да излезе от властта, в замяна няма да бъде съден
- 1 like
Коментар
�
Коментар