IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
    14. И колко още много неща....Врабевски, лъжата, че лидерът е написал учебник, а той само го е редактирал, странните професии на депутатите, шуробаджанашката връзка....и так далее....
    Врабевски е уникален парцал, а освен това и клинично луд психопат. Лично съм свидетел как плаща на ръка на медии да пишат статии за него, понякога просто дава текста да се публикува от името на друг. https://darikradio.bg/d-r-milen-vrab...ta-muzika.html

    Коментар


    • БСП толкова обичат бедните, че като дойдат на власт ги правят три пъти повече...

      Коментар


      • Няма такава ГНУС

        Семинар за съдии
        Тема: Признаване на пола при транс и интерсекс хора: личностни и правни въпроси; сравнителен анализ на българската и добрите международни практики
        27-ми март 2023 г.
        хотел Централ, гр. София
        9:00 - 9:30 Регистрация и кафе
        9:30 - 10:30 Добре дошли и запознаване. Въведение, цели на семинара и очаквания
        Лилия Драгоева, фондация Билитис
        10:30 - 12:00 ЛГБТИ терминология. ЛГБТИ права и защита в България. Транс и интерсекс: защо признаването на пола, с който се самоидентифицират, е от дълбоко личностно значение за транс и интерсекс хората.
        Лилия Драгоева и Робин Златаров, фондация Билитис
        12:00 - 13:30 Обяд
        13:30 - 15:00 Представяне на резултатите от сравнително правно изследване на практиките за признаване на пола (смяна на гражданския пол) при транс и интерсекс хора. Анализ на текущата българска съдебна практика; влиянието на решенията на КС и ВКС относно пола; принципи, на които отговарят най-добрите европейски и извъневропейски практики за признаване на пола и примери от Малта, Исландия, Швеция и Аржентина. Въпроси по доклада.
        Радослав Стоянов, БХК
        15:00 - 15:15 Кафе пауза
        15:15 - 16:00 Как да подобрим съдебната практика за смяна на гражданския пол у нас: брейнсторминг с участниците в семинара.
        16:00 - 17:30 Несъзнателно стереотипизиране и несъзнавани предразсъдъци: как да се справим с тях. Интерактивна дискусия и упражнения.
        За потвърждаване на участие и допълнителна информация: Робин Златарев
        Телефон 0882 753 303; Имейл: robin@bilitis.org


        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

        Коментар


        • Шмекеруват тез шарлатани,но човек веднъж се лъже

          Last edited by petrg5s; 23.03.2023, 07:26.

          Коментар


          • И понеже днес възрожденци прекалиха, да си припомним:

            1. Възраждане е проект на глобалистите, на ГЕРБ и ДПС.

            2. Ръководството на партията се интересува от личното си его и финанси, а не от българския народ.

            3. Измамата е начин на действие, а лъжата - начин на общуване в тази партия.

            4. Лидерът рязко забогатява едва при влизането в политиката.

            5. Призоваващите за бойкот на ваксините за Ковид-19 депутати от партията се оказаха ваксинирани.

            6. Гласуваха за анекса за Ф-16.

            7. Гласуваха въздържал се за декларацията против Русия.

            8. Гласуваха "за" за промените в Закона за отбраната и въоръжените сили.

            9. Нямат подготвени кадри не само за управление, но и за законодателство, лидерът иска верни, а не умни, и това си личи.

            10. В партията има прекомерна концентрация на евангелисти и такива от гетата, гагаузи и прочие, даже канадец си имат.

            11. Необразованите и невъзпитаните са основен електорат на партията, който вилнее из социалните мрежи и се заканва на всеки, който им задава въпроси или ги критикува.

            12. Лидерът не е русофил, но лъже, за да използва русофилския вот.

            13. Финансите не са наред, а прокуратурата и Сметна палата са поставили чадър над партията.

            14. И колко още много неща....Врабевски, лъжата, че лидерът е написал учебник, а той само го е редактирал, странните професии на депутатите, шуробаджанашката връзка....и так далее....



            Елена Гунчева
            Last edited by neon7; 22.03.2023, 21:05.

            Коментар


            • Българка на име Ирина Дилкинска е екстрадирана в САЩ и ѝ е повдигнато обвинение във връзка с криптоизмамата "УанКойн" (OneCoin), съобщи американското министерство на правосъдието, предаде БТА.

              В съобщение на министерството се посочва, че Дилкинска е била екстрадирана на 20 март и ще се яви пред американски съдия.

              Дилкинска е работила като ръководител на правния отдел на "УанКойн". В обвинението срещу Дилкинска се твърди, че тя е помогнала за създаването на фиктивни дружества с цел изпиране на пари и запазване на имущество, принадлежащо на "криптокралицата" Ружа Игнатова. Освен това се твърди, че Дилкинска е помогнала на адвоката и съучастник в схемата с "УанКойн" Марк Скот да изпере средства в размер на 400 милиона долара. След ареста на Скот тя е унищожила уличаваща информация и е уведомила друго замесено лице за ареста.

              Дилкинска е обвинена в заговор за извършване на измама и в заговор за пране на пари. Всяко от двете обвинения може да доведе до максимална присъда от 20 години затвор.


              Поредното доказателство че сме колония...Откъде на къде,американската юрисдикция ще важи за наш гражданин на НАША земя...?
              • Съдията Дред
                14312ОТГОВОР
                Екстрадиция се допуска само при режим на взаимност.САЩ по конституция не екстрадират свои граждани , защо го допускаме ние?
              • 22 Макак
                584ОТГОВОР
                Абе що сме такива продажни? Как може да екстрадираме БЪЛГАРКА. Ние сме суверенна държава и трябва да се държим като такава. Ние ще си я съдим, като има проблем. Отвратително просто!

                Коментиран от #30

                08:06 22.03.2023
              • 23 Кочо
                5110ОТГОВОР
                Сега на 02.04.23 г. гласувайте за евроатлантическите партии ГЕРБ, ПП-ДБ, ДПС, БСП, БВ и се подгответе за мобилизация и изпращане на фронта! Там не само ще скандирате "Слава Украине", но на дело ще громите агресора! А който не иска на фронта, да умира за американската демокрация, ще бъде екстрадиран и съден в САЩ!

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

                Какъв да е резултата - нацелиха война в Европа, енергиен шантаж, а и коалиционните им партньори играха на катарзис само 8 месеца. Какво да се оправи за 8 месеца от целия батак, в който живеем?
                Нали...добре че бяха хорицата от Нексо да им дадат някой лев, че да имат за хляб и сол. Ма какво са 20 бона за една секретарка, бълха я ухапала.....от погрешният ъгъл ще да е заблудата ми...

                Коментар


                • СЛЕДЕТЕ ПЪТЯТ НА ПАРИТЕ....



                  Предизборната кампания тече вяло и унило. Почти няма изненади, нито някакви отклонения от вече познатите изпълнения на политиците. Павилионите си стоят, а партийни активисти с покрусени физиономии се опитват да предизвикат интереса на минаващите. Ако не раздават балончета или бонбончета, шансовете са почти нулеви. Отвреме навреме враг от друга партия прави по някое изпълнение, което предизвиква известно оживление, след което всичко замира...

                  Но пък се забелязва изсипването на пари. В Пловдив например има прекомерно много билбордове на генерал Кенеди. Гледа ни строго от стени, плакати, билбордове, от къде ли не. Интересно е, че билбордовете специално в Пловдив са, така да се каже, разпределени. И навлизането на нови политици в тях показва разместване и на някои интереси.

                  Светлият лик на Божественият и Единствен Спасител, който ще преосновава държавата, след като прати в трудови лагери всички, които не са съгласни с него, пък виси като прани гащи по всички магистрали и улици на територията. Бегла сметка показва, че дори субсидията не покрива харчовете. Още повече, че точно тези билбордове се контролират от ГЕРБ и за да се допусне друг лик на тях освен герберски, също показва някакакви нездрави взаимни интереси.


                  Винаги си личи, когато една партия е добре финансирана. Обикновено субсидията не стига доникъде, освен ако не си първа или втора политическа сила. Личи си и къде те рекламират. Например ако се биеш в гърдите, че си враг на статуквото и американците, резонният въпрос е, кой и защо те пуска по американските телевизии в най-гледаното време и с най-много участия? И защо ти дават въпросите предварително, както съм се убедила с очите си.

                  Играта в политиката е проста, когато се прави от сложни хора. И сложна, когато се прави от прости. Още повече, когато електоратът им е толкова елементарен, че дори не вижда нишаните кой с кого и къде е. Но пък всичко може да се проследи по пътя на парите. Примерно от Врабевски до Кралев....вече дори не ми е интересно. Интересни играчи в България почти няма в политиката. Има скрити, има резервни, но интересни....малцина са.

                  Вероятно малко хора ще осъзнаят публикацията. Ако се бяха научили, 33 години нямаше да вървим през пустинята и да търсим лелината си....

                  Елена Гунчева
                  Last edited by neon7; 21.03.2023, 22:08.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

                    Какъв да е резултата - нацелиха война в Европа, енергиен шантаж, а и коалиционните им партньори играха на катарзис само 8 месеца. Какво да се оправи за 8 месеца от целия батак, в който живеем?
                    Нацелили те. Добре, че стояха малко време иначе щяхме да сме като Молдова.
                    Те нашите са съученици с Мая Санду. Съученици са от Харвар. Да.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение

                      А не се ли чудиш защо е такъв резултата от управлението на "добрите сили".....поне малко де..
                      Какъв да е резултата - нацелиха война в Европа, енергиен шантаж, а и коалиционните им партньори играха на катарзис само 8 месеца. Какво да се оправи за 8 месеца от целия батак, в който живеем?

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

                        Чудя се аз чий членове са феодалните барони из провинцията, държащи цели градове - ами да, на ПП са.

                        Ванга удряше по масата, като ПП взеха местните избори 2011 - знаеше, че ще разсипят провинцията.
                        А не се ли чудиш защо е такъв резултата от управлението на "добрите сили".....поне малко де..

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение

                          Ако имаш предвид, че лъжат като дърта ромка.....ммм...близо си.


                          ​​​​​​
                          Чудя се аз чий членове са феодалните барони из провинцията, държащи цели градове - ами да, на ПП са.

                          Ванга удряше по масата, като ПП взеха местните избори 2011 - знаеше, че ще разсипят провинцията.

                          Коментар


                          • Коментар


                            • Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
                              Днеска - масово ромско клане в Казанлък. Два тромски клана имали вражда от 11 години, днес на път за съда се засекли...и посекли. 1 починал, 6 в реанимация.
                              Обмислям да обвиня Киро и Асен за упадъка на Казанлък...
                              Ако имаш предвид, че лъжат като дърта ромка.....ммм...близо си.


                              ​​​​​​

                              Коментар


                              • Днеска - масово ромско клане в Казанлък. Два тромски клана имали вражда от 11 години, днес на път за съда се засекли...и посекли. 1 починал, 6 в реанимация.
                                Обмислям да обвиня Киро и Асен за упадъка на Казанлък...
                                Last edited by Andi11; 20.03.2023, 20:44.

                                Коментар

                                Working...
                                X